Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizin sperm nasil doogal olarakmi cikti ..azo sebebinizneydi canim

canım benim çok sevindim bir sorun çıkmammasına inşallah hamiş haberini vermeyide nasip eder allah..

arkadaşlar salı günü celalettin hocaya gitcez ilk defa istanbulada ilk defa gitcemiz için biraz heyecan var bende hastanenin yerini bulmada sıkıntı çekersek diye korkuyorum birde yakınlarda kalcak uygun bir yer bileniniz varmı öğretmen evi yada polis evi veya otel falanda olabilr daha önce giden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

mrb arkadaşlar..ilk defa yazıyorum bu konuya.çünkü eşimin rahatsızlığını öğreneli bikaç gün oldu neyazıkki.hala şoktayız. biçok şeyin başıma geliceği aklıma gelirdi.ama sperm testinde hiç sperm bulunmuyacağı gelmemişti.böle bişeyi de bilmiyodum çünkü.çok üzgünüm neyapıcağımı bilmiyorum.Allah kmseyi çaresiz bırakmasın.çokk zormuş.o testi gördüğümde gözümden yaş kendiliğinden aktı yaşamayan bilemez hiçbişey yapasım gelmiyo evden dışarı çıkmadık haftasonu.herşey boş geliyo nasıl olcak bilmiyorum.bi sizin yazılarınız okuyorum biraz iyi geliyo iyiki varsınz

canım haydi bakalım hayırlısı demek az kaldı bebişlerini almana
miyomunla ilgili sorun olmadığına da sevindim
en azından bebişine bi zararı yokmuş o bakımdan güzel
inşallah güzel haberler vermeye devam edersin bizlere canım
yılların hasreti son bulur inşallah.

merhaba arkadaşım hoşgeldin
seni o kadar iyi anlıyorum ki
yeni öğrenmenin verdiği çaresizlik,neyi nasıl yapacağını bilememe duygusu...
gerçekten yaşamayan bilemez
inşallah herşey yoluna girer canım
Allahım yardımcınız olsun eşine şifalar nasip etsin.

canımcım inşallah verdiğiniz kararlar hakkınızda hayır getirir
inşallah bebeğin eşine derman olur
herşey gönlünüzce olsun tatlım bebişimle dualarımız her zaman sizlerle
Allahım yuvanızı her türlü kötülükten korusun inşallah.

merhaba cnm aramıza hoşgeldin
evet insan ilk duyduyunda çokkk kötü oluyo biz günlerce ağlamıştık cnm eşimle ama artık alıştım ne yapalım yıllar geçince alışmak zorundayım
şimdi ki ruh halin çok doğal cnm inş bu günler bitecek sende bende burdaki diğer arkadaşlarımda hepimiz o mis kokulu bebklerimizi kucağımmıza aldığımız günleri görürüz cnm kendinden bahset kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin burda gel sohbet edelim müsait oldukça biraz kafanı rahatlatırsın şekeri,m

iki yıl olucak 29 yaşndym.ben hep kendimde sorun vardır die düşünüyodm içten içe.bi kdn doğmcu muayene edince beni eşimden istedi sperm testi.iyiki de istemiş.ürolojide şehir dışındaymış profa yönlendirdi.teseden filan bahsetti hemen.sebebini bulmadan çok doğru gelmedi bana burdaki yazılanları okuyunca.yani eğer hormonlarında bi aksaklık varsa düzelme imkanı hiç yok mu acaba ya çok kötü bişey bu

aramıza hoş geldin canım.üzül ağla.bunlar hep geçecek inan buna.sonra istesende ağlayamıyorsun.bak biz nişanlıyken öğrendik.düğün telaşımı bile yaşayamamıştım.ama hepsi geçti.şimdi burda bayağı şeyler öğrenirsin.kendinize bir yol çizersin artık.umarım bizim kadar beklemeden evlat sahibi olursun canım.

çok teşekkür ederm.siz ne kadar zamandır bekliyosunuz.sebebi bellimi azonun.

Yok cnm sakin hemen ameliyat olmayin once esinin hormonlarin bakilsin sonuca gore tedavinizi belirleyin guzelim bak benim esim ikl ogrendkigi de hemen amelitat oldu cokkk husran yasadik
Siz bi urologa gidip bi muayne olun cnm

Yok cnm sakin hemen ameliyat olmayin once esinin hormonlarin bakilsin sonuca gore tedavinizi belirleyin guzelim bak benim esim ikl ogrendkigi de hemen amelitat oldu cokkk husran yasadik
Siz bi urologa gidip bi muayne olun cnm

