Merhaba gozdemdun sana ozelden mesaj attim geldimi
Dr Celaletin peru ile randevu icin
sa. canlarım nasılsınız ben pek giremiyorum topiğe çok ağrılarım var miyom ameliyatı olucam kısmetse para bulmaya çalışıyorum 5milyarmış histereskopi yöntemiyle ameliyat olacakmışım hastane ve doktor araştırıyorum çok yoğunum.bu arada teyzeleri 6 tane bebişimi dondurdular sizlere müjde vereyim dedim
biz yeni kararlar aldık hem evlat edinmeye başvurucaz hemde tedavi olmaya karar verdik..bugün eski merkezime gidip ultrasona girdim rahim kalınlığı 5.2 iyi 3 folikül gözküyor polip,kist,miyom yok herşey yolunda folikülüm az olmasına rahman bunada şükür 2 tüp dondurulmuş sperm varmş ...embriyoloğun yardımcısıyla görüşdüm spermi başka merkeze taşımak istediğimi söyledim sorun çıkarmı dedim sorun yok istediğin zmn yardımcı oluruz dediler.önümüzdeki ay nasipse tedaviye başlıcam duygu ve düşüncelerim değişmezse...yeni merkezim eurofertile bağlı çalışan bi dr olucak...
yanlız ben tedaviye başlama fikrini aklıma koyduğumdan beri stres içindeyim geceleri uyku sorunu yaşamaya başladım yine bu tedavi beni gerio baya bi(( kafayı yicem yine ((
hakkımızdan hayırlısı olsun...
kızlar celalettın hocayla görustuk konuştuk ççok iyi şeyler duyduk bize normal yoldan çıkış olacağını söledı buna ınandığını söledı.. butun hormonları normal ınhıbın b sı 200 dedı suan tese olsa sperm zaten cıkcak dedı ama normal yoldan çıkartcaz dedı antıbıyotık verdı bana ve eşime belkı antıbıyotık bıle kanalları temızlyıp açacak dedı okadar ümitlıyım dedı bıtkıseller ıcın ermiş aktara yönlendirdi, macun ve çay dedı bunlar sayesınde 70 gun ıcınde çıkış baslıcak dıe ınanıyorum dedı zaten testıs onarımı 90 gun suruyor normaldede dedı :) onları kullanmaya baslayınca kendınde değişikleri hıssedeceksın dedı :) bılmıyorum kızlar bende eşimde celalettın beyde çok umutlu :))
Merhaba Ese44
Tamam canim ins sana msj atarim sonuclari,sende yazarsin buraya sonuclarinizi
sizin durumunuz nedir?azo sebebiniz ne?
Ins Rabbim sizinde hepimizin yardimcisi olsun...
cnm günaydın adım esma buarada
bizim teşhis yeni 1 ay oldu derecesini söylemedi variksel var birde tepkisizlik var yumrtalrdan birince dedi malatyada tedavi olamazsın dedi ben şimdi randevu için uğraşıyorum ama alamıyorum : ( bide bilet aldım nasıl olsa gidrim die izin aldım işyerinden 18 ine kadar muayen olmam gerek naoabilirmtanıdımız filanda yok orada
cnm günaydın adım esma buarada
bizim teşhis yeni 1 ay oldu derecesini söylemedi variksel var birde tepkisizlik var yumrtalrdan birince dedi malatyada tedavi olamazsın dedi ben şimdi randevu için uğraşıyorum ama alamıyorum : ( bide bilet aldım nasıl olsa gidrim die izin aldım işyerinden 18 ine kadar muayen olmam gerek naoabilirmtanıdımız filanda yok orada
günaydın ese.celalettin hoca kim
memnun oldum esma .bende zeynep çok geçmiş olsun .Allah yardımcınız olsun
bizimkide rulid canım bendede tıkanıklık idrar ıltıhabım varsa bastan halledelım diye verdiğini söledi canım size macun ve çay verdimi
çok teşekkür ederim canım Allah raı olsun amin biz bu dertten kurtulduk darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah herkes bu azo illetinden kurtulur ve bebiş sahibi oluruz .sende tekrar tedaviye başlamaya karar vermişsin hayırlı uğurlu olsun sonucu bebişli olsun inşallahseleymün aleyküm canlarım ,nurinisa canım operasyon başarlı geçmiş ilk gün okudum fakat yazamadım gözün aydın olsun haydi geçmiş olsun hepimiz dua ettik sonucu okuyunca da çok mutlu olduk maşallah Allah bebekle taçlandırır inşanlah kocaman bir aile olursunuz Rabbim hepimize mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsinA.E.OLUN canlarım
çok sağol canım Allah razı olsun darısı bütün arkadaşalrımın başına Rabbim kimseyi bu dertle daha fazla sınamasın 8.5 senedir ne çektiğimi ben bilirim sizleri çok iyi anlıyorum sizede umut olmuşumdur inşallah Rabbim hepimize en yakın zamanda hamiş olmayı nasip etsin inşallahcanımm tese gününde flzaskk aramıştım beni mutlu eden haberlerini ondan aldım.çok sevindim senin adına hatta telefonda flzaskk görüşürken ben sizden umutlu oldğumu ve sperm çıkacağına emin olduğumu söylemiştim..rabbim gönlünüze göre verdi.. inşallah hamiş haberlerinide almak nasip olurr
