evet canım macunlar bıtınc tekrar çağırdı bakalım :)
canım bende okuyorum kendime ama sanada okumak isterim Allah nasip ederse okursam buraya yazarım canımAllahın selamı rahmeti berketi ihsanı ve irfanı üzerinize olsun canların ben sizlerin dua halkanızda hiç olamadım hakkınızı helal edin fakat buna rağmen sizden bir ricam olacak Allahdan bir mani keder olmazsa 18 martta yola çıkacam mart adetimle dondurulmuşlar için bismillah diyeceğiz sizlerden ricam herkes sadece 1 adet olmak üzere bu üç surayı birlikte bana okumanız kimler okuyabilirse veya yakınlarına dağıtabilirse çok memnun olurum şimdiden Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimize tez şifalar sabır güç ve kuvvet versin bu yolda Allah yanımızda olsun .canlarım hepinize iyi geceler gelişmeleri yazıcağım A.E.OLUN (herkes 1 adet üçü aynı anda meryem+yasin+fatiha)
kızlar celalettın hocayla görustuk konuştuk ççok iyi şeyler duyduk bize normal yoldan çıkış olacağını söledı buna ınandığını söledı.. butun hormonları normal ınhıbın b sı 200 dedı suan tese olsa sperm zaten cıkcak dedı ama normal yoldan çıkartcaz dedı antıbıyotık verdı bana ve eşime belkı antıbıyotık bıle kanalları temızlyıp açacak dedı okadar ümitlıyım dedı bıtkıseller ıcın ermiş aktara yönlendirdi, macun ve çay dedı bunlar sayesınde 70 gun ıcınde çıkış baslıcak dıe ınanıyorum dedı zaten testıs onarımı 90 gun suruyor normaldede dedı :) onları kullanmaya baslayınca kendınde değişikleri hıssedeceksın dedı :) bılmıyorum kızlar bende eşimde celalettın beyde çok umutlu :))
ecrin meraba bende celalettin hocaya muayene olmak istedim ama 15 gün yokmuş öyle dediler
benim ablam istanbulda yaşıoyr eğer aktarın adını ve hocanın söylediği macunları çayı yazarsan bizde temin edebiliriz eşim başlar öyle gideriz doktora heralde bi zararı yokturdur ?
kızlar celalettın hocayla görustuk konuştuk ççok iyi şeyler duyduk bize normal yoldan çıkış olacağını söledı buna ınandığını söledı.. butun hormonları normal ınhıbın b sı 200 dedı suan tese olsa sperm zaten cıkcak dedı ama normal yoldan çıkartcaz dedı antıbıyotık verdı bana ve eşime belkı antıbıyotık bıle kanalları temızlyıp açacak dedı okadar ümitlıyım dedı bıtkıseller ıcın ermiş aktara yönlendirdi, macun ve çay dedı bunlar sayesınde 70 gun ıcınde çıkış baslıcak dıe ınanıyorum dedı zaten testıs onarımı 90 gun suruyor normaldede dedı :) onları kullanmaya baslayınca kendınde değişikleri hıssedeceksın dedı :) bılmıyorum kızlar bende eşimde celalettın beyde çok umutlu :))
evet canım kırmızıları bekliyorum gelsin de başlayım diyebidenemmmmm inş sana da nasip olacak o hazırlıkları yapmak
içimizde öyle bi hasret varken hiç kolay değil başkalarının mutluluğuna şahit olmak...
hep diyoruz kıskanmak değil bu tabi ki onlar için mutlu oluyoruz...
ama aynı mutluluğu bizler yaşayamadığımız için içimiz yanıyor...
ama sürekli olmayacak bu durum allahın izniyle bizde yaşıycaz o mutluluğu...
bak negüzel sizin tedavinizde iyi gidiyor...
inş yakın bi zamanda sperm çıkışıda olur herşey yoluna girer kavuşursun bebişine bidenem
canım gözün aydınnnnnnnn bak seni bekleyen 6 bebişin var
inş diğer sıkıntılarından da kurtulur bi an evvel alırsın bebişlerini göbüşüne
buarada bizim embriyolarıda 3. gün dondurmuşlar transferden 2 gün önce çözmüşlerdi canım
canım negüzel bi moral olmuş hocanın söyledikleri size
inş dediği gibi olur hayırlısıyla sperm çıkışı olur ve seninde günlerini sayarız inş
bak artık kendini üzüp durmak yok umutlu ol biraz...
kendini strese sokma bebişlerinin sana ihtiyacı olacak
nursenimmmmmm tedavine çok az kalmış inş bu defa hayırlısıyla kavuşursun bebişine
hamişlerimizin arasına katılmanı dört gözle bekliyorum tatlım
ayyy kıyamam ben size yaaa nasıl da içimiz gidiyor herşeye değil mi
allah bizlerede yaşatsın inş
bende sürekli kuzularımla ilgilenirken çok duygulanıyorum...
