Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar kızlar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşş gönülümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsinn ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşşşşşş

baharımmmmmmm hoş geldin tatlımmmmm iyi ki geldin
yokluğun nasıl da farkediliyo bi daha bizi bırakıp gitme emi
çok şükür canım çok şükür Rabbime yaşattı bu mutlulukları bana
tez vakitte sizlere de yaşatsın inşallah çok güzel duygular bunlar
en çok da karnımda hissedeceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum
sonra da kokusunu duymayı nasip etsin yaradan Allahım
ya sorma canım başta naz yaptı ama sonradan pes etti
amin canım inşallah hep beraber olsun benim de dualarım her zaman sizlerle.

Allahın selamı rahmeti ihsanı ve ikramı hepinizin ve hepimizin üzerine olsun hayırlı cumalar .tedavide olan bu yolda emek harcayan tüm kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun ben raporluyum evde 12 günün dolmasını bekliyorum 12 gün sonrası hakkındada inanın hiçbir fikrim yok Allahım hala karnımda bebeklerimiz varsa bize bağışlasın onları bizim için hakkımızda hayırlı eylesin Allaha havale ettim bekliyorum lütfüda hoş kahrıda ondan gelene razıyım ...elimden geldiğince herkes için dua etmeye çalışıyorum rabbim hepimize hayırlı nesiller nasip etsin ''Rabbim beni namaza devam eden bir kimse eyle .soyumdanda böyle kimseler yarat Rabbimiz duamı kabul eyle(İbrahim 14/40)''Canlarım Allaha emanet olun destekleriniz için teşekkürler

Baharcığı s.a canım hoş geldin sen yazmayınca çok merak ediyordum şükür geri döndün Allahım yüzünü güldürecek canım biraz daha sabret lütfen sen güçlü bir kadınsın Allahım şu cuma günü hürmetine eşine hayırlı bir rızık kapısı yuvanada hayırlı nesiller nasip etsin ,hayırlısı ile anne olmanı salih ve saliha çoçuklar yetiştirmeni nasip etsin .canım benim bizde gün sayıyoruz Allahdan sadece hayırlısını istiyorum karnımdakiler bizim için hayırlı ise onları bize bağışlasın en doğrusunu o bilir ...duaların için Allah razı olsun ,Allahım dualarını kabul etsin misliyle tesiri sizlerede olsun inşallah .baharcığım görümcen konusundada ne desen haklısın Allahım sizi onların elinden kurtarsın. herşeyi unutacağın mutluluklar nasip etsin mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin Rabbim canım kardeşim

Selam canlar herkesın cuması bayram olsun ınsallah rabbım bugunun hurmetıne ettıgınız duaları kabul etsın gonlunuzden ne gecıyorsa en kısa zamanda hepınızı kavustursun . Tedavıde olan transferı olan butun canlara rabbım guzel sonuclar almayı nasıb etsın hakkınzda ne hayırlı ıse en kısa zamanda o hayrı versın rabbım ...

Bahar hosgeldın canım rabbım ınsallah bugunun hurmetıne sıkıntılarınızı def eder sıze bu sıkıntıları unutturacak guzel heycanlı gunler nasıb eder canım . Allahım gorumcene hıdayet nasıb eder ınsallah .

canım hoşgeldin neler olmuş yaaa allahım daha beterlerinden sakınsın sizi en kısa zamanda mutluluklarla unutursunuz inşallah :-*

merhabalarr hepinize
kaç gündür çok berbat haldeyimmm ruh halimi düzelteyimde gireyim dedim topiğe
dengesiz bi kaç arkadaşın sözleri tüm haftamı berbat ettii
ikinizde kısır mısınız hala çocuk yapmıyorsnuz
lafını duyduktan sonra bittim bütün sinirim falan hopladı olay spermiyogram sonucunun üzerine de olunca öldüm sandım
böyle laflara daha fazla maruz kalmayız inşallah allahım sesimizi duysunn amin.

selam arkadaşlar bugün 2li tarama sonucumu öğrendim hiçbir sorun yokmuş çok sevindim:)

amin canım inşallah Allah sabır versin bizlere o kadar çok kendini bilmez insan varki çevremizde sinir olmamak mümkün değil ben öylelerini Allaha havale ediyorum rabbim büyüktür inşallah bizmde yüzümüzü güldürür.

ock güzel Masallah. Amin canim Insaallah Rabbim kolay dogum saglikli hayirli evlat nasip etsin. benim esimin bi sorunu yok cok sükür yani ciddi bi sorunu yok normal yolla kalabilecegim kadar hareketliligi miktari varmis ama benim serviks akintimin ph si asitli oldugundan spermleri öldürüyormus o yüzden önümüzdeki cuma Mubarek bi günde ertesi günüde 3aylarin baslangici asilama olacam ilk asilamam Rabbim hayirli sonuclar nasip etsin Insaallah.. benim icin dua edin hele o minik kuslariniz sebi cocuklariniz ayse ablamin bebekleri olsun diye dua etsinler yerim onlari

saganak canım kardeşim hiç üzülme o cahilleri Allaha havale et.bana eski komşularım lakap takmışlardı ben uğursuzmuşum evime girmiyorlardı ,hoşgeldine bile gelediler uğursuzluğum bulaşırmış,kapıma kadar geldi içeriye girmedi ...ahirette iki elim yakalarında.yani şunu bil malasef bizim toplumumuz çok cahil ALLAHIN adeletine güven ona havale et .inşallah Allahım hepsini unutturacak mutluluklar nasip etsin hepimize

inş aşılmanın sonu bebişli olsun ttalım hayırlı günlerde hayırlı evlatların sana gelsin

herkese ii hafta sonlarııııııııııııııı
bugün herkes için mutluluk dolu geçsin...

herkese ii hafta sonlarııııııııııııııı
bugün herkes için mutluluk dolu geçsin...

Sana da iyi hafta sonlari olsun bitanem.......
Pamuk arkadasim benim dogum günün kutlu,saglik,mutluluk ve huzur icinde olsun...:119:
Iyi ki dogmusum diye bilecegin kocaman bir ömür seninle olsun...
Ve yeni yasin sana bebislerini getirsin BITANEM öpüyorum...
Nice uzun yaslara insallahhh...

merhaba canım
yani o dengesiz insanlara diyecek laf bulamıyorum ya
nasıl bi patavatsızlıktır,hayasızlıktır bu...bilinen bütün kötü sözleri söylemek istiyorum böyle insanlara... akılsız dengesizler
boşver canım ya ne üzeceksin kendini böyle beş para etmez insanlar için
herkes kendine baksın bizler şükürler olsun imtihanda olduğumuzun bilincindeyiz
Allahım bu bilinçten ayırmasın bizleri;böyleleri de kendi nasipsizliklerine yansınlar.

okudum canım gec haber verebıldım hakkınızı helal edın çok cıddı sağlık sorunları atlattım affınıza sığınıyorum bu bırdaha tekrarlanmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…