Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hadi gözünüz aydın.
bende merakla sizden gelecek haberleri bekliyordum.
inş herşey istediğin gibi olur ve kavuşursun bebişlerine.amin.
ARUNA--------------------------------------------------238=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------238
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------238
BAHAR85-----------------------------------------------238=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------238
BANU_K-------------------------------------------------238=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------238
BEYLEM-------------------------------------------------238
BİRUMUT99---------------------------------------------238=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------238=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------238
ENFAL33------------------------------------------------238=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------238
GVNF---------------------------------------------------238=OKUDU
HASRET------------------------------------------------238
HMTNZL------------------------------------------------238=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------238=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------238
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------238
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------238
NURSEN------------------------------------------------238=OKUDU
NURUSİMA81------------------------------------------238
SAGANAK-----------------------------------------------239
SEVAL0817---------------------------------------------239
SONSUZ-------------------------------------------------238
TULAY20------------------------------------------------238=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------238
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
YMEL-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------238=OKUDU
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
cnm hayırlı haberlerle gelin inşlh yeniden umtlarınız artsın inşlh....iyi geceler kızlar,sabah 05.30 da kalkıp yollara düşcez uyumalıyım artık,öpüldünüz![]()
Amin canim,sizin de gozunuz aydin cok sevindim sizin adiniza ins 2aya kadar kurtulursunuz...
Persembe aksami esim esinle tanismis, o gun gelmis diyoki..pitircikin esinde sperm cikmis ,bende sasirdim,sen nerden biliyosun dedim
Onun esi ordaydi tanistik dedi,onceden desem hic ilgilenmezdi Kulubdeki konusmalardan..
O gun diyoki senin Nikin neydi
Amin canim,sizin de gozunuz aydin cok sevindim sizin adiniza ins 2aya kadar kurtulursunuz...
Persembe aksami esim esinle tanismis, o gun gelmis diyoki..pitircikin esinde sperm cikmis ,bende sasirdim,sen nerden biliyosun dedim
Onun esi ordaydi tanistik dedi,onceden desem hic ilgilenmezdi Kulubdeki konusmalardan..
O gun diyoki senin Nikin neydi
arkadaslar suan en cok ihtiyacım olan sey dua eşimde azospermi teshisi konmustu evlenmeden öncesinde bilioduk bi dönem bekledikten sonra doktora gittik eşime tese yapıldı bende rahim çökmesi var fln dediler birsürü ilaç iğne derken dün yumurta toplama işlemim yapıldı 16 yumurta bugün telefon deldi 10tanesini kullanmışlar bunlardan 6 tanesi söllenmiş yarın transfer işlememim var bizler hakediyoruz anne olmayı yine takdiri ilahi elimizden geleni yapıp dua etmek tek yapabileceğimiz sey sanırım bana dualarınızla yardımcı olursanız cok sevinirim.Allah bana ve tüm bekleyenlere hayırlısıyla sağlıklı bebeklerini kucaklarına almayı nasiip etsin. kendinize ii bakın
Canlarim suan hastanedeyim cok heycanliyim yarin hayirlisiyla doguma alicaklar beni. Dualarinizi eksiltmeyin. KurbN oldugum allahim herkese tatirsin bu duyguyu kimseyi sinamasin evlat hasretiyle.
güzel arkadaşlarım günaydın,
Hasretim canım rabbim hayırlısıyla kurtasın,bebişini sağlıklı,sihatli kucağına almanızı nasip etsin inşallah.
Pıtırcık senden de güzel haberler var inşallah.inşallah çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alacağız.sizin adınıza çok sevindim ve seni kocaman öpüyorum.
canlar dün bende Celalettin hoca için çarşamba saat 10:10 geçe randevü aldım.hemde eşime sormadan.mırın kırın ediyor gene ama hiç takmıyorum.oynaya oynaya gidecek.ben gidemeyeceğim ama olsun.hayırlısıyla güzel haberlerle döner inşallah.
Gözünüz aydin arkadasim...
Insallah tedavinizin sonu hayirli olur..
Bebislerinize kavusursunuz..
Cnm sen Yurt disinda nerede yasiyordun??
Merhaba arkadaslar ...hepinize cok tesekkur ediyorum, bana moral verdiginiz icin...
Cok korkuyordum yine dr kapidan cevirecek,gidin diyecek diye..
Yine bu dr %100demedi AMA ornekleri var ,sizdede duzelme ihtimali var dedi,cok mutluyum
Esim ogun Celalettin beyin diger hastalariylada tanismis,gozdenin, pitircikin esleriyle...ordan ayrildik o kadar heyecanli
Anlatiyoduki konustuklarini...ilk deaf esimi bu kadar umutlu gordum,zaten o gun pitirciklardada hucre cikmis
O esimi acayip moral oldu..
