şükürler olsun Rabbime darısı sizlere olsun inşallah canım gönülden dua ediyorum her zaman ben azoyla 8.5 sene mücadele ettim bu dert kemiklerime kadar işledi halen kurtulduğumun farkında değilim sanki bir rüyaydaymışım gibi geliyor inşallah bu rüyanın sonunda bebişimde mucize olarak gelir.inşallah sizlerde kurtulacaksınız şu azo illetinden Rabbim daha fazla bekletmesin biran evvel evlatlarımıza kavuştursun hepimizi inşallah
canım haydi bakalım hayırlısı demek az kaldı bebişlerini almanaarkadaşlar biliyorsunuz bugün kontrolüm vardı sabaha kadar uyuyamadım sabahta dalmışım bir uyandım saat 10.30neyse hemen hazırlandık yola çıktık umut tüpbebeğe gittik doktorum kan vermemi istemiş hemen acil kan verdim sonucu 1.30 saat sonra çıkacak tedavinizin devam edip etmeyeceği buna göre belli olacak dediler.belki iptal ederiz 1 ay sonra tekrar denersiniz dediler.tabi ben çok üzüldüm .sonucun çıkmasını bekledim suratımdan düşen bin parça neyse biraz gezdik geri merkeze döndük sonuçlar çıkmşıtı doktorum beni bekliyormuş.neyse çıktım yukarı kalbim güm güm atıyor sonuç iyi çıktı dedi hemşire hazırlan doktor muayene edecek dedi .bir baktım odaya süleyman bey girdi ulun bey yurt dışındaymış doktor herşey yolunda üzülmeyin dedi .daha sonra miyomu sordum ne durumda dedim oda miyomun var ama bunu kafaya takmayın daha büyük miyomla gelen hatta hamile olanların bile olduğunu söyledi.bana hiç kafana takma dedi içime su serpti kaç aydır çok üzgündüm.bu durumu sorun etmemem gerektiğini söyledi ve ilaçlarımı kullanmaya devam etmemi söyledi bugün 2 tane hap kullanacktım ama süleyman bey 3 tane kullanmam gerektiğini söyledi biraz ulun beyin tedavisine ekleme yaptı.bebişlerimi yarın çözeceklermiş teyzeleri inşallah sağlıklı çözünürlerse perşembe günü transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin can yoldaşlarım .Rabbim inşallah hepinize en yakın zamanda bu aşamalara gelmenizi ve hamiş olmanızı nasip etsin amin
mrb arkadaşlar..ilk defa yazıyorum bu konuya.çünkü eşimin rahatsızlığını öğreneli bikaç gün oldu neyazıkki.hala şoktayız. biçok şeyin başıma geliceği aklıma gelirdi.ama sperm testinde hiç sperm bulunmuyacağı gelmemişti.böle bişeyi de bilmiyodum çünkü.çok üzgünüm neyapıcağımı bilmiyorum.Allah kmseyi çaresiz bırakmasın.çokk zormuş.o testi gördüğümde gözümden yaş kendiliğinden aktı yaşamayan bilemezhiçbişey yapasım gelmiyo evden dışarı çıkmadık haftasonu.herşey boş geliyo nasıl olcak bilmiyorum.bi sizin yazılarınız okuyorum biraz iyi geliyo iyiki varsınz
merhaba cnm aramıza hoşgeldinmrb arkadaşlar..ilk defa yazıyorum bu konuya.çünkü eşimin rahatsızlığını öğreneli bikaç gün oldu neyazıkki.hala şoktayız. biçok şeyin başıma geliceği aklıma gelirdi.ama sperm testinde hiç sperm bulunmuyacağı gelmemişti.böle bişeyi de bilmiyodum çünkü.çok üzgünüm neyapıcağımı bilmiyorum.Allah kmseyi çaresiz bırakmasın.çokk zormuş.o testi gördüğümde gözümden yaş kendiliğinden aktı yaşamayan bilemezhiçbişey yapasım gelmiyo evden dışarı çıkmadık haftasonu.herşey boş geliyo nasıl olcak bilmiyorum.bi sizin yazılarınız okuyorum biraz iyi geliyo iyiki varsınz
merhaba cnm aramıza hoşgeldin
evet insan ilk duyduyunda çokkk kötü oluyo biz günlerce ağlamıştık cnm eşimle ama artık alıştım ne yapalım yıllar geçince alışmak zorundayım
