• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canlar ben geldimmmmm :16::16::16:
hayırlısıyla seminer dönemi bitsede rahatlasak...
aklımda izmirde zaten inş bikaç güne kadar giderizde herşey belli olur :26:
allah hakkımızda hayırlısını verir inş...

sende yeni sistemin mağduru oldun
ilçe puanı köyden düşüktür bir de
inşallah en kısa sürede tayinin çıkar

aynen öyle canım garip bi durumun içinde buldum kendimi...
yani olaki benim tayinim çıkmadı ben köye gidicem göreve...
dediğin gibi ilçe puanı benim çalıştığım köyün puanından düşük...
kadrom ilçede göründüğü için ben köyde çalışmama rağmen düşük puan alıcam bu çok büyük haksızlık...
itiraz etme hakkım varmış bunu kullanıcam köye gitmek istemediğimi belirticem...
eğer mümkün olursa burada bu sene çalışmam bizim için daha iyi olacak...
ama baktım değiştiremedim durumu istiycem artık balıkesir merkeze tayinimi...
inş hakkımızda en hayırlısı olur :16:

baharcığım rabbim sevincini yarım bırakmış ama vardır bundada bir hayır üzülme.

saol canım bakalım elimden geleni yapıcam inş sonu bizim için hayırlı olur :16:

Canlarım eşim çok güzel çok mutlu günleri yaşıyor şu anda ağzı kulaklarında.
Bende çok mutluyum onun adına Ve bu mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim canlarım.Belki örnek olabiliriz diye.
Eşim 7 kardeş.4 kız 3 oğlan.Ama kendisinden 8 yaş küçük kız kardeşini doğduktan 2 ay sonra evlatlık vermişler.Çünkü çok hastaymış ve kalbinde delik varmış.Bakamamışlar sürekli doktor ve yeni ilaçlar lazımmış.Durumları iyi değilmiş o zaman.
Zengin bir aileye vermişler.bu aile ona çok iyi bakmış.her gün dana eti,süt yumurta gibi besinlerle beslemiş ve kız kalbinden için ameliyat olmaktan kurtulmuş yani delik kapanmış.
10 Yaşındayken kızın doktoru,ailesi ile görüşsün gerçek ailesini tanısın demiş.Kızı göstermişler kayınvalideyle tanışmış oynamış bu aile senin demişler.Ama ben burda kalmıycam demiş ama daha sonra da görüşmeleri devam etmiş.eşim arada yanına gitmiş görüşüyorlarmış.Ama sonradan ne olduysa karşı taraftan araya soğukluk girmiş ve görüşemişler bir daha.
Yıl 2008.eşime dedim ki eğer hangi mahallede oturduğunu biliyorsan muhtarını arayıp soralım dedim.Uzun uğraşlarımız sonucunda mahalle muhtarını bulduk adresi aldık ve mektup yazdık kızın babasına.Mektubu da ben yazmıştım ama eşim yazar gibi olmuştu.Bizim amacımız kızı ordan almak değil sadece bir kez olsun görüşmek hasret gidermekdi.Eşimle ne zaman bu konuyu konuşsak gözleri dolu dolu olurdu.Zaten eşimin ablası çok sulugöz olduğu için onlar bile ağlardı.
Neyse aradan kısa bir zaman geçtikten sonra kızın manevi babası aradı eşimi."Ben yazdığınız mektubu okutamadım kendisine kız benim kafamı bulandırma demiş."Bizim inanmamıştık ozaman tabi.yine de çok üzülmüştük.Çünkü kan bağı vardı ve çekiyordu kendisi.Daha sonra yine görüşmek üzere diye vedalaştı eşim.
yıl 2013 Veeeeeeeeee aradan tam kos koca 5 yıl geçti mektup halen ellerinde ve kız dün eşimi aramış.Abicim ben annemle ve sizlerle görüşmek istiyorum.Yengemle de görüşmek istiyorum beni arasın demiş.Diğer kardeşlerime henüz haber vermeyin hazır değilim daha sonra onlarlada söz veriyorum görüşeceğim demiş.Anne kokusu almak istiyorum annemle başbaşa kalmak istiyorum demiş ve senden daha da cesaret alarak yanınıza geleceğim demiş.Baya konuşmuş:14::14::14:
Kendimizi tutmak ne mümkün.Sarıldık birbirimize Salıverdik gözyaşlarımızı."Lütfen beni geçmişimle sorgulamayın manevi babam çok baskı yaptı ailenle kardeşlerinle görüş diye psikolog eşliği ile karar verdim ve o kadar çok kardeşim olduğunu bilmiyordum "demiş.
27 yaşındaymış bekarmış ve şu anda ekonomi üzerine master yapıyormuş.
Allahım dünyalarımız bizim oldu ve görümce sayısı 3 ken 4 e çıktı.Mühim değil yeter ki canları sağ olsun.
Haftaya benim evde büyük buluşma var.Yalnız gelecekmiş.Kayınvalidem de bize gelecek zaten.Şu anda haberi yok sürpriz yapacağız.
Eşim o kadar mutlu ki anlatamam ve kardeş duygusu daha ağır basıyor şu anda.Çok şükür kavuşturuna ve yazdığım mektup sonunda amacına ulaştı kardeşleri buluşturuyorum.Ya mektup yazmasaydım unutulup gidilecekti.Karşı taraf bak sizi arayıp sormuyorlar diyecekti.
Ama kızın ailesinden de ALLAH razı olsun doğru olanı yaptılar.Zaten yaşlı insanlarmış.60-70 yaşlarında.
İşte evlatlık bu kadar kötü bir şey her iki ailede psikojikmen yıkılıyor.
İşte böyle canlar bu gelişme eşimi çok mutlu etti ve halen inanamıyor görüşeceğine.Bende çok merak ediyorum onu.Sanki ben kendime kardeş buldum diye çok mutluyum bende.Duygularım karmakarışık.
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar.İnşallah bu mutluluğumuza gölge düşmez.
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım eşin adına çok sevindim gözünüz aydın :16:
inş bidaha ayrı düşmezler sık sık görüşemeselerde iletişimleri kesilmez...
allah kimseyi kardeşlerinden ayrı düşürmesinnnnnnnn :16::16::16:

