Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
21 martı bekliyoruz boyamalı testin sonucu çıkcak bi öğrenelimde sonucu hem fhıs hem hormon testlerini tekrarlayalım artık çok yoruyor insanı.sizin tedavi ne durumda şimdi?allah yardımcın olsun......

anladım cnm inşlh sonucu bol spermli olur
evt cnm çok zorlu bir yoldayız ve maddi manevi çok yıpratıyor insanı
ama ne yapacaksın elden ne gelirki bi umut mücadeleye devam diyoruz
cnm bizde enson 19 aralıkta kaan beyle görüştük
eşim için mikro tese dedi biz ameliyat istemediğimizi söyledik oda fısh testine göre çıkan elongelerle tüp yapalım dedi
söyledikleri çok inandırıcı gelmedi
kaan beyle tedavimizi bitirdik
ocak ayında istanbula celalettin beye gittik şuanda tedavimize onunla devam ediyoruz
şuanda 2.ayımızın içersindeyiz
kısmetse bu ayın sonunda tahlillerimizi yaptırıp göndericez ona göre yol alacağız bizde durumlar böyle cnm....

Bugun sabahın 6 'sında yollara düştümmm 10 gibi merkezdeydim.
görünce beni hatırladı hemşireler ve ulun bey
malum tedavilerimde hep engel çıkmıştı
muayenenin ardındann şükürr problem yokk yok hemen başlayalım dedi ulun bey

veee ilk iğnemi oldumm ricam üzerine gonal-f başlandı
ben progen kullanamıyorum kalemli olunca iğneyi yaparken morartıyorum dedim..olur dedi ulun beyde..
çok iiyiyimm sonunda allahın izniyle başladım..umarım sonuda hayırlı olur .

bu arada hala aksilikler yakamı bırakmadı yurmurta toplama tarihimde ulun bey yokk semineri varmışş
süleyman bey toplar büyük ihtimal dedi..bende önemli değil zaten alıştımm aksiliklere aldırmıyorum dedimm

cnm ilk iğnen hayırlı olsun
yaşasın bundan sonra hiç aksilik yaşama emi
olsun süleymen bey de ii benim dr. süleyman beydi
inş bu sefer olucak o bebiş o göbişe girecek 9 ay anneciğiyle kalacak
inşşş hayırlı haberlerini canı gönülden bekliyorum kız

enfalcim hayırlı olsun tedavin nihayet başlıyabildin arada aksilikler olsada canını sıkma biz herşeye alışdık nasılsa ...
inş. sonu güzel olur...

bende bugün gidip hayıt suyu aldım ve hayıt suyumu içmeye başladım hayırlısıyla inş. işe yararda yumurtam fazla fazla olur...

selamün aleyküm canlarım
bugün bismillah deyip tedavime başladım Rabbim hayırlı etsin tedavimizi inşallah
adetimin ilk günü çağırmıştı dr.um ve ilk iğnemi de 1 saat önce vurundum
benden böyle kızlar Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

arkadaşlar emre bakırcıoğlunun cep nosunu yada ulaşabileceğim tel nosunu özellikle cep nosunu lütfen bana mesaj atın

cnm hayırlı olsun tedavin inşlh bu sefer emeklerin yer bulur
bebişine kavuşursun
maşallah enfalde iğnesini vurunmuş bugün
hepinizden bizlerede umut verici güzel hamişlerinizi bekliyoruz
sen bursada aynı merkezde devam ediyordun değilmi cnm:
inşlh bütün işleriniz yolunda gitsin hepiniz dualarımdasınız..

nursenciğim aleyküm slm canım tadavin hayırlı olsun demek ilk iğneye başladın dondurulmuşlar mı var yumurtamı toplanacak bende bugun biletimi ayırttım 18 mart pazartesi egeye gidicem dondurulmuş enbiryolar var nasıl bir tedavi olacak bu sefer bilmiyorum tahminen senin transferin benden önce olur inşanlah ikimizde hayırlı sonuçlar alırız Allahım hayırlı çoçuklarımızı nasip etsin ben otelde kalıcam oraya leptobumu götürmeyebilirm fırsat buldukca sizlere haber vericem banada dua et özelden gercek ismini yazarsan gercek ismimizle dua edelim A.e.ol

hadi hayırlı olsun canım ben de başladım bugün
lucrin diye iğne gonal-f cumadan itibaren başlıcam
hadi inşallah hayırlı olur tedavilerimiz hepimiz için.

