Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım eğer testis yerinde olsaydı yaptırırdım diye düşünüyorum, bu iğneyi çok kullanan var özellikle kaan hoca mikro teseden önce veriyor gerek gördüğü hastalarına,vücut testesteron hormonu üretmediği için sürekli kullanmak zorunda olanlar bile var diye biliyorum, burdanda çok kullanan arkadaşlar vardır diye düşünüyorum onlar daha iyi yardımcı olacaklardır sana.

Allah razı olsun cnm senden

slm arkadslar ben aranıza yenı katıldım bızımde azo sperm cıktı esım m.tese oldu sonuc olumsuz cıktı patolıjıye gonderdık maturasyon arest fsh mız 30larda bu sekılde olup tedavıden sonra hamıle kalan olan varmı yardımcı olursanız sevnırım

:50: :50::50::50: kizlar sinir oldum az önce, merkezi aradim mayis ayinin sonundaki randevumuzu biraz öne alabilirmiyiz diye sorum , cik olmaz dediler, neden tese ameliyati sonrasi durum degerlendirme randevumuzu 1 ay sonrasina sarkitiyorsunuz diye soruyorum, tatmin edici cevap yok. Bu ne ya :47: :47: :47: neyse paylasayim dedim, cidden sinir bozucu bi durum, beklicez yapacak birsey yok , Rabbim hepimize sabir versin, malesef bizim durumumuzda olmayanlar anlamiyorlar bizi

:25:

“Muyiddin-i Arabî hazretlerine ait aşağıdaki duayı(41) defa okuyup hacetini Allah’a arz eden kimsenin dileği kabul olur.” (M.Ahzâb

“Bismillahirrahmanirrahıym.YÂ kâdiru Yâ zâhırı Yâ bâtınü yâ latıyfü yâ habîru kavlihül hakku ve lehül mülkü yevme yünfehu fis sûri âlimül ğaybi veş şehâdeti ve hüvel hakimül habir.”

BİLENLER BİR SEFERE MAHSUS 41 SEFERMİ OKUNMALI?

not: Arkadaşlar "nursen" arkadaşımız 3. Tüp bebek tedavisine başladı...
Niyetimiz; hayırlısıyla tedavisinin devam etmesi ve sonucunda sağlıklı sıhatli evlatlara kavuşması :49:
Lütfen bian evvel tamamlayalım…

aruna--------------------------------------------------290
asbelove----------------------------------------------290
askbebek----------------------------------------------290
ayyuzlum---------------------------------------------290
bahar85-----------------------------------------------290
bahar247----------------------------------------------290
banu_k-------------------------------------------------289
bengusuu---------------------------------------------289
beylem-------------------------------------------------okuyamıyor
birumut99---------------------------------------------289
denizbulut-------------------------------------------289
ecrin23------------------------------------------------290
enfal33------------------------------------------------okuyamıyor
esma----------------------------------------------------okuyamıyor
gvnf---------------------------------------------------okuyamıyor
hasret------------------------------------------------290
hmtnzl------------------------------------------------okuyamıyor
kader60-----------------------------------------------290
kader_nl----------------------------------------------290
mavimenekşe-----------------------------------------290
mixer07------------------------------------------------okuyamıyor
nilda015----------------------------------------------okuyamıyor
nursen------------------------------------------------okuyamıyor
nurusima81------------------------------------------290
saganak-----------------------------------------------290
sedaecrin--------------------------------------------290
seval0817---------------------------------------------290
sonsuz-------------------------------------------------290
tulay20------------------------------------------------okuyamıyor
umut99-------------------------------------------------290
yasemensu--------------------------------------------290
ymel-----------------------------------------------------okuyamıyor
zambak06----------------------------------------------290

ayet'l-kürsi okunuşu

bismillâhirrahmânirrahim
allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. Ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-kürsi anlamı (manası)

allah'tan başka ilah yoktur
diridir, kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi o'nundur. Izni olmaksızın o'nun katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (onlar ise) dilediği kadarının dışında, o'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması o'na güç gelmez. O, pek yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "birbirinize dua edin! çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

nursen arkadaşımıza okudum allah kabul etsin amin

not: Arkadaşlar "nursen" arkadaşımız 3. Tüp bebek tedavisine başladı...
Niyetimiz; hayırlısıyla tedavisinin devam etmesi ve sonucunda sağlıklı sıhatli evlatlara kavuşması :49:
Lütfen bian evvel tamamlayalım…

