ARUNA--------------------------------------------------278
ASBELOVE----------------------------------------------278
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------278
BAHAR85-----------------------------------------------278
BAHAR247----------------------------------------------278
BANU_K-------------------------------------------------278
BENGUSUU---------------------------------------------278
BEYLEM-------------------------------------------------278
BİRUMUT99---------------------------------------------278
DENİZBULUT-------------------------------------------OKUYAMIYOR
ECRİN23------------------------------------------------278
ENFAL33------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ESMA----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF---------------------------------------------------278
HASRET------------------------------------------------278
HMTNZL------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER60-----------------------------------------------278
KADER_NL----------------------------------------------277
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------OKUYAMIYOR
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------277
NURSEN------------------------------------------------277
NURUSİMA81------------------------------------------277
SAGANAK-----------------------------------------------277
SEVAL0817---------------------------------------------277
SONSUZ-------------------------------------------------278
TULAY20------------------------------------------------278
UMUT99-------------------------------------------------278
YASEMENSU--------------------------------------------278
YMEL-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------278
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
baharcım haber veremedim ben bu akşamki listeden çıkartabilir misin beni, adet oldum tedaviye başlayacağım.
bitince haberdar ederim seni,
iyi akşamlar..
Oğluşum ii çok şükür...Yaramazlık peşinde:) Koşturup duruyo..Benimde pilim bitti..Uykum var ama yatağıma gidecek halim yok...Sen nasılsın??
5martta boyamalı için örnek verdi eşim 1gün sonrada gen art ta fhıs için örnek verdi kaan bey fhıs için perhiz önemli değil dedi ama testin sonucu geldi hiçbir şey bulunmamış lütfen 2 hafta sonra testi yenileyin diyor ben bundan şu sonucu çıkardım demekki boyamalıda da bi şey çıkmıcak.oysa aralıkta yapılan fhıs te habloid hücre bulunmuştu bu nasıl iş ya Allah aklıma mukayyet olsun gece gece tadım tuzum kalmadı
5martta boyamalı için örnek verdi eşim 1gün sonrada gen art ta fhıs için örnek verdi kaan bey fhıs için perhiz önemli değil dedi ama testin sonucu geldi hiçbir şey bulunmamış lütfen 2 hafta sonra testi yenileyin diyor ben bundan şu sonucu çıkardım demekki boyamalıda da bi şey çıkmıcak.oysa aralıkta yapılan fhıs te habloid hücre bulunmuştu bu nasıl iş ya Allah aklıma mukayyet olsun gece gece tadım tuzum kalmadı
Canım günaydın nasılsın nasıl oldunn..
biraz daha iyimisinnnn:26:
insanın en yakın arkadaşının hamilelik haberini alınca hüzün ve sevinç arası bişey yaşaması ne kadar kötü değil mi, zor gerçekten zor bu azosperminin ne kötü bişey olduğunu bir kere daha anladım ,ağklamak istiyosun ama niye ağladığını kimseye söyleyemeyeceğin için ağlayamıyorsun, rabbim tez vakitte bizlere de nasip etsi
nezaman sordun canım 15gun yok olduğunu? canım bızde ne olduğunu bılmıyoruz macunun sadece yapılıp yollandı, celalettın beyın koyduğu tshıse göre macunlar hazırlanıyor dıe bılıyorum canım. eşimde varıkosel cıktığı ıcın varıkosel çayı hazırlandı tam olarak onu bılıyorum canım. ama sen celalettın hocaya gtceksen önce ınhıbın b testını yaptr hazır olsun ıstersen canım
canım duamı okudum demişsin ama eksiklerin çok sen kimin için okuduğunu yazmazsan ben bilemem ki...
kim için okuduğunu başında belirtirsen iyi olur...
selam papatyam bizde genartta sperm boyaması yaptırdık ama bişi anlamadık sonuçtan çıkıp çıkmadı nasıl anlaşılıyor biliyormusun doktorumuza 22 martta cevaplayacak ama ben sabırsızlanıyorum...
Ya perhiz nasıl önemli olmaz ki ya.Merkezdekiler üstüne basa basa söylüyorlar.Ben anlamıyorum bunların işlerini ya.Eşim de ilk yaptırdığında üzerinde çalışma yapamamışlar.3 Günlük perhizden sonra tekrar buraya gelin test verin dediler.:44::44:
off cnm yaaa çok üzüldüm kaan bey nasıl öyle birşey yapar
19 aralıkta bizde boyamalı sperm testi için eşimle ankaraya gitmiştik
meniyi eşim verdi sinan beyle görüştükten sonra kaan beyle görüşmeye gittiğimizde
bizdende fısh testi istemişti
ama bugün meni verdiniz bi kaç gün sonra gen arta fısh testi için meni verebilirmisiniz dedi bizde yok dönmemiz lazım antalyaya dedik
ozaman dedi 1 ay sonra gelin fısh testi yaptırın demişti
cnm ne demek perhiz önemli değil
bizler için tabikide önemli bazı merkezler azolulardan 1 hafta 10 günlük perhiz istiyor
test te az para değil yani
üzülme cnm perhiz olmadığından bişey görünmemiştir
birde 1 haftalık perhizle gidin yaptırın derim ben kaan beye bırakma bazı şeyleri
kendinde araştır sor iste yani
ah ah dr larada güven yok artık allahım bizi iyi insanlarla karşılaştırsın zor olan durumumuzu kolaylaştırsın inşlh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?