Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadslar ben aranıza yenı katıldım bızımde azo sperm cıktı esım m.tese oldu sonuc olumsuz cıktı patolıjıye gonderdık maturasyon arest fsh mız 30larda bu sekılde olup tedavıden sonra hamıle kalan olan varmı yardımcı olursanız sevnırım

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Biz de FSH 40 lardayken mikrotese olduk ve doğal olarak bizde de çıkmadı. Sizde de sanırım geç indirilmiş testis sorunu var değil mi ? Benim eşimde bu sorun olduğu için bizim FSH 'miz yüksek çıkıyor.

Canım seni burda görmüşken hem bir selam vereyim hem de teşekkür edeyim istedim. Herşey için çok çok teşekkür ederim canım. Olumsuz mikroteseden sonra buraya kayıt olup umutsuzca bir çare aranırken Rabbim seni karşıma çıkardı ve umutlarım yeşerdi. Eşim de kendisini hazır hissedince ilk işimiz senin önerdiğin üzere Celalettin beye gitmek oldu. Ve hayırlısıyla biz de yakında tedavimize başlayacağız. Sayende eski kötü günleri unutmaya çalışarak kendimize yepyeni bir sayfa açacağız. Umarım bizim için hayırlı olur ve meyvemize kavuşuruz. Sana ve yardımını esirgemeyen eşine binlerce kez teşekkür ediyorum. Allah razı olsun canım.

gözünaydın canım çooook sevindim.
bana face den yazmıştın güzel haberlerim var diye aklıma geldi aslında.
inşallah hamiştir dedim çook güzel bir haber verdin bizlere.
rabbim sana bağışlasın çok sağlıklı salih evlat olur inşallah.
kuzum dua et ALLAH bizlerede nasip etsin bu mutluluğu:64::64::64::64::64:[/Q

CANIIM ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH EN KISA ZAMANDA DARISI BASINA EVET SUPRIZ YAPMAK ISTEDIM :32: INSALLAH RABBIM SAGLIKLI SALIH HAYRLI EVLATLAR NASIB ETSIN HEPIMIZE

KIZLAR HEPINIZE HAYIRLI GECELER YENI DOGAN HERGUN BIZI BEBISLERIMIZE YAKLASTIRSIN INSALLAH :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Bu birkaç gündür kanserdir gidiyor ne alakası var aynen kopyalıyorum bir daha oku lütfen kanser yapacak ilacı niye versin doktor şakamı bu????

"Nebido, androjene bağlı prostat veya erkek meme bezi kanserinde; malign tümörlere eşlik eden
hiperkalsemide; eski veya halen varlığını sürdüren karaciğer tümörlerinde; aktif maddeye ya da
eksipiyanlardan birine aşırı duyarlılığı olanlarda kullanılmamalıdır."

Kanser olanlar kullanmamalı diyor...Bakın arkadaşlar bazı hastalar hocayı aşırı derecede yoruyor bundan sonra gelecek hastalarda etkileniyor biraz daha dikkatli olursak iyi olur...Hocanın cep telefonu susmuyor; iğne yeri ağrıyan, canı sıkılan, iğnesini yaptıramayan...
Adamda gelmek isteyenlere yok dedirtmeye başladı yakında telefonunuda değiştirirse şaşırmamak lazım...
Nebido aksine bu konudaki en iyi; son teknoloji ile üretilmiş kaliteli bir ilaçtır....

