Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım eşimi ikna edebilirsem gidecez kürleri gitmeden alsak iyi olurdu ama yinede celalettin hocaya gitmek daha doğru olur ayrıntılı sperm tahlili yaptıramadık orada olur inşAllah. Allahım cc cümlemize sabır dayanma gücü versin pes etmeme ramak kaldı

kuzey28 kullanıcısından alıntı

Kızlar hamileyimmmmmmmm
ve muhtemelen ikiz
transferin 10. günü ve sonuç: 425
YÜCE RABBİM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN..
İSTEYEN HERKES BU HABERİ ALSIN VE BİZİM GİBİ ÇILDIRSIN

canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin
bende halayın ucundan tutayım

flzaşk canım demek bebeğimiz kendini göstermedi olsun annesi biraz daha bekleriz öğrenmek için
ulunbey kıza mı benzetti :44::44::44:sağlıklı olsunda fark etmez ama dediğin gibi biz sana erkek yakıştırıyorduk
ben şahsen kız çocuk severim çok tatlı oluyorlar hakkınızda hayırlısı olsun canım yeterki sağlıklı olsun amin

Göstermedi cnm bacaklarını kapatmışştı meleğim.
daha erken belki bir ay sonra daha net olur herhalde.
kaç sene sonra bu günleri gördüm hiç fark etmez kız erkek..sağlıklı olsundaa..yeterki
çok şükür herşey yolunda şimdilik..büyüyooo..her gidişimizde bizi şaşırtıyoo teyzesi..

Allah'ım sizi nazarlardan korusun inşallah
minicik bacaklarınımı kapatmış inan gözlerim doldu Ya Rabbim ne büyüksün
şükürler olsun canım inşallah hayırlı ve sağlıklı olsun cinsiyetinin ne önemi var
maşallah sübhanallah canım ya dünyaya bir gelsin gözlerinizi ayıramayacaksınız meleğimizden

A.slm canim...Demek pasan annesini tekmeliyor vayyy yaramaz vayyy :)))Kulaklari cekicez...
Hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah Seker yüklemenin sonucuda sorunsuz biter...
Bak canim sen oglusunun herseyine burdada indirimler basladi...
Simdi hepsini daaha uyguna alirsin ama agustos gelince yine ates pahasi olur...
Heycanlanman normal tabiki canim ben hamile olmadigim halde hep bebis magazalarina bakiyorummm...
Bence erken degil ben 5aylik olmadimi oglusun eee ne kaldi sunun surasinda....
Ben olsaydim simdiye cildirmis evvi doldurmustum bile...
Eee neler aldin canim sen bu yaziyi Sabah yazmissin begendinmi biseyler canim??

SELAM CANIM MASALLAH RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN INSALLAH BEBISLERINI SAG SALIM ALIRSIN KUCAGINA RABBIM SAGLIKLI BI GEBELIK VE DOGUM NASIB EDER BIR OMUR BAGISLASIN SANA GUZEL ALLAHIM , BAHARIM NEGUZEL SURMUS AYAGINI HADI SENDE SOYLE BIR GUZEL SURDE DIGER ARKADASLRDA PES PESE GUZEL HABERLER VERSIN INSALLAH ENFAL33 VAR SIRADA SIMDI ALLAHIM HEPNIZIN GUZEL HABERLERINI ALMAYI NASIB ETSIN INSALLAH ,

Pamugum nasilsin canim benim???
Cevabin icin tsk ederim bitanem...
Kullaniyoruz bakalim kürleri sonumuz hayir olsun...
Pek umut baglamiyorum gerci sonu hüsran olursa üzülmemek icin...
Hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun insallahhh...
Rabbimden gelene boynumuz kildan ince.....
Hayirli geceler pamugum benimmmm....

cek teyzesı cek hatta poposuna da soyle bı yapıstır ınsallah sorunsuz gecer bıtanem evet orlarada gelmek ıstıyorda esım , benım pek gozum kesmıyo uzun yola hemen belım agrıyo , kıs zaten turkıyeden 3 valızle geldık kendıme bır ıgne almadım bebısımın herseyını aldım ordan burda sadece besıgı arabası pusetını alıcam aramızda kalsın burdada dayanamadım yıne aldım bıraz bısıyler Esım turkıyeden aldım sanıyo , bugun bıraz dolastık bı kac magazaya baktık ama ben kararsız kaldım park besıkler var herkes onu tavsıye edıyo ama ben hıc begenmedım onu ben soyle cıbınlık lı beyaz mavı besıkler varya onları begendım arabasını pusetını brukselden alıcam yarın ıstedıgım model orda var yarın ordan alıcam ama besıkte hala kararsızım yarın guzel bısıy bulursam brukselden alıcam ınsallah bugun sadece gezdık acele etmek ıstemedım :44: Olsun kıs hergun hergun bahanem olur doyamıyorum gezmeye ınsallah senın basına soyle gezmekten ayakların sıser Az kaldı ınsallah senınde guzel haberlerını alıcaz

