- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
flazsk cım sende emre bakırcıoğluna gidiyosun öyle hatırlıyorum canım yaa ben ondan arayıp randevu almayı düşünüyorum hemen istediğimiz güne verirmi yoksa geçmi oluyo randevuları bana bi cevap versen
ARUNA--------------------------------------------------238
ASBELOVE----------------------------------------------238
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------238
BAHAR85-----------------------------------------------238=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------238
BANU_K-------------------------------------------------238=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------238
BEYLEM-------------------------------------------------238
BİRUMUT99---------------------------------------------238
DENİZBULUT-------------------------------------------238
ECRİN23------------------------------------------------238
ENFAL33------------------------------------------------238=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------238
GVNF---------------------------------------------------238=OKUDU
HASRET------------------------------------------------238
HMTNZL------------------------------------------------238=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------238
KADER_NL----------------------------------------------238
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------238
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------238
NURSEN------------------------------------------------238=OKUDU
NURUSİMA81------------------------------------------238
SAGANAK-----------------------------------------------239
SEVAL0817---------------------------------------------239
SONSUZ-------------------------------------------------238
TULAY20------------------------------------------------238=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------238
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
YMEL-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------238
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
kızlar cumartesiyide gösteriyor netteki randevu sayfasında ne dersiniz yokmudur ctesi günü dr yerinde
sağol canım hepimizinki hayırlı olsunamin canımm inşallah birdaha aksilik yaşamam
evt süleyman beyde çok iyi biri yüzden hiç üzüledim opu işlemimi o yapacak diye
ne kadar içten ve samimi olduğun kullandığın cümlelerden belli umarım dediğin gibi benimle kalır bebişlerim çünki 2 embriyo transferi olacak
dularını istiyorum iyi yürekli olduğun aşikarrallah razı olsun sendenn ..
sağol canımm evt başladık nihayett.sonu iyi ,hayırlı olsunda engelleri aşarım allahın izniylee inşallah..bu arada flzsk la görüştüm oda seni arayacaktı yumurta kalitesi için incir kürü başlasammı diye düşünüyordum..sana bir soralım dedikk sen bu konuda iyisinn.bilgilisin.. önce ki yazılarını okumuştumm yanlış haturlamıyorsamm rahmi istediğin zaman kalınlaştırıp istediğin zaman inceltiyordum bir takım kür vs kullanarakk ..bu konudada bilgin vardır diye düşündümm
tatlım seninde tedavin hayırlı uğurlu olsunnbaşlamışsınn.rabbim muvaffak eyler inşallah
benim önceki tedavilerimde hep lucrinle başlamıştım 3-4 gün sonra gonelef başlanıyordu.umutta prosedür farklı galiba şimdi sadece bana gonelef verdilerr..
5 günlük iğne dozum belirlendi..ikinci kontrolumm pazartesii.inşallah kaliteli bol bol yumuşların olurrr..
evt canım başladım hayırlısı ilee bu ay topik coştu tedaviye başlayan başlayana maşallah
senide bekliyoruz en kısa zamanda aramızaa,gerçi az kalmış bir haftaya kalmaz sende başlarsın inşallah
birde beylem arkadaşımız başladı bugunn tedaviyeee ,oda ilk iğnesini olduu
bu ay sanrım 4 kişiyizz gibi sürpriz birileri çıkmazsaa
tabi canım dua ederken herkezi dualarıma katmaya çalışıyorymm.sanada dua ederimm..senden de dua beklerimm.kulun kula ettiği dua kabul olurmuşş.inşallah rabbim dualarımı kabul eder..ALLAH yar ve yardımcımız olsunnn..aminn..
sağol canımmmmmmmmmCanlarımmmmm tedavileriniz hayırlı olsunn..
inşallah bu son tedavileriniz olurrrrr ve hamiş haberlerinizi verirsiniz..
sonrada gelsinn bebişlerrrrrrrr..sezonu siz açtınızz bizde peşinizden geliriz inş..
Rabbim yar ve yardımcınız olsunnnnnnn güzellerrrrrrr
dualarımda olucaksınızzzzzz..bende meryem suresi okumaya başlıycam
bugün adet oldum bitince başlıycam tedavime kadarr hatta sonrada okuycam inş..rabim kabul eder inş.:26::26::26::26:
benimde bu defa yüzüm güler inş..:26: ve tüm arkadaşlarımdaaaaaa
başladık canım şükürCanimcim tedaviye baslamissin hayirlisi olsun...
Allahim yüzünüzü güldürsün insallah...
sağol canımtedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun
inşallah bu tedavileriniz avlatlarınıza kavuşacağınız tedaviler olur
Allah razı olsun canım sağol.cnm ben okudum Allah kabul etsin
cemrem cnm çok geçmiş olsun
nursen ve enfal dualarım sizinle enfalcim opumu süleyman hoca yapacak demişsin ben süleyman hocanın hastasıydım çok iyidir
Gunaydin arkadaslar,dun istanbula geldik,bugun dr a gidicez ins
Inhibin b testi sonucu cikti,15 cikti sonuc, cok moralim bozuk,Bari bu testin sonucu iyi ciksaydi...
