sedacığım tekrar hoşgeldin hayırlı olsun Allah sabrınızın karşılığını vermiş Allahın izniyle bu sefer inş.herşey yolunda gider hepimiz için...diğer topikte hamile olduğunu gördüm fakat sen yazmayınca çekindim :26:biliyormusun Allah bizede nasip etti şükürler olsun RabbimeAllahım bizim gibi bebek özlemi duyan tüm kardeşlerim yüzünü güldürsün evlerini çoçuk sesleriyle şenlendirsin a.e.ol
evet canım şükür Allaha büyüyo bebeğim inşallahCanımm benim Allah razı olsunnmasallahh sende buyukmussun mınıklerını Allah a emanet olun ınsallah. Aminn canım Allah bu yolda kımseyı oyalamasın gebe kardeslerım saglıcakla kavussunlar yavrularına dıger kardeslerımde tez zamanda gobıslerıne alsınlar mınıklerını ınsallahhh AMİİİİİİİİİİN
kızlar nasılsınız bnm sonucum negatif olmadı malesef bu sefer pek girmiyodum bugune kdr yazamadım oyuzden malum acıları atlatmak zaman alıyor...
şimdi bnm eşimde sperm çıkışı oluyo ama 3 4 tane bunu çoğaltmanın bi yolu varmı neden bukdr az çıkıyo sebebi ne kafamda birsürü sorular yokmu bunun bi çaresi burda okuyorum hücresi bile olmayan arkadaşlarımzda sperm çıkışları olmaya başlıyor öyleyse ozmn bizimde sayımız artmazmı yardımcı olun....
Hosbuldum canım, Allah razı olsunnnn, ınsallah canım benım ınsallahhhcanım dıger hamılelıgımden ıcımız cook buruk ınan sevınıp ılan etcek kadar hazır hıssetmedım kendımı, hep bı korku var ıcımızde sanırım kucagımıza aldıgımız gune kadar hep bole olacakk:18::18: masallahhhhhhhhh canım tebrık ederımm Allah ım kucagına almanı nasıbb etsın ınsallahh. AMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN canım benım.
bebiş nasıl tatlım nursen sana birşey soracam 2 li ve 3 lü test devlet has. oluyormu bizim klinikte 1100 tl ymiş
bebiş nasıl tatlım nursen sana birşey soracam 2 li ve 3 lü test devlet has. oluyormu bizim klinikte 1100 tl ymiş
kızlarr çok heyacanlıyım eşim celaleddin hocayla konuştu bugün,pazartesi gelebilirsiniz dedi hoca
nasip kısmet olursa pazartesi orda olucaz,hastaneden randevu aldık en erken 16:10 da var sabahtan görüşebilirmiyiz hocayla acaba çünkü tahliller falan olursa sizce sabahtan mı orda olalım?
cnm ben asel _k arkadaşın 1000 tane tefriciyesini okudum mevlam tez vakitte şifasını versin inşllhhhhhARKADAŞLAR HİÇ İYİ HABERLERLE GELMEDİM
KONU SAHİBİMİZ ASEL_K İN RAHATSIZLIKLARI VARMIŞŞ
GÖĞSÜNDE BİR KİTLE VARMIŞ DAHA ÖNCEDE AMELİYAT OLMUŞ ŞUAN KİTLE TEKRAR ETMİŞ İNTİHAPLANMIŞ
KÖTÜ HUYLU OLMA OLASILIĞI VARMIŞ DAHA ÖNCE ALINAN KİTLEDE KÖTÜ HUYLUYMUŞ HASTALIĞI TEKRAR ETMİŞ
KESİN SONUÇ SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK
ASEL_k İ TANIYORSUNUZ İLK TEFRİCİYEYİ BİRLİKTE OKUMUŞTUK
TÜP BEBEKLE HAMİLE KALMIŞTI AMA BEBEĞİNİN KALBİ DURDU ALDIRMAK ZORUNDA KALDIı
HERŞEY ÜST ÜSTE GELDİ DEMEKKİ VUCUDU KALDIRAMADII RABBİM ACİL ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH
TEFRİCİYE
ESMA--------------------244=OKUDU
NURSEN------------------200=OKUDU
ASBELOVE----------------200=OKUDU
BAHAR85------------------200=OKUDU
SİYAHKUĞU---------------100=OKUDU
SEVİL61------------------150=OKUDU
BAŞAK569--------------------250=OKUDU
MUHAT----------------------100=OKUDU
DEBUSİ----------------------100=OKUDU
ALEV99----------------------250=
CEMREM29-------------------1000=
FLZASK2003------------------250=
DERYA06---------------------100
KALAN=1200
YA ŞAFİ
ESMA------------------------1000=
BAHAR85---------------------1000=
SİYAHKUĞU------------------1000=OKUDU
SEVİL61---------------------500=OKUDU
BAŞAK569--------------------500=OKUDU
ASBELOVE--------------------1000=
TULAY------------------------1000=OKUDU
FLZASK2003-------------------1000=
DERYA06---------------------500
EL FETTAH
SEVİL61----------------------500=OKUDU
BAŞAK569--------------------500=OKUDU
ASBELOVE--------------------1000=OKUDU
EL HALİM
SEVİL61----------------------500= OKUDU
BAŞAK569--------------------500=
ASBELOVE--------------------1000=OKUDU
arkadaşlar özellikle bu topiğe yazmak istedim bir azospermli olarak.belki hatırlayanlar vardır ege üniv.de 2 negatif denemeden sonra tayin sebebiyle ve özellikle tüp bebek için Ankara'ya taşındık.yerleşme işlemleri falan daha yeni bitti.artık tedaviye geçmeyi düşünüyoruz yalnız 2 isim duyduk iyi olan.RECAİ PABUÇCU VE TİMUR GÜRGAN.burdan bakabildiğim kadar yorumlara baktım her 2sinden de memnun kalan,kalmayanlar var ki hepsini okuyamadım bile .o kadar çooook yorum var...timur beyi biraz asık suratlı,paracı falan diyolar,ama sanki onun yorumlarından anladığım pozitif alan çok,ama recai beye de dönüp dolaşıp gelen çok var.okudukça kafam karıştı...bu doktorlarımıza tedavi olan arkadaşlar ne düşünüyosunuz.biz henüz gitmedik görüşmeler,burdan araştırdığım kadarıyla.özellikle "durudenizderya" ve "g090" arkadaşlarım...siz de buralarda tedavi olup pozitif almıştınız değil mi? bi de bizim durum belli azosperm ,eşlerimizin durumu yabana atılcak gibi değil,azospermli arkadaşlar nereyi öenrirsiniz ?lütfen deneyimlerini yazın...