çok cimcime bi öğrencim var geçen gün ders bitti okuldan çıktık...
babası kapıda bekliyormuş motorla almaya gelmiş kızını...
benim kuzu geçti babasının arkasına birbirlerine bi gülümseyişleri var içim gitti arkalarından bakaka kaldım
allahım benim aşkımda böyle evlatlarıyla ilgilenebilecek mi diye bi duygu seli geldi aldı götürdü beni
hemen arabaya bindim toparladım kendimi...
inş hiç bi hevesimiz kursağımızda kalmaz
canım çok sevindim adınıza inşallah hakkınızda hayırlısı olur bu kez yüzünüz güler canımbiz yeni kararlar aldık hem evlat edinmeye başvurucaz hemde tedavi olmaya karar verdik..bugün eski merkezime gidip ultrasona girdim rahim kalınlığı 5.2 iyi 3 folikül gözküyor polip,kist,miyom yok herşey yolunda folikülüm az olmasına rahman bunada şükür 2 tüp dondurulmuş sperm varmş ...embriyoloğun yardımcısıyla görüşdüm spermi başka merkeze taşımak istediğimi söyledim sorun çıkarmı dedim sorun yok istediğin zmn yardımcı oluruz dediler.önümüzdeki ay nasipse tedaviye başlıcam duygu ve düşüncelerim değişmezse...yeni merkezim eurofertile bağlı çalışan bi dr olucak...
yanlız ben tedaviye başlama fikrini aklıma koyduğumdan beri stres içindeyim geceleri uyku sorunu yaşamaya başladım yine bu tedavi beni gerio baya bi(( kafayı yicem yine ((
hakkımızdan hayırlısı olsun...
maşallah Rabbim nasip edince işte olmayan şey yokaz önce evlat edinme sayfasını okuyordum limony diye bir arkadaş 2012 sonunda evlat edinmeye başvurmuştu 12 yıllık evlilik sonucunda 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş o kadarda tedavi gördüm birkere bile hamile kalamamıştım diyor ne kadar güzel ya içim gitti mucize işte bu...
çok sevindim canım inşallah darısı spermleri görmeye olsunkızlar celalettın hocayla görustuk konuştuk ççok iyi şeyler duyduk bize normal yoldan çıkış olacağını söledı buna ınandığını söledı.. butun hormonları normal ınhıbın b sı 200 dedı suan tese olsa sperm zaten cıkcak dedı ama normal yoldan çıkartcaz dedı antıbıyotık verdı bana ve eşime belkı antıbıyotık bıle kanalları temızlyıp açacak dedı okadar ümitlıyım dedı bıtkıseller ıcın ermiş aktara yönlendirdi, macun ve çay dedı bunlar sayesınde 70 gun ıcınde çıkış baslıcak dıe ınanıyorum dedı zaten testıs onarımı 90 gun suruyor normaldede dedı :) onları kullanmaya baslayınca kendınde değişikleri hıssedeceksın dedı :) bılmıyorum kızlar bende eşimde celalettın beyde çok umutlu :))
Allahın selamı rahmeti berketi ihsanı ve irfanı üzerinize olsun canların ben sizlerin dua halkanızda hiç olamadım hakkınızı helal edin fakat buna rağmen sizden bir ricam olacak Allahdan bir mani keder olmazsa 18 martta yola çıkacam mart adetimle dondurulmuşlar için bismillah diyeceğiz sizlerden ricam herkes sadece 1 adet olmak üzere bu üç surayı birlikte bana okumanız kimler okuyabilirse veya yakınlarına dağıtabilirse çok memnun olurum şimdiden Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimize tez şifalar sabır güç ve kuvvet versin bu yolda Allah yanımızda olsun .canlarım hepinize iyi geceler gelişmeleri yazıcağım A.E.OLUN (herkes 1 adet üçü aynı anda meryem+yasin+fatiha)
slm cnm bugün kendi merkezimde bi bayanla kısa bir sohbetim olmuştu..tüp bebek tedavisi göreceğini söyledi sorun ne diyince sorun yok olmuyor tedavisiz dedi. 4 yaşındada kızım var dedi kızınıda alman hastanesinde tedavi görerek yapmış...alman hastanesi hakkında ilk bilgim butedaviniz hayırlı olsun..
