Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim şükürler olsun sana bu haberi verdirene
şu anda gözlerim dolu dolu oldu oldu ağlıyorum inan ki :43:
Ama bil ki bu gözyaşları sevinçten tatlım.
Inan ki senin şu andaki halini anlayabiliyorum gülüm.
Ve çok şükür ki bir azo lu daha aramızdan mutlu şekilde ayrıldı.
Rabbim bundan sonra da musmutlu haberler almak nasip eder inşallah:16:
Tutmayın beni çok mutluyuuuuuummmm :64::64::64::64::64::64:
Oy oy yandan yandannnnnn :32::32::32::32::32::32::32::32::32:
Geliverin gari :21::21::21::21::21::21::21:

bu mutluluğun tarifi yok tatlım durmak yok halaya devam :64::64::64::64::64::64::64:32::32::32::32::64:.64::64:

Celalettin Hoca nın Vakıf için para alması konusuna değineceğim.
Evet bizde İlk İstanbula gittiğimiz zaman herkes gibi bizde akşam vakıf buluştuk.
Doktor o zaman daha net yani ayrıntılı konuştu ve eşimi muane etti.
Para konusuna gelince o vakıfta Yurt dışından gelen öğrenciler kaldığı için bağışta bulunduk ve hoca da bizden şu fiyat istiyorum diye bir şey söylemedi gönlünden kopanı verin dedi.biz de üzerimizde olmadığı için 100 tl verdik.çok mu peki hayır tabikide.oysa o öğrenciler için yardım etmek ne kadar sevap bir bilseniz.onlar ülkemize geliyorlar ve Müslüman olarak geri dönüyorlar ne kadar güzel bir şey.bir kişinin daha Müslüman olmasına yardımcı olmak kat be kat mükafatları vardır.
Ve o gece biz vakıfta kaldık.Doktor burda kalın geç oldu gitmeyin dedi ve bizim yatağımızı bile kendi elleri ile hazırladı.yemek içmek serbest dedi.her yeri gösterdi şurası lavabo şurası banyo.... diye... bizimde her gittiğimiz doktor önce parayı verecek yeri gösteriyordu yatacak yeri değil.bizim de o gün otelde yerimizi ayırtmıştık ama bir yanlışlıktan dolayı ertesi güne ayırmışlar.geç vakit oldu diye başka yere de gidemezdik.
Doktorun her kelimesinden Allah çıkıyor ve söyleyin bana bu kişiden zarar gelir mi bizlere ve çok şükür ki burda uyguladığı tedavi sonucu olumlu sonuç alan canlı şahitleri var.
Doktor bizler için çok çalışıyor ayrıca araştırmayı seven birisi.dua edin de kanserin ilacını da biz bulalım diyor.
O yüzden arkadaşlar içiniz rahat olsun celalettin hoca ile tedaviye devam.
Kırdıysam affola.......

İNŞALLAH canım ya
çok şükür Celalettin Hoca meyveleri vermeye başladı
offff duramıyorum yerimde yaaaaaa
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
:21::21::21::21::21::21:
:62::62::62::62::62::62:
valla bende duramıyorum kuranımı nasıl okudum bilemiyorum sevinçden hadi yandan yandan oh oh
inşlh kaderciğim yaaa
hepimizde çıksın hepimiz spermleri görelim inşlh
:52::52::52::52::52::52::52::52::64::64::64:

insallah canım ya hepimizden süpermenler cıkar valla cook sevindim kuzum ya artık bende cesaretlenmeye basladım önce nursima flask nursen nzlyn durul denizderya oh hepsi kurtuldu Allahın izniyle sıra bizlerde

Celalettin Hoca nın Vakıf için para alması konusuna değineceğim.
Evet bizde İlk İstanbula gittiğimiz zaman herkes gibi bizde akşam vakıf buluştuk.
Doktor o zaman daha net yani ayrıntılı konuştu ve eşimi muane etti.
Para konusuna gelince o vakıfta Yurt dışından gelen öğrenciler kaldığı için bağışta bulunduk ve hoca da bizden şu fiyat istiyorum diye bir şey söylemedi gönlünden kopanı verin dedi.biz de üzerimizde olmadığı için 100 tl verdik.çok mu peki hayır tabikide.oysa o öğrenciler için yardım etmek ne kadar sevap bir bilseniz.onlar ülkemize geliyorlar ve Müslüman olarak geri dönüyorlar ne kadar güzel bir şey.bir kişinin daha Müslüman olmasına yardımcı olmak kat be kat mükafatları vardır.
Ve o gece biz vakıfta kaldık.Doktor burda kalın geç oldu gitmeyin dedi ve bizim yatağımızı bile kendi elleri ile hazırladı.yemek içmek serbest dedi.her yeri gösterdi şurası lavabo şurası banyo.... diye... bizimde her gittiğimiz doktor önce parayı verecek yeri gösteriyordu yatacak yeri değil.bizim de o gün otelde yerimizi ayırtmıştık ama bir yanlışlıktan dolayı ertesi güne ayırmışlar.geç vakit oldu diye başka yere de gidemezdik.
Doktorun her kelimesinden Allah çıkıyor ve söyleyin bana bu kişiden zarar gelir mi bizlere ve çok şükür ki burda uyguladığı tedavi sonucu olumlu sonuç alan canlı şahitleri var.
Doktor bizler için çok çalışıyor ayrıca araştırmayı seven birisi.dua edin de kanserin ilacını da biz bulalım diyor.
O yüzden arkadaşlar içiniz rahat olsun celalettin hoca ile tedaviye devam.
Kırdıysam affola.......

