ARKADAŞLAR ÖNEMLİİİİİ
Slm arkadaşlar. Yukarıda ilaçlar hakkında yazılar okudum.nepido hakkında.
Canlarım niyet hayır olunca inş sonuda hayır olur.bizim içinde öyle olsun inş.kötüyü aklınıza getirmeyin.
Tedaviyi keyfiyettin istemiyoruz hiç birimiz.cennet kokulu bebişlerimiz için istiyoruz .
İnş Rabbim hayırla istediğimiz bu yolda şerse bile hayra çevirir ilacın zararlarını.
Hepimiz zor aşamalardan geçiyoruz arkadaşlar.inanın yaşadıklarımız çok zor süreçler.
Psikolojimiz de çok iyi değil bu yürüdüğümüz yolda.. o yüzden tam teslimiyetle devam edelim tedaviye.inş hepimiz başaralım. Kafamız hepimizin karışık hepimiz bu soruları sorduk kendimize
ama hiç birimiz kafamızı karıştırmayalım.
Ese44 ervae canlarım duyduklarımızı burada paylaşıyoruz dediğiniz gibi.ne mutlu ki bu topik var.
Ervae Sende duyduğunu paylaşmışsın.saol.haklısın da sormakta .çünkü hepimiz için çok önemli konular bunlar elbette pimpirikli olacağız çünkü hassas bir konu bu.ama canım kafanı karıştırma .kafanı karıştırıp canını sıkma . Bismillah Ya Allah de.Devam et yoluna .İnş şifa olsun iğneler kürler ilaçlar eşine. her zamanda birbirimize sorular sorup paylaşacağız dertlerimizi.
Bizde tedaviye nepido ile başladık tatlım .
Şimdi hücreler görüldü testlerde.
İnan hücre bile göremezsiniz testlerde denmişti daha önceleri bize.
Şimdi inş hücreler sperme dönüşür canlarım.
Allah razı olsun CELALETTİN HOCA Hızır gibi yetişti.
İnş hepimizin hızırı olur ve şifa buluruz .
inş hepimiz tek tek hamileyim yazacağız ....
Bu adara Celalettin hocayla tanışmamıza vesile olan gözdem ve eşinden de Allah razı olsun.
Her konuda bilgiler vererek bizim iyiliğimizi istiyorlar.
O yüzden sürekli hocadan bir haber alır almaz bizim iyiliğimiz için yazıyorlar topiğe.
Arkadaşlar biraz uzun olacak ama birşey anlatacağım.
Birkaç gündür 23 nisan kıyafetleri hazırlıyoruz çocuklara.
Veliler ya gecenin 23.00 da telefon açıyorlar bana yada tam dersin ortasında arıyorlar.
İnanın çıldırdım.ki Celalettin hocayı düşünemiyorum.
150 hastaya bakmak zorunda. Gözdemin yazdıklarına hak verin .o da bizim iyiliğimizi istiyor.
Celalettin hocada haklı .hem Celalettin hoca aramasınlar demiyormuş ki mesai saatlerinde aramasınlar demiş. birde o kadar basit konular için aramasınlar demiş.
Şu anda benim eşim haftada 5 kez iğne yiyor.
Ve su torbalarıyla geziyor evde inanın. Ama arayıp hocam çok ağrıyor desem neye faydası var( yazdıklarımı yanlış anlamayın .niyetim kimseyi kırmak yargılamak değil. Hepinizi anlıyorum çaresizlikten arıyoruz çoğumuz.anlıyorum.Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın.amin)
İstiyorsak güzel şeyler bunlara katlanacağız .bunu biliyoruz çünkü.
İnanın şu anda kalburdan beter :)

Her iğneye gittiğimizde gözyaşlarımı inanın hep içime akıtıyorum.
Her iğne battığında içim öyle yanıyor kiii.ikimiz için yiyor çünkü eşim iğneleri.
Arkadaşlar inanın burada kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor .ama yanlış anlamalar oluyor çünkü hepimiz duyarlıyız,duygusalız,tedirginiz şu anda.bebişimize kavuşamama korkusu var hepimizin içinde canlarım
O yüzden anlayışla hepimiz bu illetten kurtulalım birbirimize tam destekle inş.
Hakkınızı helal edin uzun yazdım ama içimdekileri paylaşmak istedim.
Çünkü hepimizin bu illetten kurtulmasını canı gönülden istiyorum.çok zor bir durum çünkü..
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş…..dua ile sabırla umut ile başaracağız arkadaşlar .ne slogan oldu amaaaaaaa

hepinizi çok öpüyorum. affedin uzun yazdım amaaaaaa duygusala bağladım galiba.......