Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
UMUDUNUKAYBETME gözün aydın canım. çoook sevindim.umudunu kaybetmedin ve mucizen gerçek oldu ne güzel.darsı hepimizin başına.tese olalı ne kadr oldu ve ne kadr zamndır kaan beyde tedavi görüyosunuz?

sagol canim benim evet ilkdefa nickim bana bu kadar yakisti
ama inanai ben cok defa umudumu kaaybetmistim
tese 6. ayda oldu
yanilmiyorsam eylul de de kaaan hocaya gittik

kıslar dünde yazmıştım hamile kalmadan önce böyle içimden gecirmiştim , ben hamile kalmadan yaptırmıştım bi arkadaşa
şimdi şöyle ben 1 aya dogurucam
bi kagıda isimler yazıcam doguma girmeden hemen önceveya o masada beklerken isimlerle dua etmek istiyorum ancak isimlerinizi tek tek bilemiyorum bana özelle isimlerinizi yazaarsanız sizlerede dua etmek isterim mümin münine duası çok gecermiş kabul olurmuş dermanın nerden gelecei bellimi olur hamile kadın dogum esnasında etti duaların kabul oldu söylenir zaten bütn duam önce tıpkı önceden bizlerinde azolu oldumuz giib sizlerinde bu yollları aşıp evlat sahibi olmanızdır çünkü biz çok yaşadık bunun acısını eşimin hala hala agladını biliyorum ve artık unutmak istiyorum beni görenin aklıma hep kısır oldum geliyor diyor bence çok üzülüyorum rabbim inşallahh hepinize hepinize şu sayfaara yazmış kim varsa hepsine nasip eylesin saglıklı evlatlar inşallahh ..

tamam canim benide soyle

umudunu kaybetme canım çokk sevindimmm bu duygunun nasıl bir şey olduğunu yaşamayan bilemez insan sanki bebği olmuş gibi seviniyor
inşlhh tez zamanda bebişlerimizede kavuşuruz tatlım :Saruboceq:

kızlar ne güzel bir haber bu tesede sperm bulunmadı şimdi ise normal yolla cıkış umudunu kaybetme belkide normal yolla bile hamile kalabilirisn zamancım kız bende senden bu şeklide umutluyum içime öyle geliyo belgin inşallah yarın sizdede bulunur rabbim hepimizin yüzünü biran önce güldürür inşallah

insallah canim
zaten kaan hoca oyle dedi
belkki dedi normall yolla hamile kalbilirsin dedi

umudunukaybetme hasi gözün aydın inşallah hamileyim dediğin günlerde yakın darısı belginime olsun inşallah çok sevindim maşallah maşallah
umutsuz1985 anam emrebey umuttüpbebekte çalışıyor cepnosu 05333641878 bu telden ulaşabilirsin umutu arayıp ücretsiz randevuda alabilirsin
larem dünürmü olduk şimdiden ah ah ah bi kızım olsa hamile olsam onun varlıgını içimde hissetsem kucagıma alsam kokusunu içime çeksem minicik ellerini hareketlerini izlesem ah bi olsada sen almasanda ogluna razıyımhayırlısıyla olsa ama benim umudum artık yok ne yalan söyliyim duada etmiyorum napim olursa Rabbimin büyüklüğünden olur zaten geriside boş

amin canim benim
insalah sende en kisa zamanda mucizenle karsilarsin

umudunu kaybetme arkadaşım siz teseyi ne zaman kime olmuştunuz bide bu klomenle proxedi kaç aydır kullanıyorsunuz biliyorum çok sordum ama inana sen bizlere büyük umut oldun

canim ben yurtdisinda cok bilincsiz bir sekilde olmustu hatta biz bilmiyorduk bile tese olacagimiz
canim tamemin degilim ama 3, 4 ay oldu herlade

olur mu canim aklinda ne kadr soru varsa sor
cunku bizim birbirimizin cevaplarina ihtiyacimiz var

umudunu kaybetme arkadaşım nerdesin hadi gelde merak ettiğim sorularımın yanıtını bulayım lütfen

canim ya ozur dilerim
biz bu guzel haberi alinca sasirdik napacagimizi
surekli doktorlarla konusuyorum
dondurmayi planliyoruz
ve bende surekli bir kosusturma icindeydim
cok ozur dilerim

walla bende merak ediyorum cevapları ama sanırım göremicem.tatil başladı yarın kar yağmazsa yola çıkıcaz.kyınvaldeme gidiyoruz.10 gün ordayız.net. yok ancak cafeye gidersem girebilirm.cevapları da çok merak ediyorum ya neyse bakmaya çalışırm bir ara.umarım döndüğümde iyi haberlerinizi alırım.sıra belginde:))

canim ozur dileim
geldim iste
butun sorularizi sorun eger isterseniz ozledende sorabilirsiniz

umudunu kaybetme
öncelikle sonucunuzun iyi çıkmasına çok sevindik
Rabbim inşallah hayırla sonuçlandırır.
ben size bişey sormak istiyorum bizimde sorunumuz azosperm microtese ameliyatı yapıldı ve hiçbişey çıkmadı
bizimde bütün tahlillerimiz çok iyi ama bize biyopside yapıldı ve hücre bulunamadı kaan hocaya sorduk ve aynı ilaçları bizede kullanın dedi hayırlısıyla eşimde ilaçlara başlıcak
acaba sizde hücre bulunmuşmuydu ben bunu merak ettim cevap yazabilirmisiniz teşekkür ederim :):

canim heralde vardi bilmiyorum ama cunku ben yurtdisindaydim ve cok bilincsizdim
o yuzden hic birsey bilmiyordum ama heralde yanlis degilsem vardi

kizlar bugun doktora gittim sag gogsum agriyordu bide cok az damla kadar bile degil yesil akinti geldiydi doktor kucuk bir sey oldugunu soyledi film cekildi ekoyla bakdi gogsumden igneyle sivi aldi sonucu haftaya cuma belli olacak cok korkuyorum kizlarr kotu bi hastalik cikacak diye cok kotuyum rabbim kimseyi korktuguna ugratmasinn insan caninin derdine dusunce cocuk da aklina gelmiyor yeterki saglikli olalim kizlar herseyin basi saglikk

birsey olmaz canim benim korkma
allahim korktuguna ugratmasin evet canim herseyin basi saglik

Umudunukaybetme sorularimizi tek tek cevapladigin için tesekkür ederim.
Sen bize umut kapisini açtin.
Sen yurtdisindasin bizde fransa'da. Oldugun ülkede klomen var miydi. Su an esim kullaniyor fakat haftaya bitiyor nasil yapacagimizi bilmiyoruz türkiye'ye giden gelen yok.
Haftaya aile doktorumuza gidip sorucam.

hayırlı günler ........

gız umudunukaybetme topiği hareketlendirdin beya..........

ama çok güzel mutlu bir haberle hareketlendirdin canım inşallah devamıda gelecek.........

sende tedaviye başla demişsin ama şu sıralar imkansız gibi birşey olacak allah izin verirse ev alacağız fiyatlar biraz tuzlu elde avuçta ne varsa vereceğiz birazda kredi çekeceğiz.......vadeyi kısa tutmak istiyoruz o yüzdende sıkışık yaşayacağız 2 yıl kadar o yüzdende tedavi olamayacağız belki o zamana kadarda tıp dahada ilerler yeni gelişmler olur hakkımızda hayırlısı.........bu topikte herkez allahın izniyle hamile kalacak bende sonlardan geleceğim inşallah...............

ne demişler geç olsun güç olmasın

Back
X