Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
s.a. cemrem yasinler tamam canım okudum dua da ettim özelden msjı okudum ,yine yazarım inşanlah Rabbim hayırlı tohumlar hasip etsin hepimizin şifasını versin .Allahım dualarımızı kabul etsin hiç moralini bozma hayat kısa herşey olacağına varır Rabbim inş.hepimizin mukafatını verecektir Allaha emanet ol görüşmek üzere

allah razı olsun cnm sağol
inş hepimiz o mükafatı alırız
evet cnm artık herşeyi daaha sakin düşünücem kendimi mutlu edicem şükür sağlığım yerinde bundan ötesi yok
hepimizzzz annneeeeeeeeeeeee olacağızzzzzzzzzzzzzzzzz inşşşh

Arkadaşlar hepinize öncelikle slmlar diyorum.
3 ay önce Celalettin PERU hoca ile başlayan tedavimiz bugün ilk meyvesini vermeye başladı.
Eşim bugün Spermiogram testi yaptı ve
1.500.000 Raund Cell (yuvarlak hücre),
Bunların da 390.000 i İmmatür Germ Hücre (spermi oluşturan ana hücre) gözüktü.
Bu sonuç bile bizi çok mutlu etti ve umutlarımızı tekrardan yeşertti.
Eşim 2 kutu PANAX ve E1 kullandı. Aynı zaman da Celalettin hocanın yönlendirdiği GEYLANİ BAHARAT tan aldığımız macunu sabah aksam kullanıyor.Bunların fayda verdiğini düşünüyoruz. İnş. devamı da gelir... DUA İLE HEPİNİZE
İyİ AKŞAMLAR...

cnm gözünaydınnnnnnnnnnnnnn
darısı bizlereeeeeeeeeeee seninle iki kişi olduuuuuuuuuuuuuu sırayla bizlerede gelir inşllhhhhhhhh
dur halayın ucundan tutayımmmmmmmmmmmmm

allahım spermin orjinallerinide göstersin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ayyyyy felaket sevindim yaaaaaaaa
vallahi neşem yerine geldi cnm
nerde yaptırdınız testti veee s,iz ameliyat olmuşmuydunuz nasılsa sana soru soracak arkadaşlar ilk soru benim olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cnm senin bu görümcen kaçmadan önce damatla pazarlık yapsaymış ya düğün yaparsan kaçarım yoksa kaçmam bak diye hem suçlu hem güçlü kıza bak ya gerçekten sizin sinirlerinizi oynatmışlar anlattıklarına bakılırsa okurken üzüldüm yaşadıklarınıza inş. bu yaza nasip olur tedavin cnm hakkınızdan hayırlısı olsun inş. eşine güzel bi iş kapısıda açılır..görümceninde işi zor zaten 15 ay asker yolu beklesin kayınbaba evinde..
komşuna gelince 6 aylık hamile kadını bi anda kim görse şok olur cnm hiçmi duymamıştın hamile olduğunu...
elimden bişey gelmiyor sadece ağlıyorum yine dibe vurdum bazen çok çok iyi oluyorum an geliyor dağılıyorum böyle...bu kelimen hepimizi anlatıyor işte bugün bende bi an dibe vurdum oturdum odada ağladım bi ara flzaşkı aramak geldi içimden dertleşmek için ağlıcak bi omuz aradım desem yeridir.;( odada ağlarken eşim geldi ne oldu dedi yok bişey cnm sıkılıyor dedim geçiştirmeye çalıştım ama olmadı var bişey anlat diyince başladım anlatmaya komşuya cnm sıkıldı falan dedim bilerek sana laf sokuyorlarsa konuşma kendini üzme pskolojin bozulcak dedi.ama komşum bugün cnmı çok sıktı.
inş. fazla beklemeden kavuşuruz evlatlarımıza...

