Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayirli Olsun canim super bir haber".."..........

canımmmm tebrık ederım oyle sevındımkı anlatamam senınle konusma fırsatımız olmadı ama rabbım sevındırıyo işte bızlerede dua et rabbım hayırlısıyla kucagına almanı nasıp etsın guzel annecık...

cnm nasıslın eşin varikosel ameliyatından sonra sperm testi yaptınız mı cnm ne alemdesiniz güzelim merak ettim de:26:

iyiyim canım birde topikden böyle güzel haberler alınca süper hissediyorum kendimi. yooook canım daha yaptırmadık naispse haziranın 19 da tam 3 ay doluyor .sen nasılsın canım .sınavları verdinmi canım.2 haftadır sınavlarla ugrasıyordum sükür simdilik bitti ara sınavların hepsinden gectimmm:)

slm arkadaşlar üç aylarda hayırlı haberler almak dileğiyle Allah cc yardımcımız olsun

Son düzenleme:

bu güzel mesajları okuyunca çok mutlu oluyorum umudumuzun bitti yerde ilaç gibi geliyo. CANIM BEBİŞİNİ SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAYI YÜCE RABBİMİZ NASİP ETSİN İNŞAALLAH. tedaviyi nerde yaptırdın hangi il ve hastane bana bilgi verirmisin

Son düzenleme:

cemremmmmmmmmmm cnm benimmmm inşallah sınavın süperrrrrrr geçerrrrrrrrr.cnmmmmm

Hoşgeldinnnnnnn cnmmmmm bende merak ettim seni girmeyince yerin hemen belli oluyoooooo
Evt cnm senin yokluğunda 2 tane güzel haber verdik topiğeeeeeeeeeeeeeee
çok şükürrrrrrrr rabbimeeeeee
AMİNNNNNN CNMM
darısı diğer kızların başına tedavi olan cansunidaya sonrada başlayacak olan nurusimaya ve diğerrrrrrrrr kızlara inşallahhhhhhh..
cansunida bana diyodu ayağını sürüde gelelimmmmmmm peşinden dün dedim hadi bak sürürdüm derya geldi sıra sendeeeeeeeeeeee
sonrada diğer kızlarda inşallahhhhhhhh mübarek aylarda inşallahhhhhhh hayırlı ve güzel haberler almak dileğiyleeeee

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

YA RABBİ , BİZE RECEP VE ŞABAN'İ MÜBAREK EYLE VE BİZİ RAMAZANA ULAŞTIR...:26:

canım demek dondurulmuşlarla tedaviye başlıyorsun bende aynı şekilde bu ay başlıycam dondurulmuşlarla inşallah bizlerde hamişler kervanına katılırız

canım benm inşallah Allah bu mübarek günlerde yardımcımız olsun.senin embriyoların seni bekliyo onları alacaksın ve inşallah bebegini dünyaya getrirken o miyomdanda kurtulacaksın inanıyorum buna.eşin ameliyat olmadan öncede knşmuştuk ve çıkacagına inanıyorum demiştim sana.benim gecen sefer kalan embriyolarımı dondurmadı doktor çünkü yeterince iyi degllerdi.bende bu ayki adetimle birlikte yine ignelere başlıcam ve umuyorum ki bu kez çok daha kaliteli embriyolar gelişir ve bana sımsıkı tutunurlar.geriye dönüp bakıyorum da hepimiz nekadar cok yol katetmişiz 2 yıl içinde rabbimize şükürler olsun.okadar zorlu yollardan gectkçe umarım bunların mükafatını verecek rabbim sabır ve dua ile gercekleşmicek hiçbişey yok.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

YA RABBİ , BİZE RECEP VE ŞABAN'İ MÜBAREK EYLE VE BİZİ RAMAZANA ULAŞTIR...:26:

günaydın canım benm inşallah rabbim ramazana ulasmayıda nasip etsin.seni uyku falan tutmazda şimdi için kıpır kıpırdr maşallah.bu arada ekledim faceten canm.daha öncede eklerdim ama ne bileyim hatrlamazsın falan diye eklemedim işte.ama yakın zamnda hamiş fotolarını görmek için sabırsızlanıyorum.

aminnn..
yok cnm uyku filan transferden sonra hiç rahat uyuyamadım şimdi yine öyle sabahha kadar dön durrrr
erkendende kalkıyorummmmm
yok cnm hatırlarım bennnnn uzun zamandır burdayımmmmm..
inşallahhhhh rabbim nasip eder hamiş fotolarımızıda koyarım cnmmmmmmm
tabi sizlerinde inşallahhhhhhhh

anladım canm benmde yok sıfırdan başlıcaz bizde.ama ben niye bukadar heyecan yapıyorum bu sefer bilmiyorum.canm 9.gün idrar testi yapmaya nasıl cesaret ettn herhangi bi belirti falan hissettinmi tatlım

olsun cnm sonu güzel olsunnnnnn..baştan başla..
ben 8. gün yaptım ilk testi.. valla ben bile bilmiyorum nasıl cesaret ettim .diğer iki tedavimde 10. günde idrar yapıyodum.
günümdede kan testimi ,ama bu sefer sanki belirtilerimden dolayı hissettim ve idrarda görünce inanamadım.
diğer idrar testlerinde çıkmamıştı ve kandada çıkmadı.ama bunda idrardada çıktı kandada...:26::26::26:

canım kardeşlerim yazdıklarınızı okudum çoooooooooook duygulandım:2: gönlü temiz kardeşlerim benim inanıyorum ki herkes bu illetten kurtulacak SABIR DUA TEVEKKÜL canım kardeşlerim ,bizimle bu mutluluğu paylaşan tüm kardeşlerime bizim yaşadığımız sevinçi nasip ed Allahım.evim dolu misafir akrabalar hep burda sevinçime onlarda ortak oldular... hepinizden Allah razı olsun
dualarıyla yanımda olan tüm kardeşlerimden ALLAH RAZI OLSUN

Tatlım maşşallah sana hep boyle mutlu ol hep yuzun gulsun topugun neşe kaynagısın valla sendn sonra okdr umutlandıkkı ıns katılıcaz sana tabı su gunler bı gecerde gecen ay tedavım ıptal olmasaydı bu zamanlarda bende sonuc almak ıcın beklıyo olucaktım ozmnda zaman boyle cabuk gecermıydı acaba offf offf :):)

sağoll bitanemmmmmmmm sende öylesinnnn....
eeeee senelerdir beklediğimmmmmmm şey olduuuuu..
inşallah hep mutlu oluruzzzz..olumusuzluklar uzak dursun hepimizdennnnnn..:26::26:
daha yolun çok başındasınız cnm rabbim inşallah çok aratmadan hayırlısyla verir..
ben çok bekledim ama zamanı şimdi demekkii..
geç olsunda güç olmasınnnnnnn cnmmmm belki senin için bu ay daha iyi olacaktırrrrrr..

cok haklısın canım her duamda hayırlısıyla olsun derdım ertelendı demekkı bnm hayırlı olan ay belkıde hazıran ayı rabbım elımızı bos bırakmasın ıns tatlımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…