pendik sahilde sen nerde oturuyosun pendiği biliyomusun sergimiz emeğe saygı sergisi cumaya kadar açık acaba bizde o günleri görebileceğizmi kaderimizde ne varsa onu görürüz ama işte insanız sabırsısız rabbim sabrımızla beraber şifamızıda verir insallahcnm ne güzel şeyler işitmişsiniz dr dan hadi sırayla gelsin spermler
ee cnm o zaman varikosel ameliyatı olmayacak eşin galiba ilaç ve macunlarla mı düzelecekmiş
evet bugün hava acayip güzeldi am aben evde tek başınaydım hiç halim yoktu dışarı çıkasım gelmedi
pendikte nerde sergi vardı cnm inş hepimiz evlat sahibi oluruz cnm
Kızslaaaarrrrr napıyosunuz nasılsınız
merhaba kızlar nasılsınız?
merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın?
OOO MAŞALLAH BECERİKLİ HATUN HEM NETTE HEM ÖRGÜ YAPIYOR DESENE AMAN NAZAR DEĞMERSİN BENİM ARKADAŞIMAcanımmm
ben iyiyim hem el işi örüyorum
hem de burda takılıyodum
sen nasılsın canım ne yapıyosun?
merhaba kızlar nasılsınız?
OOO MAŞALLAH BECERİKLİ HATUN HEM NETTE HEM ÖRGÜ YAPIYOR DESENE AMAN NAZAR DEĞMERSİN BENİM ARKADAŞIMA
İYİ BENDE CNM NE OLSUN BENDE İŞTEYİM
TOPİĞE BAKMADAN EDEMİYORUM BAĞIMLISI OLDUMYA ARA ARA GİRİP BAKINIYORUM BENDE
BANGİCİMM HIOŞGELDİN CNM BİZLER İYİYİZ SAOL SEN NASILSIN
NELER YAPIYORSUN YENİDEN TEDAVİ DÜŞÜNÜYOMUSUN CNM....
ŞUANDA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ BİRŞEYLER VARMI...
niye canın sıkkın canımiyi diyelim iyi olalım :) canım sıkılıyor çok bu günlerde keyfim kaçık
evet kız nazar değmesin her zaman olmaz bu hal bendeOOO MAŞALLAH BECERİKLİ HATUN HEM NETTE HEM ÖRGÜ YAPIYOR DESENE AMAN NAZAR DEĞMERSİN BENİM ARKADAŞIMA
İYİ BENDE CNM NE OLSUN BENDE İŞTEYİM
TOPİĞE BAKMADAN EDEMİYORUM BAĞIMLISI OLDUMYA ARA ARA GİRİP BAKINIYORUM BENDE
BANGİCİMM HIOŞGELDİN CNM BİZLER İYİYİZ SAOL SEN NASILSIN
NELER YAPIYORSUN YENİDEN TEDAVİ DÜŞÜNÜYOMUSUN CNM....
ŞUANDA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ BİRŞEYLER VARMI...
hoşbulduk bende idare eder işte . kocamı boğmazsam evet yaza tekrar denemeyi düşünüyorum :) bu sıralar ben eşimin başının etini yeme kürü yapıyorum umarım etkili olacak. 2 hafta once umuta gittik yine hareketli spermler gitmiş yıkama sonrası hareketsiz 2-3 sperm var ılaclarına basladı (gecen temmuzdan berı ıcmıyordu) ıncır ceviz badem baska bır sey yapmıyoruz.
pendik sahilde sen nerde oturuyosun pendiği biliyomusun sergimiz emeğe saygı sergisi cumaya kadar açık acaba bizde o günleri görebileceğizmi kaderimizde ne varsa onu görürüz ama işte insanız sabırsısız rabbim sabrımızla beraber şifamızıda verir insallah
canımmm
ben iyiyim hem el işi örüyorum
hem de burda takılıyodum
sen nasılsın canım ne yapıyosun?
ooooooo hamaratt arkadaşımm neler yapıyosun bakimmm
yeni tedavinede başlıycakmışsın cnm hayırlısı olsunn...
inşallah bu sefer son olurr bebişine kavuşursunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?