Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı olsun arkadaşımm..çok güzel bir olaya adım atmışsın,aynı zamanda tedaviye başlayacakmışsın ne güzell
rabbim sendeki merhmettt duygusununn hürmetine inşallah 2 bebeğe aynı anda kavuşmayı nasib etsin..:46::46:

sağol cnm.. seninde tedavin hayırlı olsun inş. Allah gönlünüze göre verir..evt tedaviye başlamak istiyorum nasipse 1 nisanda belli olur başlıyıp başlamıyacağıım bazen çok kararsız kalıyorum bu konuda sperm taşıma işleminden dolayı baya bi stresli bi iş olucak bizim için..Allahım hayırlısı neyse onu yazsın kaderimize...

esmacım geçmiş olsun. inş. eşin en kısa zmnda sağlığına kavuşur Allah yardımcınız olsun cnm. derman bulayım derken iyice dert kapıyoruz, streste etkili oluyor bi yerde bi arada baharın eşi rahatsızlanmıştı stresten vücudunda yara çıkmıştı hatırlarsanız Allah sağlık versin eşlerimize ve bizlere...

saol canımm inşş yaa
evet canımm derman ararken iyicene dertlendikk sıkıntı stres vucudu dirençsiz yapıyor
erkekler belli etmiyorlar ama çok etkileniyorlar
baharın eşinde de yara çıkmıştı oda stresten olmuştu yaa çeşit çeşit hastalıklar varmışş:50::50:
aminnnn Rabbim sağlığımızı bozmasın çok zor

gerçekten ömür geçiyor beklerken :( çok güzel yazmışsın duygularını sağol...
hergece yatarken rüyamda inş. çocuk görürüm diye dua eder oldum artık.. o kadar güzel oluyorki rüyasını bile görmek :16: birde kendilerini görüp koklıyabilseydik...

Bende canım her gece kızımı görmek niyetiyle yatıyorum çoğu zaman görüyorum sanki uyuduktan sonra istediklerimle Rabbim beni mutlu ediyo teselli ediyor İnşaallah canım kucaklarız birgün o güzelliklri

günaydın güzel arkadaşlarım.
heycanıma ortak edeyim sizi diye işe gelir gelmez topiğe girdim.eşim bugün Celalettin Hocayla görüşmek üzere İstanbul'a gitti.benim işlerim çok yoğun olduğu için gidemedim maalesef ama olsun buna da şükür.
çok heycanlıyım Hoca neler diyecek acaba.öğrenir öğrenmez size yazacağım.inşallah güzel cümleler kurarım sizlere.gerçi benim eşim öyle uzun uzun anlatmaz ama olsun.bana dua edin ne olur güzel geçsin muayenesi.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

günaydın güzel arkadaşlarım.
heycanıma ortak edeyim sizi diye işe gelir gelmez topiğe girdim.eşim bugün Celalettin Hocayla görüşmek üzere İstanbul'a gitti.benim işlerim çok yoğun olduğu için gidemedim maalesef ama olsun buna da şükür.
çok heycanlıyım Hoca neler diyecek acaba.öğrenir öğrenmez size yazacağım.inşallah güzel cümleler kurarım sizlere.gerçi benim eşim öyle uzun uzun anlatmaz ama olsun.bana dua edin ne olur güzel geçsin muayenesi.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
günaydın canım.inşallah güzel şeyler duyarsınız.rabbim kortuklarımızla sınamasın inşallah.iyi şeyler duyacağınıza eminim.cellalettin hocaya gidip olumsuz dönen duymadık.eşin döndüğünde neden daha önceden gitmedim diye hayıflanacak emin ol.

