Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm eseslim güzelim ne kadar sevindim anlatamam
bak bi dönem ne sıkıntılıydın hiççç bişeyler yapmak gelmiyordu içinden
ama nasıl süpriz oldu bu şimdi sana dimi
rabbim bol bol spermler göstersin sende yaz hamileyim diye kocamannn
Iste bi haber bekledigimizde hepimiz burada toplaniyoruzz..
Esten, anadan, babadan ve kardesten öte can kan oluyoruz ya cok mutlu oluyorumm...
Iyi ki varsiniz canlarimmm...
evet cnm bizler kardeşten öteyiz hepimiz aynı duyguları yaşayan kardeşleriz
tatlım geldim evime artık halaya katılayım yaaaaaaaaa

rabbim kucağına almayı da nasip etsin sıra bizlere de gelsin artık inşşş dur bi tane daha oynayayım

enfal33 arkadaşım Rabbim sana mucizesini gösterir inşallah bir ana hamiş olduğunu duyarsın inşallah canım kalçada bende de bezeler olmuştu çokta kötüydü kaplıcaya gittim çok iyi gelmişti

cnm hakkınızda hayırlısı olsun demek henüz vakti değilmiş
çok şükür dondurulmuş spermleriniz var inşlh onlarla meleklerine kavuşursun tatlım...:26::26:

yanımda olduğunuz ve destek verdiğiniz için allah razı olsun..

abdülkadir geylani nin kitabında okumuştum bazı kullar varmış dua ederlermiş rabbim meleklerine dermiş ki bu kulumun duasını hemen kabul edin zira onun sesini duymaktan hoşlanmıyorum bazı kullar da varmış ki rabbim yine meleklerine bu kulumun duasını olabildiğince erteleyin ki onun sesini duymak hoşuma gidiyor.bizler inş. rabbimizin sesini duymaktan hoşlandığı kullar arasındayızdır.sığınacağımız derdimizi anlatacağımız derman bulacağımız tek kapı onun kapısı rabbim bizi kendine layık eylesin yine onun katından onun istediği şekilde bir kul olarak yetiştirebileceğimiz hayırlı evlatlar nasip etsin inş.....

cnm üzüldüm kısmet şimdi değil demek cnm:26:
inş bundan sonrasın da olur
bence de bitkiseller kullanın cnm jiç belli olmaz hangisinin fayda sağlıcağı

Canım cok ama cok sewindim rabbim azminin,sabrının mükafatını werdi hayırlı olsun saglıcakla kucagına almak nasib olsun insallah

inş cnm rabbimin sesimizi duyup hoşlanan kullarından eylesin bizleri
ahhh yaradan derdimize derman , gönlümüze ferahlık versin cnm
inş sende bizlerde burda sevinen lerden oluruz cnm benim

Canım cok ama cok sewindim rabbim azminin,sabrının mükafatını werdi hayırlı olsun saglıcakla kucagına almak nasib olsun insallah

ii akşamlar cnm nasılsın bebişin nasıl
ismi berattı dimi yanlış hatırlamıyorsam

allah razı olsun hepinizden.biz evet diyince aile olan çiftlerden değiliz biz aile olmak için omuz omuza savaşıyoruz:) bir nefes için gözyaşları dualar ediyoruz..
rabbim dualarınızı kabul eylesin..

allah tamamına erdirsin..hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah..
sonrasında allah yolunda yetiştirmeyi kısmet eylesin...

iyiyim cok şükür beratta iyi büyüyo işte 1 bucuk aylık olduk teyzesi :) sen nasılsın canm

maşallahhh
ne çabuk 1 buçuk ay olmuş
ben iim cnm ne olsun bu ayın sonunda eşim test yapıcak
bakalım celallettin beyde 3 aylık tedavi bitmek üzere
olumlu çıkmasını istiyorum amam bakalım hakkımıza hayırlısı :26::26:

hayırlı olsun canım çook sevindim:)

kendine dikkat et artık taze anne adayı,rabbim hepimize nasip etsin inşallahhh

canım yazını okumuştum ama sana yazma fırsatım olmadı.
öncelikle rabbim hayırlısını versin inşallah bidahaki sefaere tutunur annesine bebşin.
sana katılıyorum rabbim önce hayırlı eşler nasip etsin.yazını okurken duygulandım.
Selamla..

