gulzacığım hayırlı akşamlar canım ben hemen özelden sana msj attım uzun uzun artısını eksisini anlattım ama gönderilen msjların arasında yok,muhtemelen gelmedi buraya yazayım.canım biliyorsun bizde daha önce sizin gibi ege üniv.izmirde tedavi görüyorduk...sonra bende uzun arayışlar ve kararsız anlardan sonra Recai hocada başladık.öncelikle kimseyi biryere yölendirmek veya yönlendirmemek gibi bir çabam yok Allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin,gönlüne göre versin biz recai hocada başladık hoca prof.ve türkiyede ilk tüp bebeği yapan doktormuş,baştan şunu söyliyeyim kliniği çok kalabalık yurt dışından falan çok hastası var o yüzden doktorla bire bir pek muhattap olamaybilirsin fakat önemli konularda kendisini hastasına telefon bile açıyor ...dediğim gibi kilinik kalabalık ve biraz masraflı fakat nasip olur hoca herşeyinle ilgilenirse eli çok hassas hiç can yakmıyor kariyerinin zirvesinde fakat biraz sinirli çünkü çok yoğun çalışıyor ayrıca kliniktede biraz fazla bekliyebilirsin kadrosu anastezi uzmanı ,gürhan hoca,levent hoca tam işinin ehli özellikle anastezi uzmanı hastaya moral vermek için herşeyi yapıyor belki bazı hemşirelerden pek memnun kalmaya bilirsin .şükürler olsun benin transferime recai hoca denk geldi ve transferim yaptı haydi hayırlı olsun dedi .hocam transfer yapıldımı dedim evet dedi yani bana ve bebeklere hiç hissetirmeden yaptı .gürhan hoca yumurtaları topladı çok merhametli ve babacan bir doktor biz yaklaşık on iki on üç kişi fala tedaviye başladık fakat çoğu tek tek elendi yumurtaları yeteri seviyeye gelmedi .ha ayrıca eşimle ayrı bir ürolog ilgilendi tese günü geldi eşimi amaliyat haneye indirmişler o doktorda bize ilk tesenizde çıkmışmıydı diye sordu .çıkmazsa sizden çok biz üzülüyoruz dedi ...fakat canım bunlar yaşanırken olumsuz bazı şeylerde yaşandı illaki maddi manevi bu yol zor bir yol bence git gör içine sinerse devam et içine sinmezse farklı yerlere git dediğim gibi hoca çok yoğun ve kiniğide kalabalık olduğu için bazen bunalıp sıkılabilrsin .ama recai hocanın kariyeri ve tecrübesi için biz çoğu şeyi görmezden geldik ...ben asla şu doktora git mükemmel şu doktora gitme demem Allah hayırlı vicdan sahibi kişileri çıkarsın karşınıza kimsenin sebebi olmak istemem sorduğun için uzun uzun yazdım dediğim gibi heryerin artısıda eksiside var artık bu hastalık çok yaygınlaştığı için merkezler çok kalabalık ...Allahım bu günleri bize nasip etti inş.sizlere daha güzel günler nasip etsin .yolunuz açık olsun hayırlı haberlerini bekliyorum özel sormak istediğin birşey olursada mutlaka sor çekinme
cnmm çok teşekkürediyorum msjların için...evett yaa bana msj gelmiyo gerçekten,ve de yollayamıyorum...sorunu çözemedim...verdiğin fikirler için sağol cnm...epey faydası olur...eğer recai beyde başlarsak ona görebiliriz napıcağımızı, en azından orası ile ilgili bi fikrim oldu...valla çook sağol cnm...tabii ki kafamıza,kesemze uymazsa başka doktora bakıcaz...sen tecrübelerini paylaştıın sadece..içini ferah tut...tabii ki he yerin artısıeksisi va...Allah razı olsun cnm...neyse bişey olursa msjlaşamazsak burdan da konuşuruz...zaten gizlimiz saklımız yok...bi de şunu sorcaktım ben cnm.....hep bakıyorum da sorunu bizimki gibi olanlar bile bitkisel ilaçlar kullanmışlar,doktoru vermiş,kullanmışlar ve doğalyoldan sperm çıkışı olmuş,sayı artmış,vs....hadi doktor tamam da bitkiselleri neye göre kullanıyolar ? nerden alıyolar...bari biz de kullansak da belki sayı artar,normal çıkış bile olur,ameliyata gerek kalmaz...sen biliyo musun hiç yada kullandınız mı cnm...? öpt.sevgiyle kal...:)
Herkesee gunaydinlaar
Bugun flzask bebisinii gormeye gidicek
Guzel haberlerle gelicek ins...