hayırlı günler arkadaslar
tülaycım cok sevindim esin ve senin adına kardes yapmışsın oh oh ne güzel umarım bir daha eşinle kardesi hiç ayrılmaz
flask yigenimiz turp gibiymiş masallah bide cinsiyetini ögrenelim hayırlısıyla
duruldenizderya canım biraz korkmusun rabbim tüm kötülüklerden seni bebişlerini korusun atlatmışsın sükür
bahar canım hevesin yarıda kalmış sıkma canını bundada hayır vardır
nursenim pasamız gümbür gümbür geliyor Allahın izniyle oy sen simdi maviş maviş elbiselerde alırsın
cemrem rüyamda senle alakalı rüya gördüm rüyamda topigi okuyorum senin yazını gördüm hamileyim diye yazmışsın bi seviniyorum bir görsen insallah rabbim gerceginide yasatır deniz bulut nasılsın tatlım
derya canım adasım test yaptırmışsın canını sıkma doktorlar 6 ay sonraki testi baz alıyor 3 ay da anca spermler hareketleri düzeltiyormuş bak cemremde 4 ay sonra hayırlı haberi aldık senden de alacagız Allahın izniy
nursima canım canını sıkma mevlam neylerse güzel eyler biraz daha bekle canım degerin artar insallah kızlar unuttuklarım varsa af ola bayadır okuyamadım biraz yogundum
bana sıra gelirse nasip olura yarın yada persembe günü test verecez ama ben hemen vermesini istemiyorum 4 ay beklemek niyetindeyim ama esim sabırsız bakalım hayırlısı olsun rabbim en iyisini bilir ama nötrm suan hiçbirsey hissetmiyorum dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar ha bu arada kandilde bol bol dua ettim insallah rabbim kabul etmiştir mevlam hepimizin yüzünü güldürür insallah

yılların alışkanlığı da bi çırpıda zor gider ne yapıcan alışırsın be güzelim
ii demiş enişte:9: bak sennn kocalar kolay mı bırakılıyo he:9::9:
aslında o kadar çok kızdırıyolar ki yeri geliyo dA NEYSE.......:9::9::9::9:
ALLAHIM KİMSENİN YUVASINI YIKMASIN N EKÖTÜ YA AŞKIN DAİM OLSUN AMANDA AMAN KOCİŞİNİ NEDE SEVERMİŞŞŞŞŞŞŞ:38:

bırakılır mı tatlım ne emekler veriyoruz bu evlilikler için tüm sıkıntılarımıza rağmen...
sevgi olmasa mümkün mü ??
aminnnnnnnn canım rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin bebişlerimizle mutluluğumuzu taçlandırsın inş :16::16::16:
sevmez miyim tatlımmmmmmmmmm o benim herşeyim rabbim ayrımasın bizi birbirimizden inş :38::16:

baharcığım beni baştan sevindirmeyeydiler ha çok çok tatlısın yaaaaaaaa:38: canım benim herşeyde vardır bi hayır belki daha güzel gelişmeler olacak ayrıca telefonda suya düşmüş kız sen ne alemsin :1:,hamaratlık yapacaktın demi camlar silinecek acaba benim camlar kaç aydır silinmiyor senin haberin var mı fıstığım.....canım benim sen şimdi tayin işini boşver burası Türkiye bürokrasi hiç bitmez sende bürokrasi kurbanı oldun fakat belki daha farklı gelişmeler olur ayrıca sen yakında bebişlerinle kavuşacaksın annesi oy oy oy onlarda seni çok özledi haydi çok oyalanmada camlarla:21: falan bebişlerini al gel :emir_bebek::emir_bebek:seni kocaman öpüyoruzzz:16:

canım napıyım işi şakaya vurdurmasam daha çok sinir olucam :9::9::9:
böyle böyle avutuyorum kendimi işte...
biliyorsunuz artık benim okadar büyük sıkıntılar içinde bile mutlaka tutunacak bi dal buldum kendime...
eşimin sağlık probleminde bile hep vardır bunda da bi hayır dedim...
hala da öyle diyorum eğer bişeyler ters giderse mutlaka sonunda bi hayır vardır diye düşünüyorum...
aynen canım ya telide düşürdüm :1:
ahh canım temizliği yapmıştım camlar kalmıştı bi hışım sileyim dedim ama keskin sirke küpüne zarar verirmiş :60::60::60:
amannnn boşver camı çerçeveyi tatlım sen ikizlerinle ilgilen dikkat et kendine önemli olan o :34:
hayırlısıyla ben bebişlerime kavuşsam düşünmem valla camı falan :1:
canım temmuz 8-9 gibi olacak histeroskopi galiba...
ağustos sonunda da hayırlısıyla transfer inş :16:
dua edin canlarım bebişlerimize kavuşalım :emir_bebek::emir_bebek: eşim sağlığına kavuşsun :48: herşey yoluna girsin :16::16::16:
bende sizi öpüyorum canım arkadaşlarım ve tatlı yiğenlerimmmmm :54::54::54:

ah bitanem yaa senin adına çok sevinmiştik
hakkınızda hayırlısı olsun belki yeni yer ve mekan değişikliği sizin için daha hayırlı olacak
hamarat kadında bi başka oluyor baksana bu vaziyette bile cam siliyor:1::1:
inşlh telefonunda düzelir bende senin gibi alışkanlıklarımdan vazgeçemem
benimde telefon arızalı eşim yeni tlfn aldı ama onu kullanamıyorum illa eskisi olacak:1::1::1::52:

valla canım tedavi sürecinde yerimizden kıpırdamamız süper olacaktı...
ama düzeltilemezsede yapacak bişey yok...
inş bikaç hafta içinde belli olur son durum ona göre en doğru kararı veririz...
amannn canım bu hamaratlık işe yaramadı baksana :1:
canım hemen kuruladğım için telde bi sorun yok çok şükür...
sadece ses biraz az geliyor hoparlör tıkanmış olabilir oda çözülür hemen...
canım tel bozulsa yapacak bişey yok yeniye alışırım ben ama bi sorun yokken değiştirmekten hoşlanmıyorum telimde yeniydi zaten...
sende alış yeni teline tatlım neyapıcan eskisi bozulmuş yeninin tadını çıkarmaya bak :1:

Son düzenleme:
tülaycım cok sevindim esin ve senin adına kardes yapmışsın oh oh ne güzel umarım bir daha eşinle kardesi hiç ayrılmaz
duruldenizderya canım biraz korkmusun rabbim tüm kötülüklerden seni bebişlerini korusun atlatmışsın sükür
nursenim pasamız gümbür gümbür geliyor Allahın izniyle oy sen simdi maviş maviş elbiselerde alırsın
cemrem rüyamda senle alakalı rüya gördüm rüyamda topigi okuyorum senin yazını gördüm hamileyim diye yazmışsın bi seviniyorum bir görsen insallah rabbim gerceginide yasatır deniz bulut nasılsın tatlım
derya canım adasım test yaptırmışsın canını sıkma doktorlar 6 ay sonraki testi baz alıyor 3 ay da anca spermler hareketleri düzeltiyormuş bak cemremde 4 ay sonra hayırlı haberi aldık senden de alacagız Allahın izniy
nursima canım canını sıkma mevlam neylerse güzel eyler biraz daha bekle canım degerin artar insallah kızlar unuttuklarım varsa af ola bayadır okuyamadım biraz yogundum
bana sıra gelirse nasip olura yarın yada persembe günü test verecez ama ben hemen vermesini istemiyorum 4 ay beklemek niyetindeyim ama esim sabırsız bakalım hayırlısı olsun rabbim en iyisini bilir ama nötrm suan hiçbirsey hissetmiyorum dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar ha bu arada kandilde bol bol dua ettim insallah rabbim kabul etmiştir mevlam hepimizin yüzünü güldürür insallah

hoşgeldin canım demek test verecek eşin inş cemremden sonra sizden de güzel haberler alırız :16:
canım istekliyken yaptırsın testi boşver sonra yine yaptırırsınız...
inş yüzünüz güler sonucu alınca...
duaların içinde ayrıca teşekkürler canım...