gözdem çok saol ilgilendin iç.n reçetede yan etkilerinde madde olarak prostat büyümesi ve kanseri yazıyor bu kadar keskin olunca internettede yorumlar bende tereddüt ettim ama şimdi senin yazdıklarını okuynca yaptırıcam kesin siz yaşadınız için paylaşıyorum sizinle mazur gör lüften eşimin tedavi olması için zorlayan benim dolayısıyla bütün sorumluluk bende yanlış anlama lütfen ben doktorumdan celalettin hocadan çok memnunun bilgili igli alakalı bir insan benim onla ,ilgili bir şikayetim yok zaten ben muyane olduktan sonra doktorla hiç görüşmedim bize güvenip cebini vermiş suistimal edip danışma hattı gibi hiç aramadım yoğunluğunu tahmin edebiliyorum gördümde bize bi reçete yazdı virgülüne kadar uymaya çalışıyoruz ben hep burdaki arakadaşalrdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum o yüzden buraya yazıyorum hocayı böyle birşy için aramam saolun vesile oldunuz bize Allah razı olsun
Allaha emanet ol....

selamlar gözdem ,hocanın yoğunluğunu bizzat gördüm başını kaşıyacak vakti yok adamın yalnız iğnesinisi yaptıramayan arıyo demişsin canım biz gerçekten burda birini bulamadık yalova ve orhangazıde gitmedğimz yer kalmadı bide hocaya soralım dedik acaba reçete yazılabilirmi diye amacımız hocayı rahatsız etmek değil ki biçok şeyi bilmiyoruz fikrini almak için aradık .ayrıca insan gerçekten pimpirikli oluyo ya da ben öyleyim .yoksa hoca ne dese harfi harfine yapıyoruz yani bu iğne kanser yapar mı şöyle mi die sorgulamak tabi ki yanlış çünkü gerçekten işinin ehli biri hoca.

arkadaşlar hoca bile bile bu iğneyi ayzdı demiyorum deneyimsizim bilmiyorum kimsele konuşamıyorum sadice internetten iletişimi sağlıoyorum ve bir iki yorum okuyunca siz sormak istedim tek amacım buydu yani kimseyi kötğ yönlendirmk amcındada değili ben memunun doktorumdan defalerca yazdım çok iyi ilgili bilgili kaliteli bir insan die zaten arayıp direk sormadımda sizlere soruyorum herşeyi biz daha yeni öğrendik ben hala o piskolojiden çıkamadım şimdei size bunları yazarken bile ağlıyorum ve işteyim asla art niyetim olmadı bilmediğimden sorduyorum üzüldm : (

arkadaşlar hoca bile bile bu iğneyi ayzdı demiyorum deneyimsizim bilmiyorum kimsele konuşamıyorum sadice internetten iletişimi sağlıoyorum ve bir iki yorum okuyunca siz sormak istedim tek amacım buydu yani kimseyi kötğ yönlendirmk amcındada değili ben memunun doktorumdan defalerca yazdım çok iyi ilgili bilgili kaliteli bir insan die zaten arayıp direk sormadımda sizlere soruyorum herşeyi biz daha yeni öğrendik ben hala o piskolojiden çıkamadım şimdei size bunları yazarken bile ağlıyorum ve işteyim asla art niyetim olmadı bilmediğimden sorduyorum üzüldm : (

cnm üzme kendini artık hepimizin bilmedikleri var
soruyoruz ediyoruz yada başımızdan geçenleri söylüyoruz anlatıyoruz
gözdemin dediğide hocayı kötülüyorsunuz değil çok zorda kalmadıkça hocayı aramayın dedi
benimde zaman zaman sormak istediklerim oluyor daha dün hocaya hangi tahlilleri yaptırmamız gerektiğini mail yoluyla sordum hemen cevap yazmış saolsun bence sizlerde mail yoluyla iletişime gidin eğerki istediğinizi alamazsanız ararsınız mesai saatleri dışında
ama nolur kendini üzme bak bende üzüldüm şimdi yazdıklarına yanlış anlaşılma var.....kimse kimseyi suçlamıyor burda çözüm konuşuluyor.....