walla zaman hızlı geciyo canm insallah olumlu sonuc alırsınız

canım hayırlı olsun inşallah tez zamanda hücreler spermlere dönüşür.
burada bukadar güzel haberler aldıkça umudumuz daha da yeşeriyor.
rabbim hepimizin dualarını kabu etsin.

amin canım inş.. Siz kullanıyormusunuz bitkisellerden ? Sorunuz neydi

cnm bizim sorun eşim çocukken ateşli kabakulak geçirmiş
evliliğimizin 3.cü ayında öğrendik azosperm hastasıı olduğunu eşimin
tese microtese e ocak ayında da varikosle ameliyatı oldu
tese ve möicrotese de sonuç 0 sercolly cell çıktı
bitkisel aklına ne gelirse kullandık cnm incir kürü ( zeytinyağlı) çakşır otu, keçiboynuzu,
macunlar, bitkisel takviyeli haplar hepsini kullandık sonuç hep aynı 0 0 0
şimdi dr. celallettin beye gittik onda tedaviye başladık bize iğne macun verdi
ve panax e 1 kullaıyo macunlara devam ediyo 15 gün sonra sperm testti yapıcak inş 0 dan başka rakamlar görürüz cnm benim hikayem bu hepimiz inş burda bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüzzzz

canim gecmis olsun oncelikle.
moralinizi bozmayin esine destek olman lazim simdi.
(mikrotese) mikroskop esliginde yapilan ameliyattir.simdi esini mikrotese yapmadilarmi?
burda bir yanlislik var gibi geldi bana.
bircogumuzun esi benim esimde dahil ameliyatta sperm bulunamadi.ama sonra normal cikis olabilir Allah izin verirse.
faydali olacak bitkiseller macunlar caylar kullanabilirsiniz. ama dikkatli olmak gerek.

tşk.ederim cnm, amin nş.rabbim yüzümüzü güldürsün.hiç cocuğumun olmayacağı ihtimaini düşünmek bile istemiyorum.her sabah güne bu gerçeği hatırlayarak uyanıyorum, istiyorumki annem babam sağken bende evladımı kucağıma alayım, ileride yalnız yaşlanıp,yalnız ölmeyeyeyim.akamızda dua okuyanımız olsun..allahım sesimi<i duysun.

Kızlar hepinize merhaba, uzun zaman oldu yazamadım. Biz eşimle anadolu sağlık merkezinde Dr Semih Özkan'a ameliyat olmaya karar verdik. Edindiğimiz bilgilere ve araştırmalara göre Semih Özkan, Emre bakırcıoğlu, Kaan Aydos ve tansel bey bu ameliyatta en başarılı ve bilgili doktorlarımızmış. Şuan 4 gündür tüp bebek tedavisi görüyorum. Önümüzdeki ptesi veya salı eşimi ameliyata alacaklar. Hayırlı haberi alırsak Eş zamanlı olarak bendende yumurta toplayacaklar. Umarım bizimde ,buradaki bütün arkadaşlarımında yüzü tez zamanda güler. Hakkımızda hayırlısı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin. Gelişmelerden hepinizi haberdar ederim

İnşallah canım umarım güzel sonuçlar alırsınız, evliliğinizin 3 cu ayında öğrenmeniz iyi olmuş aslında, en azından deneyimlisiniz ve çoğu konu size yabancı değil artık öyle değil mi? biz 8 sene sonra çocuğa hazır hissedince olmadı, olmuyor geç kaldık yani... Eşimin morali biraz düzelsin , bakalım kendim de araştırcam diyor. Celalettin beyin konusunu çok geçiyor bu forumda, aslında geçmiş yazıları okusam iyi olur , macunlar istek üzerine mi yapılıyor ? Şanslısınız bi bakımdan herşey elinizin altında, ottur çöptür türkiyemde ne ararsan var , ben bi keçi boynozunu zor buldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…