Arkadasim yazmayim dedim ama dayanamadim daha 1 ay olmadi esim celalettin hocaya kontrole gitti evet vakifa bagis aliniyor ama 200 degil esimin yaninda 65 lira varmis onu vermis bizim dusundugumuz daha fazlaydi ama ekstra masraflar cikti yolda neyse esim kusura bakmayin yanimda bu kadar var deyince almamis yola gideceksin lazim olur diye tek derdi para olsa onuda alirdi bunlari konusmak hic hos degil ama dayanamadim.aktar icinde bilinmis aktarlardan 120 lirayada aldik evet ama onlar bir aylik kurlerdi bunu 3 ay kulancaz faydasi olur olmaz bilemem ama care aramaktan baska caremiz var mi
bağış diyorsunuz peki bunun makbuzu varmı canım.200 lira aldığı kaç arkadaştan duyduk.evet tek derdi para ve hediye kusura bakmayın.65 lira bile talep edemez canım.madem yola gideceksiniz lazım olur diyorda neden bağış yapmanızı istiyor.bende gittim ve ilk defa gittiğim halde benden istediklerini yazdım.keşke hoş şeyler olsaydıda hoş şeyler yazsaydım.evet hepimiz çaremizi arıyoruz benim demek istediğim bizim çaresizliğimiz başkasının işine gelmesin.ben bu tepkimi hangi doktor olursa olsun dile getiririm kimse kusura bakmasın.şunuda belirteyim hiçbir kanunda devlet hastanesinde çalışan bir memur bağış veye hediye kabul edemez.