şimdi ki ruh halin çok doğal cnm inş bu günler bitecek sende bende burdaki diğer arkadaşlarımda hepimiz o mis kokulu bebklerimizi kucağımmıza aldığımız günleri görürüz cnm kendinden bahset kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin burda gel sohbet edelim müsait oldukça biraz kafanı rahatlatırsın şekeri,m
aramıza hoş geldin canım.üzül ağla.bunlar hep geçecek inan buna.sonra istesende ağlayamıyorsun.bak biz nişanlıyken öğrendik.düğün telaşımı bile yaşayamamıştım.ama hepsi geçti.şimdi burda bayağı şeyler öğrenirsin.kendinize bir yol çizersin artık.umarım bizim kadar beklemeden evlat sahibi olursun canım.mrb arkadaşlar..ilk defa yazıyorum bu konuya.çünkü eşimin rahatsızlığını öğreneli bikaç gün oldu neyazıkki.hala şoktayız. biçok şeyin başıma geliceği aklıma gelirdi.ama sperm testinde hiç sperm bulunmuyacağı gelmemişti.böle bişeyi de bilmiyodum çünkü.çok üzgünüm neyapıcağımı bilmiyorum.Allah kmseyi çaresiz bırakmasın.çokk zormuş.o testi gördüğümde gözümden yaş kendiliğinden aktı yaşamayan bilemezhiçbişey yapasım gelmiyo evden dışarı çıkmadık haftasonu.herşey boş geliyo nasıl olcak bilmiyorum.bi sizin yazılarınız okuyorum biraz iyi geliyo iyiki varsınz
aramıza hoş geldin canım.üzül ağla.bunlar hep geçecek inan buna.sonra istesende ağlayamıyorsun.bak biz nişanlıyken öğrendik.düğün telaşımı bile yaşayamamıştım.ama hepsi geçti.şimdi burda bayağı şeyler öğrenirsin.kendinize bir yol çizersin artık.umarım bizim kadar beklemeden evlat sahibi olursun canım.
iki yıl olucak 29 yaşndym.ben hep kendimde sorun vardır die düşünüyodm içten içe.bi kdn doğmcu muayene edince beni eşimden istedi sperm testi.iyiki de istemiş.ürolojide şehir dışındaymış profa yönlendirdi.teseden filan bahsetti hemen.sebebini bulmadan çok doğru gelmedi bana burdaki yazılanları okuyunca.yani eğer hormonlarında bi aksaklık varsa düzelme imkanı hiç yok mu acaba ya çok kötü bişey bu
Yok cnm sakin hemen ameliyat olmayin once esinin hormonlarin bakilsin sonuca gore tedavinizi belirleyin guzelim bak benim esim ikl ogrendkigi de hemen amelitat oldu cokkk husran yasadik
Siz bi urologa gidip bi muayne olun cnm
evet canım şükürler olsun bu sefer elim boş dönmedim.bugün bebişlerimi çözeceklerdi inşallah bölünmeleri devam edercanım güzel gelişmeler olmuşhayırlısı ile taransferinde yapılır inşallah ve bebişin seni bırakmaz hepimizin umudu bu ...hayırlı haberlerini bekliyoruz
kurtulucaksınız Allah'ın izniyle dualarım her zaman sizin için derlerya damdan düşenin halini damdan düşen anlarAmin insaalah bizde kurtuluruz bu dertten
Dedigin gibi azo kemiklerime kadar isledi
Azodan kurtulup artik dolabimda kurler,ilaclar,caylar gormek istemiyorum
canım bizim mikrotesede bulundu spermlereşimde genetik azoluydu 47xxyliydi yani yüksek fsh ve lh düşük testesteron küçük testis boyutu gibi belirtileri vardı eşimdeSizin sperm nasil doogal olarakmi cikti ..azo sebebinizneydi canim
teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun amin Rabbim isteyen ve bekleyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah hamiş haberlerimizide veririz birbirimize en yakın zamandacanım benim çok sevindim bir sorun çıkmammasına inşallah hamiş haberini vermeyide nasip eder allah..
