INHIBIN B YI BURDA YAptirdik
digerlerini orda yaptiricaz,2 gunde halledersiniz demislerdi,testler ve dr hastane isi
teşekkür ederim arkadaşım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
INHIBIN B YI BURDA YAptirdik
digerlerini orda yaptiricaz,2 gunde halledersiniz demislerdi,testler ve dr hastane isi
celaledidin peruya giden arkadaşlar tahlil sonuçklarınızla mı gittiniz yoksa yeniden tahlil test yaptımı ?
arkadşlar yok mu cevap verecek biri
cnm ben beyaz kızı seçtim o hoşuma gitti senin kara olsunCanimcim nasilsin??
Senin kosan kadin neden beyazda benim ki kara
Kostukcami beyazliyor bu kadin![]()
gözünüzaydın cnm pazar günü de hep olumlu şeyler duy inşşşCelalettin hocayla eşim görüştü.İnhibin b testimizin çok iyi olduğunu varikosel konusunu konuşmak için pazar günü görüşmeye çağırdı.inşallah herşey böyle yolunda gider kızlarrrr :)
Merhabalar arkadaslarcok uzun suredir yogunluktan topige giremiyorum,ins herkesin tedavisi yolundadir...ins Rabbim hepimiz I guzel mutlu sonuclarla sevindirsin...Niyahet bizde turkiyeye geliyoruz tedavi icin,haftaya insallah Persembe gunu Dr Celalettin Peruya gidicez,ins bizimde tedavimiz vardir,bana dua edin ins guzel haberler alalim bu Sefer...Cok heyecanliyim Rabbim Bu dertten kurtarsin ins...
slm kızlar biraz önce geldim eve bugün görümcemle eminönüne gittik bebek için alışverişe
görümcemin kızı 3 haftaya kadar doğum yapacak
araba aldık, araba koltuğu aldık, bornoz, mevlüt kıyafeti ( oda smokin oluyomuş )patik
neler neler aldık aldıkça içim yandı da yandı,gözlerim sulandı
ya insan nasıl garip oluyo nasıl boynu bükük oluyo anlatılamaz ben beğendim hepsini
içimden de diyorum kızzs benin bebişime alsanm olsa da offf efkarlandım gene
inanın neler çıkmış şok oldumyaradan bizlere de almayı nasip edecek inşşşlhhhh kendi evlatlarımız için
![]()
A.slm anlaşılan günün yorgun ve bir o kadar da hüzünlü geçmiş.
Ah demi keşke bizimde olsa da bizde alışverişe çıksak onu alsak bunu alsak.İnan bebek mağazalarına girmeye korkar oldum bende.kendimi tutamayacağımı biliyorum.o yüzden hediye alacak olursam hemen alıp kaçıyorum
Rabbim kimseye bu derdi vermesin inşallah diyorum.Sende çok haklısın insan bir tuhaf oluyor ya.
Eşim de diyor ki bu sabır edersen ve isyan etmezsen cennete gireceksin diyerek bana moral veriyor.Ben de sen benden önce girersin diyorum.o benden daha fazla fedakarlık yapıyor.