tülaycığım şimdi zaman çok kötü artık insan kime inanacak kime inanmayacak şaşıp kalıyor sizin haklı olduğunuz noktalarda var .bende inançlı bir insanım ve dini vecibelerini yerine getiren insanları çok severim fakat bazıları gerçekten samimi değil yada göstermelik örneğin benim bir yöneticim vardı çok ibadet yapardı namazında kuranında idi ama çalışanları arasında çok adaletsizlik yapar çıkarına göre davranırdı tabiki bu sizin konunuza bir örnek olamaz inşallah doktor bey söylediğiniz gibi samimi bir müslümandır çünkü hiçbir kardeşimin bu konuda birileri tarafından sömürülmesini istemem çünkü varımızı yoğumuzu bu yolda harcıyoruz ....ayrıca benim gözüme çarpan bazı üyeler var sanki kendileride azolu gibi falan yazıyorlar fakat maksatları buradakileri belirli aktarlara yönlendirmek...Allah herkesin gönlüne göre versin karşımıza vicdanlı insanlar çıkartsın kötü niyetlilerden hepimizi korusun .bugün cemrenin sevindiği gibi hepiniz sevinin inşallah öpüyorum seni tülaycığım :16:

valla bende duramıyorum kuranımı nasıl okudum bilemiyorum sevinçden hadi yandan yandan oh oh

insallah canım ya hepimizden süpermenler cıkar valla cook sevindim kuzum ya artık bende cesaretlenmeye basladım önce nursima flask nursen nzlyn durul denizderya oh hepsi kurtuldu Allahın izniyle sıra bizlerde

Kadercimmmmmmmm cnm inşallah sizdeeeee kurtulucaksınızzzzzz..ve hamiş olucaksınız....:52::52::52::52::52:

Kadercimmmmmmmm cnm inşallah sizdeeeee kurtulucaksınızzzzzz..ve hamiş olucaksınız....:52::52::52::52::52:

insallah canım içine öylemii doguyor canım ya ne bileyim bugüne kadar hiç inasım gelmedi içimde her zaman bir burukluk vardı ama bilemiyorum haziran 19 da tam 3 yılımız doluyor evlilimizde rabbim bize insallah o gün hediyemizi verir taze annecik hakkaten içine doguyomu Allah razı olsun canım rabbim sizde kötülüklerden korusun yigenime iyi bak emi kuzum biloyosun onun teyzeleri cok :)

yeni dua listesine mi geçiyoruz isimleri neden yazdırıyorsunuz?

cemrem çok sevindim allah hepimize o sevinçleri yaşatsın amin

seni de umduğuna kavuştursun

insallah canım içine öylemii doguyor canım ya ne bileyim bugüne kadar hiç inasım gelmedi içimde her zaman bir burukluk vardı ama bilemiyorum haziran 19 da tam 3 yılımız doluyor evlilimizde rabbim bize insallah o gün hediyemizi verir taze annecik hakkaten içine doguyomu Allah razı olsun canım rabbim sizde kötülüklerden korusun yigenime iyi bak emi kuzum biloyosun onun teyzeleri cok :)