[table="width: 1200, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]YAŞ-EŞİN YAŞI[/td]
[td]EVLİLİK SÜRESİ[/td]
[td]AZOSPERM NEDENİ[/td]
[td]TEDAVİ SÜRECİ[/td]
[td]GEÇİRDİĞİ AMELİYATLAR[/td]
[td]SONUÇLARI[/td]
[td]TÜP BEBEK DENEME SAYISI[/td]
[td]DENEME YAPTIĞI MERKEZ[/td]
[td]SON DURUM[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Aaumut[/td]
[td]32-37[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Tıkanıklık[/td]
[td]4 ay [/td]
[td]2012 m.tese[/td]
[td]5 tüp sperm donduruldu[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi[/td]
[td]Şuan kızının :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anemon[/td]
[td]28-32[/td]
[td]4,5 yıl[/td]
[td]Tıkanıklık[/td]
[td]Bitkiselleri kullanıyorlar. Sperm sayıları 55 milyona kadar yükseldi. Ama sperm sayısı değişkenlik gösteriyor bazen yüksek çıkıyor bazen düşük...[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3 kere[/td]
[td]İrenbe tüp bebek merkezi (ilk 2 deneme)
Ege kadın doğum evi ve araştırma hastanesi tüp bebek bölümü[/td]
[td]Doğal yoldan olması için tedavi görüyorlar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aşkbebek[/td]
[td]34-31[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor. (Ateşlik hastalık veya 8 yaşında geçirmiş olduğu kabakula olabilir)[/td]
[td]Bitkisel kürler kullandı, sperm sayısı 3 milyona yükseldi ama sonra tekrar 0 oldu. [/td]
[td]Çift taraflı varikosel ameliyatı[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]İstanbul cerrahi hastanesinde uygun olduklarında tüp bebek tedavisine başlayacaklar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bahar85[/td]
[td]26-27[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]2 defa kanser (lenfoma) tedavisi gördü. 2. Tedavisi (kemoterapi,kök hücre nakli, radyoterapi) sonrasında azosperm oldu.[/td]
[td]Kaan aydosla tedaviye başladılar ilk aydan çıkış başladı. 3 ay ilaç tedavisi gördükten sonra tedaviyi sonlandırdılar. Daha sonra bazı ilaç ve bitkisellere devam ettiler.Sperm sayısı 14 milyona yükseldi. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Ağustos ayında dondurulmuşlarla 2. tedavisine başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bangi[/td]
[td]30-31[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Mart ayından beri klomen, arginmax ve bitkiseller kullanıyorlar. Doğal yoldan az sayıda çıkış var. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Yaz tatilinde 3. tedavilerine başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bbmm[/td]
[td]25-31[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirmiş olduğu enfeksiyon ve ateşli hastalık[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]2008 tese ve 13.06.2012 m.tese[/td]
[td]Tesede sperm bulunamadı. m.tesede sperm kanalı ve spermin olgunlaşmamış hali bulundu…[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedaviye başladılar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bebek2010[/td]
[td]30-35[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Hormonal nedenler.[/td]
[td][/td]
[td]13.09.2012 m.tese[/td]
[td]Sperm bulundu[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Şuan hamile :49: :nazar: bebişimiz kız :8:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Beylem[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]İnmemiş testis ameliyatı.[/td]
[td]1,5 yıl. Doğal yoldan 6-7 tane sperm çıkışı oluyor. Umut tüp bebekte ilk denemede gebelik oluşmuş ancak kan pıhtılaşması nedeniyle düşükle sonuçlanmış.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]5 kere[/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi (3 deneme)
Memorial (son 2 deneme) [/td]
[td]Şuan hamile :49: :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cansunida[/td]
[td]31-33[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]1,5 yıl [/td]
[td]19.07.2012 m.tese[/td]
[td]Sperm bulundu.[/td]
[td]3 kere
(tedavi iptal-kadın faktörü nedeniyle)[/td]
[td]Kocaeli araştırma hastanesi
Kocaelide özel bi tüp bebek merkezi.[/td]
[td]Neyazıkki son tedavisi negatif sonuçlandı…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cemrem29[/td]
[td]30-38[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirilmiş ateşli kabakulak ve çift taraflı varikosel.[/td]
[td]Evliliklerinin 3. Ayından beri ilaç ve bitkiseller kullandılar. Celalattin hoca ile tedaviye başlamalarından itibaren 3 ay boyunca haftada 2 kere preglyn 5000 ve geyleni baharattan 2 adet çay ve 2 kavanoz macun panax E 1 kullandılar.[/td]
[td]2006 tese 2009 m.tese 2013 ocak varikosel.[/td]
[td]ikisinde de sercolly cell[/td]
[td](2.de hazırlandı ama tedavi iptal)[/td]
[td][/td]
[td]En son spermiogramda 6 sperm ve 660 bin immatür germ hücresi görüldü...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cervan[/td]
[td]26-33[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Genetik (azf c mikrodelasyon) [/td]
[td]Kaan hocada 8 ay tedavi gördüler. 1 sene ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullanılar... [/td]
[td]2011 ve 2012 m.tese. çift taraflı varikosel ameliyatı[/td]
[td]İkisinde de sperm bulunamadı[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td][/td]
[td]Bir süre ara verdiler…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cicek00[/td]
[td]30-34[/td]
[td]5,5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]4 yıl. Celalettin peru ile tedaviye başladılar. [/td]
[td]2 kere tese[/td]
[td]İkisinde de sperm bulunamadı (patalojide maturasyon duraksaması çıktı).[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]En son spermiogram sonucunda sperm çıkışı görüldü…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Denizbulut[/td]
[td]30-37[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]Testis yetersizliği. [/td]
[td]Nisan 2011den itibaren ilaç ve bitkisellere devam ediyorlar. Celalattin hocayla tedaviye başlamalarından itibaren ilk 2 ay hafta da 2 adet preglyn 5000, ilk 2 ay panax E 1
ermiş aktardan g5 macunu ve demir dikeni çayı kullandılar. Şuan haftada 3 preglyn 5000 panax E 1 ruhi geylani macunu kullanıyorlar. [/td]
[td]2006 tese ve 2011 m.tese[/td]
[td]Tesede sperm bulunamadı. M.tesede elonge hücre görüldü.[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Akdeniz tıp fakültesi tüp bebek merkezi[/td]
[td]Ocakta yapılan testte 840 bin mayısta yapılan testte 580 bin immatür germ hücre görüldü…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Durudenizderya[/td]
[td]30-36[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Vücutta sperm kanalı yok.[/td]
[td]4 yıl [/td]
[td]2010 tesa ve mesa[/td]
[td]Sperm bulundu ve donduruldu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Ege üniversitesi tüp bebek merkezi
Centrum klinik tüp bebek merkezi [/td]
[td]Şuan hamile :49: :nazar:
bebişlerimiz ikiz :emir_bebek::emir_bebek: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Enfal[/td]
[td]28-34[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirmiş olduğu ateşli hastalık.[/td]
[td]1 yıldır bitkiselleri kullanıyorlar. [/td]
[td]15.02.2012 m.tese[/td]
