- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
tatlım hoşgeldin uzun zamandır gelmiyorsun gözümüz yollarda kaldıhay maşallah 9 hafta ne zaman oldu ne kadar çabuk geçiyor zaman bellimi cinsiyeti
bende de herşey aynı işteyim ama boş boş oturuyorum dedim bi gelimde yılların geçmişliğine selam verim
enson kuruma evrakları teslim ettim malum uzmanımız zor bir insan olduğu için hala söylemedi dosya onaylandımı onaylanmadımı sıramız kaç bilmiyoruz temmuz sonu öğrenicez inşallah dosyamız onaylanırda sıramızı öğreniriz şimdilik hiç bir alışveriş yapmıyorum sıramız yaklaşsın odasını hazırlıcam biliyomusun hiç ummadığın anda arıyolar gelin bebeğiniz geldi diye hazırlıklı olmak da fayda var o yüzden ama şimdi sabır vakti
inan bana o kadar moral olduki yazdıkların...bizimde değerler düşük düşük müşük demek oluyormuş...artık tüp bile olmaz bu değerlerle diyordum ama olan varmış...çok sağol valla içim rahatladı...en azından umut oldu bana...
Evt cnm geçiyo zaman .yok cnsiyett için çok erken cnm..2 hafta sonra bi kontolüm varr bakalım ne kadar büyümüş..
iyi yaptın cnm burayada gel arada uğra arada..uff hala belli olmadı demek sıranız sizin bu uzman ama sinir çıktı..
neyse artık yapıcak bişey yok temmuz sonunu bekliyceksiniz.bizim burda esma16 vardıya onunda oğluşu 2-3 ay içinde geldi ve oda hiç bişey yapmamaıştı hazırlıksız yakalandı bebişle gidip almışlardı eksiklerini o gün alırsın sende cnm..
güzel şeyler bunlar ..
cnm ayrıca baharın eşi tekrardan tedavi olucakk ..:26:
anladım canım...inş hamile kalırsın...allah yardımcınız olsun...bende sabırsızlanıyorum bian önce doktorlar karar verse de aşılama ya da tüp yolumuza baksak...
Evt cnm geçiyo zaman .yok cnsiyett için çok erken cnm..2 hafta sonra bi kontolüm varr bakalım ne kadar büyümüş..
iyi yaptın cnm burayada gel arada uğra arada..uff hala belli olmadı demek sıranız sizin bu uzman ama sinir çıktı..
neyse artık yapıcak bişey yok temmuz sonunu bekliyceksiniz.bizim burda esma16 vardıya onunda oğluşu 2-3 ay içinde geldi ve oda hiç bişey yapmamaıştı hazırlıksız yakalandı bebişle gidip almışlardı eksiklerini o gün alırsın sende cnm..
güzel şeyler bunlar ..
cnm ayrıca baharın eşi tekrardan tedavi olucakk ..:26:
tatlım hoşgeldin uzun zamandır gelmiyorsun gözümüz yollarda kaldıdemek çalışıyorsun canım arada bir gel boş yıllarına ve arkadaşlarına kendinden haberler ver bebeişinin gelmesine de az kalmıştır inşallah en yakın zamanda gelir tüm dertlerini biranda unutturur
Amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizim tüp bebek tedavisinden şansımız yokdoktorumuz çok şans vermedi ama bizde yine denemek istedik
kızlar sizlere yazarken aklıma geldi kurumu aradım dosyam onaylanmış burada hamile haberimi hiç veremedim hiç olumlu güzel bi haber veremedim ama şimdi ilk defa veriyorum dosyam onaylandı
olsun tatlım allahtan ümit kesilmez...allahın bi ol demesiyle olan bişey...hiç belli olmuyor bi tanıdık vardı 10 yıl içersinde 3 aşılama 2 tüp denedi olmadı 3.tüp bebek için kredi çekecektiler gerek kalmadan hamile kaldı...çok sevindik tabi...eşinin değerleri düşüktü normal yolla ihtimalleri yoktu ama oldu...içini ferah tut arkadaşım inş olur...
canım benim gözün aydın inan çok sevidim inşallah bebişinin gelişinide en yakın zamanda kutluycaz bende halayın ucundan tutayımkızlar sizlere yazarken aklıma geldi kurumu aradım dosyam onaylanmış burada hamile haberimi hiç veremedim hiç olumlu güzel bi haber veremedim ama şimdi ilk defa veriyorum dosyam onaylandı
kızlar sizlere yazarken aklıma geldi kurumu aradım dosyam onaylanmış burada hamile haberimi hiç veremedim hiç olumlu güzel bi haber veremedim ama şimdi ilk defa veriyorum dosyam onaylandı
günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar herkese...bizim sorunumuz azosperm değil ama sayı ve hareket sorunumuz var aranıza kabul ederseniz sevinirim..sonuçta hepimizin derdi ortak...2 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor:Sdün rahim filmi çektirdim tüplerin kapalıydı açtık dedi..kafam karıştı espiri yaptığını düşündüm biraz yılışık biriydi...film çektiren var mı acaba böyle oluyor mu kapalıyken açılma gibi...millet tüplerini açtırmak için ameliyat masalarına yatıyor nasıl açıldı ialçla anlamadım...acaba tıkanıklağa mı kapalı dedi...kafam çok karıştı...