canım ben inanıyorumm hepsiniz kurtulacaksınız sıraylaa ..:31:
bende bundan bi kaç sene önce şimdiki güzellikleri mutluluğu yaşacağımı tahmin bile edemezken şimdii ne durumdayımm:49:
görüyoruz her sene kaç arkadaşımız kurtuluyo ve hamile kalıyoo ..herşeyin bi vakti zamanı var sadece .ben çok bekledim inşallah sen ve diğer arkdaşlar çok beklemezsiniz sizler içinde zamanı gelmiştir..bu mutluluğu yaşamanın.:26::26::26:
ama ben ümidimi hiç kaybetmemiştim bi gün olucak diyodum hep eşime tabi eşim hep olumsuz düşünüyodu..
en sonki m.tese günü bile bana neler yaptıı beni çok üzdü..
hep sabrettim herkese ve herşeye rağmen sonunda Rabbim nasip etti.
inşallah cnm sizde 19 haziranda sevinirsiniz..:52::52::52::52::52:
size çok büyük bi hediye olur..
bakıyorum teyzesiiiiiiii ..kuzumaa elimden geldiğince ..Allaha emanetttttttt .:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Pamugummmmmmmmmmmmmmmmmmmm gözleriniz aydin olsun bitanemmmm....
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
Ne diyecegimi ne yapacagimi sasirdim sadece agladimmmmmmmmmm...
O kadar cok sevindim ki bitanem anlataamam hatirliyormusun anneler gününde annen ve senin icin cok üzülmüstüm...
O gün hep dua ettim Allahim kardesime en kisa zamanda anneligi yasatta acilarini unuttur diye...
Allahima binlerce sükürler olsun kendi esimde ciksa ancak bu kadar sevinip aglayabilirdim...:16::16::16::16::16::16::16::16:
Canimsin benim ya hadi insallah en kisa zamanda tüp bebege 6tane:nazar::nazar::nazar::nazar: yeterde artar bile.....:1::1::1::1:

canım bizde 5 aydır celaleddin hocayla tedavideyiz celalledin hocanın tel num varmı en kolay bilgiyi öyle alısın zaten kendisi çok güzel yönlendiriyo

evet canım numarası var aramadım ama kendisine mail attım. sizde mi başka şehirden gidiyorsunuz.

Tatlim oglusun ve sen h.geldiniz...Nasilsiniz???:nazar::nazar::nazar::nazar:
Nasil gecti canim tatiliniz anneanneyle bol bol özlem giderdinizmi??
Canim ne yaptilar annenler hamile oldugunu ögrenince? dönmeni bekledim sormak icin..
Cok heycan verici ben seviyorum böyle seyleri...
Ama tatil cok cabuk geciyor degilmi canim???
Simdi sen döndün ya anne babanin yanindan benim bile icim burkuldu...
Gurbette olani gurbette yasayan anlar canim arkadasim...:16::16::16::16:

kizlar wireles ten baglaniyorum
ınanin hala soklardayim nasil acayip bi duygu varya
kizlar sinucu alinca ole kalakldik 6tane sperm yaziyodu ya:52::52:
Bide 640 000 immatur germ varmis
7seneye yaklasik bu ani bekliyodum hep hayal kurardim sole yaparim bole yaparim duyunca diye
ınanin duydum okudum ama hic bi sey yapamadim simdi ara ara aglamata basladim sevincten aglamak cok guzelmis kizlar
ıns suzlerde bole sevincten aglarsinizzz :14:
Ben bole bi gun gordumsem ki denizbulutun dedigi gubi esimin hali tedavisi yokken bulunduysa sperm suzlerde cikmak ne kelime sizde tasacaklarr
kuzlar gercekten celalettin beye guvenin oluyo iste canli sahidi benim sperm degil hucre degil hic bisey yokken sperm cikti 6 ayda inanin goreceksiniz guvenin celalettin beeeee

kıııssssss cemrem29 gozun aydınnn masallah tebarekallaah rabbım tamamına erdırsın ınsallah ayyyyy ne guzel bı haber bu ınan cok cok sevındııım hadı sende kurtuldun cok sukur darısı cervan ve denızbulutun ve tum arkadasların basına allahım herkesın yuzunu guldursun ısteyen herkese evlat nasıb etsın ben sımdıden baslıyım halayıma :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::64::64::64::64::64: O altıtane sıpermcıler ınsallah altıtane evlada donusurde tuvaletten donunu cekemeden cıkarsın :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::33::33::33: Gecenlerde bırı bana oyle soylemıstı sımdı ne zaman tuvalete gıtsem aklıma gelıyo guluyorum :52::52::52::52: Sende gul dıye soyledım

Çok ama çok sevindim...Rabbim emeklerinizin karşılığını verecek inşallah...Bu hafta birkaç kişiden daha olumlu hber aldık..Senin haberinle de daha çok mutlu olduk...DArısı tüm bekleyenlerin başına:))

Canim benim transferin hayirli ugurlu olsun...
Yegenciklerimi aldin geldin dinleniyorsun...
Biz beklemeye raziyiz canim 12 gün insallah cok güzel haberlerle gelirsin...
Ama inaniyorum ki bebislerin senin gibi bir anneyi birakmayacaklar...
Sen cok inancli bir insansin en kötü olayi bile en güzel sekilde yorumlamana hayranim senin..
.Heycanla sonucu bekliycem tatlim pozitif oldugunu hissettigim halde...

Back
X