Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sınavımız devam ediyor birtanem 9 ay boyunca devam edecek hep acabalarla yaşanıyor bu zaman keşke normal insanalr gibi güzel ve rahat geçirebilsek zaten senelerdir bulana kadar sıkıntı stres ve birsürü masraf yaptık inşallah Rabbim yardımcınız olsun kolaylıklar versin inşallah

ÜZÜLMEK YOK ÖNCE KANDAN GEBELİK YAPACAKSIN SONRA SEVİNECEKSİN VE YA ÜZÜLECEKSİN (inş sevineceğiz) HE RŞEY GÜZEL OLACAK

evet canım biz sadece kendi içimizin sesini dinliyoruz geride kalan herşey boş
yarın berat kandili çok dua edicem inşallah bu mübarek günlerin hatırına Rabbim dualarımı kabul eder
inşallah bu test yanıltmıştır çektiğim sıkıntı sona erer dediğin gibi salı günü güzel haberle gelirim amin

Keşke cnmmmm ..rahat olsakk ama bu kadar sıkıntıların sonu güzell olur inşallah :26:

canım hemen moralını bozma bazen yanıltıcı oluyor ıdrar testlerı.ınsallah salı gunune guzel haberler alcaz senden ıcını ferah tut ümidini kaybetme sakın :)
moralimi bozmamam elde değil sen kendini hatırla nasıl ağlamıştın hemde tedavi olmadığın halde inşallah canım Rabbim duysun sesini duanı eksik etme

canım benimmmm üzme kendini normalde belirti bile aramamak gerekiyor...
çünkü herkesin vücudu farklı verdiği tepkiler farklı...
ama sen belirtilerinin farkındasın lekelenme olması, ateş yükselmesi bunlar iyiye işaret
yaa hatırlarmısın bilmem selmacan kanda pozitifi görmüş ama idrarda negatif çıkmıştı...
hatta pozitifi aldıktan sonra bikaç gün üst üste idrar testi yapmıştı o çift çizgiyi görmek için...
tatlım bide onun bebişleri üçüzdü düşün yani
üçüzler kendini idrarda hemen belli etmedi ama flzask 8. gün idrar testi yaptı tek bebiş kendini belli etti...
yani bunun bi standartı yok boşuna kendini üzüp bebişinide etkileme
allahın izniyle salı günü haberini alıcaz ve halaylar kaplayacak topiğimizi

Son düzenleme:

evet tam bende bunu söyledimmm nasılsın yavrummmm

arkadaşım elimde değil ne yapayaım sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti Allah'tan eşim evde değil
moralim bozuk olunca hemen anlıyor onunda canını sıkmak istemiyorum çok mutlu gözlerinin içi parlıyor
onca sıkıntı onca olanlardan sonra onu böyle mutlu görmek çok hoşuma gidiyordu
benden çok eşim için bu bebiş çok iyi gelecekti hayatımıza ama olmayacaksada yapacak birşey yok
inşallah baharcığım inşallah size salı günü güzel haberler veririm yoksa bu yıkımın altından nasıl kalkıcam bilemiyorm
maddi manevi ayağa kalkmam çok zor olacakdualarınız eksik etmeyin birtanem bebeğimle buna çok ihtiyacımız var

moralimi bozmamam elde değil sen kendini hatırla nasıl ağlamıştın hemde tedavi olmadığın halde inşallah canım Rabbim duysun sesini duanı eksik etme

dogru dıyorsun canım istemsız sekılde oluyor ıste. ama bak ınanançlı insanlarız herseyın hayırlısı olsun canım. üzülme ınsallah salı gunu guzel haberler verceksın bızlere :) msj kutuna bak bu arada :)

cnm kıyamam erkende uyudun demek uykucuuuuuuuuuuuuu
maşallah cnm maşalalhhh alalhım esirgesin onu ve bütün annelerinin göbişindeki melekleri..
olsun bak tsh problem değildir .inş. ben iim cnm ne olsun sınav sonuçlarım açıklandı pazartesi kayıt yaptırıp hoppp gene derslere başlıcam benden böle ne olsun güzelim
cnm yazdım sana ma burdan da dşicem inşllh bu testttt yanıltıcı dırrrrrrrrrr
ki bak bizim baharımız nasılda hatırladı gene selmayı
doğru onuında idrar yok kan da çıktı hemde 3 kızzzzzzzzz
inşlh seninde kanda değerlerin tavan yapacakkkk gör bak berat sana evladını getirecekkkkkkkkkkkkkk

hepinize iyi hafta sonları canlarımmmmmmm

Eki Görüntüle 740928

hoşgeldin baharım
kız gene ne güzellikler getirdin topiğe
nasılsın güzelimmmm kız nasıl koyuyorsunuz ya şu resimleri ben yapamıyorummmmmmmmmm
anlatın bana ne olurrrrrrrrrrrrrrrr

canım seni çok iyi anlıyorummm onca seneden sonra yaşadınız bu mucizeyi...
kaybetme korkusu çok yoğun...
ama canım iyi düşünelim iyi olsun...
sen böyle o testte kendini odaklarsan 3 günü böyle ağlayarak geçirirsin...
idrar testi kesin sonuç verse inan bizde şuan senin kadar üzülürüz...
ama bu sonuç kesin değil..
bak örnekde veriyorum sana selmacanın bebişleri üçüzdü değeri çok çok yüksekti ama idrar testinde bi türlü çıkmadı...
herkesin hemen idrarda belli olmuyor...
lütfen biraz sakin olmaya çalış allahın izniyle bebişin seninle inanıyorum bunaaaaaaa

hoşgeldin baharım
kız gene ne güzellikler getirdin topiğe
nasılsın güzelimmmm kız nasıl koyuyorsunuz ya şu resimleri ben yapamıyorummmmmmmmmm
anlatın bana ne olurrrrrrrrrrrrrrrr

hoşbulduk bidenemmmmmmmm
getiririm bennnnnnnnnn
sizin gibi güzelliklere bunlar az bileeeeeee
iyiyim canım kahvaltımı yaptım koştum topiğe
canım ikoncanların altına doğru in hani mesajlarımız alttada görünüyor ya oraya inmeden eklentiler bölümü var...
orada eklenti ekle diye kırmızı bi buton var oraya tıklıyorsun sonra dosya seç deyip pcninden istediğin resmi seçip ekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…