Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım macunlar bıtınc tekrar çağırdı bakalım :)

ecrin meraba bende celalettin hocaya muayene olmak istedim ama 15 gün yokmuş öyle dediler
benim ablam istanbulda yaşıoyr eğer aktarın adını ve hocanın söylediği macunları çayı yazarsan bizde temin edebiliriz eşim başlar öyle gideriz doktora heralde bi zararı yokturdur ?

canım bende okuyorum kendime ama sanada okumak isterim Allah nasip ederse okursam buraya yazarım canım

canım öncelikle gözünüz aydın diyeyim simdiden rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürür insallah canım daha önceden yazmıştım sana görmedin galiba :) benim eşimin durumuda eşinizle aynı hormonlar testisler ve genetikler normal merak ettigim canım varikosel derecesi kactı ameliyata gerek yok dedi doktor cevaplarsan sevinirim cünkü ben esimi razı edemiyorum celaaddin hocaya gitmesine

canım bence sen öncelikle esinin hormon degerlerini ögren ve genetik ve y mikrodelesyon testlerini cıkartmaya calış cünkü bu testler 1 ay süre ile cıkıyor ve inhibin b yi de ver canım zaten hangi merkeze gidersen bunlar isteniyor canım zaman kaybı yasamazsın Allahın izniyle güzel seylerle karsılasırsın

canım arkadaşım merhaba gerçekten çok güzel haber almışsınız maşallah allah inş.mutluluğunuzu daim eder bir an önce bebişine kavuşursun birşeyi merak ettm eşinin rahatsızlığı neydi ?bu güzel haberleri duymaya o kadar çok ihtiyacım var kii

evet canım kırmızıları bekliyorum gelsin de başlayım diye
hayırlısıyla inşallah bu sefer olur canım
canım çok sevindim adınıza inşallah hakkınızda hayırlısı olur bu kez yüzünüz güler canım
maşallah Rabbim nasip edince işte olmayan şey yok
çok sevindim canım inşallah darısı spermleri görmeye olsun

canım adet olmazsam okurum inşallah söz vermeyim yine
peki birşey sorucam
ilk başta meryem-yasin-fetih sureleri diye yazmışsın
en sonda da parantez içinde meryem-yasin-fatiha diye yazmışsın hangisi doğru canım?

pembemsi canım mail adresimin şifresini unutmuşum darkblue2100@hotmail adresine yazarsan ordan iletişime geçebiliriz

pendik sahilde sen nerde oturuyosun pendiği biliyomusun sergimiz emeğe saygı sergisi cumaya kadar açık acaba bizde o günleri görebileceğizmi kaderimizde ne varsa onu görürüz ama işte insanız sabırsısız rabbim sabrımızla beraber şifamızıda verir insallah

canımmm
ben iyiyim hem el işi örüyorum
hem de burda takılıyodum
sen nasılsın canım ne yapıyosun?
OOO MAŞALLAH BECERİKLİ HATUN HEM NETTE HEM ÖRGÜ YAPIYOR DESENE AMAN NAZAR DEĞMERSİN BENİM ARKADAŞIMA
İYİ BENDE CNM NE OLSUN BENDE İŞTEYİM
TOPİĞE BAKMADAN EDEMİYORUM BAĞIMLISI OLDUMYA ARA ARA GİRİP BAKINIYORUM BENDE

merhaba kızlar nasılsınız?

BANGİCİMM HIOŞGELDİN CNM BİZLER İYİYİZ SAOL SEN NASILSIN
NELER YAPIYORSUN YENİDEN TEDAVİ DÜŞÜNÜYOMUSUN CNM....
ŞUANDA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ BİRŞEYLER VARMI...

hoşbulduk bende idare eder işte . kocamı boğmazsam evet yaza tekrar denemeyi düşünüyorum :) bu sıralar ben eşimin başının etini yeme kürü yapıyorum umarım etkili olacak. 2 hafta once umuta gittik yine hareketli spermler gitmiş yıkama sonrası hareketsiz 2-3 sperm var ılaclarına basladı (gecen temmuzdan berı ıcmıyordu) ıncır ceviz badem baska bır sey yapmıyoruz.

iyi diyelim iyi olalım :) canım sıkılıyor çok bu günlerde keyfim kaçık
niye canın sıkkın canım
evet kız nazar değmesin her zaman olmaz bu hal bende
aynen canım bende evdeysem işim yoksa mutlaka bu topik açıktır bilgisayarda
bugün de işte elim işte gözüm burda

canım bu proxeed plus'dan fayda görenler çok olmuş sperm hareketliliği vs. için
biz bile düşünüyoruz kullanmayı(eşim yani) ama pahalı bir ilaç

Cnmben tuzlada oturuyorum
Kismet olursa gelmek nasipp olur
ins evlat sahibi oluruz

Denizbulut iim cnm kayinvaldemdeyim
Cepten. Bibakim dedim sen nslsin

canım ben okudum meryem süresini ,yasin süresini ve fatiha yı rabbim yolunuzu acık etsin dilerim rabbimden niyetini kabul eder rabbim yardımcınız olsun

canımmm
ben iyiyim hem el işi örüyorum
hem de burda takılıyodum
sen nasılsın canım ne yapıyosun?

ooooooo hamaratt arkadaşımm neler yapıyosun bakimmm
yeni tedavinede başlıycakmışsın cnm hayırlısı olsunn...
inşallah bu sefer son olurr bebişine kavuşursunn..

ooooooo hamaratt arkadaşımm neler yapıyosun bakimmm
yeni tedavinede başlıycakmışsın cnm hayırlısı olsunn...
inşallah bu sefer son olurr bebişine kavuşursunn..

yaaa ne hamaratım
iyiyim canım nolsun öyle can sıkıntısına bişeyler yapıyorum işte
sağol canım benim
inşallah dediğin gibi bu son olur bebişim ya da bebişlerim benimle olur
oyyyyy yerim onları ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…