- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun halayımız hergün yeni sevinçlerimizle devam etsin inşallahoooooooooo kimler gelmişşşşşşşşşşş
tekrar tekrar gözünaydın cnmmmmmmmmmm çok çokkkkkkkkkk sevindikkkkkkkkk..
gözümüz aydın darısı geride kalan bütün arkadaşlarımın başına Rabbim benim yüzümü güldürdü evet henüz hamiş değilim ama en büyük dertten kurtulduk inşallah herkes bu azo illetinden kurtulur.Rabbimin bana yaşattığı bu sevinci tüm arkadaşlarıma yaşatsın inşallah.oy oy oynurusimaaaaa........ canım benim.... kader arkadaşım.... gözümüz aydın olsun sabahtan beri merak içindeyim Rabbime şükürler olsun bu günleri gösterdi içim bi tuhaf oldu yaaa...çok mutluyum ama çok... biz üçümüz beraber katılıyoruz teyzesi halaya sıklaşın bakalım...
amin canım amin hep dualrım bu yüönde zaten eşimde sperm çıktı bu mutluluğu herkes yaşasın inşallah Rabbim kimseyi darda bırakmasındarısı herkesin başına inş kızlar Rabbim hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin bizlere...nurusima şimdi sıra hamileyim haberinde inş arkadaşım... sabırsızlıkla o günü bekliyorum...
Allah razı olsun canım amin Rabbim yaşadığım sevincin fazlasını herkese nasip etsin inşallahCanim cok sevindim,rabbim her asamada yar ve yardimcin olsun bize mutlu haberler vermeni nasip etsin.
Allah razı olsun canım canım ya kaç gündür uyuyamıyordum zaten dünde döllenme olup olmadığını acaba bebişler oluşacakmı diye düşünmekten uyuyamadım Rabbim inşallah onlarada can verir ve bebişimi kucağıma almamı nasip eder.tabiki dualarım hepimiz içingünaydın kuzum hayırlı sabahların olsun.gerçi sen dün gece uyuyamamışsındır.yada hiç bukadar güzel uyku çekmemişsindir.
hep böyle güzel günlerin olsun inşallah.
halaya geç kalmadın biz dünden beri halayı bozmadık ki
ay sorma canım hemde ne heyecan öldüm öldüm dirildim inşallah herkesin bekleyişi böyle güzel sonuçlansın Rabbim tamamına erdirsin inşallah dularınız inşallah daha iyisiyle sizleri bulsun amincanım sen orda heycandan titredin haberin geldiginde bizde burda coştuk rabbim tamamına erdirsin canım coook sevindim hemen eşime anlattım gözlerinin içi güldü sen sevincinle mutlulugumla bizim evimizide senlendirdin canım sen iste deyil 40 gün daha fazlasınıda cekeriz rabbim hep yüzünü güldürsün
Allah razı olsun evet canım benim mucizemin herkese umut olcağının biliyoeum inşallah ayağımı sürdüm sizlerde arkamdan geliriniz her zaman dualarımda olacaksınız canım biz panax kullanmadık eşim ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullanıyordu .sizin kullandıklarınızda işe yarar ve sende bu mutluluğu yaşarsın inşallahcanım arkadaşım meraba gerçekten haberinle bizi çok mutlu ettin ve yeniden umutlandırdın yaşadığın mutluluk hep daim olsun ve rabbim burdaki arkadaşların hepsine ve banada nasip etsin rabbim.. birde panax ve e1 kullanmışsınız galiba bunları hocanız mı önerdi yoksa kendi isteğinizle mi kullan dınız ?bize kaan hocamız şu an tribestan die bitkisel ilaç ve göbekten vurulan iğne yazmış bunları kullanıyoruz
nurusima81
canım benim senin haberin olmadı sanırım halay çekebilirsin
HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM
canım benim Allah razı olsun dualarınızla yanımda olduğunuzu biliyorum zaten evet tanıyorum seni eşimde sperm çıkınca muhatı aradım haber vermesi için beni merak ettiğinizi biliyorumnursima81: snin için bende dua etmiştim, buraya yazmadım ama dua etmiştim, dua topiğinden tanırsın belki beni:) sonucu görünce sevindim. inşlh bebişle sonuçlanır
aaaaaa geçmişi okuyupta neler olduğunu öğrenene kadaer çatladım çok sevindim çok ,hep okurdum yazdılarını Allah dualarını kabul etti inşAllah devamıda gelir bir an önce bebeklerine kavuşursun . maşAllah :):13:
çok sağol Allah razı olsun şükürler olsun Rabbim bana çok görmediği bu mutluluğu inşallah sonucuda hamiş olmama ve sizlerinde hamiş olmanızı inşallah Rabbim nasip etsin.şükürler olsun 2 gündür çok mutluyum 9 sene yaşadığım tüm sıkıntıları bebeğimin adım sesi unutturdu bana darısı bütün arkadaşlarımın başınacanım ya çok sevindim inan bana çok ağladım canım adına çok mutlu oldum inancının karşılığını aldığını düşünüyorum gözlerin aydın olsun canım arkadaşım benim yaaaaa hakettiniz bu mutluluğu doyasıya yaşa.....