Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oooooooooo kimler gelmişşşşşşşşşşş :46::46::46::46::46::46::46::46:
tekrar tekrar gözünaydın cnmmmmmmmmmm çok çokkkkkkkkkk sevindikkkkkkkkk..:52::52::52::52::52::52:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun halayımız hergün yeni sevinçlerimizle devam etsin inşallah

nurusimaaaaa........ canım benim.... kader arkadaşım.... gözümüz aydın olsun sabahtan beri merak içindeyim Rabbime şükürler olsun bu günleri gösterdi içim bi tuhaf oldu yaaa...çok mutluyum ama çok... biz üçümüz beraber katılıyoruz teyzesi halaya sıklaşın bakalım...:64::64::64:
gözümüz aydın darısı geride kalan bütün arkadaşlarımın başına Rabbim benim yüzümü güldürdü evet henüz hamiş değilim ama en büyük dertten kurtulduk inşallah herkes bu azo illetinden kurtulur.Rabbimin bana yaşattığı bu sevinci tüm arkadaşlarıma yaşatsın inşallah.oy oy oy :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:mucizelerimizdemi halay çekiyor şükürler olsun Rabbime bugünleride gördük :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
darısı herkesin başına inş kızlar Rabbim hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin bizlere...nurusima şimdi sıra hamileyim haberinde inş arkadaşım... sabırsızlıkla o günü bekliyorum...
amin canım amin hep dualrım bu yüönde zaten eşimde sperm çıktı bu mutluluğu herkes yaşasın inşallah Rabbim kimseyi darda bırakmasın :14::14::14::14::14::14::14:
Canim cok sevindim,rabbim her asamada yar ve yardimcin olsun bize mutlu haberler vermeni nasip etsin.
Allah razı olsun canım amin Rabbim yaşadığım sevincin fazlasını herkese nasip etsin inşallah
günaydın kuzum hayırlı sabahların olsun.gerçi sen dün gece uyuyamamışsındır.yada hiç bukadar güzel uyku çekmemişsindir.
hep böyle güzel günlerin olsun inşallah.
halaya geç kalmadın biz dünden beri halayı bozmadık ki:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Allah razı olsun canım canım ya kaç gündür uyuyamıyordum zaten dünde döllenme olup olmadığını acaba bebişler oluşacakmı diye düşünmekten uyuyamadım Rabbim inşallah onlarada can verir ve bebişimi kucağıma almamı nasip eder.tabiki dualarım hepimiz için :49::49::49::49::49::49::49::49:
canım sen orda heycandan titredin haberin geldiginde bizde burda coştuk rabbim tamamına erdirsin canım coook sevindim hemen eşime anlattım gözlerinin içi güldü sen sevincinle mutlulugumla bizim evimizide senlendirdin canım sen iste deyil 40 gün daha fazlasınıda cekeriz rabbim hep yüzünü güldürsün:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
ay sorma canım hemde ne heyecan öldüm öldüm dirildim inşallah herkesin bekleyişi böyle güzel sonuçlansın Rabbim tamamına erdirsin inşallah dularınız inşallah daha iyisiyle sizleri bulsun amin:49::49::49::49::49::49:
canım arkadaşım meraba gerçekten haberinle bizi çok mutlu ettin ve yeniden umutlandırdın yaşadığın mutluluk hep daim olsun ve rabbim burdaki arkadaşların hepsine ve banada nasip etsin rabbim.. birde panax ve e1 kullanmışsınız galiba bunları hocanız mı önerdi yoksa kendi isteğinizle mi kullan dınız ?bize kaan hocamız şu an tribestan die bitkisel ilaç ve göbekten vurulan iğne yazmış bunları kullanıyoruz
Allah razı olsun evet canım benim mucizemin herkese umut olcağının biliyoeum inşallah ayağımı sürdüm sizlerde arkamdan geliriniz her zaman dualarımda olacaksınız canım biz panax kullanmadık eşim ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullanıyordu .sizin kullandıklarınızda işe yarar ve sende bu mutluluğu yaşarsın inşallah
nurusima81
canım benim senin haberin olmadı sanırım halay çekebilirsin
HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM:emir_bebek:

nursima81: snin için bende dua etmiştim, buraya yazmadım ama dua etmiştim, dua topiğinden tanırsın belki beni:) sonucu görünce sevindim. inşlh bebişle sonuçlanır
canım benim Allah razı olsun dualarınızla yanımda olduğunuzu biliyorum zaten evet tanıyorum seni eşimde sperm çıkınca muhatı aradım haber vermesi için beni merak ettiğinizi biliyorum :16::16::16::16:
aaaaaa geçmişi okuyupta neler olduğunu öğrenene kadaer çatladım çok sevindim çok ,hep okurdum yazdılarını Allah dualarını kabul etti inşAllah devamıda gelir bir an önce bebeklerine kavuşursun . maşAllah :):49::12::13:
:1::1::1::1::1:ALLAH'A şükür canım Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün amin canım inşallah o güzelliğide yaşarız hep birlikte:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım ya çok sevindim inan bana çok ağladım canım adına çok mutlu oldum inancının karşılığını aldığını düşünüyorum gözlerin aydın olsun canım arkadaşım benim yaaaaa hakettiniz bu mutluluğu doyasıya yaşa.....
çok sağol Allah razı olsun şükürler olsun Rabbim bana çok görmediği bu mutluluğu inşallah sonucuda hamiş olmama ve sizlerinde hamiş olmanızı inşallah Rabbim nasip etsin.şükürler olsun 2 gündür çok mutluyum 9 sene yaşadığım tüm sıkıntıları bebeğimin adım sesi unutturdu bana darısı bütün arkadaşlarımın başına

a.s canımmmm..iyiyimmmmm cnmm ..
biraz takılayımm dedimm bende.:34::34:.
sen nasılsın demiycemmmmmm iyisinnnnnnnnn mutlusunn..çünküü :1::16::16::16::16::16:

Iyi yapmissin bitanem..
Iyiyim iyiyim Allaha sükür hastaligim felan kalmadi..:1::1:
Güzel seyler duymaya ihtiyacim varmis..
Sen neler yaptin sekerim bugün??

Ben dua listesinde deilim canim ama...
Yine de slm demek istedim h.geldin...:3::3::3::3:

slm canım benim o da nedemek öyle dua listesinde olmayanlar sohbet edemiyor mu :1:
ben listedeki arkadaşlara açıklama yaptım sadece...
selamım hepinizeydi tatlım :70:

Flzask,Esma ve Nurusima sizlere de slm sekerlerim nasilsiniz???:3::3:
iyiyim canım Allah razı olsun biraz ağrım var ama bebişim için herşeye razıyım Rabbim herkese nasip etsin yaşadığım güzelliği darısı hamiş olmama ve evladımın olmasına .Rabbim hep beraber koca göbişli olmamızı nasip etsin:49::49::49:

bende iyiyim cnm tsk ederim..
Bu aksam biraz takilayim dedim kimse yoktu ki sizler geldiniz..:16::16::16::16:

iyi etmişsin canım bende giriyorum ama pek yazamıyorumm
okuyabiliyorum sadece ders çalışıyorum
derdimiz tasamız bitmiyoki insanlık halii biri bitmeden biri geliyor
teker teker gelin diyorum ama
topikte şenlik vardıda biraz yüzüm güldü
inşş hep güzel haberler alırız sıra bizde rabbim evlatlarımıza kavuştuğumuz günü göstersin inşşşş

Iyi yapmissin bitanem..
Iyiyim iyiyim Allaha sükür hastaligim felan kalmadi..:1::1:
Güzel seyler duymaya ihtiyacim varmis..
Sen neler yaptin sekerim bugün??

Ohh sevindimm cnmmmm.iyi olmana :16::16::16:
hep iyi haberler duy inşallah cnmmmmm hep mutlu ollllll:70::70:
tabiki cnm ya iyi şeyler duyunca insanın içidee güzel oluyo..:16::16:
hiç bişeyide kalmıyoo.
bende ne yapayım yorgunum aslındaa..bugün hastanedeydimm ..bu pıhtılaşma için gidecektimm ya
bugündüü randevu eşim izin aldı giddik sabah 9 da saat 4'ü geçiyodu geldik başımm ağrıdı halada ağrıyoo..
dahiliyeden hemotolojiye sevk ettirdimm.haftaya cuma gidicem işte tekrardann..öyle işte bitanemmmmm:16::16:

hoşgeldin baharcığım ben bengusuya dua okudum canım bu arada beni listeye ekleyebilirsin geç kaldım haber vermekte kusura bakma :17::17::17:

slm canım benim o da nedemek öyle dua listesinde olmayanlar sohbet edemiyor mu :1:
ben listedeki arkadaşlara açıklama yaptım sadece...
selamım hepinizeydi tatlım :70:

Yok canimcim ben sizlerle zorlada olsa sohbet ederim..:1::1:
Yüzsüzlük yaparim özelden rahatsiz ederim olmadi..:1::1:

iyiyim canım Allah razı olsun biraz ağrım var ama bebişim için herşeye razıyım Rabbim herkese nasip etsin yaşadığım güzelliği darısı hamiş olmama ve evladımın olmasına .Rabbim hep beraber koca göbişli olmamızı nasip etsin:49::49::49:

Ayy nazli arkadasim benimmm insallah tez vakitte agrilarindan da kurrtulursun canim...
Insallah en kisa zamanda yavrucaklarini annelerinin kanatlarinin altina alirsin...
Mutlulugumuzu kat be kat artirirsin canim benim...
Amin canim aminn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinnn...

iyi etmişsin canım bende giriyorum ama pek yazamıyorumm
okuyabiliyorum sadece ders çalışıyorum
derdimiz tasamız bitmiyoki insanlık halii biri bitmeden biri geliyor
teker teker gelin diyorum ama
topikte şenlik vardıda biraz yüzüm güldü
inşş hep güzel haberler alırız sıra bizde rabbim evlatlarımıza kavuştuğumuz günü göstersin inşşşş

Olsun canim herzaman bir olmuyor ki insan..
Bazen girince yazmak bile icimden gelmiyor...
Allahim daha büyük dertler vermesin canim ya.
Sen derslerini aksatma Allahim zihin acikligi versin..
Evet canim dünden beri bende pek bi mutluyum arkadasimiz sayesinde..
Bugünde aldigim haberle mutlulugum katlandi...
Amin canim Beklenen gün gelecekse Cekilen Cile KUTSAL dir...

hoşgeldin baharcığım ben bengusuya dua okudum canım bu arada beni listeye ekleyebilirsin geç kaldım haber vermekte kusura bakma :17::17::17:

CANIMM EMBRİYOLAR DÖLLENMİŞMİ SON GELİŞMELER NEE :52::52::52:
NASILSIN OPUDAN SONRA BİRAZ KANAMA OLUYOR EŞİN NASIL ?
NELER HİSSEDİYORSUNUZ NASIL GEÇTİ DÜNNN :52::52:
NELER YAPTINIZZ :4:
BİZZ ÇOKK MUTLUYDUKK ALLAHIM BEBİŞLERİNİN KARNINA KONDUĞU POZİTİF:49::49::49: SONUCUNU KALP ATIŞINI SONRADA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ohh sevindimm cnmmmm.iyi olmana :16::16::16:
hep iyi haberler duy inşallah cnmmmmm hep mutlu ollllll:70::70:
tabiki cnm ya iyi şeyler duyunca insanın içidee güzel oluyo..:16::16:
hiç bişeyide kalmıyoo.
bende ne yapayım yorgunum aslındaa..bugün hastanedeydimm ..bu pıhtılaşma için gidecektimm ya
bugündüü randevu eşim izin aldı giddik sabah 9 da saat 4'ü geçiyodu geldik başımm ağrıdı halada ağrıyoo..
dahiliyeden hemotolojiye sevk ettirdimm.haftaya cuma gidicem işte tekrardann..öyle işte bitanemmmmm:16::16:

Insallah canim hepimiz mutlu olalim her daim...
Aaa telde bisey demediydin canim dün yoksa benmi hatirlamiyorumm..
Bunaklik iste kusuruma bakma..:1::1:
Agri kesici alsaydin ya bitanem bas agrisi kötü yapar..
Insallah hersey yolunda gider bu yaz yegenlerimi göbüsüne alirsin anneleriii....:16::16:
Seneye de bol bol severimmm..:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar sayfaları okudum da 6666 ayetel kürsi okuduğunuzu gördüm bana biraz açıklarmısınız hacet içinmi bende okuyayım kendime size kavuşamadığım için ne yapayım yanlız okuyayım :1: :1: :1:

