Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ARUNA--------------------------------------------------278
ASBELOVE----------------------------------------------278
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------278
BAHAR85-----------------------------------------------278=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------278
BANU_K-------------------------------------------------278=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------278
BEYLEM-------------------------------------------------278
BİRUMUT99---------------------------------------------278
DENİZBULUT-------------------------------------------OKUYAMIYOR
ECRİN23------------------------------------------------278
ENFAL33------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ESMA----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF---------------------------------------------------278=OKUDU
HASRET------------------------------------------------278
HMTNZL------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER60-----------------------------------------------278
KADER_NL----------------------------------------------277
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------OKUYAMIYOR
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------277
NURSEN------------------------------------------------277
NURUSİMA81------------------------------------------277
SAGANAK-----------------------------------------------277
SEVAL0817---------------------------------------------277
SONSUZ-------------------------------------------------278
TULAY20------------------------------------------------278=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------278
YASEMENSU--------------------------------------------278
YMEL-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------278

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

cnm ben okudum Allah kabul etsin

sa. kılzra nasılsınız ben çok sıkıntılı günler yaşıyorum Rabbim feraha çıkarsın inşallah ameliyat işini henüz halledemedim her gittiğim doktor durumun ciddiyetinden ve zorluğundan bahsediyor kesinlikle rastgele biryerde yapmamam gerektiğini ve zor bir durum olduğunu prof doktorun ameliyat yapması gerektiğini falan söylediler.:14::14::14:

Canım daha öncede paylaşmıştım. 2hafta önce bizde yaklaşık 40 tane eczaneyi telefonla aradık, 15-20 tanesinede tek tek sorduk. Sadece 2 tane bulabildik. Nişantaşından fulyaya doğru inerken Bir fırsatcı eczacıda 5 tanesini 250 tl olduğunu söyledi.
En son Şişli'de bir eczanede ilaçtan bolca bulduk ben 10 adet aldım. İhtiyacı olan arkadaşlar için kartını aldım.
GÜLBİN Eczanesi teşvikiye Mah. Ferah sok. No:21 Şişli TEL: 0212 296 12 20.
Hepimize acil şifalar

Yıl 1996...Üniversiteye başladığım yıl...Eşimi ilk gördüğüm....4 yıl süren arkadaşlık...Sonra evlilik...2005 yılıydı..Herşey toz pembe tabiii...Sevdiğim bir adam, yeni bir yuva...İlk bir yıl çocuk falan istemedik...İsteyince hemen olacak sandık...Sonra denemeler..Acaballarrr....Bir yerden başlamalıydık ama nerden..Bu soru o kadar aklımı kemirmeye başlamıştı ki,her sabah büyük bir sevinçle uyandığım uykumdan kabuslar görerek uyanmaya başladım..Ben neden kendi yavrumu koklayamıyordum...?? Gençtik,sağlıklıydık..Herşey yerli yerindeydi...Ama bir kolum kırık,kanadım eksikti..Hiçbir şeyden zevk alamıyordum..Doktora ilk ben gittim..Hiçbir sorunum yoktu...Eşin de bir görünsün cevabı...O zaman spermiogram kelimesini hiç duymamıştım...Test sonucunu aldığımız gün üzülemedim bile..Sıfır ne demekti ki??? Sonra sonra olayın ciddiyetini fark etmeye başladım..Her geçen gün daha çok içim acıyodu...Herkes sormaya başlamıştı..?? Düşünmüyor musunuz???????? Düşünüyorduk hemde her saniyee....Hepsinin yüzüne bağırmak istiyordum....Olmayan bebeğime kıyafetler bakıyodum...Okuldaki yavrularıma daha çok sarılıyodum..Onları kokluyodum kendi meleğim yerine...Sonra tedavi sürecimiz başladı...Haftada 5 gün iğne...Ne kadar süreceği belli değil..1 yıl..2 yıl...3 yıl ?? Nasıl dayanılırdı buna..Eşima her baktığımda nasıl dayanıyor acaba diye içim yanıyodu.. O iğne oluyodu ben ağlıyodum..Nasıl bir baba olur diye hayal etmekten kendimi alamıyodum..Kendimden çok ona üzülüyodum..Tekrarlayan testler...sonucu sıfır olan kağıtlar....İlk hücreler göründüğünde o kadar mutlu olduk ki...Sonra katlanarak arttılar...3 aşılama,bir tüp bebek serüveni..Hepsi ayrı bir ümit,hepsi ayrı bir hayal kırıklığı..13 Ağustos 2010....Karnımdaki meleğin cinsiyetini öğrenebiliriz diye dra gittiğimiz gün...Evden uçarak çıkıp., göz yaşlarıyla döndüğümüz gün...Yavrumu hastanede ,soğuk bi odada bırakmıştım..Ben onu çok istemiştim ama o beni sevmemişti...İşte o gün dünyanın sonu gelmişti sanki...
Rabbim bu acıların üstüne beni mükafatlandırmış bana bir hediye göndermişti...28 Aralık 2010..........Kürtajdan dolayı gecikme yaşadığımı düşünürken hamile olduğumu öğrendiğim gün...Sonra 9 ay değil 9 yıl gibi geçen bir hamilelik...Doğuma gittiğim gün bile endişelerim vardı...Ya meleğim yine beni bırakırsa.......
Herkes sıkı sıkı tembih etmişti..Doğumdan önceki son duan kabul olur diye..Ben tek bir dua ettim..Allahımmm ne olur isteyen herkeseee nasip ett...
Yavrumu kucağıma aldığımda herşeyi unutmuştum...Dünya artık onun etrafında dönüyodu....O na her sarıldığımda,kokusunu içime her çektiğimde dilimde hep aynı dua...Rabbim isteyen herkese nasip et..

