Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadasim yazmayim dedim ama dayanamadim daha 1 ay olmadi esim celalettin hocaya kontrole gitti evet vakifa bagis aliniyor ama 200 degil esimin yaninda 65 lira varmis onu vermis bizim dusundugumuz daha fazlaydi ama ekstra masraflar cikti yolda neyse esim kusura bakmayin yanimda bu kadar var deyince almamis yola gideceksin lazim olur diye tek derdi para olsa onuda alirdi bunlari konusmak hic hos degil ama dayanamadim.aktar icinde bilinmis aktarlardan 120 lirayada aldik evet ama onlar bir aylik kurlerdi bunu 3 ay kulancaz faydasi olur olmaz bilemem ama care aramaktan baska caremiz var mi

bağış diyorsunuz peki bunun makbuzu varmı canım.200 lira aldığı kaç arkadaştan duyduk.evet tek derdi para ve hediye kusura bakmayın.65 lira bile talep edemez canım.madem yola gideceksiniz lazım olur diyorda neden bağış yapmanızı istiyor.bende gittim ve ilk defa gittiğim halde benden istediklerini yazdım.keşke hoş şeyler olsaydıda hoş şeyler yazsaydım.evet hepimiz çaremizi arıyoruz benim demek istediğim bizim çaresizliğimiz başkasının işine gelmesin.ben bu tepkimi hangi doktor olursa olsun dile getiririm kimse kusura bakmasın.şunuda belirteyim hiçbir kanunda devlet hastanesinde çalışan bir memur bağış veye hediye kabul edemez.

canım bosuna kendını paralıyosun bızım durumumuzdakı herkez ınanmak ıstedıgımız için her seye tamam dıyoruz sadece senın benım gıbı bı kac arkadasın kafasında bazı gercekler uyanıyor umut dunyası ıste belkıde suan bunları soyledıgımız ıcın çogu bıze kızıyor bılıyorum vicdanın ve aklın almıyor benımde oyle ama bence artık bosver cok sacma okudukca guluyorum bu doktorlar neden var ozaman bıtkılerle her seyı halledelım yazık baska bısey dıyemıyorum kusura bakmayın arkadaslar yıne cenem durmadı yanı.
çok haklısın.ben kimseye ona veya buna gidin demiyorum.tamam çaresiz gitmek zorundayız ama doktora bunu usuluncede söylemek gerekir.

çok haklısın.ben kimseye ona veya buna gidin demiyorum.tamam çaresiz gitmek zorundayız ama doktora bunu usuluncede söylemek gerekir.

kımse bızım soyledıklerımıze ınanmak ıstemıyor belkı cogunun kafasında soru ısaretı var fakat dedımya umut dunyası hayellerı yıkılsın ıstemıyor boyle ınanmak ıstıyolar dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlar arkadasım bence kovulmadan bosverelım elbet ıyıysede kotuysede bı sekılde ortaya cıkar ilahi adalet bu çaresızlıgımızden faydalananların ayagına dolandırsın ınsallah bu mubarek gecede yınede ınsalh sıfa olur tek temennım bu

bakın size bişey enlatacağım.bundan 2 yıl önce ozaman gerçekten iyi ola bi doktora bügün gittim.ozaman doktor daha yeni gelmişti ve çok ilgileniyordu.bugün baktım bu doktor diğer doktorlardan yedibuçuk lira fazla alıyor.dedim herhalde okadar ilgi gördü böyle oldu.içeri girdim devlet hastanesi modunda ben çıkmadan hasta alıyor.daha benim muayenem bitmeden başkası hop içerrde.sonuç göstermeye gittim.aynı şey.dedim doktor bey ben çıkmadan hasta alamazsın.benim rahatsızlığımı benim iznim olmadan başkasını yanında anlatamazsın.kem küm etti.60 hasta değil 50 alın ama ilgilenin dedim.devlet hastanesine gitmek daha iyi en azından fark vermem dedim.ne kadar ekmek okadar köfte dedim.hiç bir şey diyemedi.

