kızlar şimdi aradılar gebelik görünüyo pozitif dediler
ben de dr.umun hemşiresini aradım değer önemli dedi
birazdan hastaneye de gidicem yeniden kan vermeye değerlerimi öğrenmek için
Allahım inşallah hamileyimdir değerimi göreyim inşallah
haber veririm yine size
Cnm cepten giriyom halay cekemiyom
Felaket mutlu oldum kayv.deyim eve gidince
Kurtuumu dokicem
Eseslim cnm cok sevindim bi tnem
canım gözün aydın.
seni çooooook iyi anlayabiliyorum.
çünkü bizde certoly cell.
ve hücre bile göremezsiniz denen vakalardanız .
bizdede hücre çıkışı olunca şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırmıştım.
o yüzden inan seni çok iyi anlıyorum
ve mutluluğunu yürekten paylaşıyorum.inş en kısa zamanda da spermler gelirler.
bu da kapak olur certly de çıkış olmaz diyenlere inş.....
İnşallah canımm.CNm tatlı şaşkınlıklar bunlar biz de kendimize çok şaşkındık sizi de öğrenince daha da inandık inş. bizim de bebişlerimiz olacak.
Canim ben pek anlamiyorumm..
Ama söylenenlere göre hormonal degil denmisti burada ama fshmiz 15 cikmis..:44: bilmiyorum ki...
Insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olur canim yaa..
Hepimiz görürüz o nazli spermleri...
çok sağol bebişimmm
çok sağol canım.
Bizi bizim gibiler anlayabiliyor canım sadece
aynen canım ameliyattan sonra dönör kullanın kelimesi hala kulaklarımda çınlıyor.
Allahım nasip etsin o dr götürcem çoçuğumu göstercem.
Bak allah ol dedi oldu diycem.
Inşallah canımm.
Inşallah allah hayırlı zamnda versin inşallah.
oy oy oymaşallah cnm çok şükür bu aşamalara geldinizya spermleride
görmeye az kalmış demekki
flaskla resimlerinizi gördüm kıskanıldınız yani
güzel keyifli zaman geçirmişsiniz ne güzel
cnm sizde haftada 3 adet pregni 5000 lik vurunuyorsunuz ve eşin bitkiselleri kullanmıyor dedğilmi
bu yedi aylık tedavide kaç aydır haftada 3 adet pregni vurunuyorsunuz ve bu zamana kadarki tedaviyi kısaca anlatabilirmisin.....:26:
eseslim yazımı görmedin yada gördün cevap vermedin alındım aşkolsun...
Anladım canım .
Hoca öyle demişti hormonları iyi sizin gibi değil demişti o yüzden sordum bende.
İnşallah canım bundan sonra tedaviniz hızlı bi şekilde ilerler.
canım benim kusura bakma alınma...
Gördüm de yazamadım geri sayfalara dönerek yazdım.uzun zamndan beri girmiyorum ya.
Hızı unutmuşum
Canım biz ilk ay 1500 luk hafta da iki defa vurdurduk
sonraki 2 ay yada 3 tam hatırlamıyorum 2 defa 5000 vurdurduk.
Sonra 3 aydır da işte 3 defa vurdurduk.
Bu arada 3 defa nebido vurdurduk.
Bide bitkisel olarak havuç tohumu yedi eşim. Başka bişey yapmadık canmım.
Hatta bazı zamnlar iğneler aksadı.
Havuç tohumunuda çok düzenli kullanmadı
bazen çok düzenli kullandı sonra unuttu filan.
Merhabalar can yoldaşlarım kader arkadaşlarım.
Uzun süreden beri buraya gelmiyorum baya bi uzun oldu.
Gelmiyordum gelişen olumlu sonuçlarım yoktu.Kendimi biraz geri çektim.birazda işten güçten fırsatım olmadı.
Bilenler bilir biz 2011 nisan ayında m.tese ameliyatı olmuştuk ve malesef sonuç sıfırdı. Sertoli cell di.
Tedaviye bi ara kaan hocayla devam ettik başarılı olamadık. ve ameliyat olmak istemiyorduk.
Sonra benim eşimde hiperguatr çıktı hemde aşırı derecede düşüktü.
Eşim çok etkilenmişti gözleri şişmişti kalbi çok hızlı atıyordu bunun gibi bi sürü yan etki.
Sonra çok şükür dr lara gide gele bu sorunu allahın izniyle atlattık tam 1 yılımızı aldı.
ve bu süre zarfında biz hiçbir tedavi uygulamadık.
taa ki celalettin hocaya gidene kadar 2012 eylül ayında celalettin hocaya gittik ve bi adım atmıştık.
Eşimde bu sefer azimle bu tedaviye devam etti.(normalde herşeyi yiyip içmeye nazlanan biridir.)
Neyse bu süre zarfında iğne kullandık 7-8 ay oldu bu tedavi sürecimiz.
