Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benim güzeller güzeli arkadaşım
içini ferah tut dua et destek ol eşine
Allahın izniyle inşallah güle oynaya geleceksiniz hastaneden
buda sizin için bir sınav belliki
inşallah hasta değildir ama öylyse bile bak tedavi olma durumu varmış
Allahtan umut kesme sakın çok çok dua et
bende her zaman duacınım Rabbim yar ve yardımcınız olsun
huzurunuzu elinizden almasın

Ah Baharım seni okadar iyi anlıyorum ki.hep aklımızdasın.merak etme birtanem dualarımız hep sizinle.allahın izniyle kurul kararı çok güzel çıkacak.
hakikaten bakıyorum etrafıma bazı insanlar çok şanslı.rabbim onlar çok güzel hayatlar sunmuş,en önemlisi sağlıkları iyi ama hep şikayetçiler yaşamdan.ama ben biliyom ki onlar bizlerden çok daha zavallılar.hayatlarında hiç dua ya yer yok.bizler aslında çok şanslıyız.rabbimizin ismi hardaim dilimizde.onu anıyor ondan yardım diliyoruz.ve rabbimiz bizi çok seviyorki bizim onu bırakmamıza izin vermiyor.
güzelim hiç sıkma canını.sen çok metanetlisin seni taktir ediyorum.eşine hep destek olmuşsun gene öylesin.bütün kalbimle inanıyorum ki bunuda atlatacaksınız.bu da geçecek.

nursima canım tedaviye baslamışsın rabbim yüzünüzü güldürsün insallah güzel haberler vereceksin
denizbulut ve tülay kızlar hücreler görünmüş şükür rabbime insallah spermleride görürsünüz canım
baharım rabbim esine ve sana sabır versin su 3 aylar hürmetine rabbim korktuklarınıza ugratmasın

canımm hayırlı olsun demek oğlun olucakkk maaşallah..
Rabbim tamamına erdirsin..darısı bizlerin başınaaa:26::26:

ALLAH razi olsun canim.oglusumuz olacakmis ins.
sen nasilsin bebegini hissediyormusun..
can arkadaslarima da ver Yuce Rabbim. hareketlerini iyice hissediyorum artik elim karnimda surekli.

NURSEN sen nasilsin canim . bebegin iyidir ins, kanaman gecti degilmi.

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm bebeğin için peki gelişimi yok muydu bebeğinin ki?
Allahım diğer yavrularına ömür versin onları sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

kızlar hücreler çıkmış testlerde çok sevindim gözleriniz aydın olsun
darısı tez vakitte spermlere olsun inşallah.

ALLAH razi olsun canim.oglusumuz olacakmis ins.
sen nasilsin bebegini hissediyormusun..
can arkadaslarima da ver Yuce Rabbim. hareketlerini iyice hissediyorum artik elim karnimda surekli.

iyiyim cnmm..heyecanlıyımm yarını bekliyorumm.
teyzesi daha minik benim bebeğimm..yarın kalp atışı için gidiceğiz..:26::26:
dua edin bende duyayım inş.
heyecanlı ve tedirginim..Allahım seneler sonra bana bu mutluluğu yaşattı.,
inşallah yarım kalmaz..:26::26:
ne güzel maaşallah hissediyosun demek harketlerinii nasıll bakimm yiğenimizz..

tatlım inşallah çarşamba günü çok güzel haberler alırsınız
ne kadar yeniden tedavisi olsa da inşallah hastalık tekrarlamamıştır
Rabbim yardımcınız olsun canım herşey gönlünüzce olsun dualarımız sizlerle.

canımcım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bulantıların başladı mı
yarın kalp atışını mı dinlemeye gideceksin
inşallah minik pıtpıtları duyarsın

iyiyim canım elhamdülillah haftaya kontrolüm var ikili tarama testi yapılcak
inşallah iyi sonuçlar alırım
lekelenmelerim sürekli oluyo ama kanama bir haftadır yok
sen de iyisindir inşallah
bebişin erkekmiş Allahım hayırlı evlat etsin en önemlisi bu zaten.

