Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
harzemcim nasılsın gecenlerde not yazmıştım sana nerdesin harzem diye ama okumadın galiba deni gördüğüme sevindim iyisin dimi
iyiyim canım yok görmedim msj........

sadece 1 aydan beri baya bi yoğunluk var bende kaynanam hastaydı benim yanımda kalıyodu sonra ben gittim yanına biraz görümcemin yanında kaldım sonra gelen giden 1 ay dolu dolu geçti.........ama benide bitirdi diyebilirim 1 ayda 2 kez adet oldum daha bu gün bitti 30 günün 20 gününü ped kullanarak geçirdim bunalımda geçirdim açıkçası ne gıcık şey ya neyse...........

senden güzel haberler gelmiş inşallah devamıda gelecek rabbim hayırlısıyla seni bebeğine kavuşturacak canımopuyorumnanaktansende burda hamileler kervanına katılacaksın allahın izniyle.........

sagol canım benim gözümle görmeden bilemiyorum vallahi canım güzel habermi degilmi inşallah gelişmiştir allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın

zamn kız yoksa hamilemisin kızlar eşime birde vitamin kullandırmak istiyorum nerden almam gerekir birde bu kürlerin 2 sini bir arada kullansam ne zararrı olurki

:roflol: :roflol: :roflol: anam nerde be hamile degilimdir bikere çok hastalandım başım dönüyor sürekli midem bulanıyor ve aşırı halsizim birde başagrısı varki sorma dahiliyeye gittim hamile olabilirsin dedi yok dedim biz azoyuz dr aaah aaah dedi ben neler gördüm bence büyük ihtimal hamilesin kanda gebelik testi verdi çıktık yok dedim bendeki başka bişey geldedim beyin cerrahisine gidelim başım agrıyınca oluyor bunlar dedim ve beyin druna gittik oda hamile olabilirsin dedi tabi bizdede acabalar başladı neyse gittik kanı verdik 2 gün sonra çıkıyor sonuç o 2gün ne hayeller ne umutlar nasıl seviniyoruz ama anlatamam neyse sonucu aldık dra gittik tabiki hamile degilim sonra emar falan derken teşhis miğrenakannehir nasıl kötü olduk anlatamam oyüzden artık regli geçikmesi hastalıklar falan ilgilenmiyoruz bile hele bu 2.dede çıkmadıya hepten saldık acabalar bi başladımı sonu gebelik testiyle bitiyor her ay eczaneden alıyordum artık onuda bıraktım anam 5 tl 5tl üstüne işe at bari çift çıksa biz tek geciyoruz kız umutolsun acba olurmu kiboshayallersmile

zaman canım yazdıklarını okudumda dün iş yerinde midem bulandı sabah kahvaltı yapmamıştım sonra hamile olabilirmiyim aceba dedim daha adetime 8 gün var neyse bi hayale dalmışımki sorma bebeğe hangi bezi almalıyıma kadar neler neler.....hani film şeridi gibi derler ya:))bi kendime geldim gülüyorum :))allah hayallerimize kavuşmayı nasip etsin yüzümüzü güldürsün:))

oooooooooooo selva bacım bende ne hayeller var her gece uyumak için hayal kurarım ve hep bebeklerim olmuş hpte ikiz hayelleri kuruyorum aşağısı beni kurtarmazda:roflol: napalım işte umut dünyası ya olursa ya olduysa günler geçiyor hayaliyle avunması bile güzel

canım yani tek kür mü kullanmamız lazım o zaman tek olarak ne kullanayım bu 3 ay içinde birde sen vitaminleri nerden aldın

Evet canim tek kür kullanmak gerekiyormus ya nohut yada keçi boynuzu ikisi bir arada olmaz.
Ben esime vitamin C vitamin E çinko selenyum ve pollen ari sütü bal propolis içerikli ampul.

tospikciğim hadi bakalım inşallah emre bey güzel şeyler söyler ve inşallah mtesede sperm çıkarda sende hamileler kervanına katılırsın emre bey gercekten iibir dr bizde sperm çıkmadı ama ameliyattan ssonra bile okadar ilgili davrandıki tüm sorularımızı cevapladı

canı inşallah bunlar birgün hayal değil gerçek olcak allahım büyük..

karar vermene sevindim.hadi hayırlısı artık inş. mutlu sonla biter tedavin.ne güzel ya ne şnaslıymış anlattğın çift.allah isterse veriyo işte.küçücük sperm hemde 3. m tesede ama hamile...allahım bizede nasip etsin böyle mucizeler yaşamak...

zaman canım benim çok sağol canım hemen ümütsiz olma bellimi olur bir bakarsın tek bir sperm olur ve hamile kalırsın sonuçta sperm olmasa bile allah isterse hamile kalırsın olumlu düşün tatlım

ebruli karar vermene sevindim hayırlısı olsun
tosbik inşallah senden de hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…