Bu hafta sonu hocanın yanındaydık testlerimizi yineledik ve ilk defa sperm testi yaptırdık.
Veeeeee 190.000 germ hücre çıktıııı..
İlk defa bi teste biz hücre gördük.
Şok oldum Şaşırdım bi afalladım.canım arkadaşım flzask vardı yanımda ne diyeceğimi nasıl tepki vereceğimi bilemedim.
Düşünün halimi.Daha önce olan testlere alışmışım.
Biliyorsunuz sertoli cell di patoloji sonucumuz.
Asla olmaz dediler dönör kullanın dediler.neler neler işte herkese Söylenilen şeyler bizlerede söylendi.
Ama Allahıma şükürler olsun bu hücreleri gördük.
İnşallah Allah izin verirse Canlılarıda görmek nasip olur.
benden haberler böyle arkadaşlarım.
İnşallah bundan sonra Daha güzel haberlerle gelirim.
Allaha emanet olun hepiniz.
Iste tek slklntlmlz o canim ya..
Ama hoca takmayin digerleri normal degerlerde demis...
Az öncede cikan kan sonuclarina baktim Bezmi alemin laboratuvar sonuc sayfasindan hepsi normal degerlerde..(fsh yine 15)
Inhibin b de 68 cikmisti..
Bakalim görelim canim zaman ne göstercekk..
INsallah hepimizin tedavi sonucu yüzümüzü güldürür de meleklerimize kavusuruz..AMIN...
biliyorsunuz tarnsferim oldu.ve test günüm salı günüydü..ve bu benim 4. ve son denemedi..
son diyorum çünki eşim 3. ve son kez tese oldu..diğer teselerde sperm kalitesi sorunlu olduğu için dondurulmuyordu.
bundada aynısı olur diye düşündük..ama bu tesede fazla bulundu ..dondurulan 2 tüp spermle 2 kez tüpbebek deneyebilirsiniz denildi..
ama bu deneme bizim için son değilmiş..
bugun transferimin 10.günü sabah bhcg baktırdımm sonuççç yine 0.1 yaniii negatiff....
eğer bebişerim bana tutunsaydı 3-5 de olsa bir değer çıkardı..
doktor bile umutsuz konuştuu.2 günsonrada değişiklik olacağını sanmıyoruz dedi..
adet görmezsen gelip yeniden baktırsın dedi.
biliyormusunuz hiç ağlamadım.diğerlerinde ağlamaktan heder olmuştum ama bunda 1 damla gözyaşı dökmedim..
sabahtan beri eşimi teselli etmeye çalışıyorumm ,çok üzüldüü .
maddiyat dışında ne kaybettikk kii,,çocuk olsaydıı ekstra mutlu olacaktık..ama kısmet olmadı şimdilik..
o yüzdende hiç bir kaybımız olmadı dedim.çok çükür sağlığımız mutluluğumuz yerindeee..allah başka dert göstermesin dedimm..haklısın dedi..
ben deneme şansıız var diyincede
birdaha demeyelimm sana yazık değilmi onca ilaçç iğneee mahvoldunnn.kıyamam sana dedi..( bu arad tamm 48 iğne oldum kalça göbek dahil olmak üzreee, göbeğimde ve kalçamda beze ve morluklarım varr..)
bende dedimkii ama sende tam 3 kezz en hassas noktanı kestirdin dedimmdaha ne olsunn.başkalarının kocası teseye razı gelmiyor sen gönüllü oldun dedim..buda büyük birşey benim için.bu güne dek beni kırmadan onca ilaç kür vs kullandınn,hiç itiraz etmedinn..çaba gösterdin..bunca şeye rağmen benimm aldığım ilaç hormon umrumda değil dedim....
nasılsa dondurulmuş spermlerle 1 kez daha deneme şansım varr.
bugun yeniden plan yaptımm..öncelikle maddi anlamda yeniden kendimizi toparlayıp aynı zamanda
vucudumdan hormonları atıp allahın izniylee yaza tekrar deneyeceğim kısmetse..yılmak yokk yola devammm inşallah
hıh tamam şimdi sevindim alınmıştım ama
Inşlh iğnelerde havuç tohumuda şifa olur cnm
arkasındanda spermler gelsin hemencicik inşlh....
Bizimde haftada 3 adete çıktı pregni cumartesi hemşire nasıl iğne yaptı
anlamadık çok kanadı eşim bi 5 dk felan yattı kanı durmadı sonra eve geldik kandan bant tutmamış
iç çamaşırı nasıl kan olmuş inşlh çektiklerimiz kefaret olurda bizde evlat sahibi oluruz..:26:
Birde iğnelerden galiba benim eşim kalçalarım çok acıyo diyo üff hiç kıyamıyorum ama
ne yapabiliriz ki keşke senin yerine ben vurunsam dedim ama elimden bişey gelmiyor...:26:
bebekimmmmmmmm dün güzel haberini almıştım ama burdan tebrik edip halay çekmeninde tadı da başka
tekrar gözün aydınnnnnnn bitanemmmmmmmm
rabbim inş en kısa zamanda spermcikleri de nasip edecek
her geçen gün umutlarımız daha da artıyor...
inş buradaki tüm arkadaşlarımız böyle güzel haberler verir bize
halayımıda çekeyimmmmm ohhhhhhhhh
canım benim kusura bakma valla.