geçmiş olsun arkadaşım.ben 2009 yılında rahim filmi çektirdim.evet rahim filminden sonra tüp açıldığı için hamile kalabilirsin.doktorum öyle söylenmişti.bende ağrı dayanılmayacak boyuttaa değildi.senin ağrın tüpün tıkalı olması ile ilgili olabilir.benden sonra bir kadın rahim filmi çektiriyordu ve hastene resmen yankılandı kadının sesiyle.kadının tüpler tıkalı diye öyle olmuş dediler.rahim filminden sonrs üşütmemye dikkat et.enfeksiyonada dikkat etmen gerekecek.doktor öyle demişti
kızlar slm uzun bı aradan sonra gerı döndüm acım her gun tazelendıgı ve psıkoljım ıyıce bozuldu dıye topıge gırmeme kararı almıstım ama gerı dondum yınede takıp edıyordum tabı burayı yenı gelısmelerı öncelıkle hamile arkadaslarımız adına cok sevındım Rabbım tamamına erdırsın insallh darısı bızlerın basına yanlız son zamanlarda okudugum kadarıyla mıdemı bulandıran bazı seyler gordum sızı üzmememek kafanızı karıstırmamak adına yazmak ıstemıyordum bırde ne kadar sevındıgınızı gordukce hıc sesımı cıkarmayayım dedım fakat hepımız aynı kaderı paylasıyoruz neler hıssettıgımızı en ıyı bız bılırız bırımızın üzüntüsüyle hepımız üzülüyıruz kardes gıbı olduk artık cogu zaman kardesımıze anlatamadıgımız seylerı burda paylasıyoruz bu yuzden ıcımdekılerı soylemek ıstıyorum umut tacırlerının elınde oyuncak olduk çünkü hepsi bılıyor yeterkı olsunda ne yaparsanız ne dersenız tamam dedıgımızı kobay gıbı kullanılıyoruz bız bır bucuk senedır tedavıdeyız ılerleme kateddık cok sukur fakat burda okudukca ıstanbuldakı hocaya sızler gıbı bende buyulendım acık konuscam tepkı alacagımı bıle bıle bızde esımle ıstanbulda devam etme kararı aldık yanına hıc gıtmedık fakat kullandırdıgı macunları cayları getırtdık kullandık duydumkı bazı haplarda önerıyormus bızde alalım dedık esımın arkadası eczacı kesınlıkle kullanmamamızı soyledı bu ılacların toplatıldıgını ve baska bı ısımle yenıden pıyasaya suruldugunu arastırabılırsınız netten sonra bazı seyler uyandı zaten kafamda ve vazgectık gıtmekten daha sonra duydumkı hoca kendıde bıraktırmıs yok sonuc alınmamıs ot cıkmıs çöp cıkmıs yok dıger aktar ruyada gormus bu nedır ya yapmayın arkadaslar bu zamana kadar ıyıydı sımdı ne oldu bılıyorum umut dunyası ama bu kadarda kor olmaya gerek yok hem bu gozdem kım basından berı takıgım ben buna bı geldı herkezı topladı gıttı tamam belkı yardımcı olmaya calısıyorlar ama resmen hocanın asıstanı gıbıler hıcmı dıkkatınızı cekmedı bu hoca ıcın konusmuyorum sadece hepsı boyle bırı dın adı altında hayırsever gıbı aktarlardan ılac fırmalarından parayı goturur dıgerı kesıp bıcer goturur öburu bılmem ne napcamızı sasırdım he dersenızkı baska caremız varmı HAYIR YOKKK Rabbım cumlemızın yardımcısı olsun ıyılerle karsıastırsın hayallerımız kırılmasın ne dıyım ınsalh ben yanılıyorumdur ınsalh sıfanız bu bıtkısellerdedır ama cok soru ısaretı var hakkınızı helal edın sızı uzmek ıstemem
slm canım hoş geldin Allahım tez vakitte hayırlı kişileri vesile kılarak şifanızı versin inşallah ,kardeşim dün bende aynı konuya deyindim yaklaşık altı yedi yıldır bu forumu takip ediyorum kimler ne çok iyi biliyorum ve buradaki arkadaşlarım dişlerinden tırnaklarından artırıyor bizde dahil hemen hemen tüm paramızı doktorlara harcıyoruz ,bizim zar zor biriktirdiğimiz paralara göz dikenlerden Allah razı olmasın umut tacirleri ...hepimiz biraz daha gözümüzü açalım ve fırsatcılara fırsat vermeyelim inşallah ben san çok hak veriyorum .Allah fırsatcılardan tüm kardeşlerimizi korusun ha bu işe gönül vermiş iyi niyetli kişlerede diyeceğim yok bunuda anlamak işte çok zor Allah kim ne niyetteyse kendisine kat be kat nasip etsin bu para tuzağı olacak bir konu değil çünkü....................
slm canım hoş geldin Allahım tez vakitte hayırlı kişileri vesile kılarak şifanızı versin inşallah ,kardeşim dün bende aynı konuya deyindim yaklaşık altı yedi yıldır bu forumu takip ediyorum kimler ne çok iyi biliyorum ve buradaki arkadaşlarım dişlerinden tırnaklarından artırıyor bizde dahil hemen hemen tüm paramızı doktorlara harcıyoruz ,bizim zar zor biriktirdiğimiz paralara göz dikenlerden Allah razı olmasın umut tacirleri ...hepimiz biraz daha gözümüzü açalım ve fırsatcılara fırsat vermeyelim inşallah ben san çok hak veriyorum .Allah fırsatcılardan tüm kardeşlerimizi korusun ha bu işe gönül vermiş iyi niyetli kişlerede diyeceğim yok bunuda anlamak işte çok zor Allah kim ne niyetteyse kendisine kat be kat nasip etsin bu para tuzağı olacak bir konu değil çünkü....................
bulantıların başlamıştır değilmi canım??benim 14 haf belliydi cinsiyeti erkeklerde daha çacuk belli oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?