aruna--------------------------------------------------278
asbelove----------------------------------------------278
askbebek----------------------------------------------278
ayyuzlum---------------------------------------------278
bahar85-----------------------------------------------277
bahar247----------------------------------------------277
banu_k-------------------------------------------------277
bengusuu---------------------------------------------277
beylem-------------------------------------------------okuyamıyor
birumut99---------------------------------------------277
denizbulut-------------------------------------------277
ecrin23------------------------------------------------278
enfal33------------------------------------------------okuyamıyor
esma----------------------------------------------------okuyamıyor
gvnf---------------------------------------------------okuyamıyor
hasret------------------------------------------------278
hmtnzl------------------------------------------------okuyamıyor
kader60-----------------------------------------------278
kader_nl----------------------------------------------278
mavimenekşe-----------------------------------------278
mixer07------------------------------------------------okuyamıyor
nilda015----------------------------------------------okuyamıyor
nursen------------------------------------------------278
nurusima81------------------------------------------278
saganak-----------------------------------------------278
sedaecrin--------------------------------------------278
seval0817---------------------------------------------278
sonsuz-------------------------------------------------278
tulay20------------------------------------------------okuyamıyor
umut99-------------------------------------------------278
yasemensu--------------------------------------------278
ymel-----------------------------------------------------okuyamıyor
zambak06----------------------------------------------278

ayet'l-kürsi okunuşu

bismillâhirrahmânirrahim
allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. Ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-kürsi anlamı (manası)

allah'tan başka ilah yoktur
diridir, kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi o'nundur. Izni olmaksızın o'nun katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (onlar ise) dilediği kadarının dışında, o'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması o'na güç gelmez. O, pek yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "birbirinize dua edin! çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

canım ben okudum allah kabul etsin amin

aruna--------------------------------------------------2 listede eksik
asbelove----------------------------------------------5 listede eksik
askbebek----------------------------------------------1 listede eksik
ayyuzlum---------------------------------------------12 listede eksik
bahar85-----------------------------------------------1 listede eksik
bahar247----------------------------------------------7 listede eksik
banu_k------------------------------------------------1 listede eksik
bengusuu---------------------------------------------5 listede eksik
beylem------------------------------------------------5 listede eksik
birumut99---------------------------------------------4 listede eksik
denizbulut--------------------------------------------1 listede eksik
ecrin23------------------------------------------------7 listede eksik
enfal33------------------------------------------------:46:
Esma---------------------------------------------------1 listede eksik
gvnf---------------------------------------------------1 listede eksik
hasret-------------------------------------------------3 listede eksik
hmtnzl------------------------------------------------:46:
Kader60------------------------------------------------3 listede eksik
kader_nl-----------------------------------------------4 listede eksik
mavimenekşe-------------------------------------------1 listede eksik
mixer07------------------------------------------------5 listede eksik
nilda015-----------------------------------------------3 listede eksik
nursen-------------------------------------------------2 listede eksik
nurusima81--------------------------------------------4 listede eksik
saganak-----------------------------------------------5 listede eksik
sedaecrin---------------------------------------------1 listede eksik
seval0817---------------------------------------------1 listede eksik
sonsuz------------------------------------------------2 listede eksik
tulay20------------------------------------------------:46:
Umut99-------------------------------------------------4 listede eksik
yasemensu---------------------------------------------7 listede eksik
ymel----------------------------------------------------1 listede eksik
zambak06-----------------------------------------------1 listede eksik

bahar tatlım ben nursen dahil herkesin duasını okudum ama yazmayı unutmuş olabilirim canım benim eksiğim yok rahatlıkla okudu yazabilirsin canım

canım inşallah sonucunuz olumlu çıkar ben bir tane alabilrim okuyunca haber veririm eksik kalırsa yine okuyabilirim canım....
ALLAH razı olsun cnm çok sağol:16:
Selam kızlarr nasılsınızzzzzzzz:3::3: :16::16:
enfal33' ün transferi yarın kalmışş...
5. gün embriyosu olucakkk:52::52:
Rabbim inşallah bu sefer arkadaşımın yüzünü güldürür..:26:
nursenimm senin olmuştur transferin belkideeee inş sıkı sıkı tutnup hiç bırakmazlar bebişlerin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inş yarın bebeği ona sımsıkı tutunur :49::16:

KızLAR BU İLACI KULANAN BİRİ VARMI ????? haber bekliyorum sizlerden

Bu birkaç gündür kanserdir gidiyor ne alakası var aynen kopyalıyorum bir daha oku lütfen kanser yapacak ilacı niye versin doktor şakamı bu????