bebişiniz olsun diye gösterdiğiniz fedekarlıktan dolayı sizi tebrik ediyorum. Bİz umutta tedavi görüyoruz doktorumuz emre bey ona güveniyoruz. Ankaradada kaan aydos varmış çok iyi diyolar metini çok duydum hatta ankara yakınlarından istanbula tedaviye gelenlere emre beyde kaan beyi öneriyomuş diye duydum (ama bunu sadece duydum) ankaradaysan onunla mutlaka görüş derim azosperm için çok başarılıymış bende bugün yazılarını okudum hatta. Belki bebişinin olmasına bi nebze vesile olurum. Allah kucağımızı boş bırakmasın.
canım arkadaşım benim Allah yardımcınız olsun
inşallah hayırlısıyla bebişlerinde gelir sana
eşinede her daim dua ediyorum canım Allah sıhhat versin diye
baharcığım senden güzel haberler duymayı çok istiyorum çünkü artık hakettiniz ama yakındır Allahın izniyle hem eşin iyileşecek hemde bebişlerin gelecek
selam şekerler nasılsınızben iyi sayılırım ateşim halen devam ediyor ilaç falanda kullanamıyorum bebişim için.
teyzeleri bugün bebişim beni üzdü size şikayet edeyim baribugün biraz lekelenmem oldu çok korktum inşallah bebişim beni terk etmez .arkadaşlarım ben bebeğimin bana sıkı sıkı tutunması ve hayırlısıyla hamile kalmak ve bebeğimi kucağıma alabilmem için salavatı tefriciye başladım bana yardımcı olabilirmisiniz
Canımmmmmmmmcok tesekkur ederım Allah razı olsun Rabbım ısteyen herkese nasıb etsın ınsallahhh. Rabbıme bınlerce sukurler olsun, bılıyorsunuz 31ocakta dogum yaptım 40 ım cıktıktan sonra esımı kontrole goturdum sayımız 600 000 cıktı doktor dogal yoldan sanmıyorum ama cokta umutsuz konusmayım bırkez dogal yoldan olmus nıye bırdaha olmasın dedı, yasınız genc 2 3yıl deneyın olmazsa tup bebek yaparız dedı.. o gun , esıme dedım kı Allah bıze bırkez nasıb ettı anne baba olmayı, bıdaha olmazsada canımız sagolsun (cunku esımın psıkolojısı cok bozuldu ) olmadıgı donem verdıgımız mucadelenın uzerıne , bebegının cansız bedenını morga goturdu yıkadı kefenledı gomdu, bu 5 ay ne cektıgımızı bı Allah bılır Allah ım dayanma gucu versın bıze.. Kızlarr gercekten Rabbımın mucızelerı bıtmıyor korunmayı bıraktım 3. ay ve o ay hamıle kaldım bınlerce kez sukurler olsun Rabbım tekrar nasıbb ettı bıze bu duyguyu, suan gergınız korku doluyuz pek tadını cıkaramıyoruz aslında, ınsallah Guzelll Allah ım evledımı sagsaglım kucaıma almamı eder bu kez.. Sanırım bu korkuda dogum yapana kadar gecmeyecek...
kızlar nasılsınız bnm sonucum negatif olmadı malesef bu sefer pek girmiyodum bugune kdr yazamadım oyuzden malum acıları atlatmak zaman alıyor...
şimdi bnm eşimde sperm çıkışı oluyo ama 3 4 tane bunu çoğaltmanın bi yolu varmı neden bukdr az çıkıyo sebebi ne kafamda birsürü sorular yokmu bunun bi çaresi burda okuyorum hücresi bile olmayan arkadaşlarımzda sperm çıkışları olmaya başlıyor öyleyse ozmn bizimde sayımız artmazmı yardımcı olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?