Öyle işteeeeeeeeeeee :85:
NOT: Arkadaşlar biliyorsunuz nurusimalar tüp bebek tedavisindeler ve eşinde sperm bulundu
Niyetimiz; döllenen 6 yumoşunun bölünmeye devam etmesi, kaliteli embriyonun oluşup dondurulması ve ilk denemesinde hayırlısıyla evladına kavuşması
ARUNA--------------------------------------------------290
ASBELOVE----------------------------------------------290=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------290
BAHAR85-----------------------------------------------290=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------290
BANU_K-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
BENGUSUU---------------------------------------------290
BEYLEM-------------------------------------------------290
BİRUMUT99---------------------------------------------290=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------290=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------290
ENFAL33------------------------------------------------290=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------290
GVNF---------------------------------------------------290=OKUDU
HASRET------------------------------------------------OKUYAMIYOR
HMTNZL------------------------------------------------290
KADER60-----------------------------------------------290=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------290=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------290=OKUDU
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------290=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------290=OKUDU
NURUSİMA81------------------------------------------OKUYAMIYOR
SAGANAK-----------------------------------------------289
SEVAL0817---------------------------------------------289=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------289=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------289=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
YMEL-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
slm kızlar biraz önce geldim eve bugün görümcemle eminönüne gittik bebek için alışverişe
araba aldık, araba koltuğu aldık, bornoz, mevlüt kıyafeti ( oda smokin oluyomuş )patik
ya insan nasıl garip oluyo nasıl boynu bükük oluyo anlatılamaz ben beğendim hepsini
inanın neler çıkmış şok oldumyaradan bizlere de almayı nasip edecek inşşşlhhhh kendi evlatlarımız için
![]()
slm kader arkadaşlarım yazdıklarınızı ağlayarak okudumnasılda aynı duyguları yaşıyoruz bende hep özlemle bakıyorum bebiş kıyafetlerine nerde bir bebek görsem yada hamile birini görsem kendimi zor tutuyorum
Rabbim hiç birimizin boynunu bükük bırakmaz inş.
cnm ağlatmak istemedim kimseyi buraya yazmazsam da içimde kalacaktı
inşşlllhhhhhhhhhhhhhhhhhh boynumuz bükük koymasın
bilmem demişimdirr belkii hatırlamıyorum bendee
aaa niyee öyle diyosun cnm ben daha unutkanımdırr.
ilaç almak istemiyorum çok zorda kalmayınca cnm..
inşallah teyzesiii inşallah göbüşümde olsunlarrr sen sevmeye gell
sonrada senin olsunn inş
sevelimm kuzucuklarıııııııı
artık telefondaa ne yapcağımızı nasıl olucakk nasıl sperm çıkıcak diye konuşmaktan
artık bebekleri konuşalım inş..
![]()
evet canımm herzaman bir olmuyorr rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
aminn canımm inşş bugünlerde geçecek tebessümle anacağız ama biz insanlar hep yaşadığımız anın tadını çıkarmayız
ya geçmişle ya gelecekle yaşarızz ömür böyle tükeniyorr
bende bi zaman geçmişle yaşıyordumm geçmişi bıraktım hadi önüme bakıyım çocuklarım olsun dedik bu seferde böyle bi imtihanla karşılaştımm şuanda gelecek için mücadele veriyorumm
çokk duygusalım sınav stresi ayrı bi durum bu sene sonuna kadar bişeyler yaptım yaptım yapamadım onuda bırakacağımm
inşş hem bebişime hemde hayallerime kavuşurum rabbim dualarımızı kabul eder inşş
rabbim evlatlarımıza kavuştuğumuz günleri tez vakitte göstersin inşşşşş
canlarım acayip başım ağrıyor pc ekranı öyle bi gözüme parlıyor ki bayılacakmışım gibi hissediyorum kendimi
kusura bakmayın çıkmak zorundayım sonra sohbet ederiz olur mu ??
hepinizi çok seviyorum kızlarrrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrr tatlı rüyalarrrrrrrrrrrr![]()
![]()
sa. canlarım nasılsınız ben pek giremiyorum topiğe çok ağrılarım var miyom ameliyatı olucam kısmetse para bulmaya çalışıyorum 5milyarmış histereskopi yöntemiyle ameliyat olacakmışım hastane ve doktor araştırıyorum çok yoğunum.bu arada teyzeleri 6 tane bebişimi dondurdular sizlere müjde vereyim dedim![]()
cnm ben beyaz kızı seçtim o hoşuma gitti senin kara olsun
allh iiliğini versin emi yok koş koş aynı cins bunlarrr
gözünüzaydın cnm pazar günü de hep olumlu şeyler duy inşşş
güle güle gel cnm hayırlı haberler alıp gitmek nassip olsun size![]()