- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
sınavımız devam ediyor birtanem 9 ay boyunca devam edecek hep acabalarla yaşanıyor bu zaman keşke normal insanalr gibi güzel ve rahat geçirebilsek zaten senelerdir bulana kadar sıkıntı stres ve birsürü masraf yaptık inşallah Rabbim yardımcınız olsun kolaylıklar versin inşallahSağollll cnmm çok şükür bebeğim iyii...ufak sorunlar çıktı ama allahım daha büyüklerinden esirgesin..bebeğim iyi olsunda ben 9 ay iğnede olurum ilaçta kullanırımmmmmm..az uğraşmadımmmmmm yavrum için.
Aminnnnnnn cnmmmm..inşallahhhhh seninde bu aşamalara geldiğini görürümmmm..zamanı gelmiştir inşaALLAH.:26:
bende kendime çok kızgınım keşke yapmasaydı dediğin gibi sayılı günleri bari umud ederek bebeğime sıkı sıkı sarılarak geçirmem lazımdıduaların için teşekkür ederim birtanem Allah razı olsın inşallah boşa üzülmüşümdür inan içim acıyor bebeğime bu kadar yaklaşmışken elimden kayıp gitmesi çok zormuş
evet canım biz sadece kendi içimizin sesini dinliyoruz geride kalan herşey boşHer aşamasıı çok zorrrrrrrr bu tedavilerin en zoru bu bekleme..süresiiii..
bende korkularımı anlatınca herkezz benide rahatlatmaya çalışıyodu ama dediğin gibi elde değilllki..
bilmiyorumm rahat olan varmıdırrrrr..ama sanadaa diyicek bişeyy bulamıyorummmmmmm.cnm moralini bozma demekten başka.. en azındann..salı gününü düşün iyi şeyler olucağını..kan daha garantiii çünküüü..
bizeeeeeeee süprizzzzzzzz yaparsınnnnnnn inş salı günüüüüüü.
sınavımız devam ediyor birtanem 9 ay boyunca devam edecek hep acabalarla yaşanıyor bu zaman keşke normal insanalr gibi güzel ve rahat geçirebilsek zaten senelerdir bulana kadar sıkıntı stres ve birsürü masraf yaptık inşallah Rabbim yardımcınız olsun kolaylıklar versin inşallah
moralimi bozmamam elde değil sen kendini hatırla nasıl ağlamıştın hemde tedavi olmadığın haldecanım hemen moralını bozma bazen yanıltıcı oluyor ıdrar testlerı.ınsallah salı gunune guzel haberler alcaz senden ıcını ferah tut ümidini kaybetme sakın :)
günaydın canım hoşgeldin kahvende süpermiş teşekkürler çok iyi geldi
selam kızlar nasılsınız benim kaç gündür netim yoktu sizsiz kaldım ne yazık ki
kızlar bu arada bugün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozukne olur dua edin salı günü kan tahlilinde pozitifi göreyim
canım benimmmm üzme kendini bnormalde belirti bile aramamak gerekiyor...
çünkü herkesin vücudu farklı verdiği tepkiler farklı...
Ama sen belirtilerinin farkındasın lekelenme olması, ateş yükselmesi bunlar iyiye işaret
Yaa hatırlarmısın bilmem selmacan kanda pozitifi görmüş ama idrarda negatif çıkmıştı...
Hatta pozitifi aldıktan sonra bikaç gün üst üste idrar testi yapmıştı o çift çizgiyi görmek için...
Tatlım bide onun bebişleri üçüzdü düşün yani
üçüzler kendini idrarda hemen belli etmedi ama flzask 8. Gün idrar testi yaptı tek bebiş kendini belli etti...
Yani bunun bi standartı yok boşuna kendini üzüp bebişinide etkileme
Allahın izniyle salı günüHaberini alıcaz ve halaylar kaplayacak topiğimizi
günaydın canım hoşgeldin kahvende süpermiş teşekkürler çok iyi geldi
evet tam bende bunu söyledimmm nasılsın yavrummmm
arkadaşım elimde değil ne yapayaım sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti Allah'tan eşim evde değilcanım benimmmm üzme kendini bnormalde belirti bile aramamak gerekiyor...
çünkü herkesin vücudu farklı verdiği tepkiler farklı...
ama sen belirtilerinin farkındasın lekelenme olması, ateş yükselmesi bunlar iyiye işaret
yaa hatırlarmısın bilmem selmacan kanda pozitifi görmüş ama idrarda negatif çıkmıştı...
hatta pozitifi aldıktan sonra bikaç gün üst üste idrar testi yapmıştı o çift çizgiyi görmek için...
tatlım bide onun bebişleri üçüzdü düşün yani
üçüzler kendini idrarda hemen belli etmedi ama flzask 8. gün idrar testi yaptı tek bebiş kendini belli etti...
yani bunun bi standartı yok boşuna kendini üzüp bebişinide etkileme
allahın izniyle salı günühaberini alıcaz ve halaylar kaplayacak topiğimizi
Günaydınnnnnn cnmmm.
ohhhhh kahve iyi geldiiii kaç aydırrrr hasret kalmışştımmmmmm..
moralimi bozmamam elde değil sen kendini hatırla nasıl ağlamıştın hemde tedavi olmadığın haldeinşallah canım Rabbim duysun sesini duanı eksik etme
cnm kıyamam erkende uyudun demek uykucuuuuuuuuuuuuuHoşbulduk cnm dün kimseye cevap yazamadım o kadar yoruldumkii..
akşam 11 olmadan uyumuşummmm
Evt iyi teyzesii maaşallah büyümüşş artık belli heryeri. kafası kolları bacakları
15 gün sonra daha da büyümüş olucakkk inş sonuçlarda iyi çıkarrrr bundan sonraaaaaa çok daha rahat geçirirm hamileliği.