Ins pzt dr bizede Ilacalarimizi verir,bizim de duzelir...
gozdemmmmm basta olmak uzere butun hepinize cok tesekkur ediyorum,bizi Celalettin Bey ile tanismamiza vehicle oldugunuz icin
Ben daha ilk gun den beri yani 4 yildir,hep bize endocrine uzmani bakmali tedavi etmeli diyodum AMA hicbir uzman ilgilenmemisti bizle
Pazartesi size yine yaparim arkadaslar hepinizi opuyorum...![]()
iyi geceler kızlar,sabah 05.30 da kalkıp yollara düşcez uyumalıyım artık,öpüldünüz![]()
arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler biz buğün celaleddin beyle görüştüşmeye gittik çok güzel geçti acayip mutlu olduk ben ve eşim çok detaylı anlattı herşeyi eşimden ümitli m tese raporlarımızıda götürdük olumlu şeyler söyledi salı günü başlıycaz tahlillere falan 2 yıl kadar RABBİM in izniyle tabi inşlh süre veriyor daha ncede olur tabi sonrada olur belli olmaz dedi ama 3 ayda değişiklikler gösteren hastalarımda var dedi kızlar lütfen dua edin banada eşim geçen çarşamba test verdi yine bişe çıkmadı şuan ayıptır söylemesi ağzımın içi yara dolu üzüntüden ama bugün moral depoladım bayaa neyse birde celaleddin hocanın bir isteğini sizinle paylaşayım m teseden önce celaleddin hocayla görüşmeniz kesinlikle direk m tese olayına karşı neyse herkese iyi geceler ben bu sitenin çok faydasını gördüm ALLAH razı olsun cümlenizden
Yarınn sabah erkenden Celalettin Hocaya gidiyoruz eşimle....Çok heyecanlıyım nasıl umutluyum anlatamam kızlar.Umudum bittiği yerde duydmuştum Celalaettin hocanın adını (teseden sonra ,keşke önce duysaydım,Gözdemin sayesinde kanatsız meleğimiz:))
Hocayı aradım bugün yarın sabah yanındayız inşallah,tabi sonra Gözdemin eşini yol tarifi için,her zaman ki gibi çok yardımcı oldu Allah razı olsun. Çok umutluyum,inanıyorum,uzun olacak belki süreç,sil baştan bile başlasak herşeye sabırlı bir şekilde hoca ne dediyse harfiyen uycaz,eşim umutsuzdu ama Pıtırcığı duyunca (bizde Sertoly Cell olunca tabi)nasıl umutlandı ,hemen gidelim dedi,hatta ben yarın sigarayı bırakayım dedi,2 paket sigarasındna hiç vazgeçmeyen adam nasıl da ışıldadı gözleri,nasıl umutlandı...Biz yarın Rabbimin belki de bize sebep olarak gönderdiği hocaya gidiyoruz işte.Neden böyle diyorum biliyormusunuz,hastaneden ameliyattan döndüğümüzde artık gelmeyin olmaz dediğinde O ünlü prof.lar !! ben nefes bile alamıyordum,sonra Gözdemden Celalettin hocanın adını okudum tesadüfen,o akşam hocaya mail attım Pazartesi akşamıydı ve ben mail attığımı bile unutmuştum..Perşembe gecesi çok dua ettim Allahım nolur bir umut ışığı olsun diye,Rabbime nasıl ağlayarak dua ettim.Gece rüyamde bir doktor gördüm ben mutluluktan ağlıyordum ama bebeğim karnımdaydı...Cuma günü hocanın gelin görüşelim umut var diye bir mailini okudum,İnternetten fotoğrafına baktım rüyamda gördüğüm doktordu bu...Celalettin Peru...Bizim buradaki sürekli görüştüğümüz duasını hiç eksik etmeyen hocamızla konuştum anlattım..Rabbim birini sana sebep göstermiş dedi...
İşte bundan heyecanlıyım benimde eşiminde Allahın izni ile yardımcımız olacak Celalettin Hoca ile görüşmeye gidiyorum...
pıtırcık siz kaç ay tedavi gördünüz canım yaa kaç ay sonra sperm bulundu bana bi de canım yaaa
inş canım inş. kurtuluruz bu dertten Allah söyletmiş olsun ve sperm de çıksın inş.
ama çıkanlar hücre henüz
inş en kısa zamanda sperme dönüşürler.
evet canım eşimde bahsetti eşinden .eşimde öyle canım nikimi falan bilmezdi.
inş canım tedaviniz sizinde olumlu sonuç verir.bende orda olup seninle tanışmak isterdim.
cnm hayırlı haberlerle gelin inşlh yeniden umtlarınız artsın inşlh....
cnm gözünüz aydın dr umutlu konuşmuş
inşlh sonunda yüzü gülenlerden olursunuz sizde...![]()
Canim sperm hucresinin evreleri ciktigina gore tedaviniz cevap vermis demekki,Ben inaniyorum on liar spermede donusecekler...
Event bende sizlerle cok tanismak isterdim, o gun baska bayanlarda vardi baktim acaba sizzler den biriside varmi diye ,yoktu
Amin canim ins bizde olumlu sonuc aliriz...
canım öncelikle sperm çıkmadı henüz onu açıklığa kavuşturayım.
ama inş içine doğmuştur ve spermde çıkar.Allah söyletmiştir inş canım yaaaa.
canım 7 aydır tedavideyiz celalettin hocayla.
ilk 3 ay önceki tedavilerden alt üst olan hormonları dengelemekle geçti.
4 aydırda kürler ve iğnelerle tedavideyiz.
inş sizdede en kısa zamanda güzel gelişmeler olur canım.
celalettin hocanın verdiği kür ve ileçları saatli yedirmeye çalış eşine.
ben hepsine saat ayrladım .
mümkün olduğunca aynı saatlerde vermeye çalışıyorum.
inş hepimiz için hayırlısı olur..amin.
ya canım inşlh bizde bu kadar kısa zamanda sonuç alırız zafer beyle bir yıldır tedavideyiz ama bişe değişmedi ALLAH kısmet eder inşlh
herkese iyi geceler arkadaşlar.
Güzel haberlele buluşmak dileğiyle....
![]()