- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhabaaa
kızlar nasılsınız ben bugün temizlik günündeyim niyeyse içimden her tarafı temizlemek geliyo,
kalkıp işe koyulayım ben içimden gelmişken
bugün de hep güzel haberler alırız inş hayattan
bunlar hepinizee![]()
Senin burda olduğuna göre haber gelmiş olmalı dedim kendi kendime.
Ya Celalettin Hoca sevilmeyecek bir insan mı aşkolsun.
Hadi bakalım daha iyi haberleri bekliyoruz.
İnşallah işten izin alabilir ve kalır.İşlerini halletmeden dönmez inşallah.
cnm nasıl sevindim anlatamm şükür artık sizde tedaviye başlıcaksınız nasipse
inş yarın sonuçlarınız ii çıkar ve artık önünüze bakarsınız
hayırlı haberler duyman dileğiyle tatlım![]()
çokk saol canımm benimmm
yaa stresten neler geliyor başımıza
Ben celalettin beye gidelim dedimm oda stres yaptı heralde nasıl olcak nerde kalcaz diyip duruyorduu
ne bileyimm artıkk sağlığımız yerinde olsunda diyorum çocuk olmasada olur korktunm açıkçasıı
herşeyin en iyisini rabbim bilirr. Daha kötü dert vermesinn inşş
bugünde bi komşum doğum yaptı bebeği görmeye gittikk
nasıl güzel kız daha bir günlükk dün dünyaya geldi
evlerinde huzur mutluluk var bizim evler sessiz sedasız hep böylemi kalacak
Içim kan ağlıyor bide eşim hastalandı.. Ne zormuş yaşamak her anı acı keder yarabbim herşeyin en iyisini bilirsin
iyi akşamlar kızlarPazar günü istanbula gittik,sabah ilk otobüsle yollara düştük,tuncay bey o kadar güzel tarif etmiş ki bize elimizle koymuş gibi bulduk vakfı.celalettin hocayı aradım hemen geliyorum dedi vakfa,aynı anda vardık,olumlu konuştu ve güzel şeyler söyledi.eşim ve bende çok mutlu ayrıldık yanından.baba adam diye boşuna demiyorum hatta bize dönüş yolunu tarif etti ,aynı anda çıktık yine eve gidecekti,allah razı olsun bizi zeytinburnu metro durağına da bıraktı .mükemmel,babacan,vicdanlı çokkk iyi bir insanmış.çok ilgilendi derdimizi dinledi,sıkılmadan anlattı ve herşeyden önemlisi inandık sabırla olacak inşallah.dün eşim nebido iğnesini yaptı,yarın da bitkisel ilaçlarımız gelecek,1haziranda da eşim tahliller için yanında gidecek tekrar.ben hala rüyama inanıyorum dertlerimize derman olacak celalettin hocamız...
günaydın güzel arkadaşlarım.
Heycanıma ortak edeyim sizi diye işe gelir gelmez topiğe girdim.eşim bugün celalettin hocayla görüşmek üzere istanbul'a gitti.benim işlerim çok yoğun olduğu için gidemedim maalesef ama olsun buna da şükür.
çok heycanlıyım hoca neler diyecek acaba.öğrenir öğrenmez size yazacağım.inşallah güzel cümleler kurarım sizlere.gerçi benim eşim öyle uzun uzun anlatmaz ama olsun.bana dua edin ne olur güzel geçsin muayenesi.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
evet ya başlıyalım artık.yeni umutlara.canım tam sana yazarken eşim aradı.tahlilleri yaptırıyorum.bitince ben işyerini arayacağım dedi.peki dedim Dr.olumlu bişey demedi mi dedim o da varikosel olabilir sende,hormonların iyi demiş.sonra konuşuruz dedi.ama sesi iyi geliyordu.ben çok şaşkınım ya Kaan hoca yok sende varikosel demişti.gerçi olabilir demiş daha detaylı bakacaktır.
çok şaşkınım,ve mutluyum galiba canım ya.
amin inşallah hepimiz kurtulacağız bu azodan.tabi önce eşlerimizi versin rabbim.daha bir sevgim arttı bugün eşime.:))![]()
evet ya başlıyalım artık.yeni umutlara.canım tam sana yazarken eşim aradı.tahlilleri yaptırıyorum.bitince ben işyerini arayacağım dedi.peki dedim Dr.olumlu bişey demedi mi dedim o da varikosel olabilir sende,hormonların iyi demiş.sonra konuşuruz dedi.ama sesi iyi geliyordu.ben çok şaşkınım ya Kaan hoca yok sende varikosel demişti.gerçi olabilir demiş daha detaylı bakacaktır.