sağol canım Allah razı olsun inşallah bu sefer olur
evet canım aynı merkezde yaptırıyorum

sağol canımcım yok canım dondurulmuşumuz zaten 3-4 tane yumurtam oluyo
inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
hepiniz dualarımdasınız canım tamam özelden atayım ismimi

cemrem canım çok geçmiş olsun ilaç yanetki yapmış çok fenadır bilirim inşanlah çabucak atlatırsın insanın hayatıyla oynuyorlar Allahım acil şifalar versin canım A.e.ol
kendine dikkat et

enfal33 canım tedaviye başlamışsın haydi hayırlısı olsun . martta başlayanlardan biriside sensin Allah izin verirse bende 18 martta başlayacağım Rabbim bu sefer bebeklerimize can verir inşanlah mart adayları nurse,enfal,duru başka arkadaşlarda varmı acaba Allah hepimizin yardımcısı olsun birbirimize dua edelim ,benide dualrında umutma Allaha emanet ol Rabbim yardımcımız olsun

bende bugün gidip hayıt suyu aldım ve hayıt suyumu içmeye başladım hayırlısıyla inş. işe yararda yumurtam fazla fazla olur...
cnm şifa olsun yuurtaların çok ve sağlıklı olsun
seninde ilk iğnen hayırlı olsun cnm ohh peş peşe tedaviler başladı sıra bizlere de gelse inş
sende inş bu sefer bebişini alırsın göbişine ve 9 ay seninle kalır
cemrem canım çok geçmiş olsun ilaç yanetki yapmış çok fenadır bilirim inşanlah çabucak atlatırsın insanın hayatıyla oynuyorlar Allahım acil şifalar versin canım A.e.ol
kendine dikkat et

allah razı olsun cnm hiç deme küçücük bi ilaç insanı mahvediyo
senin kuranını da daha okuyamadım nasipse yarın okucam cnm sen nasıslın sıra tedavide size geliyo inş

ay cemrem hiç sorma bir heyecan bir heyecan anlatamam bu sefer çok farklı şeyler hissediyorum daha pozitifim ilk denememden sonra bir daha asla demiştim benden bu kadar demiştim ama şimdi fikirlerim çok değişti gücüm yettiği kadar bu hastalıkla mücadele edicem Allah güç versin hepimizde sende kendine dikkat et evet küçüçük ilaç ama işte neler yapıyor hep doktorların insanları başlarından biran önce savmasıyla oluyor hiç dinlemden ilaç yazıyorlar Allahım korusun hepimizi karşımız iyi insanlar çıkarsın herzaman iyileşince okursun önümüzde zaman var düşünmen bile beni mutlu etti inşanlah dah güzel şeyler paylışacağız

can arkadaşlarım tedavileriniz hayırlı olsun Rabbim baştan sonuna kadar yardımcınız olsun...biliyorum zor ama stressiz rahat bi tedavi geçirmeye çalışın bol bol dualarla inşallah sizlerde tüm arkadaşlarımda evlatlarına kavuşacak... tedaviniz boyunca 1 gün bile atlamadan meryem süresini okumaya çalışın bende sizlerin adına okuyacam inşallah...A.em.olun...

sağol canım benim evet başladı bakalım tedavilerimiz
inşallah sonu olur hepimizin
inşallah canım size de gelir sıra normal yolla çıkış olur da teseye gerek kalmadan olur inşallah tedaviniz

Canim hayirli olsun tedaviye baslamissin.. kisa zamanda iyi haberler verirsiin insallah cnm

Allah razı olsun canım benim
amin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…