Burdaki birkaç arkadaş , benim onlara yardımlarımdan dolayı bana kanatsız melek demişler..Ben kanatsız bir melek değilim..Yıllarca içi yanmış,yavrusunu beklemiş,,sizler gibi göz yaşı dökmüş, sizi çok iyi anlayan bir biriyim...Burdakileri okuyunca belki bir yardımımız dokunurda bir kişini daha yüzü güler diye umut etmiş biriyim...

Dualarınızda bana da yer verdiğiniz için hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum...

günaydın Gözdemcim.sabah sabah nasil ağladım bilmezssin.içim boşaldı resmen tutamadım kendimi.hepimizin durumu şuan senin başlardaki durumun gibi.İnşallah bizlerde senin gibi mutlu sona ulaşacağız.
sen burdaki bütün güzel övgüler layıksın.sen de eşinde merhametli ve iyi kalplisiniz.rabbim sizleri bizim karşımıza çıkardığı için şükürler olsun.

günaydın güzel arkadaşlarım.haftamız çooook güzel geçer inşallah.güzel güzel haberler verip alalım inşallah.
Baharım görüşemiyoz.nasılsın canım.eşini merak ettim.bulabildi mi iş.allah yardımcınız olsun inşallah.
DENİZBULUT VE ECRİN23,ENFAL33 arkadaşlarımızın sürelerini okudum, allah kabul etsin inşallah.tez zamanada muratlarını nasip etsin.yuvaları şenlensin.amin

Günaydın sevalcim nasılsın.sınavın nasıl geçti.Umarım güzel geçmiştir :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın sevalcim nasılsın.sınavın nasıl ge.ti.Umarım güzel geçmiştir :34:

günaydın canım.iyiyim çok şükür sen nasılsın.şimdi bende sana yazacaktım.
dünkü sınav çok zordu ya .yani bana çok zor geldi.arapça cümleler sormuşlar.meali ne diye.sonra ayetler vermişler devamı ne diye.yani hafızlar ve yeni meun öğrencilerin yapabileceği sorular vardı.anladım ki geçen yıl ki sorular daha kolaydı.kısmet bakalım hayırlısı neyse o olsun.ha birde çok kalabalıktık.ne kadar çok sınava giren var maaşallah.

günaydın canım.iyiyim çok şükür sen nasılsın.şimdi bende sana yazacaktım.
dünkü sınav çok zordu ya .yani bana çok zor geldi.arapça cümleler sormuşlar.meali ne diye.sonra ayetler vermişler devamı ne diye.yani hafızlar ve yeni meun öğrencilerin yapabileceği sorular vardı.anladım ki geçen yıl ki sorular daha kolaydı.kısmet bakalım hayırlısı neyse o olsun.ha birde çok kalabalıktık.ne kadar çok sınava giren var maaşallah.

