Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gozdemmm cok tesekkur ederim ,ozel mesaj kutuna attim ama senin ki dolu galiba iletilemedi..Allah razi olsun...

Arkadaslar sperm testi icin hangi laboratuvarda cok iyi inceliyolar bir fikriniz varmi?gelince sperm testide verelim belki bir degisiklik falan olmustur.

Merhaba gozdem dun sana ozelden mesaj attim geldimi
Dr Celaletin peru ile randevu icin

kızlar merhaba cellattin beye ulaşmak için bi haftadır uğraşıyorum ama hergünü dolumuş ve ben bilet aldım bile muayen olabilrim diye malatyadan gideceğim bana yardıme dermsinizi randevu alamıyorum perşembe ordayım çalıştığım için iznimde çok yok 18 ine akdar muayen olmam gerek eşiminde benimde işlerimiden dolayı kolay kolay çıkamıyoruzda napmalıyım siz nasıl alabildiniz

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah tez zamanda ağrılarından kurtulursun.Ne güzel bu aşamalara gelebildin ne mulu sana.ben sana inanıyorum sen çok azimlisin.bu temiz kalbinle temiz yüreğinle bu aşamaları da atlatacaksın.

Canım rabbim gönlüne göre versin inşallah.hakkında hayırlısı olsun.doğru bir karar vermişsiniz.

oooo süper bir haber.inşallah o mutlu haberleride duyarız.

günaydın kızlar bir hafatadır celalttin hocaya randevua lmaya çalışıyorum ama olmuyor: ( biletimide aldım buarada nasıl olsa alabilrim die ama çok zormuş
18 ine kadar izin aldım çalışıyorum içizn sıkıntım var muayane olamdan dönersem çok büyük hayal kırıklığı yaşıyacağım ,
eşimede anlattım sizden okuduklarımı çok umutlandı oda bana yardım edermisiniz kızlar nasıl randevu alaıcam sekreter dolu diyor cumartesine akdar sonrasıda açılmadı bekelyin diyor : ( napaıcam ben şimdi

Merhaba Ese44
Tamam canim ins sana msj atarim sonuclari,sende yazarsin buraya sonuclarinizi
sizin durumunuz nedir?azo sebebiniz ne?
Ins Rabbim sizinde hepimizin yardimcisi olsun...

cnm günaydın adım esma buarada
bizim teşhis yeni 1 ay oldu derecesini söylemedi variksel var birde tepkisizlik var yumrtalrdan birince dedi malatyada tedavi olamazsın dedi ben şimdi randevu için uğraşıyorum ama alamıyorum : ( bide bilet aldım nasıl olsa gidrim die izin aldım işyerinden 18 ine kadar muayen olmam gerek naoabilirm tanıdımız filanda yok orada

ben hala özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj yazamamışım daha

gunaydin esma..
rabbim yardimciniz olsun ins ileri derecede azo degildir daha yeni olmus bir cozumu vardir icini serin tut,biz 5 yildir ugrasiyoruz...
canim biz yurt disindan gelicemiz icin randevuyu onceden ayarlamistik dr beyle, bugunlerde doluymus ama Allahtan biz onceden ayarlamistik,ins isleriniz yolunda gider,iznini degistirmeye calis istersen bosuna ta istanbula kadar gitmeyin eger randevu vermiyorlarsa,bir kac ay sonra gidersiniz sonucta turkiye ici

bizimkide rulid canım bendede tıkanıklık idrar ıltıhabım varsa bastan halledelım diye verdiğini söledi canım size macun ve çay verdimi

anladım cnm
bizden kübarlı panax ve e1 kullanmamızı istedi
haftada 2 adet pregni ermiş aktarın g5 macunu ve demirdikeni çayını kullanıyor eşim
inşlh şifa olur eşlerimize cnm size neler verdi peki....

