Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esim korkuyor genel anestezi
biz hastaneye 70km uzakta oldugumuz için ertesi gün yapacaklar ama ben konusucam sonuçta arabayi ben kulanirim.

Doktor kaç gün içinde iyilesir dedi esine ?

siz bilirsiniz ama bence hastanede kalmasina gerek yok.esim gecen hafta ise gitmedi ama evdede yatmadi
dikislerde 10 gune kadar iyilesir dedi ama insanada bagliymis
niye genel anestezi
lokali niye dusunmuyorsunuz

siz bilirsiniz ama bence hastanede kalmasina gerek yok.esim gecen hafta ise gitmedi ama evdede yatmadi
dikislerde 10 gune kadar iyilesir dedi ama insanada bagliymis
niye genel anestezi
lokali niye dusunmuyorsunuz

Biz karar vermedik ameliyat edecek doktor söyledi genel anestezi esimde bundan korkuyor genel anestezi fobisi var hiç uyanamam diye korkuyor.
Doktor bizede dedi 2 hafta içinde iyilesir

Biz karar vermedik ameliyat edecek doktor söyledi genel anestezi esimde bundan korkuyor genel anestezi fobisi var hiç uyanamam diye korkuyor.
Doktor bizede dedi 2 hafta içinde iyilesir

biraz zorlugu oluyor sonucta dikis var.
bilmiyorum bence genel anestezi daha zor olur gibi odaya geldiginde falan baygin olur
sen esi genel anestezi olan arkadaslara zor
ama varya zor oluyor
esimi yataga yatirip goturduler ay bir zoruma gitti

biraz zorlugu oluyor sonucta dikis var.
bilmiyorum bence genel anestezi daha zor olur gibi odaya geldiginde falan baygin olur
sen esi genel anestezi olan arkadaslara zor
ama varya zor oluyor
esimi yataga yatirip goturduler ay bir zoruma gitti

ay yazik olucak korkmaya basladim daha çok
esinde halen agri var mi ?

dikisler ne zaman alinacak

ay yazik olucak korkmaya basladim daha çok
esinde halen agri var mi ?

dikisler ne zaman alinacak

evet birazcik yazik oluyor dogrusu onlarda istemezdi bole olsun ama oldu iste
eslerimizde uzuluyor bislerde uzuluyoruz
agri yok dikisler alinmayacak kendisi atarmis
ben seni korkutmayim ya bende cok korktum ama o kadar korkacak bisey degil
hic bu dert olmasaydi iyiydi ama olmus bir kere yapacak bisey yok

mrb kızlar... harzem ,m.menekşe.,gamzecim sağolun.. .. rabbim buradaki tüüüm arkaşalrımızın yolunu açsın hepimizin hayallerini gerçekleştirsin inşallah...aynı zamanda hepimize sabır ve kuvvet versin.. . bizde salı günü gidiyoruz eşimle medicanaya..dr.dan ameliyat gününü aldığımızda olacak m.tese yi..ya kızlar eşimden çok ben korkuyorum yazarken bile elim titriyo inanın...burdan bende gelişmeleri paylaşırım sizinle...inşallah rabbim dualarımızı boşa çıkarmaz....

Esim korkuyor genel anestezi
biz hastaneye 70km uzakta oldugumuz için ertesi gün yapacaklar ama ben konusucam sonuçta arabayi ben kulanirim.

Doktor kaç gün içinde iyilesir dedi esine ?

günaydın bacılar
kız espo benim eşimde 2keremtese oldu ikisindede genel anestezi aldı ve maşallah hiçbişey olmadı ilkinde dikişleri falan daha kötüydü ikincisinde emre bey gayet güzeldikmişti bitek ayılırken saçmalıyorlar ilkinde eşim sperm nasıl bulunamaz diye başını sedyenin demirlerine vurmuştu ikincisinde daha kolay ayıldı hemde ne komik arada benim adım cemil diye bagırıyordu hemşire geldi tansiyonunu ölçtü nasılım dedi hemşire herşey normal dedi sonra hızlı hızlı nefes alsam sonuç degişirmi falan dedi yani komikti agrıya sızıya gelince agrı olmuyor agrıkesici veriyorlar zaten bide antibiyotik ilk gün ve sonrası dinlenmesi yeterli oluyor dikişleri ise kendiliğinden geçiyor dikiş aldırmak gibi bişey yok pazartesi ameliyat oldu perşembe gününe kadar banyo yasaktı perşembe günü banyo yapıp pansumanı çıkardı tabi bu arada perşembeye kadar hergün pansuman yaptık öyle zorbişey degil batidion diye bi ilaç var onu sürüp yarabandınında büyüklerinden alıyorsun gazlıbezide üstüne koyup yapıştırıyorsun zaten ameliyat en fazla 1 saat sürüyor korkulacak bişey yok içini rahat tut

kızlar ya hep biz eşlerimize bişeyler yediriyoruz bide tüp bebk tutunnsun diye rahmi geliştirici bişeyler yesek.

ben esimle birlikte sabah ve aksam ari sutu ,bal, polen yemeye calisiyorum
insallah birgun olurda sperm cikarsa hazir olayima.s

sag ol canim iyi sayilirim bende gogusumde agri var yarin doktora gidecem ama cok korkuyorum kotu bir sey var diyee

benimde sol gogsumde agri var cok sanciya,burda dr a gittim bisey yok dediler ama cok sanciya bazen dokunamiyorum bile,bende cok korkuyorum

merhaba kızlar...hepinize günaydın...m.tese sonrası durumlara bakıyodum bende...acaba ameliyattan hemen ertesi gün işine gidebilecekmi eşim onu merek ettim dr a sormayı unuttum..

merhaba kızlar...hepinize günaydın...m.tese sonrası durumlara bakıyodum bende...acaba ameliyattan hemen ertesi gün işine gidebilecekmi eşim onu merek ettim dr a sormayı unuttum..

cuma veya cumartesi yapılırsa pzartesi gidebilir işe 2 gün dinlensin diyolr genelde.biz ameliyttan 4 veya 5 saat sonra otobüse binip eve geldik 3 saatlik yol geldik yani.birde inince eve kadr yarım saat eşim araba kullandı.

sağol gamze canımsın.o halde ameliyatı cmt gününe ne aldıralım bizde o zaman tatlım...çünki eşimin iş durumu biraz sorunlu..izin alamıyo sürekli..şimdi çıkıyorum bugun kayınvalide gelicek...hazırlık yapim biraz...yine uğradığımda görüşürüz inşallah...

zaman kız bendede şimdiye kadar hep tek çıktı bende en az 20 tane yaptırmışımdır azoyu ögrendikten sonrda 5 olmuştur neyse cif cizgi cıkması ümüdiyle güzel günlere diyelim

mrb cıcek,espoı,.mavımenekse........ALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA GONLUMUZDEKILERINI VERSIN ,KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN INSAALAH.DEGISTIREBILECEGIMIZ SEYLERI DEGISTIRMEMIZ ICIN BIZE 'CESARET' DEGISTIREMEYECEGIMIZ SEYLERI KABUL ETMEMIZ ICIN 'SABIR',IKISI ARASINDAKI FARKI ANLAMAMIZ ICIN DE 'AKIL' ETRAFIMIZDA BIZI ANLAYAN .KOTU DUSUNMEYEN 'DOSTLAR' VER YARABBIM!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…