Insallah canim hepimiz mutlu olalim her daim...
Aaa telde bisey demediydin canim dün yoksa benmi hatirlamiyorumm..
Bunaklik iste kusuruma bakma..:1::1:
Agri kesici alsaydin ya bitanem bas agrisi kötü yapar..
Insallah hersey yolunda gider bu yaz yegenlerimi göbüsüne alirsin anneleriii....:16::16:
Seneye de bol bol severimmm..:emir_bebek::emir_bebek:

bilmem demişimdirr belkii hatırlamıyorum bendee:1::1::1:
aaa niyee öyle diyosun cnm ben daha unutkanımdırr.:9:
ilaç almak istemiyorum çok zorda kalmayınca cnm..
inşallah teyzesiii inşallah göbüşümde olsunlarrr sen sevmeye gell
sonrada senin olsunn inş
sevelimm kuzucuklarıııııııı:9::9:
artık telefondaa ne yapcağımızı nasıl olucakk nasıl sperm çıkıcak diye konuşmaktan
artık bebekleri konuşalım inş..:49::49::49::52::52::52::52:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

olsun canim herzaman bir olmuyor ki insan..
Bazen girince yazmak bile icimden gelmiyor...
Allahim daha büyük dertler vermesin canim ya.
Sen derslerini aksatma allahim zihin acikligi versin..
Evet canim dünden beri bende pek bi mutluyum arkadasimiz sayesinde..
Bugünde aldigim haberle mutlulugum katlandi...
Amin canim beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsal dir..

evet canımm herzaman bir olmuyorr rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
aminn canımm inşş bugünlerde geçecek tebessümle anacağız ama biz insanlar hep yaşadığımız anın tadını çıkarmayız
ya geçmişle ya gelecekle yaşarızz ömür böyle tükeniyorr
bende bi zaman geçmişle yaşıyordumm geçmişi bıraktım hadi önüme bakıyım çocuklarım olsun dedik bu seferde böyle bi imtihanla karşılaştımm şuanda gelecek için mücadele veriyorumm
çokk duygusalım sınav stresi ayrı bi durum bu sene sonuna kadar bişeyler yaptım yaptım yapamadım onuda bırakacağımm
inşş hem bebişime hemde hayallerime kavuşurum rabbim dualarımızı kabul eder inşş
rabbim evlatlarımıza kavuştuğumuz günleri tez vakitte göstersin inşşşşş

Yok canimcim ben sizlerle zorlada olsa sohbet ederim..:1::1:
Yüzsüzlük yaparim özelden rahatsiz ederim olmadi..:1::1:

Selamm canımmmmm:16::16::16:
nasılsınnnnnn..:70:

canlarım acayip başım ağrıyor pc ekranı öyle bi gözüme parlıyor ki bayılacakmışım gibi hissediyorum kendimi :5:
kusura bakmayın çıkmak zorundayım sonra sohbet ederiz olur mu ??
hepinizi çok seviyorum kızlarrrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrr tatlı rüyalarrrrrrrrrrrr :54::54::54:

canlarım acayip başım ağrıyor pc ekranı öyle bi gözüme parlıyor ki bayılacakmışım gibi hissediyorum kendimi :5:
kusura bakmayın çıkmak zorundayım sonra sohbet ederiz olur mu ??
hepinizi çok seviyorum kızlarrrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrr tatlı rüyalarrrrrrrrrrrr :54::54::54:

gerçekten pc ekranı fena gözleri yoruyoo..
sen dinlen o zaman tatlımm:16::16::16::16::16:
başka zaman sohbet ederizzzzzzzz:34:
Allah rahatlık versinn cnmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54:

herkeze mrb, uzun zamandır giremiyordum foruma. bakıyom ki çok sayıda hamile kalan var. bu beni çok sevindirdi ve heyecanlandırdı.. darısı bizlerin başına inş.

herkeze mrb, uzun zamandır giremiyordum foruma. bakıyom ki çok sayıda hamile kalan var. bu beni çok sevindirdi ve heyecanlandırdı.. darısı bizlerin başına inş.

Back
X