[td]Çok fazla sperm bulundu.[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Belçika’da [/td]
bebişimiz erkek :55: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Enfal33[/td]
[td]30-33[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirmiş olduğu ateşli hastalık.[/td]
[td]Evliliklerinin 1. ayından itibaren. Son testte 5-6 kalitesiz sperm bulundu.[/td]
[td]2008 nisan ve 2008 ekimde tese.[/td]
[td]Sperm bulundu kalitesiz olduğu için dondurulamadı.[/td]
[td]4 kere[/td]
[td]Adana başkent hastanesi
Gata (2 deneme)
Umut tüp bebek merkezi ( son 2 deneme) [/td]
[td]Umut tüp bebekte 5. tüp bebek tedavisine başladılar çarşamba günü transferi olacak…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ervae[/td]
[td]30-30[/td]
[td]1,5[/td]
[td]Testis yetersizliği ve fsh yüksekliği.[/td]
[td]Nebido iğne, g5 macunu, böğürtlen kökü ve antibiyotik kullanıyorlar.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedaviye başladılar. 27 haziranda değerlere bakılıp pregnlye başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eseslim[/td]
[td]27-30[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Başka sağlık problemleri nedeniyle tedavi göremediler. Şuan iğne tedavisi görüyorlar. Celalettin peru ile tedaviye devam ediyorlar.[/td]
[td]2011 nisan m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı.[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Anatolia tüp bebek merkezi. [/td]
[td]En son testte 450 bin immatür germ hücre görüldü...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eslemsena[/td]
[td]25-30[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Doktorlar tıkanıklık olabileceğini düşünüyorlar.[/td]
[td]Hareketsiz sperm çıkışı olduğu için vitamin kullanıyorlar.[/td]
[td]2012 temmuz pesa[/td]
[td]Çok sayıda sperm bulundu.[/td]
[td]1 kere
(ilk tedavi iptal)[/td]
[td]gürgan klinik[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esma[/td]
[td]22-32[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Genetik (azf c mikrodelasyon).[/td]
[td]6 ay[/td]
[td]2012 m.tese[/td]
[td]Hareketsiz sperm bulundu.[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Konya eurofertil tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esra8[/td]
[td]24-32[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]2,5 yıl.
Doğal yoldan çıkış var ama tüp bebekte azosperm olarak değerlendiriliyorlar.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Adana Seyhan başkent [/td]
[td]Beklemedeler…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Flzask2003[/td]
[td]28-38[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Son 2 aydır bitkiselleri kullanıyorlar.[/td]
[td]05.03.2007 tese ve 30.10.2007 m.tese. 2009 varikosel ameliyatı 06.08.2012 m.tese[/td]
[td]Tesede 11 tane sperm bulundu. M.tesede sperm bulunmadı. Son m.tesede fazla sayıda sperm bulundu ve 3 tüp donduruldu.[/td]
[td]4 kere
(2. iptal)[/td]
[td]Marmara üniversitesi (ilk 2 deneme)
Umut tüp bebek merkezi (son 2 deneme)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gegonya[/td]
[td]26-26[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedavilerine devam ediyorlar.[/td]
[td]Varikosel, m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı elongeler görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedavilerinin 3. ayının sonunda 1.500.000 Raund Cell (yuvarlak hücre), bunların da 390.000 i İmmatür Germ Hücre (spermi oluşturan ana hücre) görüldü....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gelincik238[/td]
[td]29-30[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]47 xxy Klinefelter sendromu ve geç indirilmiş testis.[/td]
[td]2008 de başladılar tedaviye. İlk denemesi hariç diğer 3 deneme dondurulmuş spermlerle oldu. [/td]
[td]2008 m.tese[/td]
[td]4 tüp sperm donduruldu....[/td]
[td]4 kere[/td]
[td]Memorial (ilk 2 si)
Kayseri tüp bebek merkezi
Memorial (sonuncu)
[/td]
[td]Şuan kızı elif :8: ve oğlu emir'in :55: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]_Hasret[/td]
[td]34-35[/td]
[td]13 yıl[/td]
[td]Kendiliğinden geç inmiş testis.[/td]
[td]2,5 aydır saraçoğlunun kürlerini kullanıyorlar. Toplamda 5 ay saraçoğlunun kürlerini kullanacaklar.[/td]
[td]2000-2001 tesa
2011 tese
2012 m.tese
[/td]
[td]Tesalarda sperm bulunamadı.
Tesede elonge hücre bulundu.
m.tesede kök hücre bulundu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]2011 gürrgan klinik
2012 genart tüp bebek merkezi
[/td]
[td]Saraçoğlunun kürüü 2,5 ay kullandıktan sonra sperm testi sonucunda 43 hareketsiz sperm görüldü...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hasretim01[/td]
[td]23-23[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Küçükken ateşli hastalık geçirmiş, testisin 1 tanesi yukarıda. Beyni sperm üreten hormonu desteklemiyor, testosteron seviyesi düşük. [/td]
[td]İğnelerle sperm sayısı 3 milyona yükseldi ve spemler donduruldu ancak kaliteli değildi.[/td]
[td]2012 m.tese[/td]
[td]8 tane sperm bulundu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Yurt dışında
Antalya'da[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hatgok[/td]
[td]34-40[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]Tümör nedeni ile tek testisin ameliyatla alınması ve damarların iltihaplı olması.[/td]
[td]Kaan aydosla ilaç ve bitkisel tedavi görüyorlar 5 aydır.[/td]
[td]11.02.2011 tese[/td]
[td]Sperm bulundu[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Genart tüp bebek merkezi[/td]
[td]Şuan kızı elif'in :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hayal_32[/td]
[td]33-41[/td]
[td]8 ay[/td]
[td]Çocukken geçirilen menenjit olabilir. Belden aşağısı geçici süre felç olmuş.[/td]
[td]2 ay.
Son iki testte sperm sayıları 0, 100 bin ve 72 bin.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Samsun üniversitesi[/td]
[td]Şuan hamile :49: :nazar: bebişimiz kız :8: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hayfer [/td]
[td]34-40[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]hipogonadotropik hipogonadizm.[/td]
[td]4 yıl başka doktorlarda, 1 yıl da emre hocada.[/td]
[td]m.tese[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Şuan oğlu umut emre'nin :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hkmkdr[/td]
[td]29-33[/td]
[td]11 yıl[/td]
[td]47 xxy Klinefelter sendromu.[/td]
[td]1 sene iğne tedavisi gördüler. [/td]
[td]2002 tese ve 2012 m.tese[/td]
[td]Tesede sperm bulunamadı. m.tesede elonge hücre bulundu[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Genart tüp bebek merkezi[/td]
[td]Bitkisel kürlere devam ediyorlar.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hmtnzl[/td]
[td]28-30[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]2 sene bitkisel kürler kullandılar. [/td]
[td] 2012 ocak m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı olgunlaşmamış sperm görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Antalya'da özel bi laboratuvarda yapılan spermiogram sonucunda 1 tane hareketsiz sperm bulundu. Bitkisel kürlere devam ediyorlar...[/td]
[/tr]

