canlar ben geldim dün şenlik biter bitmez yola çıktık saat 5teydi randevumuz
eşim içeri girerken ben giremedim çok heyecanlandım dışarıda dua etmek istedim
o girdi 25 dk sonra çıktı kalbim nasıl çarpıyor dr ne dedi diye
dr muayene etmiş elindeki tüm test sonuçlarına bakmış
ele gelen bişey yok ama ultrasonda görünüyor 2 cmlik nodül
karaciğerin büyümesi sorun değil sen o kadar tedavi gördün onların etkisi o büyük bi sorun değil demiş
tomografi istemiş onun sonucunda lenf nodülünün tam olarak ne olduğunu anlaşılacakmış
kanser hücresi olmayabilir, hastalığın tekrarlamış da olabilir demiş
canlar eşim ilk tedavisindeyken sadece kemoterapi almıştı
her tekrarladığında ciddiyeti arttığı için başka tedavi şekilleri de uygulanıyor
2. tedavisinde kemoterapi, kök hücre nakli (kendinden alınan) ve radyoterapi görmüştü
allah korusun bir daha tekrarlarsa bu defa kök hücreyi kardeşlerinden alınıp nakil yapılır demişlerdi
dru canını sıkma eğer tekrarladıysa bile tedavisi var
senin tedavinden sonra bile yeni ilaçlar çıktı
bu hastalık tekrarladıysa bile yine atlatacaksın demiş
eğer tedaviye başlanacaksa daha önceden söyledikleri gibi kök hücreyi kardeşlerinden alacaklarmış
uyumluluk testlerinin daha önce yapılıp yapılmadığını sormuş dr
önceden kendinden alındığı için gerek duyulmamıştı yapılmamıştı o test
allah korusun durum o aşamaya gelirse ablası ve erkek kardeşi gelecek kız kardeşi hamile zaten
tomografi sonucunu çarşambaya kadar almasını ve sabah erkenden hastanede olmasını istemiş
çarşamba sabahı ege üniversitesinde kan testleri yapılacak sonrasında tüm sonuçlarıyla kurula girecekmiş
drlar sonuçlara göre tekrarlayıp tekrarlamadığına karar vereceklermiş ona göre gerekirse tedaviye başlanacakmış
tomografiyi İzmirde geç bi tarihi randevu verdikleri için orada yaptıramazdık
muayeneden sonra teyzemlere geçtik herkes bizi bekliyordu zaten
akşam yola çıktık eve geldi Balıkesire gitti şimdi tomografiyi çektirebilmek için
çarşamba sabah ege üniversitesinde olucaz her şey o gün belli olacak
çok üzülüyor tam da yeni işe başlamıştım böyle gidip gelmemi hoş karşılayacaklar mı diye
saolsun patronu senin sağlığın daha önemli hallet işlerini demiş ama nezamana kadar taviz gösterecekler diyor
bugün konuşacakmış patronuyla durum bu sizi zora sokmak istemem diye
onun sağlığı herşeyden önemli iş falan sonraki konu ama o üzüyor işte kendini...
rabbimden gelene boynumuz kıldan ince yapılacak bişey yok
allah dermansız dert vermesin ne yapalım demek ki sınavımız bitmemiş
canlar dua edin inş çarşamba günü korkularımız son bulur hayırlısıyla iyi bi haber alıp rahatlarız
dünden beri içim yangın yeri kimseye de haber veremedim kusura bakmayın konuşacak durumda değildim
içimi tek rahatlatan dualarınızın bizimle olmasıydı
inş dualarınızla bu zorluğu da atlatırız Allah yardımcımız olsun
canımm hayırlı olsun demek oğlun olucakkkmaaşallah..
Rabbim tamamına erdirsin..darısı bizlerin başınaaa:26::26:
herkese günaydınlar Allahın selamı üzerimize olsun canlarım dün akşam minikimin bir tanesine uygulama yaptılar artık 2 tane minikim var benim için çok zor oldu çok ağladım ama benim fikrimi pek soran olmadı diğerlerini tehtit ediyor onu almamız gerekiyor dediler dün maddi manevi zor anlar yaşadık bugünde tekrar hastahaneye gidicez doktor tekrar çağırdı .Allahım diğer kalanları korusun inşallah :18::18::18:
ALLAH razi olsun canim.oglusumuz olacakmis ins.
sen nasilsin bebegini hissediyormusun..
can arkadaslarima da ver Yuce Rabbim. hareketlerini iyice hissediyorum artik elim karnimda surekli.
ALLAH razi olsun canim.oglusumuz olacakmis ins.
sen nasilsin bebegini hissediyormusun..
can arkadaslarima da ver Yuce Rabbim. hareketlerini iyice hissediyorum artik elim karnimda surekli.