Ins dr bizede Cozume var der....
canımsizde mi perhizsiz gitmiştiniz gen arta,biz ankara üni ye 10 günlük perhizle gittik ama işte hoca sorun olmaz deyince ertesi günde gen arta gittik malum sık gidemiyoruz ankaraya ondan mı oldu bilmiyorum ya moralimiz bozuldu bi anda en azından yine hücre bari çıksa şükretcektim
Bugun sabahın 6 'sında yollara düştümmm 10 gibi merkezdeydim.
görünce beni hatırladı hemşireler ve ulun bey
malum tedavilerimde hep engel çıkmıştı
muayenenin ardındann şükürr problem yokk yok hemen başlayalım dedi ulun bey
Canım enfalim.Çok sevindim tedaviye başlıyorsun sende.Umarım bu son tedavin olur ve sende mucizendeki meleğine kavuşursun.Ne güzel sizler çok şanslızınız.Biz ne yazıkki henüz öyle bir gelişme kaydedemedik.
veee ilk iğnemi oldumm ricam üzerine gonal-f başlandı
ben progen kullanamıyorum kalemli olunca iğneyi yaparken morartıyorum dedim..olur dedi ulun beyde..
çok iiyiyimm sonunda allahın izniyle başladım..umarım sonuda hayırlı olur .
bu arada hala aksilikler yakamı bırakmadıyurmurta toplama tarihimde ulun bey yokk semineri varmışş
süleyman bey toplar büyük ihtimal dedi..bende önemli değil zaten alıştımm aksiliklere aldırmıyorum dedimm
selamün aleyküm canlarım
bugün bismillah deyip tedavime başladım Rabbim hayırlı etsin tedavimizi inşallah
adetimin ilk günü çağırmıştı dr.um ve ilk iğnemi de 1 saat önce vurundum
benden böyle kızlar Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
nursenciğim aleyküm slm canım tadavin hayırlı olsun demek ilk iğneye başladın dondurulmuşlar mı var yumurtamı toplanacak bende bugun biletimi ayırttım 18 mart pazartesi egeye gidicem dondurulmuş enbiryolar var nasıl bir tedavi olacak bu sefer bilmiyorum tahminen senin transferin benden önce olur inşanlah ikimizde hayırlı sonuçlar alırız Allahım hayırlı çoçuklarımızı nasip etsin ben otelde kalıcam oraya leptobumu götürmeyebilirm fırsat buldukca sizlere haber vericem banada dua et özelden gercek ismini yazarsan gercek ismimizle dua edelim A.e.ol
Gunaydin arkadaslar,dun istanbula geldik,bugun dr a gidicez ins
Inhibin b testi sonucu cikti,15 cikti sonuc, cok moralim bozuk,Bari bu testin sonucu iyi ciksaydi...
Ins dr bizede Cozume var der....
cnm inhibin b testine takılmagunaydin arkadaslar,dun istanbula geldik,bugun dr a gidicez ins
ınhibin b testi sonucu cikti,15 cikti sonuc, cok moralim bozuk,bari bu testin sonucu iyi ciksaydi...
ıns dr bizede cozume var der....
s.a kızlar herkese hayırlı bi gün olsun bugün hep mutlu haberler alıp sevinelim
Kızlar ben artık derslere başlamak zorundayım bi ay kaldı sınavlara geçen gün kitaplarımı aldım veee
bugünden itibaren başlıyorum yoksa hiç geçemem valla
Artık akşamları girerim cnlarım hepiniz a.e o sizleri
kuzumm napim işte..canımmmm bugün benim kursum var o yüzden erken kalktımm..
yoksa uyurdumm yada eşimi gönderdikten sonra..kahvaltımı yapıp spor yapardımm.
bende sabah seni gördüm şaşırdımm bizim kız bu saatte burda
sonra zaten çıkmak zorunda kaldımm..
iyi yapmışsın cnmm ama dediğin gibi sabah kimsecikler olmuyo..bende gitmeden bi bakayım dedim..
iyiyiimmm tatlımmm ama sen bugün sen üzülmüssünn bitanemm kıyamamm...
valla cnm alıştık artık, o kadar böyle haberler duyuyoruzkii.
yüzümüzde hep yalancı bi gülümseme sankii.
tamam onların için sevinsekte biizim içimizz yanıyoo...
ne yapalım cnm bizimde imtihanımız bu bazıları kolayça çoçuk sahibi olurkenn..
bizlerr zor sahip oluyoruz...Rabbim yardım etsin..inşallah bizlerde en kısa zamanda hayırlı zamanda .
sahip oluruzz bebişlerimizee:26::26::26::26:
Geçmiş olsunn cnmm ne oldu öylee dün konuştuğumuzda bişeyin yoktuu..
yat dinlenn tatlımm.inşallah bi an önce çabucak atlatırsınn.