çok şaşkınım,ve mutluyum galiba canım ya.
amin inşallah hepimiz kurtulacağız bu azodan.tabi önce eşlerimizi versin rabbim.daha bir sevgim arttı bugün eşime.:))![]()
günaydın güzel arkadaşlarım.
heycanıma ortak edeyim sizi diye işe gelir gelmez topiğe girdim.eşim bugün Celalettin Hocayla görüşmek üzere İstanbul'a gitti.benim işlerim çok yoğun olduğu için gidemedim maalesef ama olsun buna da şükür.
çok heycanlıyım Hoca neler diyecek acaba.öğrenir öğrenmez size yazacağım.inşallah güzel cümleler kurarım sizlere.gerçi benim eşim öyle uzun uzun anlatmaz ama olsun.bana dua edin ne olur güzel geçsin muayenesi.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
canımm hikayen çok etkileyici bilerek evlenmişsinbiz eşimle 2004 mayısında nişanlandık.2004 eylülünde evlendik.bu kısa sürede eşim nişanlıyken istersem nişanı atabileciğimi çünkü hiçbir zaman evlat shibi olamayacağızı buna hakkının olmadığını ve daha neler neler.bense okadar çok seviyordumki onu.asla nişanı atmayacağımı ne olursa olsun oununla yola çıkacağımı söyledim.kendisinden mobilya ve düğün istemedim.biran önce olsun ve bitsin dedim.evlendim okadar mutluydumki analtamam.ben sanki eşimin durumundan habersiz her adtimle acaba hamilemiyim düşünceleri oluştu.oysa ozamanlar bu imkansızdı.çünkü eşimin testisleri batında yani karın boşluğundaydı.öyle microtese şansıımızda yoktu.drlar zaten bu yaşa kadar erimiş olabileceğini söyledler.eşim o zaman 28 yaşında.eşim 2009 yılına kadar doktora gitmde gönderemedim.haklıydıda.testis yerinde değil ve yapılacak bişeyde yok.sonra tarsusa ailemin yanına tatile gittik.ben rahatsılanıp doktora gittim.eşimde doktora durumundan bahsetti.bize adana balcalıda çok iyi ürolog prof önerdi.eşimgörüşmeye gitmiş ve gerçekten ameliyat sonrası küçükte olsa artık testisleri yerindeydi.ne kadarda mutluyduk.sanki sperm çıkmış ve ben hamile kalmıştım.çünkü eşim askerdeyken ameliyat olmuş ve gatadaki doktor kordon kısa diye yerne alamamış.rabbime hamdü senalar olsun.ben eşimi 5 yıl doktora gönderemedim.çünkü doktorlar kapıları yüzümüze kapatmıştı.ama ben hepp inandım geçte olsa ben anne olacağım.eşim sorar bunca yıl hala benden sperm göreceğine inanıyormusun diye.ben evet senden daha neler göreceğim diye.şu an eşim doktorlara gidiyorlahım ne kadar zor .tedavilerini yapıyo.en azından uğraşıyor.ama ben eşime dayanamıyorum.bu kadar ilaç iğne sonundan korkuyorum.bazen ona okadar üzülüyorumki.nebido iğnyi vurulmaya gittiğinde bende gittim.aman allahım ne kadar zor benim koca çınarım ayağa kalkamadı.hemşireye koştum eşim kötü yardım edin dedim.ilaç ağır geçer şimdi dedi.oysa eşim iğneye dayanır.dedim tamam artıkbana sen lazımsın çocuk istemiyorum.ama düşününce ona kıyamadığım için umutlar bitecek.bunca eziyet çekti şimdi herşeyi elimin tersiyle nasıl iteyim.demem oki canım azonunher hali vahim.bizim testis yerinde yokken hormonlar iyiydi.şimdi testis var hormon yok.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnherkese merhabaaa
kızlar nasılsınız ben bugün temizlik günündeyim niyeyse içimden her tarafı temizlemek geliyo,
bunlar hepinizee![]()
cnm benim kendini o kadar üzme nolursun(
internetten okuduğun herşeye inanma her insanda her hastalığın sebebi farklı olabiliyor durumlar farklı olabiliyor inşlh hemencicik atlatır ve birdaha tekrarlamaz çok üzüldüm dertler sıkıntılar bitmiyor işte sabır sabır cnm rabbim acil şifa versin eşine ve sizinde evinizi neşelendirecek kendi kanınızdan bir evlat nasip eylesin inşlh...2 gündür topiği okuyamamıştım yine hüzünlenmişiz nurusimayada çok üzüldüm inşlh şifasını verir rabbim
cnm bak yeniden ümitlendiniz sonunda yüzü gülenlerden olursunuz inşlh
başladığınız bu tedavinin sonu evlatla mukaafatlandırılsın inşlh..
