Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözünüz aydın olsun cnm inş. sperm çıkışınızı ve tedaviye başladığınız günleride görürsünüz..evt insanın morali olmıyınca topikdende uzaklaşıyor sende baya bi uzaklaşmıştın bundan sonra senide burda göricez inş. ) güzel sonuçlar duymak nasip olur sendende tedaviniz yönünde hayırlısıyla..

Çook Sağol canım allah razı olsun.
Evt canım baya bi uzaklaşmıştım.Çalışmaya başlayınca fırsat zor buluyordum sonra olumsuzluklar olunca girmemiştim.
Bu hücreler bile yetti bizim havalara uçmamıza.
spermleri görsek ne yapacağız bilmiyorum valla
Hepimiz güzel haberler veirirz inşallah.Herkesin yüzü gülsün..

Canımmmmm ayy çok güzel bi haber bak şimdi ne kadar sevindim yaa..
İnşallah değerin çook çook yüksektir.
ama bak pozitif dedilerse pozitiftir...
gözün aydın canımm

Ay ay ayyyyy hadi gözünaydın bitanem sonunda beklenen müjdeli haber geldi demek ha
ama niye değer yazmıyormuş ki ben ona şaşırdım kaldım.
Halayları çekmeye başlayalım mı.

AYYYY CANIIIM GOZUUN AYDIN OLSUUUN MASALLAH COK SUKUR BIRI DAHA KURTULDU BU AZOSPERM ILLETINDEN HAMISSINDIR DEMEKKI DEGRIN YUKSEK YOKSA KOLAY KOLAY POZITIF DEMEZLERR BEN SIMDIDEN HALAYIMI CEKEYIM YIHUUUUUUUUUUUUUUUUU

Canimmmmmmmmmmmmmm hadi gözün aydin...
Insallah tekrar verecegin kan degerinden cok ama cok yüksek cikar...
Allahima sükürler olsunn..
9ay sonunda kucaginda olurlar insallah bebislerin tatlimmmmmmm..AMIN...

Cnm cepten giriyom halay cekemiyom
Felaket mutlu oldum kayv.deyim eve gidince
Kurtuumu dokicem
Eseslim cnm cok sevindim bi tnem

ALLAH tamamina erdirsin.bencede hamilesin artik cok sukur.

Cnm gözün aydın bebeişin tutunmuş annesine
inşlh değerinde çok yüksek çıkar haydi halaya

canım maşaallah ne güzel bir haber verdin senin adına çooooookkkk sevindim :)))))))

canımmmmmm ya çokk sevindim çokkkkkkkkkk
Allahımmm çok şükürr hadi öğrende gell değerini

canlarımmmmmmmmmm
benimle birlikte heyecanıma ortak olan güzel gönüllü kardeşlerim
Allahıma binlerce milyonlarca kez şükürler olsun kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahım inanamıyorum ya ben gerçekten hamileyim sonsuz şükürler olsun Rabbime
şükürler olsun hamileyim yazabilmeyi nasip etti Rabbim
Güzel Allahım ben bu mutluluğu yaşadım gözyaşlarım seviçten oldu
buradaki güzel gönüllü kardeşlerime de nasip et bu mutluluğu
bunu kalpten diliyorum canlarım
bu arada değerim 160.2 hemşireler dr. herkes tebrik etti onlar da çok mutlu oldular
daha alıntı yapamadığım canlarım var sayfalar bayağı ilerlemiş
şimdi çıkmak zorundayım canlarım Rabbim hepinizden razı olsun sevincime ortak olduğunuz için
tez vakitte sizler de yaşayın bu mutluluğu inşallah

dün size celalettin hocanın yönlendirdiği aktarlarin numarasını istemiştim kimse cevap yazmadı çok rica ediyorum numarasini verin kendi durumumuzu anlatıp macun isteyeceğim

cnm ermiş aktarın numarasını eve gidince verebilirim
geylana baharın numarasını var şimdi yanımda
ruhi geylana aktar 0 212 451 70 91

canımmmmmmm bitanemmmmmm taze hamişimizzzzz gözünaydınnnn
Rabbim tamamına erdirsinnnnnnnnnnnnn..
çok şükürr cnm yazdınn hamileyimm diyee.rabbim bizlerede nasipe der inş..