Cnm ben nursen için 277 adet aytel kürsilerimi okudum
rabbim niyetini kabul etsin emriyoları karnında can bulsun ve sağlıkla kucağına alsın inşlh amin....:25::25:

umudumu kaybediyorum giderek hemen olmuyor hiçbirşey. sabretmeye calışıyorum ama tüm insanlar anlaşmış gibi üzerime üzerime geliyor. inciniyorum kırılıyorum kimsecikler farketmiyor

Selam kızlarrrrrrrr enfalinn transferi olmuşşşşşşşşşşşşş:52::52::52:
1-2 saat önce görüştümmmmmm..:16::16::16:
Rabbim bebişlerini ona bağışlasınn inşallah annesine sıkı sıkı tutunurlar hiç bırakmazlarrrrrr.:emir_bebek::emir_bebek:
12 gün sonra hamiş haberlerini alırız...:49::49:
darısı bizlerin başınaaaaaaa:49::49::49:

canım ben beylem,denizbulut,ecrin enfal ve nursen arkadaşlarımın ayetel kürsilerini okudum allahım kabul etsin canım ltf kusura bakma bir daha eksik kalmamaya dikkat edecem ben topiği fazla takip edemiyorum zahmet olmazsa listeyi yayınladığında ban mesaj olarak atarmısın

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Biz de FSH 40 lardayken mikrotese olduk ve doğal olarak bizde de çıkmadı. Sizde de sanırım geç indirilmiş testis sorunu var değil mi ? Benim eşimde bu sorun olduğu için bizim FSH 'miz yüksek çıkıyor.

slm canım ya bızım ındrılmemıs testıs dgl fsh bıde spremler olgunlasmams napcagımız sasırdık

slm nılıfer benım esımın ınmemsı testıs dgl fsh bıde spermler olgunlasmamıs daha oncekı konulara bakmaya clısıyorum bızım gıbı olupta tedavı olan varmı dıe denk gelmedım :( cokkkkkkk buyuk bı sınav napıcaz nereye gıdcez sasrdık bısde

slm canım ya bızım ındrılmemıs testıs dgl fsh bıde spremler olgunlasmams napcagımız sasırdık

Selam canım sizin azosperm sebebiniz ne canım anlayamadım ben. Sperm hiç mi yok yoksa var da hareketsiz felan mı ? Mikroteseden sonra doktor size ne demişti. Kafam karıştı kusura bakma :(

umudumu kaybediyorum giderek hemen olmuyor hiçbirşey. sabretmeye calışıyorum ama tüm insanlar anlaşmış gibi üzerime üzerime geliyor. inciniyorum kırılıyorum kimsecikler farketmiyor

Canım benim senin yaşadıklarını biz de sık sık yaşıyoruz umudumuz kırılıyor , insanlar kaç yıl geçmesine rağmen hala bebek var mı diye soruyor sormayanalarsa yanlarındaki insanlara olmuyor onların çocukları kısır onlar diyorlar . Ama hayat bu insanlara ne getireceği hiç belli değil. Bizim bu dünyada sahip olduğumuz birşey mi var ki hepsi Allah'ın emaneti . Birgün gelecek Rabbim bize emanet olarak yeni bir can armağan edecek. Hepimizin ciğeri yanıyor ama hepimiz Allah'ın izniyle ayakta kalmaya çalışıyoruz. Sen de Yılma hiçbir zaman tatlım olur mu bak biz burda hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz birbirimiz için dualar ediyoruz bir şekilde umudumuzu yitirmemeye çalışıyoruz.

baharcım beni dualara ekleyebilirsinn
aklımdan çıkmış haber vermeyi unuttum kusura bakma :26:

SEVAL canımcım nete fazla giremiyorum ama güzel haberlerinizi gerek telde arkadaşlardan alıyorum, gerek okulda ara ara topiğe girip okuyorum .
Ama fazla cevap yazamıyorum bu aralar.
Çok sevindim canım tedaviye başlamanıza.
İnş şifa olur kullandığınız bütün kürler ilaçlar.
Veeeeee artık geliverir nazlı spermler….
Hadi bismillah bakalım.
Hayırlı haberlerini dualarla bekliyorum canım.

Back
X