arkadaşlar neden burda kimse celallettin beye gidip vakıfta 200 lira istediğini yazmıyor.hani hoca bunu allah rızası için yapıyordu.hani hoca devlet hastanesinde çalışıyordu.hani doktor bey içinden çıkaamadığı durumlarda endokrin veya üroloji hocalarına yönlendiriyordu.daha ben bir kişi dışında endokrine yada ürolojiye yönlendirdiğni duymadım ve insanların din adı altında bunu yapmalarına tahammül edemiyorum.neden korkup yazmıyorsunuz.uzman doktora nasıl 200 lira verebilirsiniz.lütfen ama lütfen bu yaptığı yasal bile değil.hadi doktor beyin benim götürdüklerime ihtiyacı yoktuda sizin paralara epey ihtiyacı var.200 verdiniz doktora 400 verdiniz aktara.yol ve barınmayı saymıyorum.herkes bu kadarmı zengin para hesabı yapmıyorsunuz anlamış değilim.zaten microtese parası kadar ve daha fazlası gidiyor.ya hiçbiriniz demedinizmi biz bu aktara neden bu kadar para veriyoruz.kesinliği yüzde kaç diye.

canım hastanede çok yoğun bir taraftan telefonlar bir taraftan hastalar adamın başını kaşıyacak vakti yokru ben kendim gördüm dün ve salı günü ondan başka o kadar hastası olanda yok inan bana ve bize çok yakın çok ilgili davrandı şimdiye kadar gittiğimiz doktorlara o kadar çok paralar döktükkü yüzümüze bile bakmadılar vakıfa çağırmasındaki amaçta rahat konuşabilmek daha iyi ilgilenmek bence amacı gerçekten para almak olsa kendi özel yeri varmış ayrıca oraya çağırırdı ve oradaki muayene ücreti daha fazlaymış bağış işine gelincede öyle yerlere bağış yapmak hiçte zorumuza gitmedi sonuçta allah için hizmet için yapan kişiler bilmiyorum ama biz çok memnun kaldık hocadan tek çare bulalımda para pul gidersede gitsin napalım allah yardımcımız olsun ..

bende sizlerden daha çaresizim.benim kucağımda bebeğim varda ben bunları size anlatmıyorum.çırpınıyorum.ama yok olmuyor ne yapsam olmuyor.

bende sizlerden daha çaresizim.benim kucağımda bebeğim varda ben bunları size anlatmıyorum.çırpınıyorum.ama yok olmuyor ne yapsam olmuyor.

canım ümitsiz olursak daha kötü oluruz ne olursa olsun ümidimizi kaybetmeyelim allah verecek olduktan sonra anne olmayı bize nasip ederse inşallah enindde sonunda olur ama nasip etmemişse biz kendimizide parçalasak yine olmaz umudumuzu kesmeyelim allah kimseye kaldıramayacağı kadar yük vermezmiş inşallah bizde birgün evlatlarımıza kavuşuruz.

Günaydın hayırlı cumalar, Mübarek cuma gecesi dün herkese duamı edip öyle uyudum. NURUSİMA canım arkadaşıma da güzel haberler vermeyi nasip etsin mevlam, MELEK arkadaşımıza ve zamanı gelince hayırlısıyla bizlere de.

Hepınıze hayırlı cumalar rabbım bugunun hurmetıne hepımızın gonlunden gecen muradını en kısa zamanda nasıb etsın , nurusıma canım ınsallah sendende guzel haberler alırırız ısın rast gıder yuzun guler allahın ıznı ıle ; tedavıdekı dıger arkadaslar rabbım hepınıze anne olmayı nasıb eder ınsallah bu cuma hurmetıne hepınızın yuzu guler ınsallahh

herkese günaydın arkadaşlar, kısmet olursa önümüzdeki hafta Celattin hoca ile ilk defa görüşmeye gideceğiz. Yaklaşık 27 saatlik bir yolculuk yapacağız. ve maalesef ilk defa istanbula gitmiş olcağız. üstelik eşimin iznide oldukça az. dolayısıyla kafamda bir sürü işaretleri var tecrübelerinizle bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Geçmişi mümkün olduğunca okumaya çalıştım, Celalettin beyle ilgili hastahane, vakıf ve özel muayeneden bahsediliyor kendisini en rahat nerede bulabirim. Randevu sistemi var mı? bir de hastahanesinin yakınlarında otel, öğretmen evi vs. varmı? Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Günaydınn kızlarrrrrr ..yağmurlu istanbulll sabahındannnnn..:3:
Herkese Hayırlı Cumalarrrrrr..