oh canım sefan olsun çok severim sergileri bende bir zamanlar kumaş boyama ve folyo kursuna gidiyordum çok güzel şeyler yaptım kumaş boyamada bebiş için bir sürü şeyler yapmıştım onları kullananamamanın üzüntüsünü yaşıyordum şükürler olsun azodan kurtulduk birde bebişim gelirse inşallah onlarıda kullanırım.canım evet facede umutta çektiğimiz fotolar var ben.cemrem flzask ve bahar85 arkadaşımızla birlikte çekilmiştik bakabilirsin.canım benim o kadar çok 47xxyli arkadaşımız varki daha yeni yeni ortaya çıkıyorlar inşallah Rabbim herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin dualarım sizinlenasılsınız kızlar hmm bugün pazardı eee havada güzeldi ben bugün yoruldum bizim sergimiz vardı pendikte sabah gittim akşam geldimm yoruldum ama çok güzel işler vardı ben kurdelaa nakışına gidiyorum çok zevkli eee sizler neler yaptınız hmm nurusimanın face resimlerinde sizler olanlar varmıı yaa ben hepinizi çooook merak ediyorum yanlış anlamazsınız insallah beni bugün eşimin eski bir arkadaşı gitmiş yanına 3 yıllık evli vee onların sorunuda 47xxy miş ayy sevinimmi üzülimmi bilemedim onların adına üzüldüm bizim adımıza yanlız biz değiliz diyoruz mevlam herkezin yardımcısı olsun
canım ben okurum Rabbim işinizi rastgetirsin tedavin su gibi geçsin saonucu bebişli olsun aminAllahın selamı rahmeti berketi ihsanı ve irfanı üzerinize olsun canların ben sizlerin dua halkanızda hiç olamadım hakkınızı helal edin fakat buna rağmen sizden bir ricam olacak Allahdan bir mani keder olmazsa 18 martta yola çıkacam mart adetimle dondurulmuşlar için bismillah diyeceğiz sizlerden ricam herkes sadece 1 adet olmak üzere bu üç surayı birlikte bana okumanız kimler okuyabilirse veya yakınlarına dağıtabilirse çok memnun olurum şimdiden Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimize tez şifalar sabır güç ve kuvvet versin bu yolda Allah yanımızda olsun .canlarım hepinize iyi geceler gelişmeleri yazıcağım A.E.OLUN (herkes 1 adet üçü aynı anda meryem+yasin+fatiha)
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah tez zamanda ağrılarından kurtulursun.Ne güzel bu aşamalara gelebildin ne mulu sana.ben sana inanıyorum sen çok azimlisin.bu temiz kalbinle temiz yüreğinle bu aşamaları da atlatacaksın.
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı başınıza inşallah sizde birgün azodan kurtulduğunuz günü görürsünüz ben halen inanamıyorum rüyada gibiyim.canım benim hepinizin gönlü çok güzel inşallah sizlerde mükafatınızı alırsınız
günaydın canım evet canım ya dayanılmaz bir ağrım var biran evvel ameliyat olmam lazımTatlım günaydın nasılsın miyomun çok ağrı yapıyormuş geçmiş olsun
birde ameliyatı çok pahalı değilmi cnm bencede üni hastanelerini araştır istersen bütçeyi çok fazla sarsmamak için ama neresi hayırlısı ise rabbim seni o kapıya yönlendirsin
cnm cnm cnm gözünaydın demek 6 adet dondirik bebişin var
baharcığımın dondirikleriyle arkadaş oldular desene ay darısı bizlerin başına inşlh
bu yaşananlar mucizeden başka bişey değil çok sevindim cnm darısı hamiş olmana inşlh...
günaydın canım evet canım ya dayanılmaz bir ağrım var biran evvel ameliyat olmam lazım
hemde nasıl pahallı aslında dışarıdan gidersek 15bin miş sanki araba alıyoruz
tabiki riskli sonra hamile kalmada sorun yaşarsın dedikleri için korkuyoruz ve ne kadar isterlerse yaptıralım diyoruz
ama bunun birde ödemesi var benim artık daha tedbirli olmam lazım yarın birgün bebişim olunca onunda çok ihtiyaçları olacak
herşeyi iyi düşünüp hayırlı olana yönlenmem için rabbime sığınıyorum hakkımda hayırlı neyse onu yapayım inşallah
evet canım 6 tane dondirik beni bekliyor rüya gibi tam mucizedarısı sizlerin başına inşallah sizlerde emeklerinizin meyvesini alırsınız burdaki bütün arkadaşlarım hakediyor bu güzellikleri yaşamayı inşallah birlikte bu derdi atlatırız sizinde az kaldı mucizeler yaşamanıza halay çekmek için bekliyorum
denizbulut için ayetel kursileri okudum.rabbim tez zamanda gönlünden geçen hayırlı bir evlat muratlarını kabül etsin inşallah.amiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?