[tr]
[td]Hpk [/td]
[td]23-29[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Kanser tedavisi (ameliyat, kemoterapi, radyoterapi) nedeniyle.[/td]
[td]İğne ve klomen kullanıyorlar. [/td]
[td]Tese.[/td]
[td]Elengo sperm bulundu.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Kaan aydosla tedavilerine devam ediyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstiyorumbebegimi07[/td]
[td]37-45[/td]
[td]20 yıl[/td]
[td]Geç indirilmiş testis.[/td]
[td]Uzun yıllar hem ilaç hem bitkiselleri kullandılar. M.teseden sonra 1-2 tane doğal yoldan çıkış olmaya başladı.[/td]
[td]Varikosel
Ve 2 kere tese.
2012 şubat m.tese
[/td]
[td]İlk tesede sperm bulundu. 2. tesede ve m.tesedebulunamadı.[/td]
[td]2 kere
(1 tedavide iptal)
[/td]
[td]Antalya ıvf
Antalya Anadolu (tedavi iptal)
Genart tüp bebek merkezi
[/td]
[td]Şuan kızları özlemsu :8: ve özgenur'un :8: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Jklm [/td]
[td]33-33[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]3 yıl.[/td]
[td]m.tese[/td]
[td]6 tane sperm bulundu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Konya [/td]
[td]Şuan oğlunun :55: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kaderi [/td]
[td]28-33[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis.[/td]
[td]2 yıl.[/td]
[td]2012 nisan m.tese[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Saraçoğlunun kürlerine ve bazı ilaçlara devam ediyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lamyay[/td]
[td]28-30[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Ateşli hastalık.[/td]
[td]3 yıl. 2 yıl kaan aydos'ta tedavi gördüler. Panax ve bitkiselleri kullanmaya devam ediyorlar. Şimdi başka bir dr kontrolündeler.[/td]
[td]2009 tese[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedaviye başlamayı düşünüyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mavimenekşe[/td]
[td]36-34[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis ameliyatı geç yapılmış 15 yaşında olmuş.[/td]
[td]3 yıl. Biçok ilaç ve bitkisel kullandılar.Ayrıca Tavşancıl otu tenktürü (branca ursului) kullandılar. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mehtap2550[/td]
[td]30-34[/td]
[td]12 yıl[/td]
[td]Ateşli hastalıktan şüpheleniliyor.[/td]
[td]En sonki testte canlı ve cansız hücre görüldü.[/td]
[td]Biyopsi[/td]
[td]Sperm bulundu.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Umut tüp bebekte tüp bebek tedavisine başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Melek102[/td]
[td]25-31[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td][/td]
[td]2012 m.tese[/td]
[td]3 tüp sperm bulundu ve donduruldu (2 tüp sperm kullanıldı).[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Acıbadem bursa hastanesi[/td]
[td]Neyazıkki son tüp bebek tedavisi negatif sonuçlandı... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Meral1987[/td]
[td]25[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]1-2 tane sperm çıkışı oluyor.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]5 kere[/td]
[td]İstanbul tüp bebek merkezi (ilk 3 deneme)
Tranzon clinart (son 2 deneme)
[/td]
[td]Şuan hamile :49: :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minikgelin[/td]
[td]28-30[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]3 aylık bebekken tek testisi alınmış. Sebebi ya inmemiş testis yada fıtık.[/td]
[td]2 ay ilaç ve bitkiselleri kullandılar.[/td]
[td]2012 mayıs m.tese[/td]
[td]2 tüp sperm donduruldu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Malatya doğu fertil tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mixer07[/td]
[td]27-32[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Belli değil.[/td]
[td]3 ay[/td]
[td]08.11.2012 m.tese.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Fulya yada umut tüp bebekte tedaviye başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mormenekse212172 [/td]
[td][/td]
[td]3,5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]3 yıl. Selenyum, omega3, e vitamini ve polen kullanıyorlar.[/td]
[td]Varikosel, tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı elonge hücre görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2. m.tese için hazırlık yapıyorlar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nilda015[/td]
[td]24-29[/td]
[td]3,5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Saraçoğlunun kürlerini kullanıyorlar.[/td]
[td]2010 tese, 2011 varikosel[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Yaza tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorlar... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nurdah[/td]
[td]24-29[/td]
[td]1,5 yıl[/td]
[td]Çift taraflı inmemiş testis ameliyatı.[/td]
[td]Bitkisel kürler kullandı.[/td]
[td]16.06.2012 m.tese[/td]
[td]3 tüp sperm bulundu[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Şuan oğlu berat'ın :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nur_efsan[/td]
[td]29-35[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]1 yıl.
Daha önce 100 canlı sperm çıkmıştı. Son 4 aydır ilaç ve bitkisellere devam ediyorlar.Sperm sayıları 2,4 milyona yükseldi [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Büksel’de[/td]
[td]Şuan oğlunun :55: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nursen[/td]
[td]26-28[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Bitkisel kürler kullandılar. Panax ve e1 kullandıktan sonra normal yoldan çıkış oldu. Sperm sayıları 1 milyona yükseldi. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Bursa'da[/td]
[td]Şuan hamile :49:
[/tr]
[tr]
[td]Nurusima81 [/td]
[td]31-40[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]6 sene önce iğne ve ilaç tedavisi. 6 sene önce sperm testinde 2 tane hareketsiz sperm bulunmuş.şimdi saraçoğlunun kürlerini kullanıyorlar.[/td]
[td]07.03.2012 m.tese[/td]
[td]Çok sayıda sperm bulundu ve 2 tüp sperm donduruldu.[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Neyazıkki tedavisi negatif sonuçlandı...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nzlyln[/td]
[td]36-38[/td]
[td]12 yıl[/td]
[td]11 yıl
Teseden 7 sene sonra10 tane spem bulundu. İlaçlaırna devam ediyor.
[/td]
[td]2002 çift taraflı varikosel. 2004 tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı[/td]
[td]2 kere
(1. iptal)
[/td]
[td]Memorial[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Papatyam19[/td]
[td]28[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Kaan aydos ile tedavideler.[/td]
[td]Ağustos 2012 m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı...[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Tedaviye devam ediyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pembe85[/td]
[td]28-29[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Tek taraflı inmemiş testis.[/td]
[td][/td]
[td]m.tese[/td]
[td]3 tane hareketli 4 tane hareketsiz sperm bulundu. [/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Diyarbakır veni vidi tüp bebek merkezi[/td]
bebişlerimiz ikiz :emir_bebek::emir_bebek: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pıtırcık_43[/td]
[td]25-27[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirilen bi kaza sonucu testislerde hasar oluşması[/td]
[td]1,5 yıldır bazı ilaç ve bitkisel kürler kullanıyorlar. Celalettin peru ile tedavilerine devam ediyorlar.[/td]
[td]20.01.2011 ve şubat 2012 de m.tese[/td]
[td]İlkinde sercolly cell.
İkincisinde elonge gürceler bulundu.
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Son testte 1400 tane immatür hücre (spermin bi önceki hali) görülmüş…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sadecik[/td]
[td]25-36[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]3 ay ilaç kullandı.[/td]
[td]04.02.2013 m.tese[/td]
[td]Sperm bulundu ve 2 tüp donduruldu.[/td]
[td]1 kere[/td]
bebişimiz kız :8: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sarliva[/td]
[td]23-26[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]İlk sperm testinde 4 tane sperm bulundu. 2 test daha yapılda onda çıkanlarda donduruldu.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Brüksel tüp bebek merkezi[/td]
[td]Neyazıkki tüp bebek tedavisi olumsuz sonuçlandı…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Seda_ecrin[/td]
[td]22-22[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Varikosel.[/td]
[td]1 yıl. Varikosel ameliyatından 3 ay sonra sperm sayısı 500 bine yükseldi ve doğal yoldan hamile kaldı ancak bebeğini doğumdan sonra kaybetti.[/td]
[td]2011 varikosel ameliyatı[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
(bebişimiz doğal yoldan geldi) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Selin31[/td]
[td]32-35[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]5 ay ilaç tedavisi gördüler...[/td]
[td]11.02.2013 m.tese.[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Anadolu sağlık merkezi (john hopkins hastanesi)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Selmacan21[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]5 yıl.Teseden sonra kaan aydosla tedaviye başladılar.Uzun süre proxeed, endol ve klomen kullandılar. Daha sonra doğal yoldan sperm çıkışı başladı...[/td]
[td]Tese.[/td]
[td]3 kere.[/td]
[td]Genart tüp bebek merkezi.[/td]
[td]Şuan kızları derin :8: naz :8: ve ırmak'ın :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Seval0817[/td]
[td]29-32[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]5-6 yaşlarında kanser (lenfoma) teşhisi nedeniyle kemoterapi ve radyoterapi görmesi.[/td]
[td]Bitkisel kürler kullanıyorlar. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevgidolu[/td]
[td]30-34[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td][/td]
[td]2009 m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı elonge hücre bulundu[/td]
[td]1 kere (elonge hücrelerle deneme yapıldı)[/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedaviye başladılar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sonsuz[/td]
[td]25-31[/td]
[td]7 ay[/td]
[td]Hipogonadizm.[/td]
[td]Celalettin hoca ile tedaviye başlamalarından itibaren primer haftada 2 gün pregnyl 5000,1 ay hafta 3 gün megonon 75 bundan sonra haftada 3 gün menogon 150, arimidex tb günde 1 kez,ermiş aktardan böğürtlen kökü ve g5,ruhi iksir aktardan bir çay iki kavanoz macun kullandılar ve devam ediyorlar.[/td]
[td]Biyopsi[/td]
[td]Spermatoosit bulundu.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Spermiogram sonucunda 3 hareketsiz sperm görüldü. Şuan celalattin peru ile tedavideler…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]S7s7[/td]
[td]30-35[/td]
[td]12 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]11 yıl. [/td]
[td]4 kere tese ve 1 kere m.tese[/td]
[td]Teselerde sperm bulunamadı. M.tesede elonge spermatıd görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Kaan hocayla tedaviye devam ediyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Toana [/td]
[td]40-40[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]2,5 yıl. [/td]
[td]2 kere tese[/td]
[td]Sperm bulundu.[/td]
[td]6 kere[/td]
[td]3 kere hollanda’da.
2 kere almanya’da.
En son memorialde.
[/td]
[td]Şuan kızlarının :8::8: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tulay_20 [/td]
[td]31-35[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Hipogonodizm ve küçük testis.[/td]
[td]Celalettin hoca ile tedaviye başlamalarından itibaren hafta da 3 gün preglyn 5000 g5 macunu böğürtlen kökü çayı şalgam suyu panax E 1 kullanmaya başladılar.[/td]
[td]Biyopsi ve tese.[/td]
[td]Sperm bulunamadı olgunlaşmamış sperm görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Son spermiogram sonuçlarında 890 bin immatür germ hücre görüldü...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yaren16[/td]
[td]29-40[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]6 aydır bitkisel kürler kullanıyorlar.[/td]
[td]Nisan 2012 m.tese[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yasemen1232[/td]
[td]32-31[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Prematüre doğum, çift taraflı inmemiş testis ameliyatı, 17 yaşında yumurtalıklarından biri alındı.[/td]
[td][/td]
[td]2009 ocak Pesa ve2011 mart tese [/td]
[td]İkisinde de sperm bulundu ama sperm kalitesi düşük[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Anatolia tüp bebek merkezi. Gazi üniversitesi tüp bebek merkezi (2. ve 3.)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yeşil034[/td]
[td]31-35[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis ameliyatı geç yapılmış 12 yaşında olmuş.[/td]
[td][/td]
[td]2011 yazında m.tese[/td]
[td]3 tüp sperm bulundu[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Umut tüp bebekte eylül ayında 3 denemelerine başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zaman[/td]
[td]27-29[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis.[/td]
[td][/td]
[td]2 kere m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Evlat edinmek için kuruma başvurdular ve dosyaları onaylandı. Sıralarını öğrenmeyi bekliyorlar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zambak06[/td]
[td]31-38[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]2012 martta başladılar tedaviye.[/td]
[td]2009 tese ve 2012 m.tese[/td]
[td]İlkinde sercolly cell, ikincisinde yuvarlak hücre görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Kaan aydos’la iğne tedavisine devam ediyor…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zcu[/td]
[td]35-35[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]Geç indirilmiş testis.[/td]
[td]4 yıla yakın bir süredir. Şimdi normal yoldan 1-2 tane sperm çıkışı oluyor.[/td]
[td]2010 m.tese[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi
İzmir kent hastanesi[/td]
[td]Şuan hamile oğlunun :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]34bc[/td]
[td]30-31[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis-fıtık ameliyatı.[/td]
[td]14 ay. [/td]
[td]2012 mart m.tese[/td]
[td]Çok sayıda sperm bulundu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td][/td]
[td]Umut tüp bebekte 3. denemelerine başlayacaklar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5856bursa[/td]
[td]27-32[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Hipogonadizm[/td]
[td]Celalettin hocayla tedaviye başlamalarından itibaren haftada 2 gün pregnyl 5000 ve haftada 3 gün menegon 150, ermiş aktardan macun 3.kavanoza gecildi. ve demirdikeni çayı ayrıca panax ve e1 kullanmaya başladılar. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]En son yapılan spermiogram sonucunda sperm hücreleri, yerinde hareketli ve hareketsiz spermler görüldü…[/td]
[/tr]
[/table]