Hayırlısı olur inşallah.Eşimde mtsb ye girdi o da zor diyordu.Dediğin gibi arapça kelime çokmuş onlarda.Yapmiş yine iyi kötü birşeyler.onunda fazla çalışmaya vakti olmadı son 1 ay çalıştı.Rabbim devletimize zeval vermesin maşşallah diyelimde nazar değmesin :34:

Hayırlısı olur inşallah.Eşimde mtsb ye girdi o da zor diyordu.Dediğin gibi arapça kelime çokmuş onlarda.Yapmiş yine iyi kötü birşeyler.onunda fazla çalışmaya vakti olmadı son 1 ay çalıştı.Rabbim devletimize zeval vermesin maşşallah diyelimde nazar değmesin :34:

demek onların ki de zordu.çalışmak lazım ya sınava girmek yetmiyor ki.zaman harcamak lazım ama bende de zaman hiç yok.sabah 6:45 teiş için yola çıkıyorum akşam 7 de evde oluyorum.yemek yapmak,etrafı toparlamak 2 saati mi alıyor.sonrada uykum geliyor.inanırmısın oturduğum yerde uyuyorum.tek izlediğim dizi Avrupa Avrupa.o da pazar olduğu için.

buarada eşim Çarşamba gidecek ya Celalettin Hocaya çok heycanlıyım.tabi kocam son dakika golü atıp biraz daha erteleyelim gitme işini demezsse.çünkü pazartesi olsaydı daha iiyi olurdu diyorda.bende hiç yüz vermiyom.
senden ne var ne yok.

denizbulutcum sen nasılsın.hayırlısıyla bir haftaya daha başladık.yeni haftalar,yeni güzel günleri ard arda kovalayalım inşallh.

demek onların ki de zordu.çalışmak lazım ya sınava girmek yetmiyor ki.zaman harcamak lazım ama bende de zaman hiç yok.sabah 6:45 teiş için yola çıkıyorum akşam 7 de evde oluyorum.yemek yapmak,etrafı toparlamak 2 saati mi alıyor.sonrada uykum geliyor.inanırmısın oturduğum yerde uyuyorum.tek izlediğim dizi Avrupa Avrupa.o da pazar olduğu için.

buarada eşim Çarşamba gidecek ya Celalettin Hocaya çok heycanlıyım.tabi kocam son dakika golü atıp biraz daha erteleyelim gitme işini demezsse.çünkü pazartesi olsaydı daha iiyi olurdu diyorda.bende hiç yüz vermiyom.
senden ne var ne yok.

Yerim ben senin heyecanını.Çok haklısın canım heyecanlanmakla.Ben de öyleydim.hastanede doktorun bizi çağırmasını beklerken ben ha bire tuvalete koşuyordum.aferdersin ama cur cur(yani ishal) gidiyordum.hep böyle olurum ben.Ama işte güzel haberleri duyunca insan rahatlıyor sonra.

boşver canım hiç yüz verme ne kadar erken tedavi olursa o kadar aleyhine olur.Bizde canım işte uğraşıyoruz tedaviye devam.1 ayımızı tamamladık.2 ay sonra kontrol var bakalım artık.testlerde güzel gelişmeleri görebilecekmiyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26: kızlar gelemedim kaç zamandır:50::50::50: ocak ayının ortalarında grip oldum :26::26::26:ve hala gribim devam ediyor:50::50::50::50: biliyorsunuz bu süreçte tedavide oldum :26:negatif aldım:14:bunlarda mı etkiledi bilmiyorum :44::44::44:ama kaç defa dr gittim:40: ilaçlar aldım ama bir türlü atlatamadım:40: limon portakal bal süt içmekten bir hal oldum:27::27::27: ıhlamurla kardeş olduk :27::27:ama yinede geçmiyor bu grip bu gün yine kötüyüm :37::37::37::37

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,
benim esimde azosperm, sertoli only cell syndrom. Almanyada kaliyoruz.
Hatta bi ara konuda acmistim, kemoterapi gördü diye, cevap yazanlarda olmustu, sagolsunlar.

Simdi benim ilgimi dr celalettin peru cekti, bizde haziranda istanbula gelmeyi düsünüyoruz, doktorun
telefon numarasi sizlerde varsa, yaza bilirmisiniz lütfen.