"Nebido, androjene bağlı prostat veya erkek meme bezi kanserinde; malign tümörlere eşlik eden
hiperkalsemide; eski veya halen varlığını sürdüren karaciğer tümörlerinde; aktif maddeye ya da
eksipiyanlardan birine aşırı duyarlılığı olanlarda kullanılmamalıdır."

Kanser olanlar kullanmamalı diyor...Bakın arkadaşlar bazı hastalar hocayı aşırı derecede yoruyor bundan sonra gelecek hastalarda etkileniyor biraz daha dikkatli olursak iyi olur...Hocanın cep telefonu susmuyor; iğne yeri ağrıyan, canı sıkılan, iğnesini yaptıramayan...
Adamda gelmek isteyenlere yok dedirtmeye başladı yakında telefonunuda değiştirirse şaşırmamak lazım...
Nebido aksine bu konudaki en iyi; son teknoloji ile üretilmiş kaliteli bir ilaçtır....

Son düzenleme:
selamlar gözdem ,hocanın yoğunluğunu bizzat gördüm başını kaşıyacak vakti yok adamın yalnız iğnesinisi yaptıramayan arıyo demişsin canım biz gerçekten burda birini bulamadık yalova ve orhangazıde gitmedğimz yer kalmadı bide hocaya soralım dedik acaba reçete yazılabilirmi diye amacımız hocayı rahatsız etmek değil ki biçok şeyi bilmiyoruz fikrini almak için aradık .ayrıca insan gerçekten pimpirikli oluyo ya da ben öyleyim .yoksa hoca ne dese harfi harfine yapıyoruz yani bu iğne kanser yapar mı şöyle mi die sorgulamak tabi ki yanlış çünkü gerçekten işinin ehli biri hoca.

selamlar herkese arkadaşlar nasılsınız ?

merhaba az önce eşimi istanbula uğurladım :( çok üzüldüm yaaa Allahım inşallah bizimki çözümü olan bir sonuç çıkar kızlar dua edin genetikte bir sorun çıkmadı hormonlarda normaldi bakalım ne dicek celaleddin bey,bütün testleri tam olarak gitti ama muayene de bir sorun çıkmaz inş. yoğunmuş sanırım doktor.kızlar tuncay beyi tanıormusunuz ? ervae senin sonucun ne oldu sen naptın ben takip edemedim

merhaba az önce eşimi istanbula uğurladım :( çok üzüldüm yaaa Allahım inşallah bizimki çözümü olan bir sonuç çıkar kızlar dua edin genetikte bir sorun çıkmadı hormonlarda normaldi bakalım ne dicek celaleddin bey,bütün testleri tam olarak gitti ama muayene de bir sorun çıkmaz inş. yoğunmuş sanırım doktor.kızlar tuncay beyi tanıormusunuz ? ervae senin sonucun ne oldu sen naptın ben takip edemedim

üzülme canım hayırlı haberlerle döner inşallah eşin . biz gittk canım eşimiz fsh değeri yüksek ve testislerinde problem çıktı başladık işte .yarın da inhibin b testi çıkacak hayırlısı bakalım.inşallah hepimiz bu sıkıntılı süreçleri tez zamnda geçeriz.rabbim hepimiz yardımcısı olsun

Eşim olur kendisi...

canım inşallah güzel haberlerle döner eşin bizde gitmeyi düşünüyoruzda randevuyu nasıl aldın yardımcı olabilrmisin

selamlar gözdem ,hocanın yoğunluğunu bizzat gördüm başını kaşıyacak vakti yok adamın yalnız iğnesinisi yaptıramayan arıyo demişsin canım biz gerçekten burda birini bulamadık yalova ve orhangazıde gitmedğimz yer kalmadı bide hocaya soralım dedik acaba reçete yazılabilirmi diye amacımız hocayı rahatsız etmek değil ki biçok şeyi bilmiyoruz fikrini almak için aradık .ayrıca insan gerçekten pimpirikli oluyo ya da ben öyleyim .yoksa hoca ne dese harfi harfine yapıyoruz yani bu iğne kanser yapar mı şöyle mi die sorgulamak tabi ki yanlış çünkü gerçekten işinin ehli biri hoca.