Enfall cnm hoşgeldinn oğluşunlaa. dönmüşsünüz türkidenn....:16::16::16::55:
nasılsın cnm nasıl gidiyoo hamilelik.:34:

hayırlı cumalar RABBİM GÖNÜLÜMÜZDEN HER NE GEÇİYORSA ONU NASİP ETSİN DUALRIMIZ KABUL ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNN YUVALARIMIZA(ülkemize) HUZUR VERSİN HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA SONSUZ HAZİNESİNDEN ONU NASİP ETSİN İNŞŞ

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar
arkadaşlar daha öncede yazmıştım sonuçsuz bir microteseden sonra eşimde sperm çıkışları gözlenmişti ve doktorumuz bizi tekrardan tüp bebeğe yönlendirdi 5 tane dondurulmuş spermimiz var ondan önce 4 hücre çıkışı daha olmuştu fakat dondurulmamıştı doktorumuz laboratuvarı arayıp dondurulmasını istemişti fakat donduruldumu bilmiyoruz. Şuan tedavinin ortasındayım ve eşimin son iki testinde de hiç bir şey çıkmadı dün hemşiremiz aradı tekrar eşimin doktoru emre beyle bir görüşme yapacağımızı söyledi eşimle ikimizde çok üzüldük yarın kontrolde bize neler söylenecek bilmiyorum ve korkuyorum o dondurulmuş 5 hücre çözüldüğünde hiç bulunamıyabilirmiş ama suanada inanıyorum Allah nasip edecekse o 5 hücredende olur.

hepinize hayırlı cumalar Allahın selamı üzerinize olsun,bizim gibi bu imtihanı en zor şekilde geçiren tüm kardeşlerim Allah hepimizin şifasını versin hayırlısı ile kuzcuklarımıza kavuşalım inşallah .bugün rüyamda miniklerimi gördüm aynı gerçek gibiydi uyandım etrafıma bakıyorum yoklar çok üzüldüm sonra şükürler olsun hamileyim dedim hala buna inanamıyorum çünkü ben hep rüyamda hamile olduğumu görürdüm ve sonrası yoktu ama şimdi çok duygulandım:43::43::43: bunu buradaki tüm kardeşlerim yaşar inşallah hep dualarımdasınız hep canım kardeşlerim benim:16::16::16:

Günaydınn kızlarrrrrr ..yağmurlu istanbulll sabahındannnnn..:3:
Herkese Hayırlı Cumalarrrrrr..

Enfall cnm hoşgeldinn oğluşunlaa. dönmüşsünüz türkidenn....:16::16::16::55:
nasılsın cnm nasıl gidiyoo hamilelik.:34:

CANIIM HOS BULDUUK EVET DONDUK TEYZESI GEZDIK DOLASTIK OGLUSUMLA , HAMILELIK COK GUZEL GIDIYOR MASALLAH SADECE ACAYIP KRAMP GIRIYOR BACAKLARIMA BUGUN KONTROLUM VAR NEDEN OLUYOR KI ANLAMADIM USTELIK COK SIK YURURKEN BILE KRAMP GIRIYOR NEYSE BUNADA HAMD OLSUN . SENIN NASIL GIDIYOR AMAN DIKKAT ET ANNESI YEGENIM ONCE ALLAHA SONRA SANA EMANET :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

