- 28 Mayıs 2009
- 1.517
- 222
- 173
canımm aglaamaa
onlarındamı tedavıyle oldu ucuzlerı
hayir normal yolla oldu ve daha 1 yillik evli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm aglaamaa
onlarındamı tedavıyle oldu ucuzlerı
Umudunukaybetme sorularimizi tek tek cevapladigin için tesekkür ederim.
Sen bize umut kapisini açtin.
Sen yurtdisindasin bizde fransa'da. Oldugun ülkede klomen var miydi. Su an esim kullaniyor fakat haftaya bitiyor nasil yapacagimizi bilmiyoruz türkiye'ye giden gelen yok.
Haftaya aile doktorumuza gidip sorucam.
hayırlı günler ........
gız umudunukaybetme topiği hareketlendirdin beya..........
ama çok güzel mutlu bir haberle hareketlendirdin canım inşallah devamıda gelecek.........
sende tedaviye başla demişsin ama şu sıralar imkansız gibi birşey olacak allah izin verirse ev alacağız fiyatlar biraz tuzlu elde avuçta ne varsa vereceğiz birazda kredi çekeceğiz.......vadeyi kısa tutmak istiyoruz o yüzdende sıkışık yaşayacağız 2 yıl kadar o yüzdende tedavi olamayacağız belki o zamana kadarda tıp dahada ilerler yeni gelişmler olur hakkımızda hayırlısı.........bu topikte herkez allahın izniyle hamile kalacak bende sonlardan geleceğim inşallah...............
ne demişler geç olsun güç olmasın
rica edrim canim ama buarada gozden kacirdigim sorular olduysa ozur dilerim
canim bu umut kapisi bana acildi ama insallah sizlerede acilacak ve bizler o umut kapilarindan bebeklerimizi alip cikacagiz.
evet canim vardi
canim sana bir tavsiyem var bak bir turk doktora git ve durumunu anlat o sana yardim eder bence
bulundugun yerde hic turk dr yok mu
eger orada yoksa daha buyuk sehre git bulursun bir turk dr
hayir normal yolla oldu ve daha 1 yillik evli![]()
umudunukaybetme sizin tese oncesinde ve sonrasinda hormon degerleriniz aynimiydi, yada kucuk degisiklikler oldumu.?
anam millet nasil ucuzleri tutturuyor
biz birak ucuzleri spermibile zor blduk
Malesef oldugum sehirde hiç türk doktoru yok çevredede yok hiç duymadim.
Haftaya aile doktoruma gidicem ona durumu anlatirim.
Umarim kendisi reçete yazar. Bize mutlaka lazim hafta bitiyor esimin kutusu.
Nisan'da allahin izniyle TESE olacak.
O zamana kadar kullandirmak istiyorum.
Sana bir soru daha esinin son hormon degerleri nasil ? Yazarsan sevinirim.
bzim tesede c`ikmamisti 8-9 ay oncesinde .hormon degerleride yuksek
acaba bizdede cikarmi normal yolla?
evet ben ondan 5 ay once evlendim bende daha yaklasik 2 yillik evliyim,o pat diye hamile kaldi 3 cuzlere.ilk baslarda psikolojisi falan bozuldu 3 uz diye bende kizdim ona bana baksana diye sukret dedim,simdi cok mutlu oda tabi
canım tavsiyen için sağol bende eşime git hormon tahlili yaptır test yaptır diyorum ama o cesaret edemiyo olumsuzlukla tekrar karşılaşır diye bende üzerine falza gitmiyorum.......bitkisel olarak birçok şey kullandık belki değişiklikler olmuştur fala deyip gaza getirmeye çalışsamda olmuyor......şimdide kafası çok meşgul uğraşmaz ......emme bir yolunu bulup yaptıracağım ........ankaraya gideceğiz önümüzdeki ay kismet olursa benim kendi dr randevum var hiç değilse gitmişken bir kaan hocayı bizde görelim....bizide bir okusun üflesin bakem ne olacakkaydirigubbakcemile3canim bu topiginde hareketlenmeye hakki var cunku bizler cok yiprandik
canim sana bir abla baci kardes tavsiyesi esin ayda bir iki ayda bir sperm testi yapsin belki hic ummadiginiz anda sperm uretimi baslar,
canim insallah gec olmayacak
espoir sana bir tavsiyem daha var
turkiyede yakin oldugun ve durumun bilen birine soyle sana klomen alsin ve posta ile yada kargo filan gondersinler olmaz mi
arkadaslar martta turkiyeye geliyoruz insallah,
bizde bir tedaviye basliycaz hangi doktoru onerirsiniz