Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah zamanla faydası olur dediğin gibi.
güzel dileklerin için sağol canım benim.
ALLAH hepimize sabır versin mücadele edebilelim...

Merhaba arkadaşlar bizde celalettin hocayla hızlı bir şekilde tedeviye başladık hoca bize bile olumsuz konuşmadı umut verdi,ilk defa bir doktor bize birşeyler kullanmamızı önerdi bu bile mutlu etti bizi.Hoca bize 2 tane nebido iğne ermiş aktar ve geylani aktardan kürler verdi,kullanıp 3 ay sonra tekrar gideceğiz ,umarım hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır,ALLAH hepimizin gönlüne göre versin...

Rabbim bol bol spermli günler göstersin inşlllah.
Kullandığınız ilaçlar eşine şifa olsun inşallah.

Kızlar morelım cok bozuk kahveregı akıntım var karnım cok agrıo dua edın bana

canım ne oldu sana böyle nazarmı değidi acep.
kötü birşey yoktur umarım.hemen bir doktora falan gitsene.
tüp bebekde böyle sorunlar olabiliyormuş.
rabbiim şafi isimi ile tez zamanda şifalar versin inşallah.

benim eşimde 3 yıldır azospermi ve bir kez m tese oldu sonuç alamadık celalettin hocadan bahsetmişsiniz soy isim alabilr miyim birde nasıl ulaşabiliriz bu haziranda acıbademde bir kez daha deniyce doktor hiç ilaç denemeye gerek yok demiş anlamadım herkes başka tedavi uyguluyor.biz normalde kaan beyin hastasıdık ama hastane koşullarından dolayı acıbademe geçtik bakalım hayırlısı bu arada 2. tesede sperm bulunan var mı?

canım yaa ne bıleyım aksam hafıf acık kahveydı sabah bır kaltım yogun koyu kahve panıkledım doktoru aradım bısıy olmaz dınlensın demıs ama karnım agrıyo sımdı progestan kullandım ınsallah gecer moralım acayıp bozuk nerden cıktı of

canım çok sevindim maşallah darısı spermlere olsun inşallah

Arkadaşlar size bir sorum olacak şimdi biz ermiş aktar ve geylani aktardan sipariş verdik biz sorunumuzu anlattık onlarda sorunumuza göre ermiş aktar böğürtlen kökü ve macun geylani aktarda çayla, krem gönderdi,ben geylani aktara ermiş aktardanda sipariş verdik sizinkilerle beraber kullanabilirmiyiz diye sordum onlarda yarım saat arayla kullanırsanız birşey olmaz dediler ama sizede sormak istedim .Siz nasıl kullanıyorsunuz? 2 aktarın gönderdiklerinide beraber kullanıyormusunuz? yoksa sadece birindenmi sipariş verdiniz?

günaydın kızlarnasılsınız kaç gündür gelemedim annem bendeydi biliyorsunuz gözünden ameliyat olmuştu :26::26::26::26: dün annemi gönderdim sizede bir slm vereyim dedim
geçmiş olsun anneciğine cnm
cnm ne güzel şeyler demiş sizin için hadi tedavinizin sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruzzz
cnm sende haklısın hep arka arkaya gelince 00 lar insan herşeyi olmaz zannediyo
ama öle değil hiç inş olumlu günlerinizde olacak güzelim celalletin bey için herkesin düşüncesine saygım sonsuz cnm
biz onunla tedavideyiz bakalım ne çıkar bahtımıza:26::26:
tedaviniz hayırlarla devam etsin inş sende sevinennlerden olursunuzzz
cnm geçmiş olsun inş bi sorun değildir o akıntı
kendine stres yapam sakin olmaya çalış dr. görün bence gönlün rahat etsin
bir soru sormak istiyorum MİKROTESE İÇİN KAAN AYDOS MU EMRE BAKIRCIOĞLU mu bi fikir verin ALLAH RIZASI İÇİN
tabiki EMRE BAKIRCIOĞLU

canımmm çok mutlu oldum.,inşallah en kısa zamanda da bol bol spermler görürüsünüz..
sonunda çabalarınızın meyvesini toplamaya başladınız .hayırlara vesile olsun inşallah..

merhaba arkadaşlar biz kaan hocada tedavi oluyoruz ama herkesler burada tese için emre bakırcıoğlunu öneriyor kafam çok karışık yaaaa ((hocamız her teseden sonra değişik ilaç başlatıyor bzde umutlanıp bırakamıyoruz da eğer 1 2 sene yine sonuç alamazsak celalettin hocaya gtmek için eşimi ikna etcem inş.. :) birdeee bişey sorcam kızlar size eşimin teseden snra hoca ile konuşmaya gttiğimde eşinizin kökü var bu iyi bişey diyoo ne oluyo ki bu ??? bende içimden köküde kurumadı ya be hocam kocamın dedim :)) arkadaşlar artık acımla dalga geçer oldum allahım sonumuzu hayır etsin

hayırlı olsun canım tedaviniz .inşallah doğal yolla sperm çıkışı
görürsünüz..allah yardımcınız olsun.

seninde hayırlı olsun tedavin tatlım.
3 ay sonunda güzel haberler alırız umarım..

canımm bol bol dinlen renk kırmızıya dönmediği sürece sorun yok..
dualrım seninle.
bu arada '' ya mübdiü(celle celalihü) okuuuu..bünyesi düşük yapmaya müsait kadınlar okuyormuşşş...bende transfer gününden itibaren okumaya çalışıyorummm.....inşallah sıkıntılarından kurtulursun..

bir soru sormak istiyorum MİKROTESE İÇİN KAAN AYDOS MU EMRE BAKIRCIOĞLU mu bi fikir verin ALLAH RIZASI İÇİN
tabiki emre bakırcıoğluu canım..adam işinin ehli biri.
eşim yakın zamanda 3.tesesini oldu kendisinde..
eşim hiç ağrısı sızısı olmadı maşallah hep ayaktaydı hiç yatmadı.çok rahattı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…