Belki bizim icinde bi umut olur.
Simdiden cok tesekkür ederim kizlar, Allah tez zamanda dualarimiz kabul eder, bebislerimize kavusturur insallah.

denizbulutcum sen nasılsın.hayırlısıyla bir haftaya daha başladık.yeni haftalar,yeni güzel günleri ard arda kovalayalım inşallh.

hayırlı haftalar cnm iyiyim saolasın sen nasılsın cnm hafta başı yoğunluğu :)
evt cnm bu haftda inşlh çok güzel süprizlerle karşılaşıp mutlu olduğumuz bir hafta olsun....:16::16:

Yıl 1996...Üniversiteye başladığım yıl...Eşimi ilk gördüğüm....4 yıl süren arkadaşlık...Sonra evlilik...2005 yılıydı..Herşey toz pembe tabiii...Sevdiğim bir adam, yeni bir yuva...İlk bir yıl çocuk falan istemedik...İsteyince hemen olacak sandık...Sonra denemeler..Acaballarrr....Bir yerden başlamalıydık ama nerden..Bu soru o kadar aklımı kemirmeye başlamıştı ki,her sabah büyük bir sevinçle uyandığım uykumdan kabuslar görerek uyanmaya başladım..Ben neden kendi yavrumu koklayamıyordum...?? Gençtik,sağlıklıydık..Herşey yerli yerindeydi...Ama bir kolum kırık,kanadım eksikti..Hiçbir şeyden zevk alamıyordum..Doktora ilk ben gittim..Hiçbir sorunum yoktu...Eşin de bir görünsün cevabı...O zaman spermiogram kelimesini hiç duymamıştım...Test sonucunu aldığımız gün üzülemedim bile..Sıfır ne demekti ki??? Sonra sonra olayın ciddiyetini fark etmeye başladım..Her geçen gün daha çok içim acıyodu...Herkes sormaya başlamıştı..?? Düşünmüyor musunuz???????? Düşünüyorduk hemde her saniyee....Hepsinin yüzüne bağırmak istiyordum....Olmayan bebeğime kıyafetler bakıyodum...Okuldaki yavrularıma daha çok sarılıyodum..Onları kokluyodum kendi meleğim yerine...Sonra tedavi sürecimiz başladı...Haftada 5 gün iğne...Ne kadar süreceği belli değil..1 yıl..2 yıl...3 yıl ?? Nasıl dayanılırdı buna..Eşima her baktığımda nasıl dayanıyor acaba diye içim yanıyodu.. O iğne oluyodu ben ağlıyodum..Nasıl bir baba olur diye hayal etmekten kendimi alamıyodum..Kendimden çok ona üzülüyodum..Tekrarlayan testler...sonucu sıfır olan kağıtlar....İlk hücreler göründüğünde o kadar mutlu olduk ki...Sonra katlanarak arttılar...3 aşılama,bir tüp bebek serüveni..Hepsi ayrı bir ümit,hepsi ayrı bir hayal kırıklığı..13 Ağustos 2010....Karnımdaki meleğin cinsiyetini öğrenebiliriz diye dra gittiğimiz gün...Evden uçarak çıkıp., göz yaşlarıyla döndüğümüz gün...Yavrumu hastanede ,soğuk bi odada bırakmıştım..Ben onu çok istemiştim ama o beni sevmemişti...İşte o gün dünyanın sonu gelmişti sanki...
Rabbim bu acıların üstüne beni mükafatlandırmış bana bir hediye göndermişti...28 Aralık 2010..........Kürtajdan dolayı gecikme yaşadığımı düşünürken hamile olduğumu öğrendiğim gün...Sonra 9 ay değil 9 yıl gibi geçen bir hamilelik...Doğuma gittiğim gün bile endişelerim vardı...Ya meleğim yine beni bırakırsa.......
Herkes sıkı sıkı tembih etmişti..Doğumdan önceki son duan kabul olur diye..Ben tek bir dua ettim..Allahımmm ne olur isteyen herkeseee nasip ett...
Yavrumu kucağıma aldığımda herşeyi unutmuştum...Dünya artık onun etrafında dönüyodu....O na her sarıldığımda,kokusunu içime her çektiğimde dilimde hep aynı dua...Rabbim isteyen herkese nasip et..

Burdaki birkaç arkadaş , benim onlara yardımlarımdan dolayı bana kanatsız melek demişler..Ben kanatsız bir melek değilim..Yıllarca içi yanmış,yavrusunu beklemiş,,sizler gibi göz yaşı dökmüş, sizi çok iyi anlayan bir biriyim...Burdakileri okuyunca belki bir yardımımız dokunurda bir kişini daha yüzü güler diye umut etmiş biriyim...

