herkese hayırlı gunler!
iyiyim canım yok görmedim msj........harzemcim nasılsın gecenlerde not yazmıştım sana nerdesin harzem diye ama okumadın galiba deni gördüğüme sevindim iyisin dimi
arkadaşlar cumartesı gunu için emre bakırcıoğlundan randevu aldık donuste sızlerle paylasırım .....
iyiyim canım yok görmedim msj........
sadece 1 aydan beri baya bi yoğunluk var bende kaynanam hastaydı benim yanımda kalıyodu sonra ben gittim yanına biraz görümcemin yanında kaldım sonra gelen giden 1 ay dolu dolu geçti.........ama benide bitirdi diyebilirim 1 ayda 2 kez adet oldum daha bu gün bitti 30 günün 20 gününü ped kullanarak geçirdim bunalımda geçirdim açıkçası ne gıcık şey ya neyse...........
senden güzel haberler gelmiş inşallah devamıda gelecek rabbim hayırlısıyla seni bebeğine kavuşturacak canımopuyorumnanaktansende burda hamileler kervanına katılacaksın allahın izniyle.........
hadii hayırlısı allahım yardımcın olsun iyi haberlerle dön canım:Saruboceq:arkadaşlar cumartesı gunu için emre bakırcıoğlundan randevu aldık donuste sızlerle paylasırım .....
zamn kız yoksa hamilemisin kızlar eşime birde vitamin kullandırmak istiyorum nerden almam gerekir birde bu kürlerin 2 sini bir arada kullansam ne zararrı olurki
canım yani tek kür mü kullanmamız lazım o zaman tek olarak ne kullanayım bu 3 ay içinde birde sen vitaminleri nerden aldın
canı inşallah bunlar birgün hayal değil gerçek olcak allahım büyük..zaman canım yazdıklarını okudumda dün iş yerinde midem bulandı sabah kahvaltı yapmamıştım sonra hamile olabilirmiyim aceba dedim daha adetime 8 gün var neyse bi hayale dalmışımki sorma bebeğe hangi bezi almalıyıma kadar neler neler.....hani film şeridi gibi derler ya:))bi kendime geldim gülüyorum :))allah hayallerimize kavuşmayı nasip etsin yüzümüzü güldürsün:))
gamzecim cevabın için çok teşekkür edrim...uykum kaçtıda bi uğrayım dedim..galiba düşünmekten uyku tutmuyo...emre beyi bende duydum...ama anladığım kadarıyla aşırı yoğun ve karşıda olması bizim için zor olur diye düşünüyorum..ben bugün b.evler medicanaya gittim ordaki dr süha beyle ve ürolog zafer beyle konuştum.inanılmaz pozitif geldiler bana... çok fazla hastaları vardı ..bikaçıyla konuştum o kadar memnunlar ki...almanyadan gelende var,muştan...hatta irandan bile..muştan gelen çifte daha önce 2 kez m.tese yapılmış ikisindede bulunamamış,zafer beyde yaptığı m.tesede çok küçükte olsa canlı sperm bulmuş ve eşi şuan 6 haftalık hamileydi...çok etkilendim...medical park düşünüyoduk ama sanırım karar verdik gibi bişey 1 hafta 10 gün içinde gün alıp m.teseyi medicana zafer beyde yaptırıcaz inşallah..paylaşmak istedim sizlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?