Bence bazı şeylerin kesinleşmesi için bekleyip görmek gerekiyor. Bitkiselleri hiç bir doktora gitmeden hatta Emre Bey kullanmayın faydası olmaz dediği halde kullandırttım eşime. en son 3 şişe hapa sadece kendi araştırmalarım sonucu 100 tl para verdim. Bazı şeyleri zaman gösterecek ama yine de körü körüne inanmıyorum ben de hiç bişeye. İnşallah faydası olur, rabbim bizim iyi niyetimize karşılık iyi sonuçlAR gösterir. Bizim gibi zor durumda olan insanları kandıracak ya da iyi niyetimizi kötüye kullanacak herkesi de bizlerden uzak tutsun.
ooooo süperr canımm gözünaydınnnnnnnn çok sevindim..
canım benim gözün aydın inan çok sevidim inşallah bebişinin gelişinide en yakın zamanda kutluycaz bende halayın ucundan tutayım
hayırlı olsun arkadaşım cumanın saatinde ne kadar güzel haber:)
zaman nasılsın canım.senin gizli hayrannım haberin olsun.
kızlar Alllah razı olsun çok mutluyum çok şükür 1 ay sonra sıramı öğrenicem artık ondan sonrası sabırla beklemek ortalama 2 yılda sıranız geliyor artık kızım gelince beklerim bebek görmesine
canım ben bitkisellere inanıyorum.yap boza karşıyım.zaman herşeyi gösterecektir ama kadın yaşı geçiyor bunun farkında değiller.benim bir 9 yol bekleyecek kadar şansım yok.sperm çıkacak bu defa yumurta olmayacak.kadın yumurtası erkek gibi değilki.dünyaya sayılı geliyoruz.ve doktorlar 1 2 yıl değince ve bunun zamanı olmayınca insan patlıyor.hemde hatrı sayılı paralara karşılık.cüzi rakam olsa amenna.
Canım gözün aydın:) Seni takip ettim ben de yazılarını çünkü çok merak etmiştim seniEvlatlık almaya karar verdiğinizi, oldu olacak derken sıkıntılarınızı okudum. Rabbim hayırlı günler göstersin bacım evladınızla sağlık ve mutlulukla inşallah, daim olsun :)
Allah razı olsun bacım iyiyim sen nasılsın neden gizli hayranımsın hayırdır anlatsana
kızlar şimdi doktorumuzdan geldik miniçiklerimin kalbi atıyor şükürler olsun 1 ay sonra konturolümüz var şimdi 7 hafta 4 günlük olmuşlar teyzeleri onları gördüm çok mutlu oldum Allahım bu duyguyu tüm kardeşlerime yaşatsın.şükürler olsun rabbime
kızlar şimdi doktorumuzdan geldik miniçiklerimin kalbi atıyor şükürler olsun 1 ay sonra konturolümüz var şimdi 7 hafta 4 günlük olmuşlar teyzeleri onları gördüm çok mutlu oldum Allahım bu duyguyu tüm kardeşlerime yaşatsın.şükürler olsun rabbime
maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin güzel günlerini hayırla göresin inşallahkızlar şimdi doktorumuzdan geldik miniçiklerimin kalbi atıyor şükürler olsun 1 ay sonra konturolümüz var şimdi 7 hafta 4 günlük olmuşlar teyzeleri onları gördüm çok mutlu oldum Allahım bu duyguyu tüm kardeşlerime yaşatsın.şükürler olsun rabbime
canım rabbim gönlüne göre verecektir. İnşallah ne 2 senesi 2 ayda gelsin sana bebişin. Yüzümüz gülsün bacım biz çoktan hakettik bunu. Bu hayatta bizleri ne mutlu edecekse rabbim karşımıza çıkarsın :)
canım ben üye olmadan yıllarca üye olarak okudum seni ve sizleri.o heyecanın olgun cevapların bende hayranlık uyandırdı.sohbetleriniz çok güzeldi.belgin sen sevgi dolu harzem yeter daha aklıma gelmeyenler kusura bakmasınlar öyle hayran olurdumki.seni ve belgini çok merak ediyordum.belki sizde kendimi buluyordum.bacım kelimesi sana çok yakışıyor ve senle bütünleşmiş gibi.
gözün aydın olsun.sağlıcakla kucağına aldığın günlerid görürsün inş.bizim gibi umutsuzlarada bol bol dua et canım.
arkadaşım sen ne yaptın.cızzz.burda dokunulmazlığı olan insanlara laf söyledin.burda hocaya ilk gidenlerdendim.gitmeden bana yapılanları anlattım aman allahım sanki hocaya etten duvar örülmüş avukatlığını yapanlar çıktı karşıma.neymiş giden eli boş gidiyormuş yanına.yok efendim hocanın benim götürdüklerime ihtiyacımı varmış.daha ne saçma sapan şeyler.kimse den ses yok.ses çıkarırsa hoca bize bakmaz dediler.nasıl olsa hocaya yetiştirenler var burda yazılanları.ve biliyormusunuz kaan hoca elegoncu celallettin hoca hücreci çıktı.neden kimse hocanın vakıftan baktıklarından 200 lira ücret istediğini yazmıyor.millet boşunamı prf oluyor.birde hocaya msj yollarsın cevap yok.mail yollarsın dönüş yok ararsın rahatsız oluyormuş.bak böyle yaparsanız hoca artık bakmayacakmıştehditleri.eeee biz nasıl ulaşacağız.hocayı ararsın ilaç sorarsın bilmem kimin kocasının numarasını veriyor.doktor olan kim anlamadım.tamam randevuda yardımcı olunurda ilaçda gönüllülere sorulurmu anlamış değilim.hem neden ben özelimi başkasına soracağım.hani gizlilik nerde.bizde yıllardır sorgulayarak bu hastalık hak. az çok bişeyler öğreniyoruz ama doktorculuk oynamıyoruz.hem burdan biri doktor edasıyla tahlil yorumluyor doktorunu değiştirtiyor.gülermisin ağlarmısın.hani bu baba doktor araştırmadan soruşturmadan güvenilirliğinden emin olmadan bişey yapmazdı.nasıl olurda verdiği bitkilerden ne olduğu belli olmyan şeyler çıkar pes.madem öyle diyecekki bunu ilk defa kullanacak hastalarsın haberiniz olsun.yok ciddi çıkışlar varmış.şimdide adamın biri rüyasında karışım görmüş 400 500 milyona sonu ne olacak belli değil.hadi buda öyle saçmalıksa.gidenlere soruyorum demiyormusunuz hocam bu kadar para bilinmezliğe yatırlırmı.madem öyle hoca aktara neden demiyor bu kadar paraya olmaz.dur bakalım ne satıyorsun.az paramı şaşırıyorum.asgari ücretlinin maaşı kadar parayı vereceksin sonra olmadı.başka aktar.bu kısır döngü nereye kadar.kobaylıkta en kötü ihtimal canından olursun.bunda hem canından hem malından oluyorsun.hem madem gerçekten bitkilerle olacaksa neden bitki bilimcilerle çalışmıyor.ne olur uyanık olun kobay olmayın.kim ne derse desin sorgulayın.lütfen.doktoru bile sorgulayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?