allahımmmmmm bu negüzel bi haber böyleeeeeeeeeee
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeeee
bitanemmmmm nasıl sevindim anlatamam gözünüz aydınnnnnnnn
rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inş
dün flzask aradı haber verdi ama nette sorun vardı giremedim halaya geciktim diye delirdim
canımın içi bu mutluluğu hakettiniz inş bundan sonra hep böyle güzel haberler alırsınız inşşşş
darısı benim ve kalan arkadaşlarımın başınaaaaaaaaa
allahım iyiki bu topik var.derdi veren sensin ama bu güzel mutlulukları da yaşatan sesnsin.okadar olumsuzluktan,sıkıntıdan sonra böyle güzel bir meyva ile mükafatlandırılmak tarifi olamaz herhalde.yine güne çoook güzel bir haberle başladım.bu haberi duyurana şükürler olsun.Durudenizderya çoooook tebrik ediyorum canım.maaşallah sübhanallah.allah tamamına erdirsin inşallah.bizleride sizlerin kervanına katsın rabbim inşallah.
Filizimle beraber arka arkaya gelsin bebişler.
Öyle ya şimdi halay zamanı oturmak olmaz.:
esmacığım çok teşekkürler canım kardeşim Allahım hepinize yaşatacak ben inanıyorum .çok duygulanıyorum ben sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum ya............durudenizderya çokk sevindimmm bi hamişimiz daha olduu
maşallah topiğimize
RABBİM ne büyük bu sevinç bu mutluluk ben hiç bu kadar mutlu olmadım
yine bi ağlama geldiii ama sevinçtennn flazkıma çok sevindim şimdi daha çok sevindimmm
ya Rabbim ne büyüksün hikmetin ne büyük
tebrik ederim canımm sağlıkla kucağına alırsın inş evladını.... etdiğimiz dualar karşılığını buluyor
inşş topikteki bütün arkadaşlar böyle güzel haber verecek bir günn
:118::118::118::118::118::118:
canımmm maşallahhh bu haberle çok mutlu ettin bizleri..uzun zamandır nete giremedim.tarsusa gitmiştim..yeni geldim..senin ve flzsk hamiş haberleri çok iyi geldii bana..
allah tamamına erdirsin.hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına alayı nasip etsin..
salih ve saliha evlatlar olarak yetiştirmeyi kısmet eylesin inşallah... artık hamilesin bizler için de dua et olurmuuu .ben bu ay rahim filmi çektireceğim.bir aksilik çıkmazsa 5. deneme için kolları sıvayacağım kısmetse.
rabbim üç ayların hürmetinee gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin..amin...
Hayirli Olsun canim super bir haber".."..........
canımmmm tebrık ederım oyle sevındımkı anlatamam senınle konusma fırsatımız olmadı ama rabbım sevındırıyo işte bızlerede dua et rabbım hayırlısıyla kucagına almanı nasıp etsın guzel annecık...
bu güzel mesajları okuyunca çok mutlu oluyorum umudumuzun bitti yerde ilaç gibi geliyo. CANIM BEBİŞİNİ SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAYI YÜCE RABBİMİZ NASİP ETSİN İNŞAALLAH. tedaviyi nerde yaptırdın hangi il ve hastane bana bilgi verirmisin
durudenizderya canım gözün aydın Rabbim kucağına da almanı nasip etsin senelrdir çektiklerini bu haberle unuttun sanırım Rabbim hergününü böyle mutlu ve güzel geçirmeni bayram gibi geçirmeni nasip etsin inşallah halayımıda çekeyim geç kaldım sanırım
Canimmmmmmmm tebrik ederim gözleriniz aydin olsun....
Masallah 10.gününde sende ögrenmissin Allahim nazarlardan korusun..
9 ayin sonunda sagsalim bebislerini kucagina almayi nasip etsin Yüce Rabbim...
Yeni evinizde bebislerini güle oynaya büyütürsün insallah canim arkadasim...
adaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu ne güzel haber böyle rabbime sükürler olsun canım mutlulugun daim olsun darısı bize insallah rabbim tamamına erdirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn .oh oh ben göbekde atarım simdi
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee şokkkkkkkkkkkkkkk oldummmmmmmmmmmmmmmmmm
süper bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bak bide sorun yapıyodun kendine başalsamm mı başlamasam mı diyeeeeeeeee kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
allahım tamam mına erdirsinnnnnnnnnnnnnnn eee halay başlayalımmmmmmmmmmm tey teyyyyyyyyyyyyyy
dualarım hepinizleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hamiş arkadaşları gönülden tebrik ederimAllah nazarlardan korusun en kısa zamanda bebişkolarını kucaklarına almayı nasip etsin aminnnnnnn
Bizim en son yıkama yapıldı ama yine birşey çıkmadıkarar verdik merkezi değiştircez hayırlısıyla .. Bir kaç hafta dinlencez, konuyu bu aralar açmama kararı aldık, kafamızı dinlicez. Bu aralar sayfaya gelemeye bilirim, dualara yetişemem, sorun olmasın o yuzden baharcım beni çıkartabilirsin tatlım
Allah herkese sabır selamet versin 3 aylar bizler için hayırlara vesile olsun optummmmmmm kocamannnnnnn kızlar görüşürüz yine
canım hiç duamı eksik edrmiyim elimde koçaman bir liste var .sizde perşembe günü dua etmeyi unutmayın biliyorsunuz benimde doğumum o gün.seninde pazartesi günü test günün diymi Rabbim boş çevirmesin filiz gibi sense mutluluk halayları cek.Allaha emanet olun.
ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN 10.GÜNÜM DEĞERİM 108HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
kaç embriyo transfer edilmiştiKızlarrrmmmmmmmmmrrrrrr 13. gün değerim 747
kaç embriyo transfer edilmişti
galiba ikiz
Kızlarrrmmmmmmmmmrrrrrr 13. gün değerim 747
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?