canlarım benim şimdi çıkmam gerekiyor hepinize çok teşekkür ederimmmmmmmmm
dönünce yazarım hepinizeeeeeee
bu heyecanda burayı bırakıp gitmek zor ama bebişim için gideyim teyzeleri dua edin bize öpüyorum hepinizi
herkese slm....
nasılsınız canlar.....?
herkes iyidir umarım.
geçmişi fazla okuyamadım ama telde haberlerini hep aldım.
Rabbim hepimizi bu dertten kurtarsın ve bebişlerimizi nasip etsin.amin.
canlar keyfiniz nasıl.
bebişler nasıl?nasıl gidiyor hamilelik..?
dualarınızda eksik etmeyin....
Pıtırcık sende hoşgeldin.haberlerin en güzelini aldık dımı.Baharımıza rabbim mücizesini verdi.
sevincimden duramıyorum.
senden ne haber canım.ne durumdasınız.tedaviniz ne aşamada.doktora gitmeye nekadar var.
selam canim hosgeldin saklaniyordun herhalde baharin bebegini duyunca ciktin ortaya
biz iyiyiz cok sukur RABBIMe. sen nasilsin?
dualarimiz hepberaber canim
canım geçmiş olsun .
hastaymışsın galiba..
kendine dikkat et.
Sağol canım tepemde klima olunca olacağı bu oluyor zaten.
Daha klimayla arkadaş olamadık sevemedim onu.
Sende iyisindir umarım.
iyim canım şükür.
aynen canım bende sevmiyorum ama yaz günü arkadaş olmak zorunda kalıyoruz. burada istemiyor ama nemli yerlerde ihtiyaç.
dikkat et kendine.klimanın rüzgarını havaya doğru versen .direk boynun temas etmemiş olur.
canlar biliyorsunuz adet olmayı bekliyordum histeroskopi için gelecek ayda 2. tüp bebek tedavimize başlayacaktım…
adetim geçen ay 67. gün adet söktürücü kullanarak geldiği için bu ayda gecikir diye düşünüyordum…
tedavim eylüle kalmasın okul zamanı sorun oluyor diye geçen pazartesi drum ulun hocayı aradım…
en son 1 haziranda adet olmuştum o gün 24. günümdü…
adet söktürücü kullanabilir miyim diye sordum drumda 6 gün bekle 30. günde de gelmezse o gün başlarsın tarlusala dedi…
bende dru dinlemedim nasıl olsa gene geç gelicek diye ertesi gün başladım ilaca iyice geç kalmayayım tedavi için diye…
ilacım bitti her zaman ilaç bittikten 4 gün sonra adet olurdum bu defa olmadım…
dün 5. günümdü hala tık yok nette araştırınca adet söktürücü kullanıp adet olmayanların biçoğunun hamiş olduğunu öğrendiğini okudum…
bende eşime akşam bi idrar testi aldırdım öylesine hiç ihtimal vermiyorum ama
sabah yaptım ve 2. çizgi çok belirgin çıktı
hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
değerimmmmmmmmmm 1696
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeee bu günleri görmek nasip oldu hem de doğal yoldannnnnnnn
benim gibi adet söktürücü kullanıp sonradan hamile olduğunu öğrenen çok var forumda okudum hepsini...
çok şükür bi zararı olmuyormuş bebişe drları öyle söylemiş doğum yapanlarda aynısını söylüyor…
inş benim meleğimde iyidirrrrrrr
inanamıyorum yaaaaa ben hamileyimmmmmmmmm
rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş
canlarrrrrrrr sonucu aldıktan sonra hemen balıkesirdeki en iyi dra gittik eşimle...
çok sıra vardı 2 saat bekledik ama o bekleme bile güzeldi
drum ilaçlarımı yazdı pazartesiyede kese için gün verdi
inş hayırlısıyla keseyide görürüz kalp atışlarınıda duyarız bebişimizi sağlıcakla kucağımızada alırız
hala şoktayım hele eşimi görseniz keseyi görmeden inanmam diyor
keseyi görüncede kalp atışını duyana kadar inanmayacakmış
hangi eş bunları der ki ancak bizim gibi senelerce mücadele edip negatiflerle karşılaşanlar işte...
hala inanamıyor bitanem
izmirden eşimin tekrar tedavi olması gerektiği haberini alıp döndükten sonra göndermiş rabbim meleğimi...
şükürler olsun rabbime 5 senedir çok büyük sınavlardan geçtik hep sabrettik dua ettik güzel şeyler olacağına inandık...
bugün o mutluluğu yaşattı rabbim bize inş dileyen herkese nasip olurrrrrr
canım ya çok sevindim inan en çokta neye sevindim biliyormusuncanlarrrrrrrr sonucu aldıktan sonra hemen balıkesirdeki en iyi dra gittik eşimle...
inş hayırlısıyla keseyide görürüz kalp atışlarınıda duyarız bebişimizi sağlıcakla kucağımızada alırız
hangi eş bunları der ki ancak bizim gibi senelerce mücadele edip negatiflerle karşılaşanlar işte...
hala inanamıyor bitanem
izmirden eşimin tekrar tedavi olması gerektiği haberini alıp döndükten sonra göndermiş rabbim meleğimi...
şükürler olsun rabbime 5 senedir çok büyük sınavlardan geçtik hep sabrettik dua ettik güzel şeyler olacağına inandık...
canlarrrrrrrr sonucu aldıktan sonra hemen balıkesirdeki en iyi dra gittik eşimle...
hala inanamıyor bitanem
flzaşk canım yarın büyük gün bebişimizin cinsiyetini öğrenicekmişsin inşallah gösterir kendini.bu arada söyliyeyim senin paşan olacak baharımında kızı olacak demedi demeyin.bekleyin arkanızdan gelicez ben ve cemremsen baharla bende cemremle 40larımız karışıcak inşallah
canlar biliyorsunuz adet olmayı bekliyordum histeroskopi için gelecek ayda 2. Tüp bebek tedavimize başlayacaktım
adetim geçen ay 67. Gün adet söktürücü kullanarak geldiği için bu ayda gecikir diye düşünüyordum
tedavim eylüle kalmasın okul zamanı sorun oluyor diye geçen pazartesi drum ulun hocayı aradım
en son 1 haziranda adet olmuştum o gün 24. Günümdü
adet söktürücü kullanabilir miyim diye sordum drumda 6 gün bekle 30. Günde de gelmezse o gün başlarsın tarlusala dedi
bende dru dinlemedim nasıl olsa gene geç gelicek diye ertesi gün başladım ilaca iyice geç kalmayayım tedavi için diye
ilacım bitti her zaman ilaç bittikten 4 gün sonra adet olurdum bu defa olmadım
dün 5. Günümdü hala tık yok nette araştırınca adet söktürücü kullanıp adet olmayanların biçoğunun hamiş olduğunu öğrendiğini okudum
bende eşime akşam bi idrar testi aldırdım öylesine hiç ihtimal vermiyorum ama
Sabah yaptım ve 2. çizgi çok belirgin çıktı
Hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Değerimmmmmmmmmm 1696
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeee bu günleri görmek nasip oldu hem de doğal yoldannnnnnnn
Benim gibi adet söktürücü kullanıp sonradan hamile olduğunu öğrenen çok var forumda okudum hepsini...
çok şükür bi zararı olmuyormuş bebişe drları öyle söylemiş doğum yapanlarda aynısını söylüyor
inş benim meleğimde iyidirrrrrrr
Inanamıyorum yaaaaa ben hamileyimmmmmmmmm
Rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?