Dualarınızda bana da yer verdiğiniz için hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum...
ah ah ağlattın beni :14::14:
sen de bizlere dua etmeye devam et canım herşey için tekrar sağolun.
Yarınn sabah erkenden Celalettin Hocaya gidiyoruz eşimle....Çok heyecanlıyım nasıl umutluyum anlatamam kızlar.Umudum bittiği yerde duydmuştum Celalaettin hocanın adını (teseden sonra ,keşke önce duysaydım,Gözdemin sayesinde kanatsız meleğimiz:))

Hocayı aradım bugün yarın sabah yanındayız inşallah,tabi sonra Gözdemin eşini yol tarifi için,her zaman ki gibi çok yardımcı oldu Allah razı olsun. Çok umutluyum,inanıyorum,uzun olacak belki süreç,sil baştan bile başlasak herşeye sabırlı bir şekilde hoca ne dediyse harfiyen uycaz,eşim umutsuzdu ama Pıtırcığı duyunca (bizde Sertoly Cell olunca tabi)nasıl umutlandı ,hemen gidelim dedi,hatta ben yarın sigarayı bırakayım dedi,2 paket sigarasındna hiç vazgeçmeyen adam nasıl da ışıldadı gözleri,nasıl umutlandı...Biz yarın Rabbimin belki de bize sebep olarak gönderdiği hocaya gidiyoruz işte.Neden böyle diyorum biliyormusunuz,hastaneden ameliyattan döndüğümüzde artık gelmeyin olmaz dediğinde O ünlü prof.lar !! ben nefes bile alamıyordum,sonra Gözdemden Celalettin hocanın adını okudum tesadüfen,o akşam hocaya mail attım Pazartesi akşamıydı ve ben mail attığımı bile unutmuştum..Perşembe gecesi çok dua ettim Allahım nolur bir umut ışığı olsun diye,Rabbime nasıl ağlayarak dua ettim.Gece rüyamde bir doktor gördüm ben mutluluktan ağlıyordum ama bebeğim karnımdaydı...Cuma günü hocanın gelin görüşelim umut var diye bir mailini okudum,İnternetten fotoğrafına baktım rüyamda gördüğüm doktordu bu...Celalettin Peru...Bizim buradaki sürekli görüştüğümüz duasını hiç eksik etmeyen hocamızla konuştum anlattım..Rabbim birini sana sebep göstermiş dedi...
İşte bundan heyecanlıyım benimde eşiminde Allahın izni ile yardımcımız olacak Celalettin Hoca ile görüşmeye gidiyorum...
rüyan gerçek olsun inşallah canım güzel haberlerle dönenlerden olursunuz inşallah
Evet canim hala istanbuldayiz gorustuk Allaha sukur doktor cok pozitif...daha butun testler cikmadi.
Pzt gunu tekrar gidicez ..bakalim...AMA sizden umudum var dedi...Rabbime binlerce hamdolsun:16:
çok sevindim canım güzel şeyler duymanıza inşallah tedaviyle herşey yoluna girecek:16:
arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler biz buğün celaleddin beyle görüştüşmeye gittik çok güzel geçti acayip mutlu olduk ben ve eşim çok detaylı anlattı herşeyi eşimden ümitli m tese raporlarımızıda götürdük olumlu şeyler söyledi salı günü başlıycaz tahlillere falan 2 yıl kadar RABBİM in izniyle tabi inşlh süre veriyor daha ncede olur tabi sonrada olur belli olmaz dedi ama 3 ayda değişiklikler gösteren hastalarımda var dedi kızlar lütfen dua edin banada eşim geçen çarşamba test verdi yine bişe çıkmadı şuan ayıptır söylemesi ağzımın içi yara dolu üzüntüden ama bugün moral depoladım bayaa neyse birde celaleddin hocanın bir isteğini sizinle paylaşayım m teseden önce celaleddin hocayla görüşmeniz kesinlikle direk m tese olayına karşı neyse herkese iyi geceler ben bu sitenin çok faydasını gördüm ALLAH razı olsun cümlenizden
tedaviniz hayırlı olsun canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz:34:
sa. kılzra nasılsınız ben çok sıkıntılı günler yaşıyorum Rabbim feraha çıkarsın inşallah ameliyat işini henüz halledemedim her gittiğim doktor durumun ciddiyetinden ve zorluğundan bahsediyor kesinlikle rastgele biryerde yapmamam gerektiğini ve zor bir durum olduğunu prof doktorun ameliyat yapması gerektiğini falan söylediler.:14::14::14:

canım Allah işinizi rast getirsin iyi dr.larla karşılaştırsın inşallah.
mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26: kızlar gelemedim kaç zamandır:50::50::50: ocak ayının ortalarında grip oldum :26::26::26:ve hala gribim devam ediyor:50::50::50::50: biliyorsunuz bu süreçte tedavide oldum :26:negatif aldım:14:bunlarda mı etkiledi bilmiyorum :44::44::44:ama kaç defa dr gittim:40: ilaçlar aldım ama bir türlü atlatamadım:40: limon portakal bal süt içmekten bir hal oldum:27::27::27: ıhlamurla kardeş olduk :27::27:ama yinede geçmiyor bu grip bu gün yine kötüyüm :37::37::37::37
canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin üzüntün de iyileşmene engel olmuş olabilir iyi bak kendine canım.
Merhaba arkadaslar,
benim esimde azosperm, sertoli only cell syndrom. Almanyada kaliyoruz.
Hatta bi ara konuda acmistim, kemoterapi gördü diye, cevap yazanlarda olmustu, sagolsunlar.

Simdi benim ilgimi dr celalettin peru cekti, bizde haziranda istanbula gelmeyi düsünüyoruz, doktorun
telefon numarasi sizlerde varsa, yaza bilirmisiniz lütfen.

Belki bizim icinde bi umut olur.
Simdiden cok tesekkür ederim kizlar, Allah tez zamanda dualarimiz kabul eder, bebislerimize kavusturur insallah.

merhaba arkadaşım inşallah siz de pıtırcıklar gibi olumlu sonuç alanlardan olursunuz
canım önce hocaya mail atın durumunuzla ilgili cevap gelecektir gelmezse tel.le ararsınız hocayı.

mail : drcperu@yahoo.com
tel no : 0 (532) 605 11 31

merhaba arkadaşlar...deminden beri yazılan yorumları okuyorum hepimizin sorununun ortak olduğunu görüyorum...okuduklarım benim hikayeme o kadar benziyorki hepinizi anlayabiliyorum...biz 3,5 yıllık evliyiz,yaklaşık 2 yıldır korunmayı bıraktık..ilk 4 ay ikimizde doktora gitmedik daha sonra benim içime bi kurt düştü ve doktora gitmemiz gerektiğini düşünerek ilk ben doktora gittim ama bende hiç bi sorun çıkmadı...sonra eşime çok ısrar ettim seninde gitmen lazım dedim ama dinletemedim bi türlü...hep aynı şeyleri duydum "stres" yapıyorsun o yüzden olmuyor...neyse aradan 10 ay falan geçti neyse ikna oldu...doktora gittik doktor tahlil sonuçlarına baktı direkt bu test bozuk falan dedi bizde anlamadık acaba tahlili mi yanlış yaptılar daha sonra spremlerde şekil bozukluğu var dendi...biz ilk test sonuçlarına aldırış etmedik galiba tahlil sonuçları yanlış falan sandık daha doğrusu kendimizi öyle avuttuk..daha sonra aradan 1 ay geçti başka doktora gittik sonuçlara baktı kadın doğuma gidin belki aşılama der dedi...eşim bunun üstüne yok mu ilaç tedavi falan dedi ama doktor durumunuz ilaçlık değil 1 ay sonra tekrar gelin dedi...aradan 1 ay geçti tekrar gittik tabi ikinci testen sonra yavaş yavaş ikimizde yıkılmaya başladık durumun ciddiyetini anladık ve 1 ay geçti tekrar aynı doktora kontrole gittik ilk tahlil istedi neyse 3 test sonucu hemen hemen aynı idi ama tek bi yükselme sperm konsantrasyonu gözüküyordu bu sefer doktor bize ilaç verdi proxeed plus diye 3 ay kullanın gelin dedi...eşimde azosperm var...doktor ilk önce ilaçlık durumunuz yok derken bi sonraki kontrolde ilaç verince bize umut oldu sanki hamile olduğumu öğrenmiş gibi mutlu oldum...benim sizlere sorum şu azosperm sorunu olan biri bu ilacı kullanarak hamile kalır mı ya da kalan var mı?

