fsh 0.00 lh 0.24 tes. 8.45 doktor süper dedi eşim igne ve bitkisel kullandıCanım gözün aydın acaba eşinin tahlil sonuçları nasıldi ne kullandı
allah razı olsun en azından hücre cıkışı var.canım şogeldin,sefa geldin.ne iyi ettinde güzel haberlerle geldin sen öyle.:))
çok sevindim ya aklımdaydın hep sabah işyerine gelir gelmez hem senden,hemde baharım dan güzel haberler alıcam umuduyla girdim topiğimize.olsun spermler görünmesede hücreler var.daha büyüyecekler,olgunlaşacaklar.sonra gelsin bebişler.
allahın izniyle tabi.allahım utandırmasın,tedaviye devam.
adınıza çooooook sevindim canım.
insallahtülaycım gözün aydın.niye sevinemedin canım üretim başlamış.3 aya kalmaz nazlı spermler de çıkar.onlar olgunlaşacak inş.başka çareleri yok ki.biz spermleri görene kadar yola devam.
sağol canım allah razı olsun evet bitkiseller degisti daha etkilisi bizler için araştırılıp bulunmuş.darısı senden güzel haber duymaya artık
fsh 0.00 lh 0.24 tes. 8.45 doktor süper dedi eşim igne ve bitkisel kullandı
allah razı olsun en azından hücre cıkışı var.
insallah
bayanlar azospermi tedavisinde bitkisel tedaviler bir işe yarıyormu? içinizde deneyen var mı? yoksa zaman kaybından başka birşey değilmi?
canım gözün aydın demek annesinin bitanesi,paşası geliyor.inşallah sağlıklı sıhhatli olur.hanene güneş gibi doğar.
fsh 0.00 lh 0.24 tes. 8.45 doktor süper dedi eşim igne ve bitkisel kullandı
allah razı olsun en azından hücre cıkışı var.
insallah
esmacığım eşim celaleddin beye gitmedi daha,bi ay sonra inş. benim sınavdan sonra birlikte gidicez..
macunumuz çayımız bitmişti sipariş verdik şimdi onlara başladık
sen napıyosun canım sizde devam ediyosunuz kürlere dimi
merhaba canım kontrol bitti.hormonlar istenilen seviyede sperm çıkışı yok ama üretim var.890000 immatür germ hücresi çıktı.menagon a geçeceğiz ama önce bursa dan bitkiseller gelecek onu kullanacak eşim.iki ay sonra kontrol var.pregnile devam yine
çok geçmis olsun bizde bugün celalettin hoca nın yanında idik seni göremedim ama...
canım benim.kader sonunda bizleri buluşturdu.o an hiç yanımızdan ayrılmanı istemedim ve bende inanki çok memnun kaldım.tekrar görüşmek üzere tatlım benim.artık güzel haber verme sırası sende gülüm.
yarıyo canım ya yaramazmı bence bizde bitkisel işe yaradı
Kızlar denizbulutla biraz önce konuştumm.
ve onlardada 580000 bin germ hücre çıkmışş..
sizlere söylememi istedi.ermiş aktar ve geylaniden kullandıkları bitkiselleri bıraktırmışş hoca.
başka bi yer varmış.ordan alıcaklarmış sanırım..
darısı spermleri görmeye inşallah..
.gelince detayları anlatır..sizlere şimdi eminönünde koçişle dolaşıyolarmışş
oooo ne güzel bi haber bu tamda halaylık benceKızlar denizbulutla biraz önce konuştumm.
sizlere söylememi istedi.ermiş aktar ve geylaniden kullandıkları bitkiselleri bıraktırmışş hoca.
Kızlar denizbulutla biraz önce konuştumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?