Evt cnm tsh düşük olunca çaresi varrmışş..çok şükürrrr
sen nasılsınnnnnnn bakalımmmmm
cnm yazdım sana ma burdan da dşicem inşllh bu testttt yanıltıcı dırrrrrrrrrrselam kızlar nasılsınız benim kaç gündür netim yoktu sizsiz kaldım ne yazık ki
kızlar bu arada bugün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozukne olur dua edin salı günü kan tahlilinde pozitifi göreyim
sana çok kızğınımYA İDRAR TESTİ İLE KENDİNİ NEDEN ÜZÜYORSUN BAK BEN HEP ŞUNU DİYORUM BİZLERİN (embiryolar tarnsfer edildikten sonra)BEBEKLERİMİZE EN YAKIN OLDUĞUMUZ DÖNEMDİR BU İŞTE BUNUN TADINI ÇIKARMAK LAZIM BEBEĞİNLE İÇİÇE EĞERKİ NEGATİF ALIRSAK ÜZÜLECEK ÇOK ZAMANIMIZ OLACA ZATENNN AMA BEBEĞİMİZ BİZLEYESE BU SÜRECİ İDRAR TESTİ İLE ÜZÜLEREK GEÇİRMENİN NE ANLAMI VAR ......DUALARIMSEN VE SONUÇ BEKLEYN TÜM ARAKADAŞLARIM İÇİN HAYIRLI SĞALIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞ EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALALIM
arkadaşım elimde değil ne yapayaım sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti Allah'tan eşim evde değil
moralim bozuk olunca hemen anlıyor onunda canını sıkmak istemiyorum çok mutlu gözlerinin içi parlıyor
onca sıkıntı onca olanlardan sonra onu böyle mutlu görmek çok hoşuma gidiyordu
benden çok eşim için bu bebiş çok iyi gelecekti hayatımıza ama olmayacaksada yapacak birşey yok
inşallah baharcığım inşallah size salı günü güzel haberler veririm yoksa bu yıkımın altından nasıl kalkıcam bilemiyorm
maddi manevi ayağa kalkmam çok zor olacakdualarınız eksik etmeyin birtanem bebeğimle buna çok ihtiyacımız var
hoşgeldin baharım
kız gene ne güzellikler getirdin topiğe
nasılsın güzelimmmm kız nasıl koyuyorsunuz ya şu resimleri ben yapamıyorummmmmmmmmm
anlatın bana ne olurrrrrrrrrrrrrrrr
cnm bizim kullandığımız kprex ve hprex bunlarda aç karının alınıyo cnm sizinkini kullanmadık biz bilm,yorum cnm bence eysel beyi ara kafan rahat etsin bence:44:
amannnn hoşgeldin kızzzzz
demek bebişin iimiş ohh şükür yaradana maşallahahh
inş 2 li test ii çıkar tatlım olsun tsh düşük bile olsa çaresi avr güzelim buna şükür inş sağlıkla kucağına alırsın minik bebişiniii
oyyyy miniğimiz büyüyo oooo kocaman olmuş....
canım aynen bizimde öyle ilacın üstünde tok karnına günde bi tane yazıyo o bize tam tersi aç karnına sabah 2 akşam 2 olarak söyledi yemeklerden önce için dedi ama bilmiyorum aynen benimde kafam karıştı
Valla canim sorma her animiz bir panik bir dert....
Ya bitkisel felan diyoruz da kamu spotu reklamlari varya neler gösteriyorlar..
Bitkisel deyip pas gecmemek lazim herseyin illa ki bi yan etkisi vardir...
Bugün ulasamadik canim bakalim yarin tekrar deneriz Allahin izniyle...
Canim size GNK diye bi kapsül verdimi birtek bizde var herhalde sitesinde de görmedik o GNK (safirex)
Siz hangilerini kullaniyorsunuz canim Bilgi verebilirmisin???
Saglicakla kal...[/QU
haklısın canım bitkisellerin de yan etkileri olabilr,inşallah yarın ulaşırsınız kullanmlarını öğrenir biran önce devam edersiniz.
Cnım bize kfrex ve hprex verdi sadece, gnk vermedi .yanlış hatırlamıyorsam tülay20 lere değişik ilaçlar vermişti bir de ona sor canım .
inşallah eşlerimize şifa olur.
Canim arkadaslarim hepinize teker teker cok tesekkür ederim...
Hep bir elden yardimci oldunuz Allah sizlerden razi olsun tez vakitte minik minik bebislerinizi nasip etsin...
Bugünde arayacagiz bakalim ulasabilecekmiyiz...
Sabahtan beri basim cok agriyor düsünmekten sonumuz hayir olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?