merhaba arkadaşlar...deminden beri yazılan yorumları okuyorum hepimizin sorununun ortak olduğunu görüyorum...okuduklarım benim hikayeme o kadar benziyorki hepinizi anlayabiliyorum...biz 3,5 yıllık evliyiz,yaklaşık 2 yıldır korunmayı bıraktık..ilk 4 ay ikimizde doktora gitmedik daha sonra benim içime bi kurt düştü ve doktora gitmemiz gerektiğini düşünerek ilk ben doktora gittim ama bende hiç bi sorun çıkmadı...sonra eşime çok ısrar ettim seninde gitmen lazım dedim ama dinletemedim bi türlü...hep aynı şeyleri duydum "stres" yapıyorsun o yüzden olmuyor...neyse aradan 10 ay falan geçti neyse ikna oldu...doktora gittik doktor tahlil sonuçlarına baktı direkt bu test bozuk falan dedi bizde anlamadık acaba tahlili mi yanlış yaptılar daha sonra spremlerde şekil bozukluğu var dendi...biz ilk test sonuçlarına aldırış etmedik galiba tahlil sonuçları yanlış falan sandık daha doğrusu kendimizi öyle avuttuk..daha sonra aradan 1 ay geçti başka doktora gittik sonuçlara baktı kadın doğuma gidin belki aşılama der dedi...eşim bunun üstüne yok mu ilaç tedavi falan dedi ama doktor durumunuz ilaçlık değil 1 ay sonra tekrar gelin dedi...aradan 1 ay geçti tekrar gittik tabi ikinci testen sonra yavaş yavaş ikimizde yıkılmaya başladık durumun ciddiyetini anladık ve 1 ay geçti tekrar aynı doktora kontrole gittik ilk tahlil istedi neyse 3 test sonucu hemen hemen aynı idi ama tek bi yükselme sperm konsantrasyonu gözüküyordu bu sefer doktor bize ilaç verdi proxeed plus diye 3 ay kullanın gelin dedi...eşimde azosperm var...doktor ilk önce ilaçlık durumunuz yok derken bi sonraki kontrolde ilaç verince bize umut oldu sanki hamile olduğumu öğrenmiş gibi mutlu oldum...benim sizlere sorum şu azosperm sorunu olan biri bu ilacı kullanarak hamile kalır mı ya da kalan var mı?

cnm öncelikle hoş geldin bu dertten tez zamanda kurtulup gidenlerden olursun sende inşlh...
benim eşimdede azospermi var ama sizde şekil bozukluğu olsada sperm var anladığım kadarıyla
bizde hiç yok bizde 7-8 ay proxeed plus kullandık günde 2 sefer ama sperm olmadığı için bi sonuç alamadık
sizde surum farklı eminimki faydasını görenlerden olabilirsiniz
sizin durumunuzda olanlarda bayabi faydalı ek vitamin proxeed plus inşlh şifasını bulursunuz...:25:

cnm öncelikle hoş geldin bu dertten tez zamanda kurtulup gidenlerden olursun sende inşlh...
benim eşimdede azospermi var ama sizde şekil bozukluğu olsada sperm var anladığım kadarıyla
bizde hiç yok bizde 7-8 ay proxeed plus kullandık günde 2 sefer ama sperm olmadığı için bi sonuç alamadık
sizde surum farklı eminimki faydasını görenlerden olabilirsiniz
sizin durumunuzda olanlarda bayabi faydalı ek vitamin proxeed plus inşlh şifasını bulursunuz...:25:

hoşbuldum canım...bizde anlayamadık ne olduğu tam bi tanı koymuyorlar daha doğrusu bize bişey demiyor bizde azosprem olduğunu doktor öğrencilerine eşimin testini anlatırken söyledi laf arasında duyduk...o gün doktor öğrencileri sözlü yapıyordu...sana eşimin değerlerini yazsam anlayabilir misin azosperm mi değil mi...ya da hangi değerlere bakmamız lazım bunu öğrenmek için...bi de azospermi olanlara tese öneriyorlar sanırım bize öyle bişey demediler...valla o kadar kötü durumdayız ki anlatamam bunu ben ağladıkça eşim kendini daha kötü hissediyor benim yüzümden anne olamayacaksın diyor ben eşime daha çok üzülüyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah...

Back
X