Selam cnmm ne güzel seni görmekk ..
maaşallah demek pıt pıtlarıda duydunuzzzzz
merak ediyoruz tabii..böyle uygun olunca kendinden haber ver bizee.
Rabbimm tamamına erdirsin . sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlerin başınaa:26::26:
sağolasın tatlım..Arkadaşlar yeni duydum sizinle paylaşmak istedim ben yakınlarıma dağıttım ,sizlerde kendiniz için belki denersiniz 19 adet fetih suresini 19 kişiye 1 er adet okumasını söylüyorsunuz,farklı farklı kişiler olucak toplam 19 fetih suresi okunacak onlara niyetinizin ne olduğunuda söyleyin Rabbim kabul etsin inşanlah
ii akşamalr kızlarrr inş iisinizdir
ben değilim başıma neler geldi sormayın
bugün sağlık ocağına gidip muayne olup ilaçlarımı aldım öğle yemeğinden sonra bi kas gevşeticisini içtim
içmez olaydım yarım saat sonra bende baş dönmesi, kalp çarpıntısı
tansiyon 13 lere çıkıyo 7 lere iniyo kalp atışım 100 ü gösterince acile gittim
ekg tansiyonuma falan bakıldı dr. ilaç alerji yapmış bünyeme yan etki yapmış hemen iğne yapıldı
dr. eğer geçmesse gene gelin dedi şimdi çarpıntım azaldı yatıp size bi bakıyım dedim
a.s canım amin canım inşallahs.a kızlar herkese hayırlı bi gün olsun bugün hep mutlu haberler alıp sevinelim
kızlar ben artık derslere başlamak zorundayım bi ay kaldı sınavlara geçen gün kitaplarımı aldım veee
bugünden itibaren başlıyorum yoksa hiç geçemem valla
artık akşamları girerim cnlarım hepiniz a.e o sizleri
Yani sperm sayısı ve morfolojisi düşük. Aslında sayı olarak yüksek 76 milyon hücre var. Ama ml başına düşen rakam 12 milyon.Bu değerin 20 - 25 olması gerekiyormuş. Morfoloji değeri de 4 olması gereken bizde 1. Zaten asıl sorun buymuş sanırım. Biz 4 ay korunmadıktan sonra geçen ay merak edip doktora gittik. Sonucu o zaman öğrendik. Aslıda doktor sabretseydiniz bu durumdan hiç haberdar olmadan hamile kalabilirdin, bu durumda da hamile kalanlar var dedi. Doktor eşime bir vitamin ve Vemax isimli sperm artırıcı bir ilaç verdi. En erken 3 ayda etkisini gösterirmiş. 3 ay sonra tekrar baktırcaz. Artış olursa ne ala.... olmazsa hiç zorlamayı hemen tüp bebek yapmayı düşünüyoruz.
Bizim gibi bu şekilde olup ilacın olumlu etkisini gören var mı acaba? Ya da bu sayıda iken tüp bebek yapıp olumlu sonuç alan...? Bişeyler duymaya ihtiyacım var. Çocuk düşünmeye çok geç başladık. Bu yüzden de artık sabrımız kalmadı.((
Canım biz perhizli gitmiştik ama o testtin üzerinde çalışma yapamamışlar.perhiz süresini göze alarak tekrar gelip test verin dediler.
Tedavi aşamanda bol bol sabırlar ve kolaylar diliyorum.Umarım sende meleğine kavuşanlardan olursunuz.
Maşşallah bu ay burda bereket var.heyecenlı günler bizi bekliyor desenize.Halayların bol bol çekileceği bir aya giriyoruz.Rabbim sana da kolaylıklar versin inşallah.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşalllah.her zaman dularımızdasınız inşallah.
İnşalllah sizlerde istanbuldan umutlu olarak ayrılanlardan olursunuz.inhibin b ye çok takılma.Celaleddin Hoca zaten gerekli tedaviyi size uygulayacaktır.
ben bugün çook mutluyum antalyaya gidiyoruz annemlerin yanına kız kardeşimde istanbulda oturuyo erkek kardeşimde ist askerliğini yapıyo bizde 3 kardeş annemizin babamızın yanına gidiceğiz ALLAH izin verirse ayın 28 de insallah ama şimdiden geri dönüşü yaa gitmesi iyide dönüş çooook zor oluyo hele zeynebime hiç dayanamıyorum...
selam canım ne güzel anneni göreceksin kısmetse
evet yaa gitmesi güzel oluyo hevesli hevesli ama dönüş burkuyo insanı
zeynep dediğin kardeşindi demi bahsetmiştin galiba
a.s eveet yaa kardeşim 6 yaşında benim melegim oyy benim herşeyim 5 yasına kadar bana anne dedi ayır edemiyodu bana diyoduki keşke sen benim annem olsaydın ozaman ben bitiyorum işte az kaldı gideceğim meleğime İNSALLAH ben namaza kalkıyorum öptüm hepinizi kokulu kokulu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?