Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşbulduk canım eklenecez en sonunda oraya er yada geç :) bizde hilal gibi resimler falan koyarız nasibimizde varsa inş.
memorial fiyat olarak nasıl acaba

evet canım zaten geçen sene bu zamanlarda bizim temmuz topiği açılmıştı ilk heyecanlar ilk iğnemi nasıl vurcamlar falan filan zaman malesef çok hızlı geçiyor evet bizim de öyle negatifin üzerinden 7 ay geçmiş yani nasibimiz olsaymış şu an belki de bebişimiz gelmiş olacakmış
hmm anladım canım sen ve baharı biliyorum zaten umutta olduğunuzu
bizde yavaş yavaş bakacaz artık

Evt cnm bende umutta tedavi gördümm
geçen sene haziranda başladım tedaviye yumurtalarım gelişmediği için ertelendi temmuzaa
sonrada eşim ağustosta tese oldu bu sefer trasnsferim rahim kalınlığından ertelendi eylüle..
ama maalesef sonuç negatif olduu..benim doktorum ulun beydi.bu benim 2. denememdi.
daha önce üniv. hastanesindede denemem olmuştuu..oda negatif olmuştuu..
yaşım 28 .
yani sorun sadece eşimde görünüyoo sanırım benim şimdiye kadar yapılan testlerimde muayenelerimde bi sorun yoktu..ama şimdi
ulun beyin bana verdiği genetik testlerde pıhtılaşma çıktıı.oda ne kadar engel olur bilmiyorum..zaten herkeste çıkan bişeyy..
iğnesi var hapı var çok şükürr..halledilmiycek bi sorun değil.ama neden tutmadı bilmiyorum .bu seferkide 2 tane 5. gün embriyosuydu.
ama nasip işte olmayınca olmuyooo:26::26::26:

hoşbulduk canım eklenecez en sonunda oraya er yada geç :) bizde hilal gibi resimler falan koyarız nasibimizde varsa inş.
memorial fiyat olarak nasıl acaba

bende inanıyorum canım bizim topiğimizde ramazan ayının bereketi vardı çok şükür bisürü hamişimiz var
kalanlarda yavaş yavaş hamişlerin arasına katılmaya başladılar inş bizde onlardan olucaz yakında
canım bence sen memoriale git
umut tüp bebekte çok iyi bi merkez ama memorial daha büyük ve başarılı bi merkez...
memorial tüp bebek merkezinin topiğine girip sorarsan kızlar fiyat konusunda yardımcı olurlar canım

canım eşim geldi eşime sabah söylemiştim amaliyata girdiğinde
sonra eşimede müjdeyi verdim ve şimid eşim geldi eşimle konuştuk
dediki ben çok dua ettim onda sperm bulunsun diye
canım işte bak biz nekadar istesekte eşlerimiz innan
bizden daha çok istekliler ve benim hiç bilgim ve senin eşine hep dua etmiş bulunsun diye

yine o zmaanlar gelse iğnelerimizi yapsakk.
Evt cnm yaa şimdii 7 aylık olucaklardı nerdeyseeeeeeee
ne yapalım nasip değilmişşş..inş bu sefer olurr..
inşallah temmuz tablomuzdaki herkes hamişş olucak bu yazzzzzzzzz

Slm kizceler nasilsiniz??
Her günümüz bugünümüz kadar güzel ve mutlu gecsin insallahhh...AMIN..

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar arkadaşlar. bugun o kadar çok moralim bozukdu ki şimdi topikimizi okuyunca çok mutlu oldum çok şükür nursima arkadaşımızın yüzü gülüyor gülecek de. inş. hamiş haberini alırız AMİN. ve tabi bizde hemencik bu mutluluğu kendi adımıza tadarız. ruhum çok sıkılıyor arkadaşlar. ne zor bi imtihan bu. çok zor çok zorr

ramazanı bekleyelim nasıl olsa bereketli oluyor
rabbim bizi de fazla bekletmeden versin de tablomuz fullensin
sağlığımız huzrumuz yerinde olsun ( paramız da gelsin tabi peşinden )

Canim su kilo cizelgesini nasil yapiyoruz kac saattir beceremedim.
Sinir oldummmmmmmm..

Slm kizceler nasilsiniz??
Her günümüz bugünümüz kadar güzel ve mutlu gecsin insallahhh...AMIN..

Selammmmm canımm benimmmmmm
iyiymm takılıyorummmmm valla.
koçiş maç izliyo bende burdayımm işteee..
bugünn çok güzel bi gündüüüüü gerçektenn .çok mutlu oldukk
darısı tüm isteyenlerin başına inş..
sen nasılsınn tatlışımmmmmm
AMİNN AMİNNNNNNNN:26::26::26::26::26:

Canim su kilo cizelgesini nasil yapiyoruz kac saattir beceremedim.
Sinir oldummmmmmmm..

tatlım herşeyi yaptın ya en alttaki hhpt yazan yeri kopyalayacaksın
kendi profl düzenlemeneen alltta da değişikliği kaydet yazıyo bas bitti dene bi kere bakalım olucakmı:26:

yazarım tabi canım benim aksam gıtcek eşim doktor beyın yanına öğrendığımız gbı yazarım

ramazanı bekleyelim nasıl olsa bereketli oluyor
rabbim bizi de fazla bekletmeden versin de tablomuz fullensin
sağlığımız huzrumuz yerinde olsun ( paramız da gelsin tabi peşinden )

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn
tablomuz fullenecek zaten tatlım allahın izniyleeeeee bizim bebişler küçük olacak sadece okadar
yiğenlerimiz abilik ablalık yaparlar bizimkilere artık

slm arkadaşlar.aranızda musatafa eraslanın ürünün kullanan var mı? çok methediyorlar.

Canlar az önce laptoptan yanik kokulari geldi kapattim hemen.
Fena isinmisti kusuruma bakmayin cancazlarim benimmmmmm...

s.a. kızlar ya ben geçmişi okumadan gelip bir selam vermek istedim sevincimi paylaşan dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun ben halen şoktayım uyuyup uyanayım belki rüyadır
ya kızlar ben halaya geçmi kaldım yarın hep beraber halay çekicez herkesi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…