İyi akşamlar kızlar :16: Pazar günü İstanbula gittik,sabah ilk otobüsle yollara düştük,Tuncay bey o kadar güzel tarif etmiş ki bize elimizle koymuş gibi bulduk vakfı.Celalettin hocayı aradım hemen geliyorum dedi vakfa,aynı anda vardık,olumlu konuştu ve güzel şeyler söyledi.Eşim ve bende çok mutlu ayrıldık yanından.Baba adam diye boşuna demiyorum hatta bize dönüş yolunu tarif etti ,aynı anda çıktık yine eve gidecekti,Allah razı olsun bizi Zeytinburnu metro durağına da bıraktı .Mükemmel,babacan,vicdanlı çokkk iyi bir insanmış.Çok ilgilendi derdimizi dinledi,sıkılmadan anlattı ve herşeyden önemlisi inandık sabırla olacak inşallah.Dün eşim nebido iğnesini yaptı,yarın da bitkisel ilaçlarımız gelecek,1Haziranda da eşim tahliller için yanında gidecek tekrar.Ben hala rüyama inanıyorum dertlerimize derman olacak Celalettin hocamız...

Hadi bakalım yeni tedaviniz hayırlı olsun.Bismillah deyip başlayın artık.Ondan sonra gelsin spermcikler.

evet eveet biz 3 numarayız değilmi kızlar bizimkisi en iyisi olcak ALLAHIN izniyle insallahh :16::16::16:

Muhakkak ki 3 numarayız canım.

Büyük gün geldi çattı demek ha.
Rabbim her daim yardımcınız olsun inşallah.
Akşam eşin daha ayrıntılı bilgileri verir artık.
Mutlaka güzel haberler verecek sen hiç merak etme tatlım benim.
O güzel kalbini ferah tut artık.:34:

günaydın canım.inşallah güzel şeyler duyarsınız.rabbim kortuklarımızla sınamasın inşallah.iyi şeyler duyacağınıza eminim.cellalettin hocaya gidip olumsuz dönen duymadık.eşin döndüğünde neden daha önceden gitmedim diye hayıflanacak emin ol.

ay inşalah canım ya.gece 12 de bindi otobüse.evden çıkana kadar gitmeyeyim ya boşver hiçbirşey değişmeyecek ki deyip durdu.gözlerimin içine bakıyo gitmeyeyim diye.kapıyı kapadıktan sonra başladım ağlamaya.ben eşime haksızlık mı ediyorum,onu çok mu zorluyorum diye.çünkü o inanmıyor çıkacağına.topikte hepimizin eşinin problemi aynı ama içinizde en vahim olanı biziz belkide.
şimdi aradım eşimi sıra bekliyormuş.çok kalabalık diyor.
inşallah güzel geçer.bu azo bizi bir kat daha yaşlandırıyor .allah hepimizin sonunu mutlu son yapsın inşallah.

ay inşalah canım ya.gece 12 de bindi otobüse.evden çıkana kadar gitmeyeyim ya boşver hiçbirşey değişmeyecek ki deyip durdu.gözlerimin içine bakıyo gitmeyeyim diye.kapıyı kapadıktan sonra başladım ağlamaya.ben eşime haksızlık mı ediyorum,onu çok mu zorluyorum diye.çünkü o inanmıyor çıkacağına.topikte hepimizin eşinin problemi aynı ama içinizde en vahim olanı biziz belkide.
inşallah güzel geçer.bu azo bizi bir kat daha yaşlandırıyor .allah hepimizin sonunu mutlu son yapsın inşallah.

Canım benim ne diyeyim şimdi çok duygulandım.
Ama celalettin hocayı görünce herşey değişecek inan buna.
Keşke daha önce gelseydim diyecek.
ve akşamı sabırla bekle.
Seninde imtihanın bu artık.
Hadi üzülme artık herşey yoluna girecek bundan sonra.

Büyük gün geldi çattı demek ha.
Rabbim her daim yardımcınız olsun inşallah.
Akşam eşin daha ayrıntılı bilgileri verir artık.
Mutlaka güzel haberler verecek sen hiç merak etme tatlım benim.
O güzel kalbini ferah tut artık.:34:

canım adaşım benim saolasın.insanın elinde değil ki herdaim arayasım var eşimi.kızar diye arayamıyorum.durmadan saate bakıyorum.içim içime sığmıyor.ama kendimle gurur duyuyorum eşimi zor da olsa Dr.göndermeyi başardım ya helal olsun bana.gerçi göndermem bayaa zaman aldı ama olsun.geçte olsa başarı başarıdır.:52:
normalde ben yalnız kalamam evde.ama dün akşam hiç korkmadım bile.sonu güzel olacak diye teselli ettim kendimi.
haberleri alır almaz yazacam hemen.buarada eşim dediki bir karıkoca var burda onlarda sıralarını bekliyor.sizin topikten midir acaba dedi.bilmiyorum ki bugün giden var mı dedim.