hoşgeldin canım demek test verecek eşin inş cemremden sonra sizden de güzel haberler alırız :16:
canım istekliyken yaptırsın testi boşver sonra yine yaptırırsınız...
inş yüzünüz güler sonucu alınca...
duaların içinde ayrıca teşekkürler canım...

hoşbulduk canım insallah canım Allah razı olsun rabbim insallah dualarımızı kabul eder her namazda esin dualarımda canım rabbim saglıgını versin simdi de bebiş için dua edecez sana demi canım rabbim insallah onda da hayırlı sonuçlar almanı nasip eder su gibi tedavin güzel gecer insallah ve sonunda halayını cekmeyi nasip eder mevlam

nasılsınız inşAllah iyisnizdir. Durudenizderya geçmiş olsun Allah cc bebeğini sana bağışlasın. Tedavi sürecindeki arkadaşlara da Allah cc yardım eylesin inşAllah. Bende iyi haberler yok. Durumum iç açıcı değil :17: azosperm gibi önceki tahlil ile varikosel ameliyatından 3 ay sonraki tahlil arasında pek fark yok. tahlil sonucu: her 1-2 sahada ölü ya da hareketli sperm görüldü. bir de spermlerde enfeksiyon var antibiyotik kullanıcaz bir o eksikti zaten enfeksiyon da geldi. doktor ameliyattan önce % 40-50 düzelme olabilir diye söyleyince çok umutlandırmıştı bizi. şimdi ise hazırlıklara başlayın tüp bebek için zaman kaybetmeden micro tese ile sperm bulunabilir. Bir de iyi merkez bulmam lazım belki kanallarda tıkanıklık vardır. Eşim tüp bebek tedavisini istemiyor ikna edebilirsem celalettin hocaya gitmek istyorum. Bu sürecte en azından bitkisel tedavi yapalım. moralim çok kötü mücadele için yeni bir yol bulduğumda eşim destek olmuyor boşuna uğrasmayalım kabullen artık diyor. nasıl elimi kolumu bağlayıp oturabilirim gerçi gücüm tükenmek üzere yaşayan ölü gibiyim neşem kalmadı hiçççç :43: Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar hepinizi:54:

umudunu kaybetme cnm... bizim bu dünyadaki sınavımız bu...durudenizderyacıma katılıyorum...micro ile ne kadar çok kişide sperm bulundu bu topikte...kimbilir daha Türkİye'nin nerelerinde..SABIR cnm SABIR...

kızlar yakın bi arkadaşım vardı bizimle aynı klinktede tedaviye başladı bebeği tutundu bir ay sonra dış gebelik olduğu anlaşıldı bebek tüplere yerleşmiş sonra bebeği tüplerden aldılar kürtaş oldu ,bir süre hast.yattı evine döndü kaynanası gelmiş kızcağıza bir sürü eziyet ediyormuş laf sayıyormuş senin yüzünden oğlumun çoçuğu olmuyor ailenin evine git ben oğlumu evlendireceğim diyormuş bazen eşide annesine uyuyormuş dün telefonda baya konuştuk çok üzüldüm onca şeyden sonra destek olacaklarına yapılanlara bakın demem şu ki bu bebek sorununu dahada zor şartlarda ve daha zor durumda yaşayan kardeşlerim var Allah hepimizi yardımcısı olsun ,bu çok zor bir imtihan ....[/QUOT

Allah böyle zalimleri bildiği gibi yapsın...halimize bin şükür !

sağol cnm benimmmmmm:16::16::16:
siizinde test sonucunuz inşallah iyi çıkarrrrrr hep beraber sevinirizzzzzzzz:52::52::52::52::52:
dualarım sizinlee güzel gönüllü arkadaşımmm:16:

hayırlı akşamlar arkadaşlar ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı hemen tüpbebek merkezimi aradım hamilelik görünmüyor ama değeriniz sıfır olmadığı için henüz birşey diyemiycez 2gün sonra testi tekrarlayın bebek belki geç tutunmuştur eğer öyleyse değeriniz artacak ama fazla umut yok dediler.eğer değeriniz düşersede bebek tutundu ama düşük oldu demektir dediler hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benden haberler böyle

SELAM KIZLAR....
NURUSIMA..
canim ya degerin dusuk gercekten uzuntunu paylasiyorum:70:.ilk denemede sevinen az oluyor malesef. caniniz sagolsun bitanem esinede destek ol kadinlar herzaman daha gucludur aglasak sizlasakda.:5:.insaallah gelecek sefer nasip eder yuce ALLAHim.biz tupbebekciler bu aciyi yasiyoruz, duam oki pozitif gordugun gunki sevincinide yasayasin amin.