canım haydi bakalım hayırlısı demek az kaldı bebişlerini almana
miyomunla ilgili sorun olmadığına da sevindim
en azından bebişine bi zararı yokmuş o bakımdan güzel
inşallah güzel haberler vermeye devam edersin bizlere canım
yılların hasreti son bulur inşallah.
sağol canım Allah razı olsun evet canım ya bugün çözeceklerdi pazar günü olduğu için merkez kapalı
haber falan vermediler inşallah sorun yoktur:18::18::18::18::18::18:ulun bey yoktu süleyman beyde sorun olmadığını söyledi
hiç kafana takma rahim dışında gebeliğe engel değil dedi çok mtlu oldum
inşallah canım hamişte olurum dualarınızı eksik etmeyin birtanem
canım aramıza hoşgeldin boş geldin inşallah dolu gidersinYARIN HORMON TESTİNE GİDİCEK EĞER DÜŞÜK ÇIKARSA TEDAVİSİ VARMI DUYDUNUZ MU HİÇ İNTERNETTE HORMONLARDAYSA TEDAVİSİ OLABİLİR YAZIYO AMA CANIM YA SİZ DAHA ÇOK ŞEY BİLİYOSUNUZ SİZİİN EŞİNİZDE SEBEBİ BELİRLEYEBİLDİLER Mİ.:s
8 yıl 9 ay 4 gündür bebeğimin geleceği müjdesini bekliyoruz canım.inanıyorum gelecek anneciğim seni bu kadar beklettiğim için üzgünüm diyecek.babsının onun için ne kadar bıçak altına yatıp narkoz aldığını,yıllarca iğneler vurulup baba beni bu kadar istediğin için benden vazgeçmediğin için teşekkür ederim diyecek.iyikide beni beklediniz benden vazgeçmediniz diyecek.ona her sarılıp öptüğümde,onu kokladığımda rabbime şükredeceğim.çocuğun olsunda gör ne kadar zor diyenlere inat onun güzelliklerini yaşayacağım.gel bebeğim annen baban senin için herşeyi göğüslenir.gel gel gel.bizi sensizliğe mahrum etme bebeğim.annenin babanın boynunu bükme.gel bebeğim sensizliğin için kendimi eve mahkum etmekten vazgeçeyim.gel bebğim hasta olduğumda hayat sevincim ol.gel bebeğim seni elengolara rağmen bekleyeceğim.geeeeeeel geeeeeel yine ge......çok teşekkür ederm.siz ne kadar zamandır bekliyosunuz.sebebi bellimi azonun.
8 yıl 9 ay 4 gündür bebeğimin geleceği müjdesini bekliyoruz canım.inanıyorum gelecek anneciğim seni bu kadar beklettiğim için üzgünüm diyecek.babsının onun için ne kadar bıçak altına yatıp narkoz aldığını,yıllarca iğneler vurulup baba beni bu kadar istediğin için benden vazgeçmediğin için teşekkür ederim diyecek.iyikide beni beklediniz benden vazgeçmediniz diyecek.ona her sarılıp öptüğümde,onu kokladığımda rabbime şükredeceğim.çocuğun olsunda gör ne kadar zor diyenlere inat onun güzelliklerini yaşayacağım.gel bebeğim annen baban senin için herşeyi göğüslenir.gel gel gel.bizi sensizliğe mahrum etme bebeğim.annenin babanın boynunu bükme.gel bebeğim sensizliğin için kendimi eve mahkum etmekten vazgeçeyim.gel bebğim hasta olduğumda hayat sevincim ol.gel bebeğim seni elengolara rağmen bekleyeceğim.geeeeeeel geeeeeel yine ge......
hoşgeldin tatlım ben varım olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?