canımcım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bulantıların başladı mı
yarın kalp atışını mı dinlemeye gideceksin
inşallah minik pıtpıtları duyarsın

iyiyim cnmm sağol sen nasılsınn..bebiş büyüyooooo ..senin varmı bulantın ..
benim bulantılarım yok ama dün akşam mutfağa giremedim koktu mutfak..eşim topladı beni sokmadı.
kokular tiksindiriyo ..dünden bu yanada halsizlik çok sağlıkocağına giddim.ilaç yazdırmaya eve zor geldim..
hemen uyudumm..herkes zayıflamışsın diyo..hakikattende zayıfladım hiç kilo almadım..daha.
sende ne durumda kilolarr..

iyiyim canım ben de oluyo benim bulantılarım
ben de kilo almadım canım aynı kilodayım
ilk başlarda daha fazlaydı zaten pek bişey yiyememiştim
yeni yeni başladım yemeye o da herşeyi yiyemiyorum gene.

evet canim seneler sonra olunca cok heyecan yapiyoruz.insaallah duyacaksin nasil carpiyor gum gum inanamazsin bu benim bebegimmi?
gercekten bir mucizee. ALLAH tamamina erdirsin.

yigenin iyi teyzesi Rabbime emanet...

canım biz sadece çoban çökerten diye bi ot var ondan kullandık iki su bardagı suyu kaynattım daha sonra iki yemek kasıgı bu ottan koydum altını kapattım sabah ve aksamları eşim birer bardak hergün içiyor

sukur canim iyiyim.
insaallah sonuna kadar saglikla devam eder ve kucagina alirsin.

cokn haklisin hayirlisi icin dua ettim hep.RABBIM imanli terbiyeli yetistirmeyi nasip etsin.

canım allah yardımcınız olsun; ne zor dertlerle sıkıntılarla imtihan oluyoruz... allahm hepimize sabır versin.. eşine büyük geçmşler olsun...

biraz fazla soru soruyorum ama lütfen kusura bakmayın. beni ancak ki benim gibi olanlar anlar ki onlarada ancakki bu siteden ulaşabiliyorum...eşimin spermiogram testinde canlı yada ölü hiçbir sperm hücresine rastlanmadı. sizin eşinizde mi aynı durumdaydı. bu bahssettiğiniz bitkisel kürden sonra nasıl bir değişme oldu ve ne kadar sürede. anlayışınız için şimdiden teşekkürler...

merhaba arkadaşlar.uzun zamandan sonra girdim maşaallah topiğimiz hamile kaynıyooo çoook sevindim arkadaşlarımın herbirine hayırlı kolay doğumlar, bebişlerini doya doya sarmalarını,güzel günlerde analı babalı büyütmelerini diliyorum Rabbimden.
bahar arkadaşım Rabbim eşine acil şifalar versin inşallah bu sıkıntıyı da alnınızın akıyla atlatıcaksınız.dualarım seninle canım.
arkadaşlar celalettin hocaya mail attık randevuya gitmek için biz de. eşime cep numarası verip şu anda yeni bi sistem deniyoruz yeni bişey üzerinde çalışıyoruz,2 hafta sonra bu numaradan arayıp gelin demiş.bu yeni sistem yeni yol nedir bilen varmı? Gidenlere neler öneriyor?

iyi akşamlar kızlar,nasılsınız?

durudenizderya canım bebşin birisi alınmış üzülme vardır bunda da bir hayır ALLah diğerlerini sağsalim sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallah.

baharcım canım dualarım seninle inşallah bu sıkıntıdan bir an önce kurtulursunuz ve iyi haberlerini alırız.

bu arada bizim macunlar bitmişti hocayı aradım bursada başka bir aktara yönlendirdi,alan var mı oradan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…