ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN 10.GÜNÜM DEĞERİM 108HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN 10.GÜNÜM DEĞERİM 108HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
cnm nasıslın eşin varikosel ameliyatından sonra sperm testi yaptınız mı cnm ne alemdesiniz güzelim merak ettim de:26:
gözünaydın yeni girdim
Hamile olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum. bebişlerinizi sağlıklı kucağınıza almayı Allah cc nasip etsin inşaallah. canım bizde tedavi düşünüyoruz. Nerede tedavi oldunuz bana yardımcı olurmusunuz iyi merkez arıyoruz. bursa da bir kez tüp bebek denedik olmadı. cvplarsanz sevinirim hayırlı geceler. çok kötüyüm uyku uyuyamıyom takıntıdan
yaaaa daha önce böle kırmızı kartı beklemiyıordun dimi
hakkında hep muytluk olsun inş seninde halayını çekeriz şekerrr
ahh bize daha uzun yollar var daha hücre gelişecek sperm olucakta
hee daha önce bu bile yoktu hamdolsun
inş burdak herkeslerde sperm çıkışı olur ve bu topik hamişlerle dolarrrrrr taşarrrrrrrrrr
cnm aslında biz bu ayın 28 de gidecektik hatta denizbulut ve tülaylada tanışacaktım ama
malesef kaynım yurt dışına gidecek biletleri aldı 15 gün yok dükkan da benimkine kaldı kıpırdayamaz
anlıcan bizim tekrar testtimiz haziranın ortalarında olacak hakkıma hayırlısı olsun.....:26::26:
kızzz yarın sınavım var dua et bana ne olur geçiyim heee
selam kizlar
ben 3 gundur memleketimdeydim aksam geldik. mecburen bir yolculuk oldu, degilse yola cikmicaktim.
aklim sizdeydi, cok sukur
FLZASK VE DURUDENIZDERYA masaallah hamilesiniz gecmisi okumadim ama halaylari gorunce cok sevindim RABBIM tamamina
erdirsin ve yavrularimizi korusun,amin. darisi bizim kizlara ins,:119::119::119::119::119:
canım demek dondurulmuşlarla tedaviye başlıyorsun bende aynı şekilde bu ay başlıycam dondurulmuşlarla inşallah bizlerde hamişler kervanına katılırız
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
YA RABBİ , BİZE RECEP VE ŞABAN'İ MÜBAREK EYLE VE BİZİ RAMAZANA ULAŞTIR...:26:
günaydın canım benm inşallah rabbim ramazana ulasmayıda nasip etsin.seni uyku falan tutmazda şimdi için kıpır kıpırdr maşallah.bu arada ekledim faceten canm.daha öncede eklerdim ama ne bileyim hatrlamazsın falan diye eklemedim işte.ama yakın zamnda hamiş fotolarını görmek için sabırsızlanıyorum.
canım inşallah. dondurulmuş embriyolarla mı denedinz canm ona nasıl başlanıyo yani transfer falan hangi gün yapılıyo
hayır benim donmuş kalmamıştı ..taze embriyoyla denedik biz...
anladım canm benmde yok sıfırdan başlıcaz bizde.ama ben niye bukadar heyecan yapıyorum bu sefer bilmiyorum.canm 9.gün idrar testi yapmaya nasıl cesaret ettn herhangi bi belirti falan hissettinmi tatlım
gözünaydın yeni girdim
Hamile olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum. bebişlerinizi sağlıklı kucağınıza almayı Allah cc nasip etsin inşaallah. canım bizde tedavi düşünüyoruz. Nerede tedavi oldunuz bana yardımcı olurmusunuz iyi merkez arıyoruz. bursa da bir kez tüp bebek denedik olmadı. cvplarsanz sevinirim hayırlı geceler. çok kötüyüm uyku uyuyamıyom takıntıdan
Arkadaşım ben bursayı bilmiyorum ama bir arkadaşım anlattı Bursa'da Soranus diye bir tüp bebek merkezi varmış. Dediki İstanbulda 3 kere tüp bebek denemişler olmamış. Bursada bu merkezde denemişler eşi hamile kalmış. Ve bebişleri olmuş. O tavsiye ediyordu. Tabi sen hangi tüp bebek merkezine gittin bilemiyeceğim.
Tatlım maşşallah sana hep boyle mutlu ol hep yuzun gulsun topugun neşe kaynagısın valla sendn sonra okdr umutlandıkkı ıns katılıcaz sana tabı su gunler bı gecerde gecen ay tedavım ıptal olmasaydı bu zamanlarda bende sonuc almak ıcın beklıyo olucaktım ozmnda zaman boyle cabuk gecermıydı acaba offf offf :):)
sağoll bitanemmmmmmmm sende öylesinnnn....
eeeee senelerdir beklediğimmmmmmm şey olduuuuu..
inşallah hep mutlu oluruzzzz..olumusuzluklar uzak dursun hepimizdennnnnn..:26::26:
daha yolun çok başındasınız cnm rabbim inşallah çok aratmadan hayırlısyla verir..
ben çok bekledim ama zamanı şimdi demekkii..
geç olsunda güç olmasınnnnnnn cnmmmm belki senin için bu ay daha iyi olacaktırrrrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?