Inşallah canım hemencecik gelsinler artık.
Damara filan mı denk getirdi acaba canım. Yoksa hiç kanamaz.
Deri altına yapılan bi iğne zaten.
Bizim çok şükür böyle bişey gelmedi başımıza.
Nebido iğnede çok canı yandı çok ağır bi iğneydi.
Prengly de sıkıntı olmadı.
Benim eşimin kalçasındada yer yer fıtık olmuş hemşire söyledi bizede.
Bunun geçmesi içinde buz kompleksi yapmamız gerekiyormuş onlar zamnla dağılırmış.
Cevabin icin cok tesekkür ederim bahar, gercekten her cevabin beni sevindiriyor.
Rabbim bizede insallah güzel hayirli sonuclar verir insallah. Bizde haziranda türkiyeye celalettin beye gitmek istiyoruz allahin izniyle.
benim bi sorum olcakti, esim almanyada tese ameliyati oldu, ama mikrotese deyil. burda cok az doktor yapiyor mikroteseyi, türkiyede
sadece m.tese mi yapiliyor? doktorlar ameliyattan önce hic bahsetmediler, burda okuduktan sonra arastirdim, bi normal tese varmis bide
mikrotese. keske daha önce buralara katilsaydim keske...
Arkadaşım teşekkürler. inş. o güzel günlerde gelecek. dr.muz çok yakınız dedi. Allah Celalettin beyden geylani baharattan sebeb olan herkesten razı olsun. çok sevinçliyiz. inş. devam eder.. Bahar arkadaşım dün sana çok içten dua ettim bilmeni isterim. durumunuz beni çok üzüyor. Rabbim bi çıkış yolu nasip etsin inş.
dua ile..
adamın evibe zaten gelin eliyle gelmiş
ne diye masraf edecekki
aman cnm boş ver hiç üzülme bence bundan sonrasını kendi düşünüp geçinecek
girmeyince arıyorum özlüyor insan tatlım sende çok ara veriyorsun artık
canım benim 1 adet de yasinimi almışsın
saolasın allah bin kere razı olsun okuduğun duanın hürmetine senide bütün dertlerinden sıkıntılarından kurtarsın feraha erdirsin rabbim
hepimizeze sonunda çifter çifter evlatlar verir inşlh rabbim
cnm eksik dualardan bende okumak isterdim ama dün kırmızıları gördüm
diğer eksiklere yardımcı olurum bende...
canımmm sıara bana gelmişş çokk mutlu oldummm
celalettin beye gidiyorumm Allah kısmet ederseee bu ayyyy eşimm inhibin b testini yaptırdıı sonuç bekliyorumm
inşşş güzel sonuç alırız
ne zor günler geçirdikk eşimde üveit rahatsızlığı çıktı şuan Allaha şükür iyii sıkıntı stres neler geliyor başımızaa
dualarınıza çokk ihtiyacımm varr eksik etmeyinnn bendenn
sırayla mucizelerimizi kucağımıza alalım inşş sıkıntılarımız gitsin bidaha gelmesinn
emeğin çokk fazla herkonuda yardımcı oluyorsunn bizim için uğraşıyorsun hakkını helal ett
Rabbim ne dileğin varsa nasip etsinnnnnnn çokk hakediyorsunn
tamam cnm ne kusuru görmemişsin işte
Heralde damara felan geldi deri altına koldan bacaktanda yapılabilirmiş ama
celalettin bey bize kasa yapılması daha iyi olur demişti
her seferindede hastaneye 5 tl iğne parası veriyoruz ah ah allahım daha fazla aratmasın
battı balık yan gidiyoruz çokda sıkıntıya düştük eşim yeniden 20 bin kredi çekiyor kartları kapatacak vergisini ödeyecek
borcu borçla kapatıyoruz
allah sağlıkla sınamasında mücadelemize devam edeceğiz tabiki....
Bebekimmmmmm canım benimmmm
Evt canım kesinliklee ben geçmiş zamanı düşünüyorumda çok umutsuz dönemlerim oldu.
Eşimi biliyorsun herşeyi yemez içmezdi ne yapacağımı bilemiyordum.
Biliyorsun bide hipertroid çıktı o dönem bişey yapamadık filan.
geçmiş gün işte.Çok yakın zamanda oldu bunlar ama çok uzun zaman geçmiş gibi.
öyle işte canım. yüzüm güldü inşallah bundan sonrada daha güzel haberler alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?