cnm eşin inşlh olumlu güzel haberlerle döner bak
eşin görüşmüş bile şirin evlerde renkli doopler çektirecek demekki
inşlh izinde alırda yarın dr ile görüşebilir inşlh sizin içinde olumlu güzel şeyler söyler ve kısa zamanda spermlere kavuşursunuz...![]()
Canim cok gecmis olsun..
Insallah daha fazla ilerlemeden esin eski sagligina kavusur..
Icini ferah tut kendini üzme..
Rabbim tez vakitte sifa versin..
Canim ben sana özelden yazamiyormusum, 100 mesaj doldumam lazim mis.
Allah rahmet etsin amcana canım sabırlar versin sizlere de Rabbim.Selam kizlar, nasilsiniz,
bir haftadir yoktum belki hatirlarsiniz akciger nakli olacak amcami nakil sonrasi kalp yetmezliginden kaybettik gecen hafta. Bugun döndüm türkiyeden. O yüzden dualarimi okuyamadim. Insallah en kisa zamanda tamamlayacagim.
Ayrica baharcigim ben denizbulutun duasini okumustum canim . Sanada zahmet oluyor takip etmekte zorlaniyorsun kusura bakma canim.
hayırlı olsun tedavin arkadaşım sonu güzelArkadaşlar bugün umut ta tedaviye başaldım ilk iğnemi oldum ctesi kontrole cağırdı sonra 2 gün sonra gelebilirsin belli deil dedi acaba ondan sonra ne aralıklarla cağırırki sormak aklıma gelmedi biz dışarıdan gidiyorz istanbula bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim :)
canım maşallah bebeğine Allahım kucağınıza da almayı nasip etsin darısı ben ve buradaki bütün arkadaşlarıma olsun inşallah.selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim bebişimde çok iyi cuma günü kontrolüm vardı kocişimle beraber bebişimizi izledik maşallah kocaman olmuş ilk gördüşümüzde küçücük nokta kadardı:) doktorumuz kalp sesini duymamız için seside açtı o kadar heyecan verici ki...yine ağladık kocişle gözlerimiz doldu doktorumuz bebeğiniz çok sağlıklı herşey yolunda günlük hayatınıza devam ederbilirsiniz ama ağır yorucu işler yapma dedi 3 hafta sonra kontrole çağırdı umut tüp bebeğide aradım süleyman bey bu bebek bizim için çok önemli devamlı arayın bizede bilgi verin demişti.kızlar biliyorum bazen umutlarınız tükeniyor hiçolmayacak gibi geliyor bende öyleydim hiçumudum yoktu eşi,m tese olduktan sonra beni opuya alacaklardı bize yanınızda birini getirin ikinizde narkozlu olacaksınız demişlerdi ama biz hiç kimseyi götürmedik çünkü hiç sperm bulunacağı ve beni opuya alacakları aklımın ucundan bile geçmedi.hemşire geldi gözünüzaydın sperm bulundu sizi opuya alıcaz hazırlanın deyince o an ki halimi anlatamam o kadar utandım ki rabbime karşı..o kadar asi umutsuz olduğum için...lütfen hiç umudunuzu kaybetmeyin ben bu kadar umutsuzken anne olma yolundayım eşime çoğu doktor sen baba olamazsın boşuna paranı yedirme dedi ayrıca ben umutta tedavideyken yapılması gereken tahliller vardı yaşadığım şehirde yaptırmaya gittiğim doktora söledim tüp bebek tedavisi için istdeiler eşim 47 xxy li tese olcak falan bana doktor kızım hiç boşuna eşinin canını yaktırtma sizin işiniz çok zor bunu bil umutlanma paranızı da boşa alacaklar falan gibi konuştu eve geldim koca gece ağladım şimdi gidip o doktora bebeğimin ultrason resinlerini gösteresim var..ben bu kadar umutsuzken şimdi bebeğim benimle onu hissediyorum bulantılarımla ben burdayım anne diyor bana...hep dualarım sizinle heran dua ediyorum çünkü bende sizlerden biriyim en iyi ben anlarım bu arada bebeğim artık 2 aylık :) çok büyümüş dimi teyzeleri :)
canım çok geçmiş olsun tekrar Allahım acil şifalar versin eşineiyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınız ?
