öncelikle kızlar bu kadar insafsız olmayın
bunu sölememin nedeni ben gittim gördüm knuştum evet biraz dr. herkesi kendine yakın göruyo konuşurken onu anlayabilirsiniz ama kapıdan girince hadi para ver git yatır diye bişey demiyo kaldı ki dr. bunu kendi isteyerek yapıyo biz mi zorluyoruz dr. beyi
elinden geldiğince yardım cı oluyo bizler burda her konuşmayı yazmıyoruz dr. beyle yazsak ne dersiniz acaba çünki dr. bey acayip pozitif ve umut dolu gözlerle bakıyo para gözleriyle bakmıyo..
vakıfa gelince adam ne yapsın hasta çok olunca akşam sakin kafayla dinliyeyim diyo o yüzden çağırıyo çoğu kişiyi
eşim gitti vakıfa benim babamla bbirlikte ve hoca tek eşim ve babam varmış gibi ilgilenmiş dinlemiş konuşmuşlar para muvzusuna gelince eşimden para istememiş eşim kendi vakıfa yardım edeyim deyip gönlünden kopanı vermiş 80 tl
başka hocalara gelince kendimi anlatayım size
ben yaklaışık 7 senelik evliyim eşimin azosperm hasatası olduğunu evliliğimi,zin 3 .cü ayında öğrendik ve hemen aytuğ kolonkaya ya gittik ve görüştük a.s.m hast. bize şöle dedi
sizin durumuz zor ameliyat olman lazım dedi sonra eşimle a.s.m hast. gittik ve orda üroloji uzman dr. eşime ne hormon ne de kan tahlili yapomadan teseye aldı 45.dk sonra geldi yüzüme sizin çocuğunuz olmaz uğraşmayın böşa paralar harcamayın dedi

ve biz yıkılmış vaziyette kalakaldık sonuç sercolly cell dedi
ondAN SONRA TESADÜFEN İNTERMNETTE GÖRDÜĞÜMÜZ Bİ BİTKİSELCİYE GİTTİK ONA SİZ her ay 500 tl vermek süretiyle 1 buçuk sene gittik ve sonuç kocamannn bi 00000
sonra memorial hast. gittik semih özkan dr. beye oda genetik test ,hormonlar, muayna parası her seferinde verdik ve aylarca oraya da para akıttık.bu dr. da prof yani anlayın.
sonra kaan aydosa gittik oda 2 sene boyunca ameliayta almak için uğraştı durdu eşimi ve ben ist. oturuyorum hesap edin her AY ANKARAYA GİT GEL YAPTIK MUAYNE VE TAHLİLLER YOL parası verdik sonuç kocaman bi 0000 daha
sonra emre beye gittik umut tüp bebeğe bize önce muayne parasını yatırın gelin dediler,sonra hormon testleri yapıp ameliyata aldı beni de hazırladı eşim ameliyattan çıkmadan ebn ve kayınbabaa dönüp
sizin eşinizde sperm bulamadık ve dediki eşin kuru bi ağaç gibi düşün ölmüş ağaç yeşermesse eşin nasıl yeşersin dedi ve ölece çıktık ordan ve oda uğraşmayın olmaz bitkiselleri, hiççççççç denemeyin sakın yararı yerine daha kötü olur dedi eşim için
umudumun çokta azaldığı dönemde gözdem arkadaş geldi yazdı önce ben pek ehemniyet vermedim ama sonra dedim ki deneyelim ne kaybederiz artık zaten tükendik dedim ve eşimle celallettin beye gittik
ne muayne parası aldı ne para lafı etti evet bitkisellere yönlendirdi ve sende varikosle var dedi hemde bayağı ileri derecedeymi,ş 5.3mm miş bunu emre bey GÖRMEDİMİ İŞTE PARACILAR KİM ÇIKTI ORTAYA
sonra eşim ameliyat oldu ardında pasta tarifi gibi preglny ve menegon verdi, kulalndık 1 milyon hücre gördük ilk defa

2 ay sonra yani bugün 7 seneye yakın hayatımızda bi sperm testtinde rakam gördüm
rabbime hamdolsun ki iiki dr. celallettin beyi karşımıza çıkardı
vesile olanlardanm da allahım razı olsun ayağı taşa takılmasın inşllhhhhh
he ben burda yılalrdır varım celalettin beyide böle tanıdım ne YALAN SÖYLERİM NEDE YALAN SÖYLEYENLERE ORTAK OLURUM....