eyinas canım doktorlar konusunda ben herzaman sana ve senin gibi düşünenlere çok hak veriyorum .canım kardeşim biz ilk olumsuz tedaviyi egede ünivde yaptırmıştık doktor pratisyenmiş zamanında acilde çalışmı düşün artık guya herşey ücretsiz devlet karşılıyor bizden iki üç kez bağış adı altında 700 tl,300 tl gibi paralar aldılar haram olsun makbuzlarıda elimde çok şikayet etmeyi düşündüm ama eşim hep engel oldu.onların eline düştük ya soyup soğana çeviriyorlar .her alanda yolsuzluk usulsüzlük yapılıryor niçin bizim tedavilerimizde yapılmasın ki hemde konu buna çok müsaitken .doktorumu dersin aktarımı dersin,falcısı mı dersin,kocakarılar mı dersin ........hayır etmesin Allaha havale ettim.gecen yaz eltim benim adıma fal baktırmış balandıra ballandıra anlatıyor o kadar kızdım ki sen bana sormadan ne falı baktırıyorsun dinimizde böyle şeyler yok günahı senin olsun dedim:47:beni kandırsaydı birde oraya benden para alacaktı :47::47: kendininde 10 yıl çoçuğu olmadı...........of of yazsam sayfalar sürer

Hepınıze hayırlı cumalar rabbım bugunun hurmetıne hepımızın gonlunden gecen muradını en kısa zamanda nasıb etsın , nurusıma canım ınsallah sendende guzel haberler alırırız ısın rast gıder yuzun guler allahın ıznı ıle ; tedavıdekı dıger arkadaslar rabbım hepınıze anne olmayı nasıb eder ınsallah bu cuma hurmetıne hepınızın yuzu guler ınsallahh

enfalciğim hoş geldinnnnnnnnnnn.seni çok özledik bebişin oğluşmuş çok sevindim .benimkiler 3 taneydi biliyormusun bir tanesini aldılar :43:çok yıpratıcı oldu şimid ikiz ve biraz riskli herzamanki gibi dualarını bekliyoruz seni çok öpüyorummmmmm:16::16::16::emir_bebek::emir_bebek:

hepinize hayırlı cumalar allahın selamı üzerinize olsun,bizim gibi bu imtihanı en zor şekilde geçiren tüm kardeşlerim allah hepimizin şifasını versin hayırlısı ile kuzcuklarımıza kavuşalım inşallah .bugün rüyamda miniklerimi gördüm aynı gerçek gibiydi uyandım etrafıma bakıyorum yoklar çok üzüldüm sonra şükürler olsun hamileyim dedim hala buna inanamıyorum çünkü ben hep rüyamda hamile olduğumu görürdüm ve sonrası yoktu ama şimdi çok duygulandım:43::43::43: Bunu buradaki tüm kardeşlerim yaşar inşallah hep dualarımdasınız hep canım kardeşlerim benim:16::16::16:

selam canım nasılsın kıs sana yazıyorum yazıyorum bı turlu yayınlanmıyo ; ayyy ben cok cok sevındım masallah 3 uzlerın oluyor allahım sana bagıslasın ınsallah sag salım dogurmak nasıb olur saglıklı bı sekılde kucagına alırsın ay nasıl sevındım benımde hayalım 3uz olmasıydı ama nasıb bunada sukur nasıl gıdıyor aman dıkkatlı ol bebısımın kardeslerıne ıyı bak teyzesı sen ve bebıslerın allaha emanet oluun

enfalciğim hoş geldinnnnnnnnnnn.seni çok özledik bebişin oğluşmuş çok sevindim .benimkiler 3 taneydi biliyormusun bir tanesini aldılar :43:çok yıpratıcı oldu şimid ikiz ve biraz riskli herzamanki gibi dualarını bekliyoruz seni çok öpüyorummmmmm:16::16::16::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]

CANIIM YAAA COK COK OZUR DILERIM MESAJINI GORMEDEN YAZDIMMM BEN BILMIYORDUM 1 TANESININ ALINDIGINI NOLUR HAKKINI HELAL ET UZMEDIM INSALLAH SENI AYYY COK KOTU HISSEDIYORUM SUAN KENDIMI :43::43::43: OLSUN SAGLIKLI OLSUN 2 TANE OLSUN 1 TANE OLSUN YETERKI RABBIM HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASIB ETSIN ALLAHIM SENIDE BEBISLERINIDE KORUSUN INSALLAH

Back
X