eşimde 3 gündür gözünde ağrı vardı bugün doktora gitti üveit hastalığı çıkmış
gözü şişti kanlandı şimdide gözbebeği büyümüş biri diğerinin iki katıı
internette araştırdım çokk ağır bir hastalıkmış virüs bakteri veya mikrop sebeb olurmuşş
gözde %70 görme kaybına neden olurmuşş çok kötüü şuann
ne yapacağımı şaşırdımm![]()
canım güzel şeyler duymanıza sevindimİyi akşamlar kızlarPazar günü İstanbula gittik,sabah ilk otobüsle yollara düştük,Tuncay bey o kadar güzel tarif etmiş ki bize elimizle koymuş gibi bulduk vakfı.Celalettin hocayı aradım hemen geliyorum dedi vakfa,aynı anda vardık,olumlu konuştu ve güzel şeyler söyledi.Eşim ve bende çok mutlu ayrıldık yanından.Baba adam diye boşuna demiyorum hatta bize dönüş yolunu tarif etti ,aynı anda çıktık yine eve gidecekti,Allah razı olsun bizi Zeytinburnu metro durağına da bıraktı .Mükemmel,babacan,vicdanlı çokkk iyi bir insanmış.Çok ilgilendi derdimizi dinledi,sıkılmadan anlattı ve herşeyden önemlisi inandık sabırla olacak inşallah.Dün eşim nebido iğnesini yaptı,yarın da bitkisel ilaçlarımız gelecek,1Haziranda da eşim tahliller için yanında gidecek tekrar.Ben hala rüyama inanıyorum dertlerimize derman olacak Celalettin hocamız...
hadi hayırlı canım inşallah senden de güzel haberler duyarızbenim eşimde cuma günü gidecek inşallah bizede iyi şeyler söyler umut olur
hayırlı günler canım inşallah güzel şeyler duymak nasip olur.günaydın güzel arkadaşlarım.
heycanıma ortak edeyim sizi diye işe gelir gelmez topiğe girdim.eşim bugün Celalettin Hocayla görüşmek üzere İstanbul'a gitti.benim işlerim çok yoğun olduğu için gidemedim maalesef ama olsun buna da şükür.
çok heycanlıyım Hoca neler diyecek acaba.öğrenir öğrenmez size yazacağım.inşallah güzel cümleler kurarım sizlere.gerçi benim eşim öyle uzun uzun anlatmaz ama olsun.bana dua edin ne olur güzel geçsin muayenesi.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
inşallah izin alabilir de işlerini bir an evvel hallederkızlar eşimden haber alır almaz hemen koştum topiğe.eşim celalettin Hocaya muayene olmuş.Şirinevlere tahliller için yönlendirmiş.yalnız tahlillerin sonucuna buakşam bakamam Kayınpederim rahatsız burda olmayacağım demiş.yarın sabah görüşelim demiş.eşimde izin alabilirse işyerinden kalacak bu akşam istanbulda.alamaz ise dönecek maalesef daha sonra gene gelirim diyor.çok detaylı anlatmadı ama izin isteyeceğim kalmak için dediğine göre Celalettin hocayı sevmiş olmalı.bakalım kızlar.allah yardımcımız olsun.
herkese merhabaaa
bunlar hepinizee![]()
Slm canim nasilsin??
Yumoslarin ne durumda?
Transferin ne zaman kismetse?
a.s canım yatıyorum hasta oldum :2::2:
yumoşlarım iyi şükür cuma tekrar kontrolüm var ondan sonra opu belli olur canım.
Saglik olsun canim ya.
Burdan yazisiriz bizde.
Nasilsin canim??