- 15 Ocak 2012
- 507
- 421
- 123
canım benimmmmmmmmmm nasıl buldun sen bizi
hoşgeldin topiğimize tatlımmmmmmmm
inş bu yazolacaksın ve senide ekliycem temmuz tüp bebek topiğindeki tablomuza diye
canım bencede bi fırsatını bul ve önceden görüşmeye git...
sonuçta sizde sperm var önemli olan yumoşlara yetecek kadar sperm olması sizde de fazlasıyla var zaten...
tatlım memorial tüp bebek merkezinin nekadar başarılı bi merkez olduğu aşikar...
eğer imkanın varsa oraya git gerçekten tedavi olan herkes çok memnun...
biz umut tüp bebektende çok memnunduk ama bizim asıl gitme sebebimiz emre bakırcıoğlu içindi...
azosperm hastaları için emre hoca 1 numara m.tese konusunda...
merkezde çok iyi...
ama sizde böyle bi sorun olmadığı için bence memorialde başlayın 2. tedavinize...
inş herşey dilediğiniz gibi olur canım arkadaşım
Evt cnm ya az kaldı zaman nasılda geçiyo
negatif aldığım zaman dün gibii
ama şimdi bakıyorumda şunun şurasında bi kaç ay kalmışş..
cnm baharında dediği gibi benimde umutu seçmemdeki tek neden emre bey olduğu için
çünkü eşim ameliyat olucaktı ve tek güzevdiğimiz doktorduu.
ama memorialin sayfasınıda takip ediyorum ve gerçekten iyi bi merkezz..maaşallah var yanii ordaki hamişlerin..
rabbim sizin için neresi hayırlısyla oraya yönlendirsinn cnmm..:26::26::26:
yanlış hatırlamıyorsam sizde umuta gidiyordunuz değil mi Allah isteyen ama en çokta yürekten edilen duayı geri çevirmiyor anladım bunu okadar duanın sonucu Rabbim isteyen gönülden dua herkese nasip etsin inşallah senin kaçıncı denemen yaşın kaç sorun sadece eşinde mi acaba
hoşbulduk canım eklenecez en sonunda oraya er yada geç :) bizde hilal gibi resimler falan koyarız nasibimizde varsa inş.
memorial fiyat olarak nasıl acaba
evet canım zaten geçen sene bu zamanlarda bizim temmuz topiği açılmıştı ilk heyecanlar ilk iğnemi nasıl vurcamlar falan filanzaman malesef çok hızlı geçiyor evet bizim de öyle negatifin üzerinden 7 ay geçmiş yani nasibimiz olsaymış şu an belki de bebişimiz gelmiş olacakmış
hmm anladım canım sen ve baharı biliyorum zaten umutta olduğunuzu
bizde yavaş yavaş bakacaz artık
bende inanıyorum canım bizim topiğimizde ramazan ayının bereketi vardı çok şükür bisürü hamişimiz var
kalanlarda yavaş yavaş hamişlerin arasına katılmaya başladılar inş bizde onlardan olucaz yakında
canım bence sen memoriale git
umut tüp bebekte çok iyi bi merkez ama memorial daha büyük ve başarılı bi merkez...
memorial tüp bebek merkezinin topiğine girip sorarsan kızlar fiyat konusunda yardımcı olurlar canım
Slm kizceler nasilsiniz??
Her günümüz bugünümüz kadar güzel ve mutlu gecsin insallahhh...AMIN..
Canim su kilo cizelgesini nasil yapiyoruz kac saattir beceremedim.
Sinir oldummmmmmmm..
Canim su kilo cizelgesini nasil yapiyoruz kac saattir beceremedim.
Sinir oldummmmmmmm..
cnm bugün hep sevinçli haberler alırken buı kötü oldu
olsun ne yapalım bundan sonra ki yollarına bakarlar spermatid inş ileride sperm olr onlarında yüzü güler
cnm sonucnuz burdakilerden en yüksek olanı inş yarın celalettin bey güzel olumlu şeyler söyler size hemen yaz bize meraktan çatlarızz
ramazanı bekleyelim nasıl olsa bereketli oluyor
rabbim bizi de fazla bekletmeden versin de tablomuz fullensin
sağlığımız huzrumuz yerinde olsun ( paramız da gelsin tabi peşinden)
Slm kizceler nasilsiniz??
Her günümüz bugünümüz kadar güzel ve mutlu gecsin insallahhh...AMIN..
yazarım tabi canım benimaksam gıtcek eşim doktor beyın yanına öğrendığımız gbı yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?