amin be güzelim aminnnnnnn
O LAF SOKANLARA ALLAHIN İZNİYLA BİZ NELER NELERRRRRRR SO.......
ÇOK AFEDERSİNİZDE İNSANIN AĞZINI BOZDURUYOLAR DİMİ
SEN ALLAHA HAVALE ET CNM GERİSİNİ HİÇ DÜŞÜNME GÜN GELİR YARADAN ONA NE LAFLAR SÖYLEMENİ NASİP EDER

gözünüz aydın olsun cnm sevindim iyi haber almanıza bende cemrem gibi sorayım daha önce ne çıkıyordu tahlil sonuçlarında 0 mı yoksa farklı değerlermi daha önce hiç amleiyat olmuşmuydu eşin. sorun neydikine ?

cnm hangi birini Allaha havale edicez komşularla ilşkiyi kesersem asıl o zmn yanlız kalırım daha önce ilişkimi kesdiğim komşumla barıştığım aylarda Allahın hikmetini gördüm gün gelmiş devran dönmüştü sevinceğim bi olay olmuştu komşum üzülmüştü.
bugünde başka bi komşum farkında olarakmı yapıyor olmıyarakmı yapıyor bilmiyorum ama beni çıldırttı açıkcası

gözünüz aydın
darısı spermlere inşallah

CNM BİRDEN FAZLA yapınca ben art niyet ararım
sende haklısın havale havale et nereye kadar da
ne yapalım elden gelen bu komşularıda silsen olmuyo cnm bende çok görüşmeyeyim dedimde o zaman da çok yanlız kalıyoruz
görelim mevlam neyler inş güzel şeyler eyler bizler için

Allah yardımcınız olsun
Rabbim eşine hayırlı bir iş nasip etsin
Sabrının sonu iyi olur ve sen doğal yoldan hamile kalırsın inşallah

sonucu bizimle paylaş olur mu
bizi merakta koyma emi

canım biraz geç cevap yazdım kusura bakma.
sperm bulunamadı nasip değilmiş.
inşallah sizlerde bulunur...

kızlar
celalettin hoca olumlu konuşmuş
yarın tam yazarım söylediklerini

Canım benim ALLAH razı olsun. İnş. orjinallerini de görmek hepimize nasip oluuuuur.
Ya bu bile ayrı bir mutluluk.
Hamiş olmak kim bilir nası bi mutluluktur!!!
İnş. tüm topik en kısa zamanda hamile oluruz. Bu gerçekten mucize.
Canm eşim önce ÇAPA tıp da Ateş KADIOĞLU na daha sonra Bahçeci Tüp Bebek te Emre BAKIRCIOĞLU' na mikrotese oldu fakat iki dr.da sizin bebeğiniz olmaz deyip bizi evimize göndermişti.
İSTANBUL/FATİH/AKDENİZ CADDESİ ANDROMER de tahliliNi yaptırdı.

kızlar
celalettin hoca olumlu konuşmuş
yarın tam yazarım söylediklerini

hadi hayırlısı olumlu konuşmalar olumlu sonuçlar doğursun
ayyy aklımız fikrimiz doğurmada cnmmmmmmmmm
yarın bekliyorum yazını o olumlu sözleriiiiiiiii

cnm daha önce tahlil sonuçları sıfırdı. Azoyuz. Ayrıca varikoselimiz de vardı. Hiçbirşey çıkmıyorken şimdi çıkış oldu. Sperm oluşumu dört evrede gerçekleşiyormuş bizimkiler henüz ikinci evrede. Bunu yaratan rabbim spermide verir inş. Ol deyince olacak oluyor inş.
Tese ameliyetı olmuştu ama o da sıfır. Sizin çocuğunuz olmaz dediler. Tıp bitti dediler. Ama....

hadi hayırlısı olumlu konuşmalar olumlu sonuçlar doğursun
ayyy aklımız fikrimiz doğurmada cnmmmmmmmmm
yarın bekliyorum yazını o olumlu sözleriiiiiiiii

doğru söylüyorsun aklımız fikrimiz doğurmada
doğuracaz inşallah hepimiz Allahın izniyle

ahhhh hemde nasıl bi mutluluk!!!!!!!!!!!!!!
kız sen ne diyon ben tek tane olsa yokkkk sizin gibi hücre bile çıksa göbek atarım yaaaaaaa
sağol cvb ın için hadi sıra orjinal spermlerde veeeeeeeee tedavilerdeeeeee inşşlh cnm
kız sen çapada mı oturuyosun bende doğma büyüme çapalıyım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…