Hepimize hayirli cumalar dualarimiz ins kabul olur
Bazen uzaklaşmak gerekir, yakınlaşmak için.
Bazen hatırlamak gerekir, hatırlanmak için.
Bazen ağlamak gerekir, açılmak için.
Bazen anmak gerekir, anılmak için.
Bazen susmak gerekir, duymak için...
Bazende el açmak gerekir RABBE yaklaşmak için....
DUALAR KABUL,CUMANIZ MÜBAREK OLSUN EFENDİM...
DULARDA OLMAK ÜMİDİ İLE...
HAYIRLI CUMALAR...
günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
Hayırlı cumalarr.... Rabbim bu mübarek günde ettiğiniz tüm duları kabul etsin inşaallah
bugünn bebeğimi görmeye gidicem yine erkenden kalktım her zamanki gibi
Inşallah bi sorun yoktur..tahlilerimm bakalımm nasıll..
Evt cemremm teyzesii görücem gelicem inşallahhhhhh miniği
Günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
Hayırlı cumalarr.... Rabbim bu mübarek günde ettiğiniz tüm duları kabul etsin inşaALLAH
bugünn bebeğimi görmeye gidicem yine erkenden kalktım her zamanki gibi
inşallah bi sorun yoktur..tahlilerimm bakalımm nasıll..
Evt cemremm teyzesii görücem gelicem inşallahhhhhh miniği
Bazen uzaklaşmak gerekir, yakınlaşmak için.
Bazen hatırlamak gerekir, hatırlanmak için.
Bazen ağlamak gerekir, açılmak için.
Bazen anmak gerekir, anılmak için.
Bazen susmak gerekir, duymak için...
Bazende el açmak gerekir RABBE yaklaşmak için....
DUALAR KABUL,CUMANIZ MÜBAREK OLSUN EFENDİM...
DULARDA OLMAK ÜMİDİ İLE...
HAYIRLI CUMALAR...
tülaycığım hep dualarımdasın canım ,msj süpermiş hemen not aldım .seninde cuman mübarek olsun sizde öğretmenler gibi tatile giriyormusunuz ,biz bi fiil devam işe şimdilik raporluyum haftaya başlıyacağım ama şimdiden sıkıntı bastı :44:
Kizlar hepinize gunaydinlar hayirli cumalar...
Bisey sorucam ersel beyin kurlerini esleriniz yemekten oncemi sonrami kullaniyorr....
Bize bisey soylemedi de sizlere bi sorayim dedim...
Herkese günaydınlarrrrrrr,hayırlı cumalar Allahın selamı ,rahmeti,bereketi,ihsanı ,irfanı ve şifası hepimizin üzerine olsun
gulzacığım aklıma gelenleri yazdım dediğin gibi saklımız gizlimiz yok şükür ,benim eşimde normal çıkış olması pek mümkün değil çünkü hiç kanal yokmuş ayrıca benimde tüplerin tıkalıydı yani bizim için tek çözüm tüp bebekmiş.canım ayrıca nerede başlarsan başla tüp bebek raporu al masrafları çoğunu ozaman devlet karşılıyormuş biz çıkartmamıştık benim bazı şartlarım uymadı çünkü ,bitkiseller konusunda hiç bilgim yok bizim hoca da zaten üroloğ değil kadın hast.uzmanı oraya gelen üroloğlarda bitkisel kullandırıyormu bilmiyorum ama klinikte kimseden duymadım daha önce çıkmışsa Allahın izniyle tekrar çıkar zaten iyi bir üroloğ amaliyat öncesi sperm çıkıp çıkmayacağını biliyor az çok fikir veriyor .evet bitkisel kullanan arkadaşlar var doktor takibinde kullanıyorlar Allah hepsine bol bol tohumcuklar nasip etsin inş.şu cuma gününün hürmetine sevdiği kullar hürmetine tüm kardeşlerime ve sizede hayırlısı ile bebekler nasip etsin....görüşürüz A.E.OL (ankarada hangi semtesiniz biz y.mah deyiz)
cnmm bu tüp bebek raporu nedir ?....biz 2 kez devlet hakkımızı kullandık.bu rapor olayı başka bişey mi ? şartları neler ?...ankarada etlik'teyiz cnm...esertepe mah.:)
canım biz arayıp sorduk kendisine sizde sorun bize verdikleri kfrex aç karnına hprex tok karnına alınıyo şimdilik bu kadar diğerlerine başlamadık daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?