Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Umudunukaybetme sorularimizi tek tek cevapladigin için tesekkür ederim.
Sen bize umut kapisini açtin.
Sen yurtdisindasin bizde fransa'da. Oldugun ülkede klomen var miydi. Su an esim kullaniyor fakat haftaya bitiyor nasil yapacagimizi bilmiyoruz türkiye'ye giden gelen yok.
Haftaya aile doktorumuza gidip sorucam.

rica edrim canim ama buarada gozden kacirdigim sorular olduysa ozur dilerim

canim bu umut kapisi bana acildi ama insallah sizlerede acilacak ve bizler o umut kapilarindan bebeklerimizi alip cikacagiz.

evet canim vardi

canim sana bir tavsiyem var bak bir turk doktora git ve durumunu anlat o sana yardim eder bence
bulundugun yerde hic turk dr yok mu
eger orada yoksa daha buyuk sehre git bulursun bir turk dr

hayırlı günler ........

gız umudunukaybetme topiği hareketlendirdin beya..........

ama çok güzel mutlu bir haberle hareketlendirdin canım inşallah devamıda gelecek.........

sende tedaviye başla demişsin ama şu sıralar imkansız gibi birşey olacak allah izin verirse ev alacağız fiyatlar biraz tuzlu elde avuçta ne varsa vereceğiz birazda kredi çekeceğiz.......vadeyi kısa tutmak istiyoruz o yüzdende sıkışık yaşayacağız 2 yıl kadar o yüzdende tedavi olamayacağız belki o zamana kadarda tıp dahada ilerler yeni gelişmler olur hakkımızda hayırlısı.........bu topikte herkez allahın izniyle hamile kalacak bende sonlardan geleceğim inşallah...............

ne demişler geç olsun güç olmasın

canim bu topiginde hareketlenmeye hakki var cunku bizler cok yiprandik
canim sana bir abla baci kardes tavsiyesi esin ayda bir iki ayda bir sperm testi yapsin belki hic ummadiginiz anda sperm uretimi baslar,
canim insallah gec olmayacak

umudunukaybetme sizin tese oncesinde ve sonrasinda hormon degerleriniz aynimiydi, yada kucuk degisiklikler oldumu.?

rica edrim canim ama buarada gozden kacirdigim sorular olduysa ozur dilerim

canim bu umut kapisi bana acildi ama insallah sizlerede acilacak ve bizler o umut kapilarindan bebeklerimizi alip cikacagiz.

evet canim vardi

canim sana bir tavsiyem var bak bir turk doktora git ve durumunu anlat o sana yardim eder bence
bulundugun yerde hic turk dr yok mu
eger orada yoksa daha buyuk sehre git bulursun bir turk dr

Malesef oldugum sehirde hiç türk doktoru yok çevredede yok hiç duymadim.
Haftaya aile doktoruma gidicem ona durumu anlatirim.
Umarim kendisi reçete yazar. Bize mutlaka lazim hafta bitiyor esimin kutusu.
Nisan'da allahin izniyle TESE olacak.
O zamana kadar kullandirmak istiyorum.
Sana bir soru daha esinin son hormon degerleri nasil ? Yazarsan sevinirim.

bzim tesede c`ikmamisti 8-9 ay oncesinde .hormon degerleride yuksek
acaba bizdede cikarmi normal yolla?

anam millet nasil ucuzleri tutturuyor
biz birak ucuzleri spermibile zor blduk

evet ben ondan 5 ay once evlendim bende daha yaklasik 2 yillik evliyim,o pat diye hamile kaldi 3 cuzlere.ilk baslarda psikolojisi falan bozuldu 3 uz diye bende kizdim ona bana baksana diye sukret dedim,simdi cok mutlu oda tabi

Malesef oldugum sehirde hiç türk doktoru yok çevredede yok hiç duymadim.
Haftaya aile doktoruma gidicem ona durumu anlatirim.
Umarim kendisi reçete yazar. Bize mutlaka lazim hafta bitiyor esimin kutusu.
Nisan'da allahin izniyle TESE olacak.
O zamana kadar kullandirmak istiyorum.
Sana bir soru daha esinin son hormon degerleri nasil ? Yazarsan sevinirim.