Son düzenleme:
canım eşin adına çok sevindim gözünüz aydın :16:
inş bidaha ayrı düşmezler sık sık görüşemeselerde iletişimleri kesilmez...
allah kimseyi kardeşlerinden ayrı düşürmesinnnnnnnn :16::16::16:

Sağol tatlım benim.
Biliyorsun kardeş kardeşe her zaman muhtaç.Bunun net örneğini sizlerde görüyoruz.
Bir nakil ile de her şey değişebiliyor.Zaten bundan hiç bırakmayız.Kolay elde etmedik tabi ki de.Bunları yaşayan bilir ancak.

Canım teşekkür ederim o güzel duaların için.
Ben olsam eşimin bir an önce test yaptırmasını isterim.Çünkü meraktan çatlarım.
Hemen moralini bozma çok güzel gelişmeler elde edeceksiniz.

hayırlı akşamlar arkadaşlar ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı hemen tüpbebek merkezimi aradım hamilelik görünmüyor ama değeriniz sıfır olmadığı için henüz birşey diyemiycez 2gün sonra testi tekrarlayın bebek belki geç tutunmuştur eğer öyleyse değeriniz artacak ama fazla umut yok dediler.eğer değeriniz düşersede bebek tutundu ama düşük oldu demektir dediler hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benden haberler böyle

hayırlısı olsun
sen yine iki gün sonra tekrarla belki yükselir değerin

cevabın için sağol inşallah güzel sonuç alırız

oğlan olacak demek
Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
amin canım inşallah
canım demek paşa geliyor.
gelsin bakalım.sağlıklı sihatli.
rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
sağol canım amin cümlemizin inşallah
tatlım gözün aydın demek bi paşamız daha geliyor bu sene gerçekten bebekler hep erkek
bakalım flaskcımın bebeği ne olacak kız olursa şimdi bu kadar erkeğin içinde paylaşılamayacak :D:1::1:
sağol tatlım
ya demi bakalım önce kim kapcak :1:
selam kızlar nasılsınız pek takılamıyorum artık buraya.bugün kontrolüm vardı artık iyice kesinleşti kızım olacak..:nazar::emir_bebek: doktor teyzesi çok sağlıklı bir bebek dedi maşallah yavruma:emir_bebek::nazar: 489 gram olmuş bilmiyorum iyimidir kilosu doktorum normal dedi ama genede takıldı aklıma.ah ah doktorum beni uyardı bu ay 4 kilo almışım:1::1: teyzeleri biz kızımla hergece size yatmadan önce dua ediyoz amin diyoz öle uyuyoz kızıma birsürüüü kardeşler gelcek hepiciğimiz tek tek bebeklerimizin tatlı yaramazlıklarını anlatıcaz burda:emir_bebek::nazar:
canım hayırlı olsun demek senin de kızın olcak Allah sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin
canlarımmmmmm tebrikleriniz için çok teşekkür ederim ama benim sevincim kursağımda kaldı yaaa :27:
milli eğitime gidip yeni görev yerime başlangıç işlemlerimi yaptırırken kimse bişey söylemedi...
saatler sonra müdürüm aradı meğer benim sadece normumu almışlar ilçeye :37:
sabah beraber sevinmiştik okadar bende şok oldum hocam diyor...
yani sözde ilçede görev yapıyor gibi görünecekmişim okulum kapandığı için ama göreve yine köye gidecekmişim anlayan beri gelsin :44:
bana yine tayin yolu göründü :6:
bari baştan sevindirmeyeydiler yaaaaaaaaaaaa :84::84::84: :1:
ah canım ya ne güzel sevinmiştik neyse hayırlısı artık
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
aman da aman topiğimize minik bi prens teşrif etmişşşşşşşş :46::46::46:
gözün aydın bitanemmmmmm allah oğluşunu size bağışlasın :55:
hayırlısıyla kucağına alıp yaramazlık yaptığı günleride görürsün inş :52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tatlım seninde gözün aydınnnnnnnnnn prensesiniz geliyormuşşş :8::46:
negüzel arka arkaya haberlerinizi aldık çok mutlu oldum adınıza :16:
rabbim sağlıcakla kucağına alıp en tatlı zamanlarını görmeyi nasip etsin :16::16::16:
sağol canım amin inşallah inşallah

canım inşallah artar değerin hakkında hayırlısı

kızlar biz tedaviyi bırakmamıştık.2 nebido iğne vurdurmuştu eşim.hoca değerler uygun olduğunda pregnly ile menegona geçiş yapacağımızı söylemişti.zaten pregnly 2 yıldır vuruluyordu.ek olarak menegona geçtik.zaten bitkisellerimizde yoktu.biz bi arkadaş vesilesi ile macun hazırlattırdık.hoca bunu kullanabileceğimizi ve buna karşı olmadığğını söyledi.uygun olunca hesabımıza gelmişti.şifa olsun inşallah.umudum menegon ve macunda.tek kullanmadığımız bunlar kaldı.eşim kalbura döndü ama yapacak bişey yok.ayrıcagelen macunda nelerin olduğu yazıyor.hatta içeriğinde ne olduğunu hocaya göndereceğiz.dua edin arkadaşlar sperm görelim 3 ay sonra.yoksa eşimi toplamam zor olacak.rabbim korktuklarımla sınamaz inşallah.

nursenim oğlun olacakmış arkadşım gözün aydın olsun.salih evlat olsun inşallah.eşin pergnly kullanmışmıydı daha önceden.pregnly kullananların erkek oluyormuş diye duymuştum.bunu eşime söyledim eşim severek yapıyor iğneleri oğlumuz olsun diye.kenditek erkek ve kendine hemcins arıyor anlaşılan.ben 6 kız kardeş olduğum için benim için fark etmiyor.:1:

Back
X