Tatlım günaydın nasılsın miyomun çok ağrı yapıyormuş geçmiş olsun
birde ameliyatı çok pahalı değilmi cnm bencede üni hastanelerini araştır istersen bütçeyi çok fazla sarsmamak için ama neresi hayırlısı ise rabbim seni o kapıya yönlendirsin

cnm cnm cnm gözünaydın demek 6 adet dondirik bebişin var
baharcığımın dondirikleriyle arkadaş oldular desene ay darısı bizlerin başına inşlh
bu yaşananlar mucizeden başka bişey değil çok sevindim cnm darısı hamiş olmana inşlh...

çok teşekkür ederim canım Allah raı olsun amin biz bu dertten kurtulduk darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah herkes bu azo illetinden kurtulur ve bebiş sahibi oluruz .sende tekrar tedaviye başlamaya karar vermişsin hayırlı uğurlu olsun sonucu bebişli olsun inşallah
çok sağol canım Allah razı olsun darısı bütün arkadaşalrımın başına Rabbim kimseyi bu dertle daha fazla sınamasın 8.5 senedir ne çektiğimi ben bilirim sizleri çok iyi anlıyorum sizede umut olmuşumdur inşallah Rabbim hepimize en yakın zamanda hamiş olmayı nasip etsin inşallah
oh canım sefan olsun çok severim sergileri bende bir zamanlar kumaş boyama ve folyo kursuna gidiyordum çok güzel şeyler yaptım kumaş boyamada bebiş için bir sürü şeyler yapmıştım onları kullananamamanın üzüntüsünü yaşıyordum şükürler olsun azodan kurtulduk birde bebişim gelirse inşallah onlarıda kullanırım.canım evet facede umutta çektiğimiz fotolar var ben.cemrem flzask ve bahar85 arkadaşımızla birlikte çekilmiştik bakabilirsin.canım benim o kadar çok 47xxyli arkadaşımız varki daha yeni yeni ortaya çıkıyorlar inşallah Rabbim herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin dualarım sizinle
canım ben okurum Rabbim işinizi rastgetirsin tedavin su gibi geçsin saonucu bebişli olsun amin

günaydın canım evet canım ya dayanılmaz bir ağrım var biran evvel ameliyat olmam lazım
hemde nasıl pahallı aslında dışarıdan gidersek 15bin miş sanki araba alıyoruz
tabiki riskli sonra hamile kalmada sorun yaşarsın dedikleri için korkuyoruz ve ne kadar isterlerse yaptıralım diyoruz
ama bunun birde ödemesi var benim artık daha tedbirli olmam lazım yarın birgün bebişim olunca onunda çok ihtiyaçları olacak
herşeyi iyi düşünüp hayırlı olana yönlenmem için Rabbime sığınıyorum hakkımda hayırlı neyse onu yapayım inşallah
evet canım 6 tane dondirik beni bekliyor rüya gibi tam mucizedarısı sizlerin başınainşallah sizlerde emeklerinizin meyvesini alırsınız burdaki bütün arkadaşlarım hakediyor bu güzellikleri yaşamayı inşallah birlikte bu derdi atlatırız sizinde az kaldı mucizeler yaşamanıza halay çekmek için bekliyorum

denizbulut için ayetel kursileri okudum.Rabbim tez zamanda gönlünden geçen hayırlı bir evlat muratlarını kabül etsin inşallah.Amiinn

gerçekten bi araba parası yani
hakınızda hayırlısı cnm rabbim zor olan işlerimizi kolaylaştırsın inşlh
güzel dileklerinede ta içten amin diyorum cnm
evt cnm inşlh hepimizin emeklerimizin karşılığını alabiliriz inşl
şuan zaman benim için durmuş sanki
bu ay sonunda tahlillerimizi yaptıracağız
sperm testi yaptıracağız sonuç belli olsada içimde hep ümidim var her zamankisi gibi(((
inşlh allahım bu sefer görünür şu nazlı spermler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…