canım adaşım benim saolasın.insanın elinde değil ki herdaim arayasım var eşimi.kızar diye arayamıyorum.durmadan saate bakıyorum.içim içime sığmıyor.ama kendimle gurur duyuyorum eşimi zor da olsa Dr.göndermeyi başardım ya helal olsun bana.gerçi göndermem bayaa zaman aldı ama olsun.geçte olsa başarı başarıdır.:52:
normalde ben yalnız kalamam evde.ama dün akşam hiç korkmadım bile.sonu güzel olacak diye teselli ettim kendimi.
haberleri alır almaz yazacam hemen.buarada eşim dediki bir karıkoca var burda onlarda sıralarını bekliyor.sizin topikten midir acaba dedi.bilmiyorum ki bugün giden var mı dedim.

Valla helal olsun kardeşim büyük bir başarı elde etmişsin bravo sana.:46:
Başka giden varmı bilmiyorum ama....
Yalnızlıktan hiç korkma canım bol bol oku dua et.

artık üzme kendini.haksızlık yaptığını neden düşünüyorsun.belkide eşin haksızlık yapıyordur sana.sen mücadele ettikçe kendisi geri adım atıyor.azospermde kimin vahim olduğu hiç belli olmnuyorki canım.en umutsuz olanda sperm çıkıyor.ama bunda kesin üretim ve çıkış vardır dediğinde microtesede bile çıkmıyor.yani bu işler rabbimin ol demesiyle oluyor.doktor sadece ve sadece allahın ona gösterebildiği kadarını görüyor.ötesi yok.sizde promlem nedir bilmiyorum ama inşallah sizde bişeyler olacak.ben böyle hissediyorum.en umutsuz biziz bana göre.

Valla helal olsun kardeşim büyük bir başarı elde etmişsin bravo sana.:46:
Başka giden varmı bilmiyorum ama....
Yalnızlıktan hiç korkma canım bol bol oku dua et.

Kaan Hoca için 1 yılı aşkın dil döktüm gidelim diye.1 yılın sonunda ikna oldu.Celalettin Hoca için 1 yıl olmadı.ikna edebilme kabiliyetimde gelişti galiba.yada bıktı artık adam benden gideyimde kurtulayım diyordur.
bol bol duaettim zaten.hiçte korkmadım.korksaydım da eşime söylemeyecektim.şu saatler geçmiyor ya.
neyse ben çıkıyom.haber alır almaz yazacam.öptümmmm.

