Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maşaallh cnm darııs bizlere
allah razı olsun cnm dualarında yer bulmak bile yeter bana..
gözünaydın cnm hadi inş güzel olumlu haberler alırsınız dr. beyden
cnm evine ve buraya hoşgeldin
bak ne güzel inş eşinin kardeşlerinden de olumlu sonuç alacaksınız inşşş
ayy kıyamam karar verdin demek en iisi bence de senin yerinde olsam bend eöle yapardım belli mi olur güzeller güzeli meleğiniz babasına hem mutluluk hemde canınıza can katar inşllh güzelim benim hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz alalhın izniyle....

cnm nerelerdesinnn
merak ettim seni yaaaa
hadi gir de yaz kızzzzzzzzzzzzz:26::44::44:

Icimi birisine dokmem lazim bugun cok karamsarim..
Is yerinden bir arkadasim 2 aylik hamileymis ve bundan herkesin haberi var ,daha dun konustuk hic soylemedi
Bugun baskasindan duydum ,su an ayni yerde calismiyoruz,gormuycem ama aramam lazim ,yada msj atmam lazim
Hayirli olsun diye ama su an kendimi cok kotu hissediyorum
Ilk hamileligindede aynisini yapmisti
Sanki bende hastalik var birsey var diger kisilerde bahsetmiyolar
Niye disliyolarki
Duydugumda aglamamak icin kendimi zor tuttum
Onun hamile olmasini kiskanmadim ama beni asagiladiklarini bana farkliymisim gibi davranmalari cok gucume gitti
Hasbunallahi ve nimel vekil...Rabbim kurtarsin ,sifa versin...

Gozun aydin canim ,onlari Rabbim sana bagislasin

Derler ya karanligin en cok bastigi an sabahin en yakin oldugu andir..
Bende oyle hissediyorumki sizin ins hersey duzelecek
Ins tam ferahliyacaginiz an geldi
Esinde duzelecek ve bebeginde gelecek insallah bunlari hakediyorsunuz,esinde sende

arkadaşım aramızda bu durumu yaşamayan insan çok azdır sanırım.boş ver vız gelir tırs gider.hem neden üzülüyorsunki aynı yerde artık çalışmıyormuşsun.böyle insanlara nedenir inan bilmiyorum.

hayal 32 nasılsın.sana dahaöncede sormuştum belki görmemişsindir.siz tüp bebeği nerede yapmıştınız.19 mayıs üni.tüp bebek bölümü hakkında bilgin varmı canım.özellikle microtese konusunda.

iyiyiz canım sen nasılsın.

teşekkürler canım bende iyiyim bu arada ben topiğin eski üyelerinden sevgidolu zaman arkadaşım gelmişsin topiğe çok sevindim inşallah bir an önce kızına kavuşursun
baharcığım canım Allahım eşine şifa versin tez vakitte bebeğiniz gelsin canım inşallaah

bacımm çoook geçmiş olsun rabbim yardımcı olsun bak sende ne güzel demişsin Mevla neylerse güzel eyler inşallah sizin hakkınızdada güzel olanı eyler dualarımız seninle

hayal 32 hoş geldin.bebiş nasıl.

Canim kusura bakma cepten girfigim icin yazamadim gordum merhaba
Dedigini carsambadan beri evdeyim artik izne ciktim gun sayiyorum
Ve insallah dogum esnasinda hepiniz icin dua edicem isyerinden de bir iki ark rica etti bize de dile diye
Allahim daha cok aratmasin insallah.ben gelismeleri okumaya calisiyorum
Samsunda tedavi olduk biz kim ne derse desin ey buyuk allahim o istedi
O verdi diyorum.burdaki hoca sertac bey fena degil cok kalabalik
Oldugundan burasi haliyle kafasi yogun oyle birebir ozel muamele yok
Hoca da muayene edince her ihtimal iyi olsun istiyo ben 5 ay gittim geldim
En sonunda baslatti biraz bazen asabi oluyodu.cok sukur fszla
Ugrasmadik bizde en son testte 24bin cikmisti her ihtimale karsi esim
De ac gelmisti opu gunu ise yarar bulamazlarsa mikro tese yapicaklardi
Ama gerek kalmadi cok sukur o yuzden tese konusunda pek bilgim yok
Ama benim le beraber iki kisi daha vardi yani o gun ucumuzunde oldu ayni gun
Yani sperm azdi onlarda da.hocanin da tabi ki transfer tecrubesi onemlidir ama allah istedi
O verdi.insallah sizler de yasarsiniz bu mutlulugu.

nasılsınız gerçi hallerinizden anlıyorum ama nee yapalım imtihan dünyası bizde üçüncü kontorolümüz celaleddin hocayla Mevla nasip ederse salı günü gideceğiz ama nedense bugün içimde karamsarlık var olmayacakmış gibi artık ağlayamıyorumda önceden ağlıyodum rahatlıyodum nurusima ne yaptı acaba aklım onda kaldı inşallah ayrılı haberlerle gelir hepinize hayırlı akşamlar hayırlı haberlerle buluşmak dileğiyle insallah

rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin.darısı bizim gibi sperm görmeyi bekleyenlerede olur inşallah.

inşallah güzel haberler almak nasibinde olur canım.şu an bende senin gibiyim.ağlayamıyorum ve güçlü görünmek zorunda kalmak benim sınavım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…