Canımmmmmm Çoook çook sevindim yaa.
Çok duygulandım.Allahım burdaki bütün arkadaşlarıma hamileyim yazmayı nasip etsin. O güzel duyguyu herkese yaşatsın.
Allahım sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Allahıma şükürler olsun.
Burdan hep mutlu haberler alalım inşallahh.

şu kocaman HAMİLEYİİİMMMMMMMM yazına bayıldım tatlım ) inş. hamileliğini hayırlısıyla sağlıklı ve stressis bir şekilde atlatırsın.. darısı hepimize gözün aydın olsun tekrardan..:119::119::119::119::119::119:

canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun Allahım tamamına erdirsin çok dua ettik bizlere bir kişi daha umut oldu şükürler olsun ALLAHA emanet ol canım

napıyon gülüm hiç sesin çıkmıyo nerlerde gezinion sen :131::131::131::131: bak sana dondurma ısmarlıom gel dondurma yiyelim

canim cok sevindim inanki bende seninle ayni ay tedaviye basladim ayni gun opu oldum ama soyleyemedim bizim ilk denemeydi. ama yinede sukrediyorumki sperm bulundu. birde bende Ohss gelistigi icin tek embriyo transfer edildi. nasipte yokmus. dun negatif sonucumu aldim.ama bugun senin haberine inan kendim hamile kalmis gibi sevindim. canim birsey soracam. yani hissettinmi gebe kaldiginda diger 2 denemenle bunun arasinda fark varmiydi. belirtiler ve yasadigin hisler acisindan ben bebegimin tutunmadigini hissettim insallsh dondurulmuslarimla 2. denememde olur tekrar tebrik ederim canim

napıyon gülüm hiç sesin çıkmıyo nerlerde gezinion sen :131::131::131::131: bak sana dondurma ısmarlıom gel dondurma yiyelim

kızz cadı buralardayımm ben görmüyonmuuuuuuu
teşekkür ederimm güloooooom
ilk dondurmamı yemiş oldumm

Dün size celalettin hocanın yönlendirdiği aktarlarin numarasını istemiştim kimse cevap yazmadı çok rica ediyorum numarasini verin kendi durumumuzu anlatıp macun isteyeceğim

Canım ermiş aktarın numarası:0216-341 41 76 Geylani aktarınki:0212-451 70 91

nursencim gözün aydın canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin.
sağlıklı sıhhatli salih evlat olur inşallah

eseslim canım arkadaşım tekrar gözün aydın inşallah bidahaki testinizde spermleride görürsünüz
darısı bizlerinde başına kuzum

Son düzenleme:
canım çok sevindim hayırlı olsun allah kucağınada almayı nasip etsin işaalalh bizde o duyguyu tatarız

Canim benim tekrar tebrik ederim...
Rabbim bebislerini 9 ayin sonunda sag salim kucagina alacagin günleri hemen getirsin insallahh..
Ben halay cekmeye unutmusum da ondan tekrar yazayim dedim...

cnmmmm arkadasım inan akşamı zor ettim derste hep aklım sendeydi çokk şükür mutlu son rabbim bundan sonrasınıda bugun gibi hep mutlu gecirmeni ve sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cnm inan çoookkkkk mutlu oldum çok şükürrrr

Arkadaşlar malesef haberler iyi değil.. Tese sonucu sıfır. Normal spermiogramda bile birkaç tane ölü çıkıyo iken şimdi hiç birşeyin çıkmaması çok sarstı bizi.. Yani umduğumuzdan çok daha kötü sonuç aldık doktorumuz bile ne diyeceğini bilemedi. Dokular patolojiye gönderildi. Gelecek ay kesin teşhis konulacak.. mikro tese ile sperm bulma şansımız ozaman belli olacak.. Bu arada hormonlara devam.. Herşey çooooook yavaş ilerliyor.. Çok canımız sıkıldı ama henüz bizim zamanımız gelmemiş demekki ; vardır Rabbimin bir bildiği

Bu arada destek amaçlı bitkisellere mi yönelsek bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…