güzel dileklerin için allah razı olsun arkadaşım.ben zaten artık kendimi aştım canım.duymamayı öğrendimde eşim beceremiyor ve sıkılıyor.biliyormusun hoca rapor çıkarmış menegona başlayacakmışız.başka yerdende macunumuz geldi.okadar umut doluyumki anlatamam canım arkadaşım.bu defaçıkış olacağına inanıyorum.hoca aldığımız macunu kullanın demiş.benim için önemli değil demiş bunada sevinmedim değil.artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.önümüzdeki 3ay sonunda spermleri görürüz inşallah.dua edin canlarım.
ayyyyyy tedaviye devam edeceğinize çok sevindim inan hep gerçek isminle dua ediyorum ,neden olmasın burada 20 yıl sonra çoçuğu olanlar oldu asla umudunuzu yitirmeyin ilaçları macunları ihmal etmeyin Allahım karşınıza hayırlı vesileler çıkartsın evet bizler her lafı duymaya alıştık kolay olmadı tabi ama erkekler bu konuda gurur meselesi yapıyor benim eşim önceleri pek takmıyordu fakat sonra baya baya içerlemeye başlamıştı ...inş.eşininde seninde yakın zamanda yüzü gülecek herşey yoluna girecek Allahın izniyle