Ayy kiyamam canim ben ona ya
Ama devam ederse kulagini cekerim bi :)
Canim gelmek isterseniz buyrun gelin bizede beklerim...
Sen neresinde yasiyorsun belcikanin bilmiyorum ama benim kuzenim antwerpende yasiyor buraya 4 Saat felan...
Yilbasinda gelmistik cok uzak degil...
Iyi yapmissin canim Türkiye de cesit daha cok
Park besikler güzel aslinda cünkü oglusun büyünce daha sonra icerisini oyun parki gibide kullanabilirsin...
Iyi canim sen daha iyi bilirsin gezmek istiyorsan sorun yok...
Aman yorulmada kendine dikkat et...
Ayy hayirlisi bitanem ya Rabbim ne yazdiysa onu görücez bizde pek umut yok....

Ben cikiyorum bitanem uyku bastirmaya basladi.....
Daha namazimi kilmadim uykuma yenik düsmeden hemen ibadetimi yapayim...
Hayirli geceler bitanem oglusunla birlikte Allaha emanet olun....
Saglicakla kalin....

canım ınsallah gelırsem gelıp gormek ısterım senı antwerpen bana 70 kılometre uzak ben bruksele yakınım aalst a oturuyorum sende gelırsen bende beklerım buyur gel canım Ay ne bıleyım canım bebısım ıcın en ıyısı olsun ıstıyorum bakalım gonlume sınen bısıy olursa alıcam ınsallah . Canım sen nıye umıtsızsın anlamadım rabbım ol dersen olur gerısı bos yetrkı sen umıdını kaybetme verende alanda guzel rabbım sen sakın sakın umıdını kesme dua et dua ettır ınsallah sanada nasıb olucak ne umıtsız vakalara sahıt oldum ben burda hepsı yavrusuna kavustu cok sukur , sende ınsallah en kısa zamanda aramıza katılacaksın allahım ınsallah senınde guldurecek yuzunu sen yeterkı umudunu kaybetme

meal de sunu okudum cok guzel,mealin aciklama kisminda geciyor:
"En muzmin dertlere dahi derman bulunabilir.Oyle ise ey insan ve ey musibetlere maruz Adem ogullari.Umitsiz olmayiniz.Her derdin ne olursa olsun dermani mumkundur.Arayiniz bulunuz.Hatta olumede gecici bir hayat rengi vermek mumkundur.Ey insan,Benim icin dunyayi terkeden bir kuluma iki hediye verdim.Biri manevi dertlerin dermani,biride maddi dertlerin ilaci...Iste olmus kalpler hidayet nuruyla diriliyor.Olmus gibi hastalar dahi O nun nefesiyle ve ilaciyla sifa buluyor.Sen de Benim hikmet eczanemde her derdine deva bulabilirsin.Calis ,bul.Elbette ararsan bulursun."(20.sozden)
insaallah bizde sifamizi bulanlardan oluruz

Sağol cnmm benim..
şimdilik doktor amcası net göremedii..teyzesi.
bi tahminde bulundu ama kesin demedi zaten erkenmiş bu aylarda kesin olması için.
1-1.5 ay daha bekliycem.olsun sağlıklı olsunda bi sorun olmasında beklerim zaman geçiyo su gibi.
senide arayamadım cnm neler yapıyosun dün yazılanlarıda çok okuyamadım..
Allahımmmm isteyennnn herkese hepinize bu güzel mutlulukları yaşatsın inşallah..:26::26:

Günaydınnnnnnnn herkeseeeee mutluu haftasonlarıııııııı kızlarrrrrrrrr:

Flazsk rabbim sag salim kucagin alamayi nasip etsin hersey gonlunce olsun ins...

im cnm benim ne olsun devam ediyoruz hayata
ramazanı bekliyorum hayırlısıyla geçirmek için şimdiilik böyle güzelim sen nasılsın şifa olacak inşllh bu kulllandıkları eşine ümitsiz olma ne olur sen ep mutlu ol güzün gülsün geri gelecek inşllh şekerim

herkese güzel bi hafta sonuuuuuuuuuuuuuuuu olsunnnnnnnnnn
inş bursalı arkadaşım sınavında başarılı olur ve diğer bütün sınavlara firen arkadaşlardaaaa
bugün mutluluk,sevinç veeeeee neşe hepppp bizimle olsunnnnnnnnnnnnnn

günaydın canlarrrrrrrrrrrrr
hepinize iyi hafta sonları diliyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…