YARIN HORMON TESTİNE GİDİCEK EĞER DÜŞÜK ÇIKARSA TEDAVİSİ VARMI DUYDUNUZ MU HİÇ İNTERNETTE HORMONLARDAYSA TEDAVİSİ OLABİLİR YAZIYO AMA CANIM YA SİZ DAHA ÇOK ŞEY BİLİYOSUNUZ SİZİİN EŞİNİZDE SEBEBİ BELİRLEYEBİLDİLER Mİ.:s

canım güzel gelişmeler olmuşhayırlısı ile taransferinde yapılır inşallah ve bebişin seni bırakmaz hepimizin umudu bu ...hayırlı haberlerini bekliyoruz
evet canım şükürler olsun bu sefer elim boş dönmedim.bugün bebişlerimi çözeceklerdi inşallah bölünmeleri devam eder
içimde korkuda var umutta biliyorsun bizim azo sebebimiz genetik hiçbiri sağlıklı olmayabilir ama ben iyiyi düşünüp iyiyi çağırmak istiyorum.inşallah canım dua et sen hamişsin inşallah bende sizin gibi mucizeme kavuşurum
Amin insaalah bizde kurtuluruz bu dertten
Dedigin gibi azo kemiklerime kadar isledi
Azodan kurtulup artik dolabimda kurler,ilaclar,caylar gormek istemiyorum
kurtulucaksınız Allah'ın izniyle dualarım her zaman sizin için derlerya damdan düşenin halini damdan düşen anlar
ah arkadaşım aynı benim gibi düşünmüşsün birgün nasıl ağlıyorum bir taraftanda dua ediyorum Allah'ım bu ota çöpe doktorlara verdiğimiz paraları artık evladımız olsun onun için harcayalım dedim
Sizin sperm nasil doogal olarakmi cikti ..azo sebebinizneydi canim
canım bizim mikrotesede bulundu spermlereşimde genetik azoluydu 47xxyliydi yani yüksek fsh ve lh düşük testesteron küçük testis boyutu gibi belirtileri vardı eşimde
canım benim çok sevindim bir sorun çıkmammasına inşallah hamiş haberini vermeyide nasip eder allah..
teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun amin Rabbim isteyen ve bekleyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah hamiş haberlerimizide veririz birbirimize en yakın zamanda

canım aramıza hoşgeldin boş geldin inşallah dolu gidersinüzme kendini canım bizler neler gördük neler yaşadık yazdıklarını okuyunca seneler öncesine gittim geldim.bende ilk duyduğumda dünyam başıma yıkılmıştı ama ben sizin gibi şanslı değildim evimde bilgisayar yoktu araştıramıyordum doktor ne dese ona inanıyordum bize kesinlikle çocuğumuzun olmayacağını söylemişti doktorlar stelik eşimin azo sebebi en kötü olanıydı genetik yani doğuştan olan bir rahatsızlıktı şükürler olsun 9 senenin ardında onca uyguladığımız tedavinin ardından eşimde mikroteseyle sperm bulundu kısmetse bu perşembe günü inşallah bebeğime kavuşuyorum inşallah hamile kalırım darısı senin başına
bu arada bizler herzaman sana yardımcı oluruz aklına takılan ve öğrenmek istediğin birşey olursa çekinmeden sorabilirsin elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz

çok teşekkür ederm.siz ne kadar zamandır bekliyosunuz.sebebi bellimi azonun.
8 yıl 9 ay 4 gündür bebeğimin geleceği müjdesini bekliyoruz canım.inanıyorum gelecek anneciğim seni bu kadar beklettiğim için üzgünüm diyecek.babsının onun için ne kadar bıçak altına yatıp narkoz aldığını,yıllarca iğneler vurulup baba beni bu kadar istediğin için benden vazgeçmediğin için teşekkür ederim diyecek.iyikide beni beklediniz benden vazgeçmediniz diyecek.ona her sarılıp öptüğümde,onu kokladığımda rabbime şükredeceğim.çocuğun olsunda gör ne kadar zor diyenlere inat onun güzelliklerini yaşayacağım.gel bebeğim annen baban senin için herşeyi göğüslenir.gel gel gel.bizi sensizliğe mahrum etme bebeğim.annenin babanın boynunu bükme.gel bebeğim sensizliğin için kendimi eve mahkum etmekten vazgeçeyim.gel bebğim hasta olduğumda hayat sevincim ol.gel bebeğim seni elengolara rağmen bekleyeceğim.geeeeeeel geeeeeel yine ge......

inş allah en kısa zamanda seni bebeğine kavuşturur cnm inancın sayesinde bigün başarıcaksın eminim ben.sabretmeyi öğrenmişsin.inş ben de başarabilrim bunu..

hoşgeldin tatlım ben varım olmazmı

sende hoş geldin canım.sende çok uğraştın çok istiyorum seninde hamile kalmanı allah şahittir.zaman ilerleyince insan şöyle geçmişe bakınca beş para etmeyen insanlar evlatlarıyla gösteriş yapınca insan neden diye soramadan edemiyor güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…