NURSEN sen nasilsin canim . bebegin iyidir ins, kanaman gecti degilmi.
canımcım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bulantıların başladı mı
yarın kalp atışını mı dinlemeye gideceksin
inşallah minik pıtpıtları duyarsın
iyiyim cnmm sağol sen nasılsınn..bebiş büyüyooooo ..senin varmı bulantın ..
benim bulantılarım yok ama dün akşam mutfağa giremedim koktu mutfak..eşim topladı beni sokmadı.
kokular tiksindiriyo ..dünden bu yanada halsizlik çok sağlıkocağına giddim.ilaç yazdırmaya eve zor geldim..
hemen uyudumm..herkes zayıflamışsın diyo..hakikattende zayıfladım hiç kilo almadım..daha.
sende ne durumda kilolarr..
iyiyim cnmm..heyecanlıyımm yarını bekliyorumm.
teyzesi daha minik benim bebeğimm..yarın kalp atışı için gidiceğiz..:26::26:
dua edin bende duyayım inş.
heyecanlı ve tedirginim..Allahım seneler sonra bana bu mutluluğu yaşattı.,
inşallah yarım kalmaz..:26::26:
ne güzel maaşallah hissediyosun demek harketlerinii nasıll bakimm yiğenimizz..
ne tür bitkiseller kullandınız nasıl ulaşabilirim bunlara beni bilgilendirirseniz sevinirim. doktor bize direk tüp bebek deneyin dedi. bizde bu yaz yaptırmayı düşünüyoruz. fakat yeterli araştırmayı yapmadanda acele etmek istemiyorum.
iyiyim canım elhamdülillah haftaya kontrolüm var ikili tarama testi yapılcak
inşallah iyi sonuçlar alırım
lekelenmelerim sürekli oluyo ama kanama bir haftadır yok
sen de iyisindir inşallah
bebişin erkekmiş Allahım hayırlı evlat etsin en önemlisi bu zaten.
canım allah yardımcınız olsun; ne zor dertlerle sıkıntılarla imtihan oluyoruz... allahm hepimize sabır versin.. eşine büyük geçmşler olsun...canlar ben geldim dün şenlik biter bitmez yola çıktık saat 5teydi randevumuz
eşim içeri girerken ben giremedim çok heyecanlandım dışarıda dua etmek istedim
o girdi 25 dk sonra çıktı kalbim nasıl çarpıyor dr ne dedi diye
dr muayene etmiş elindeki tüm test sonuçlarına bakmış
ele gelen bişey yok ama ultrasonda görünüyor 2 cmlik nodül
karaciğerin büyümesi sorun değil sen o kadar tedavi gördün onların etkisi o büyük bi sorun değil demiş
tomografi istemiş onun sonucunda lenf nodülünün tam olarak ne olduğunu anlaşılacakmış
kanser hücresi olmayabilir, hastalığın tekrarlamış da olabilir demiş
canlar eşim ilk tedavisindeyken sadece kemoterapi almıştı
her tekrarladığında ciddiyeti arttığı için başka tedavi şekilleri de uygulanıyor
2. tedavisinde kemoterapi, kök hücre nakli (kendinden alınan) ve radyoterapi görmüştü
allah korusun bir daha tekrarlarsa bu defa kök hücreyi kardeşlerinden alınıp nakil yapılır demişlerdi
dru canını sıkma eğer tekrarladıysa bile tedavisi var
senin tedavinden sonra bile yeni ilaçlar çıktı
bu hastalık tekrarladıysa bile yine atlatacaksın demiş
eğer tedaviye başlanacaksa daha önceden söyledikleri gibi kök hücreyi kardeşlerinden alacaklarmış
uyumluluk testlerinin daha önce yapılıp yapılmadığını sormuş dr
önceden kendinden alındığı için gerek duyulmamıştı yapılmamıştı o test
allah korusun durum o aşamaya gelirse ablası ve erkek kardeşi gelecek kız kardeşi hamile zaten
tomografi sonucunu çarşambaya kadar almasını ve sabah erkenden hastanede olmasını istemiş
çarşamba sabahı ege üniversitesinde kan testleri yapılacak sonrasında tüm sonuçlarıyla kurula girecekmiş
drlar sonuçlara göre tekrarlayıp tekrarlamadığına karar vereceklermiş ona göre gerekirse tedaviye başlanacakmış
tomografiyi İzmirde geç bi tarihi randevu verdikleri için orada yaptıramazdık
muayeneden sonra teyzemlere geçtik herkes bizi bekliyordu zaten
akşam yola çıktık eve geldi Balıkesire gitti şimdi tomografiyi çektirebilmek için
çarşamba sabah ege üniversitesinde olucaz her şey o gün belli olacak
çok üzülüyor tam da yeni işe başlamıştım böyle gidip gelmemi hoş karşılayacaklar mı diye
saolsun patronu senin sağlığın daha önemli hallet işlerini demiş ama nezamana kadar taviz gösterecekler diyor
bugün konuşacakmış patronuyla durum bu sizi zora sokmak istemem diye
onun sağlığı herşeyden önemli iş falan sonraki konu ama o üzüyor işte kendini...
rabbimden gelene boynumuz kıldan ince yapılacak bişey yok
allah dermansız dert vermesin ne yapalım demek ki sınavımız bitmemiş
canlar dua edin inş çarşamba günü korkularımız son bulur hayırlısıyla iyi bi haber alıp rahatlarız
dünden beri içim yangın yeri kimseye de haber veremedim kusura bakmayın konuşacak durumda değildim
içimi tek rahatlatan dualarınızın bizimle olmasıydı
inş dualarınızla bu zorluğu da atlatırız Allah yardımcımız olsun
canım biz sadece çoban çökerten diye bi ot var ondan kullandık iki su bardagı suyu kaynattım daha sonra iki yemek kasıgı bu ottan koydum altını kapattım sabah ve aksamları eşim birer bardak hergün içiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?