Canım hepimiz bu yollardan geçtik..Benim eşim bin tane iğne oldu..Hiç sorgulamadık kanser mi olur ,olmaz mı diye..Çocuk istiyoduk ve tedavi olduk...Celalettin Hoca yı bu süre zarfında o kadar yakın olmamıza rağmen hiç aramadık...Bir kere Refik Hoca ya ulaşmak zorunda kaldık..Sekreterine zar zor mesaj bıraktık ve gene sekreteri aracılığı ile cvp aldık...Hoca bu hafta sırf bunaldığı için hasta kabul etmedi..Kendi ipimizi çekiyoruz...O yüzden tekrar uyarmak zorunda kaldım...Bu arada hızlı hızlı okuyorum .İğne için arayanın sen olduğunu hatırlamadan yazdım..Senin gibi kaç kişi var...cumartesi günü sabah saat 8.30 da iğne kalçamı ağrıtıyo diye eşimi arıyolar..Bide dr u düşün...Hastaları sırf biz değiliz ki...Hastanede hergün 150 tane hasta bakıyo adam...Amacınız tabii ki hocayı rahatsız etmek değil ama, hoca isyan ediyo...Telefonu hiç ama hiç susmuyo...Gereklilik halinde aranabilir elbet ama çok zorda kalmadan aramamalıyız...

Canım hepimiz bu yollardan geçtik..Benim eşim bin tane iğne oldu..Hiç sorgulamadık kanser mi olur ,olmaz mı diye..Çocuk istiyoduk ve tedavi olduk...Celalettin Hoca yı bu süre zarfında o kadar yakın olmamıza rağmen hiç aramadık...Bir kere Refik Hoca ya ulaşmak zorunda kaldık..Sekreterine zar zor mesaj bıraktık ve gene sekreteri aracılığı ile cvp aldık...Hoca bu hafta sırf bunaldığı için hasta kabul etmedi..Kendi ipimizi çekiyoruz...O yüzden tekrar uyarmak zorunda kaldım...Bu arada hızlı hızlı okuyorum .İğne için arayanın sen olduğunu hatırlamadan yazdım..Senin gibi kaç kişi var...cumartesi günü sabah saat 8.30 da iğne kalçamı ağrıtıyo diye eşimi arıyolar..Bide dr u düşün...Hastaları sırf biz değiliz ki...Hastanede hergün 150 tane hasta bakıyo adam...Amacınız tabii ki hocayı rahatsız etmek değil ama, hoca isyan ediyo...Telefonu hiç ama hiç susmuyo...Gereklilik halinde aranabilir elbet ama çok zorda kalmadan aramamalıyız...

selam gözdmmmm canım randevuları senin eşinmi ayarlıyo ne kadar zaman önceden randevu almamız gerekiyo öğrenebilirmiyim.

canım inşallah güzel haberlerle döner eşin bizde gitmeyi düşünüyoruzda randevuyu nasıl aldın yardımcı olabilrmisin

canım dün eşim celaleddin beyle görüştü oda gözdemmmin eşine yönlendirdi o şekilde gelmesini söylediler,yalnız eşim netten randevu falan aldımı bilmiyorum almadı galiba

tabiki canım vara yoğa aranmaz biz sadece bi kere aradık adam konuşurken bile hastayla konuşuyor bir yandn hatta.

kanser olur mu diye sorgulamak tabiki yanlış canım hoca bile bile buna göz yumarmı kimse böle bişeyi istemez bu kadar pimpirikli olmak da doğru değil. eşini iğne için arayanlar abartıyorlar adam ne yapsın yakıyosa :)ama bi kez daha söyleyim eşinden Allah razı olsun bize çok yardımcı oldu gerçekten .sen de sağol biçok şeyi açıklıyosun ne deyim rabbim evladınızla yüzünüzü güldürsün.
bizlere de hayırlı evlat nasip etsin .

Back
X