biz eşimle 2004 mayısında nişanlandık.2004 eylülünde evlendik.bu kısa sürede eşim nişanlıyken istersem nişanı atabileciğimi çünkü hiçbir zaman evlat shibi olamayacağızı buna hakkının olmadığını ve daha neler neler.bense okadar çok seviyordumki onu.asla nişanı atmayacağımı ne olursa olsun oununla yola çıkacağımı söyledim.kendisinden mobilya ve düğün istemedim.biran önce olsun ve bitsin dedim.evlendim okadar mutluydumki analtamam.ben sanki eşimin durumundan habersiz her adtimle acaba hamilemiyim düşünceleri oluştu.oysa ozamanlar bu imkansızdı.çünkü eşimin testisleri batında yani karın boşluğundaydı.öyle microtese şansıımızda yoktu.drlar zaten bu yaşa kadar erimiş olabileceğini söyledler.eşim o zaman 28 yaşında.eşim 2009 yılına kadar doktora gitmde gönderemedim.haklıydıda.testis yerinde değil ve yapılacak bişeyde yok.sonra tarsusa ailemin yanına tatile gittik.ben rahatsılanıp doktora gittim.eşimde doktora durumundan bahsetti.bize adana balcalıda çok iyi ürolog prof önerdi.eşimgörüşmeye gitmiş ve gerçekten ameliyat sonrası küçükte olsa artık testisleri yerindeydi.ne kadarda mutluyduk.sanki sperm çıkmış ve ben hamile kalmıştım.çünkü eşim askerdeyken ameliyat olmuş ve gatadaki doktor kordon kısa diye yerne alamamış.rabbime hamdü senalar olsun.ben eşimi 5 yıl doktora gönderemedim.çünkü doktorlar kapıları yüzümüze kapatmıştı.ama ben hepp inandım geçte olsa ben anne olacağım.eşim sorar bunca yıl hala benden sperm göreceğine inanıyormusun diye.ben evet senden daha neler göreceğim diye.şu an eşim doktorlara gidiyorlahım ne kadar zor .tedavilerini yapıyo.en azından uğraşıyor.ama ben eşime dayanamıyorum.bu kadar ilaç iğne sonundan korkuyorum.bazen ona okadar üzülüyorumki.nebido iğnyi vurulmaya gittiğinde bende gittim.aman allahım ne kadar zor benim koca çınarım ayağa kalkamadı.hemşireye koştum eşim kötü yardım edin dedim.ilaç ağır geçer şimdi dedi.oysa eşim iğneye dayanır.dedim tamam artıkbana sen lazımsın çocuk istemiyorum.ama düşününce ona kıyamadığım için umutlar bitecek.bunca eziyet çekti şimdi herşeyi elimin tersiyle nasıl iteyim.demem oki canım azonunher hali vahim.bizim testis yerinde yokken hormonlar iyiydi.şimdi testis var hormon yok.

Şahin beyin tlf:05052115040 arayınca probleminizi söylersiniz,Celalettin hocanın yönlendirdiğini söyleyin size bitkisel önerecektir.Bende aynı şekilde arayıp söylediğimde kürleri yazdırdı bana spariş tlfnu verdi.

Cavap verdigin icin cok tesekkür ederim. Bende bugün hemen arayayim. Ne gibi bitkiseler veriyor? Siz aldinizmi?

kızlar eşimden haber alır almaz hemen koştum topiğe.eşim celalettin Hocaya muayene olmuş.Şirinevlere tahliller için yönlendirmiş.yalnız tahlillerin sonucuna buakşam bakamam Kayınpederim rahatsız burda olmayacağım demiş.yarın sabah görüşelim demiş.eşimde izin alabilirse işyerinden kalacak bu akşam istanbulda.alamaz ise dönecek maalesef daha sonra gene gelirim diyor.çok detaylı anlatmadı ama izin isteyeceğim kalmak için dediğine göre Celalettin hocayı sevmiş olmalı.bakalım kızlar.allah yardımcımız olsun.

kızlar eşimden haber alır almaz hemen koştum topiğe.eşim celalettin Hocaya muayene olmuş.Şirinevlere tahliller için yönlendirmiş.yalnız tahlillerin sonucuna buakşam bakamam Kayınpederim rahatsız burda olmayacağım demiş.yarın sabah görüşelim demiş.eşimde izin alabilirse işyerinden kalacak bu akşam istanbulda.alamaz ise dönecek maalesef daha sonra gene gelirim diyor.çok detaylı anlatmadı ama izin isteyeceğim kalmak için dediğine göre Celalettin hocayı sevmiş olmalı.bakalım kızlar.allah yardımcımız olsun.

Senin burda olduğuna göre haber gelmiş olmalı dedim kendi kendime.
Ya Celalettin Hoca sevilmeyecek bir insan mı aşkolsun.
Hadi bakalım daha iyi haberleri bekliyoruz.
İnşallah işten izin alabilir ve kalır.İşlerini halletmeden dönmez inşallah.

cnm nasıl sevindim anlatamm şükür artık sizde tedaviye başlıcaksınız nasipse
inş yarın sonuçlarınız ii çıkar ve artık önünüze bakarsınız
hayırlı haberler duyman dileğiyle tatlım :34:

Back
X