tamam okumaya çalışayım haber veririm okuyunca...
amin canım haklarında hayırlısı...
ahh canım keşke yapabilsek inan ben doldum artık hiç bi sıkıntılarını duymak istemiyorum...
salı günü eşim aradı konyadan söz veriyorum bundan sonra mesafemi koruycam tüm sıkıntılarını dert etmiycem kendime diyor...
ama nerdeee hiç inanamıyorum çünkü sorumluluk hissediyor elinde değil...
inş dediği gibi biraz tavrını koyar onların problemlerinden arınırız biraz...
sen nasılsın canım tedavi nasıl gidiyor ??
2 hafta 2500x2 pregnyl kullandı fsh ve lh düştü
hcgde birz artış oldu testis ve karın mrı çektirdi normal çıktı ürolog devam edebilirsin dedi şimdi 5000x2 1 ay devam edeceğiz bu kez ümitliyim
2 hafta 2500x2 pregnyl kullandı fsh ve lh düştü
hcgde birz artış oldu testis ve karın mrı çektirdi normal çıktı ürolog devam edebilirsin dedi şimdi 5000x2 1 ay devam edeceğiz bu kez ümitliyim
selam canlarımmmmmmmmmm kaçak arkadaşınız geldi
kusura bakmayın uzunnnn bi zamandır topiğe girip sizlerle sohbet edemedim ama sizi çok özledimmmmmmmm
bu ayrılık tak etti artık canıma ve yeniden döndüm aranızaaaaaaaaaa
offff öylede olmuyor böylede bari canlarımla biarada olayım tırlatırsamda böyle tırlatayım dedim
evet canlar 14 nisanda beri topiğe girip okuyamadım hiç 80 sayfam var en kısa zamanda okuycam hepsini...
ama önce biraz dertleşelimmmmmmm
canlar biliyorsunuz benim küçük görümcem nişanlısına kaçmıştı bisürü sorun oldu biçoğunu biliyorsunuz zaten...
eşim 1 kere konyaya gidip dönmek zorunda kaldı...
neyseki sorunu çözdü gidince...
tam artık rahatladık herşey yoluna girdi derken yeni bi haber daha aldık...
21 martta kaçmıştı 19 nisanda öğrendik ki hatun hamile
bide o gün aramışlar eşimin anasınıfına giden bi yiğeni var ablasının kızı ona söyletmişler...
kuzum "dayı teyzemin bebişi olacakmış 2 haftalıkmış" demiş...
2 haftalık bebek belli olur mu hiç hamileliği öğrenince zaten 4 haftalık oluyor...
bakar mısınız haftasını bile öğretmişler aman eşim yanlış anlamasın diye...
oysa herşey ortada zaten 1 hafta 10 gündür falan kanaması oluyordu...
sonra hamile olduğu ortaya çıktı kanamanın sebebide tabiki düşük tehlikesi varmış ondan oluyormuş kanaması...
meğer "neden kaçtınız" diye sorulduğunda "sizin bilmediğiniz şeyler var" denmesinin sebebi bebişmiş
yazık canım kocişim ben okuldan gelmeden öğrenmiş bana ancak akşam 10 da söyleyebildi...
2 gün sürekli ağladım gözlerim şişti hasta oldum ağlamaktan...
benim ağlamam kendimeydi içim burkuldu acım dağlandı...
biz evlendiğimizde görümcem 15 yaşındaydı aradan 5 sene geçti bebişi yaptı evlendi ben hala yanıyorum
rabbim hepimizin yardımcısı olur inş...
neyse o zor dönemi tam 23 nisan haftasına girdiğim için atlattım...
kuzularımla çooooooooook güzel bi bayram geçirdik
fotoları ekledim faceye oradaki arkadaşlar gördüler zaten...
kuzularım çok tatlıydı herkes çok beğendi gösterilerimizi
ama bizim dertler biter mi görümce hanımın gene sorunu oldu kocişim pazartesi günü konyaya gitti tekrar...
kaç gündür yalnızımşimdi yolda gece gelicek...
öyle işte canlar damat bey 8 mayısta gidiyor askere asıl problemler ondan sonra başlayacak galiba...
allah beterinden korusun ama gerçekten bunaldım bu sıkıntılar...
olan eşim ve bana oluyor valla herkes halinden memnun...
öyle işte sizden ayrıyken yine sıkıntılar tam gaz devam etti anlayacağınız
kendimi biraz dinlenmeye alayım dedim ama olmuyor en iyisi sizin yanınızda olmak
bundan sonra her fırsat bulduğumda yine eskisi gibi burda olucam...
ben şimdi geçmişi okuyamaya başlayayım bakalım nezaman bitiririm
hepinizi seviyorum canlarrrrrrr iyi ki varsınızzzzzzzz
evt yeni merkez belki uğurlu gelir birde böyle deniyelim bakalım nasibimizde varsa olur inş...ama varya sperm taşıma işlemi çok yorucu geldi bana açıkcası iki merkezle iletişim kurmaya çalışmak arada istenen evrakları yapmaya çalışmak yorucu bir işlemmiş bugün az kalsın kafayı yicekdim yine çok stresli bi gündü benim için....cumartesi nasip olursa spermi taşıcaz daha taşımadan bu kadar stres oldum bentatlım hayırlı olsun tedavinnnnnnnnnn
yeni bi merkezle yeni bi başlangıç yaptınız inş bu defa herşey bambaşka olacak
hayırlısıyla bebişini göbüşüne alacak ve bize güzel haberini vereceksin
allah yardımcınız olsun canım benimmmmmmmm
merhaba kaderdaşım.hcgyi kendinizmi yaptırmak istediniz.eşimde uzun zamandır pergnil kullanıyor.sizide şikayet varmıydı.afedersin ama testislerde hassasiyet gibi.birde sperm testi tedaviden kaç ay sonra yapılıyor canım bilgin varmı.
canım tedaviye başlamışsınız hayırlı olsun inş en kısa zamanda sizden de çok güzel haberler alırız
allah yardımcınız olsun canım inş bu tedavi sonrasında hayırlısıyla kavuşursun bebişlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?