canimsin burada sonuclari tam iyi vermiyorlar ben anlamiyordum cogu zaman ama yinede sana yazayim canim birde biz bu ay yarim tablet klomen kullanmaya basladik

evet ben ondan 5 ay once evlendim bende daha yaklasik 2 yillik evliyim,o pat diye hamile kaldi 3 cuzlere.ilk baslarda psikolojisi falan bozuldu 3 uz diye bende kizdim ona bana baksana diye sukret dedim,simdi cok mutlu oda tabi

canim ya bizler ne kadar gucluymusuz bak bizim derdimiz bu kadar buyukken daha birde milletin sacma bozuk piskolojilerini duzeltmeye calisiyoruz
canim sen birde benim milletin piskolojisini duzeltmek icin yaptigim konusmalari gorsen aklin sasar

espoir sana bir tavsiyem daha var
turkiyede yakin oldugun ve durumun bilen birine soyle sana klomen alsin ve posta ile yada kargo filan gondersinler olmaz mi

canim bu topiginde hareketlenmeye hakki var cunku bizler cok yiprandik
canim sana bir abla baci kardes tavsiyesi esin ayda bir iki ayda bir sperm testi yapsin belki hic ummadiginiz anda sperm uretimi baslar,
canim insallah gec olmayacak
canım tavsiyen için sağol bende eşime git hormon tahlili yaptır test yaptır diyorum ama o cesaret edemiyo olumsuzlukla tekrar karşılaşır diye bende üzerine falza gitmiyorum.......bitkisel olarak birçok şey kullandık belki değişiklikler olmuştur fala deyip gaza getirmeye çalışsamda olmuyor......şimdide kafası çok meşgul uğraşmaz ......emme bir yolunu bulup yaptıracağım ........ankaraya gideceğiz önümüzdeki ay kismet olursa benim kendi dr randevum var hiç değilse gitmişken bir kaan hocayı bizde görelim....bizide bir okusun üflesin bakem ne olacakkaydirigubbakcemile3

arkadaslar martta turkiyeye geliyoruz insallah,
bizde bir tedaviye basliycaz hangi doktoru onerirsiniz

espoir sana bir tavsiyem daha var
turkiyede yakin oldugun ve durumun bilen birine soyle sana klomen alsin ve posta ile yada kargo filan gondersinler olmaz mi

Canim simdi türkiye'den siparis versek gelmesi uzun sürer esimin tableti haftaya cûmartesi bitiyor.
Internetten baktim fransa'da ismi clomid diye geçiyor ayni içerikli.
Bakalim doktorumuz yazacak mi nasil ikna ederim zor olucak burdaki doktorlar kolay kolay ilaç yazmiyor reçetesizde eczaneler vermiyor.
Tavsiyelerin için çok tesekkur ederim.
Hormon degerleriniz gayet iyi.
Esime klomeni kullandiktan iki ay sonra tahlil yaptirmistik baya bir yükselmisti esimin degerleri. Bakalim simdi ne durumda 3 ay oldu tahlil yaptirmayali.
Allahim bizimde yüzümüzü güldürse senin gibi.
Emeklerimizin karsiligini verse.

harzemcim hakkınızda hayırlısı olsun....tıp gerçekten çok hızlı ilerliyor belki o zaman da dahada iyi olucak sizin için kim bilir?allah yeni evinizdede ağız tadıyla oturmak nasib etsin canım...

ebruli sağol canım............inşallah evimizide alırız uğraşıyoruz.........

evet canım tıp çok çabuk ilerliyor.......biz 2006 da tese olmuştuk o zamanlar microtese yoktu bu kadarda bilgili değildi dr. lar ama şimdi yani 3 4 yılda baya ilerledi herşey ......2 daha beklersek bende dahada ilerler kim tutarki dr. ları.........

inşallah canım sizde kavuşursunuz bebeğinize en kısa zamanda umudunukatbetme gibi bir mucize yaşarsınız

Back
X