slm canım ersel beye bizde cepten ulaştık adresini bilmiyorum,celaleddin hocaya gidecekseniz ulaşmanız daha kolay olur o yardımcı olur zaten size,canım biz gittiğimizde sabahtan ordaydık akşam 7 gibi falan işmiz bitti biletlerimizi hemen aldık sabaha evimizdeydik tabi bizm yolumuz biraz daha uzun sen bursadaysan size daha yakın,bence gitmeden önce hocayla telefonla yada maille durumunuzu söyleyin o size gereken bilgiyi verir canım allaha emanet olun..
saol tatlımmmmmmm dünkü sesin hala kulaklarımda
dediğin gibi tam zamanında geldi zanım tuttu tutmadı stresini yaşatmadı bebişim bize
darısı senin başına inş
bekletme bizi hemen hallet rapor işini hayırlısıyla başla yeniden tedavineeee
ya canım dün ebeni görsen gördüğüm herkese senin mucizeni anlattım annemi aradım eşinin durumunu biliyordu çok dua etmişti sizin için annem çok sevindi gözünüz aydın dileklerini sunmamı istedi inşallah bundan sonra bütün sıkıntılarınız geçer eşin bu sevinçle hastalığınıda yener inşallah okunan ezanlar hürmetine Rabbim en kötü gününüzü böyle yaşatsın.eşim dün diyor hayırdır kaçgündür yüzün gülmüyor ne oldu bende daha ne olsun bahar hamile dedim çok sevindi hayırlı olsun dedi.canım bende tedavim biran önce olsun istiyorum ramazan ayı gelmeden testlerimi yapmaya çalışıyorum işte bugün 2 tane testimi yaptırdım pazartesi kromozom testimi yaptırıcam 12gün sonrada bir testim var ama onun sonucu 45günde çıkıyormuş bakalım bunların sonucu çıksın doktoruma sorarım eğer önemli değil derse başlarım tedaviye.bu arada miyom tedavisi için d vitamini kullanıcam kullananlar hep faydasını görmüş inşallah bende şifa bulurum sonra bebeğime kavuşurum inşallah dualarınızı eksik etmeyin birtanem
canım inan ki benim gözümde hiç bişeyin değeri yoktu drum neyi önerdiyse onu yaptıracaktım sana da söylemiştim hatta...
toplamda en kısdığımız halde bile tedavi bize en az 6-6,5 bine patlayacaktı...
git gel yazın sıcağında geçen seneki sıkıntıları çekecektik ama hiç biri gözümde değildi...
yeterki bebişim sağlıcakla gelsin babasına şifa olsun diyordum şükürler olsun doğal yoldan geldi tüm sıkıntılardan kurtardı bizi
aminnnnnnnnn canım keseyide görürüz kalp atışlarınıda duyarız inşşşş
demek kırk gün kırk gece sürecek haaaaaaa canım benim ozaman hobaaaaaaaaa
ya canım biliyorum bebişin için elinden geleni yapacaktın ama inan çok zor bugün kan tahlillerimi yapmaya gittim
sabahın 6sından beri ayaktayım saat 9da eve geldin çektiğim sıkıntılar sıcakta öldüm harcadığım parayı söylemiyeyim en iyisi
kolaymı bunca sıkıntı birde stresi cabası tuttumu tutmadımı derdi ayrı zaten birde kullanmak zorunda kalacağın ilaçlar
şükürler olsun bunlara gerek kalmadı incitanen geldi Rabbim kucağına almanı nasip etsin inşallah
canım flzaskın bebişi göstermemiş kendini ama dr ...... olabilir demiş ben söylemem ama süpriz
hadi tatlım sıra sizde spermler varken arayı açmayın
demek göstermemiş yaramaz neyse sağlıklı olsunda ergeç gösterecek kendini kaçarı yok
ben elimden geleni yapıyorum artık kısmet şu miyomdan inşallah kurtulursam hemen yapıcam tatlım
şükürler olsun sperm var en azından eşimin tekrar ameliyat olmasına gerek yok bebeğimin gelmesini çok istiyorum teyzesi kollarım mosmor oldu bu ay tam 13 tüp kan verdim doktor bile kızdı damarların zaten ince çatlayacak dedi bende bebeğim için katlanıyorum dedim nasıl şaşkınlıkla bakıyor bana
flzaşk canım demek bebeğimiz kendini göstermedi olsun annesi biraz daha bekleriz öğrenmek için
ulunbey kıza mı benzetti :44::44::44:sağlıklı olsunda fark etmez ama dediğin gibi biz sana erkek yakıştırıyorduk
ben şahsen kız çocuk severim çok tatlı oluyorlar hakkınızda hayırlısı olsun canım yeterki sağlıklı olsun amin
Göstermedi cnm bacaklarını kapatmışştı meleğim.
daha erken belki bir ay sonra daha net olur herhalde.
kaç sene sonra bu günleri gördüm hiç fark etmez kız erkek..sağlıklı olsundaa..yeterki
çok şükür herşey yolunda şimdilik..büyüyooo..her gidişimizde bizi şaşırtıyoo teyzesi..
Selam kızlar hepınızın cuması mubarek olsun ınsallah tedavıdekı arkdaslar ınsallah cok cok guzel sonuclar alırsınızda bu topıgın halayı hıc bıtmez bahar ayagını surmeye devam et canım rabbım tum arkadaslara mucızelerını yollasın :) kızlar bız pasamla cok ıyıyız elhamdulıllah sag tarafıma hıc uyutmaz benı tekmeyı basıyo beyfendıAyın 17 de seker yuklemesı yapılacak haa bırde bugun gıdıp besık bakıcaz kızlar oyle heycanlıyımkııı bebek arabası pusetı ayyy cok guzel bır duyguu sonunda cok sukur rabbım banada nasıb ettı o bebek magazalarına gonlumce gırıp cıkıyorum kızlar allahım ınsallah sızlerede en kısa zamanda nasıb eder , erken degılmı dıye sordugunuzu duyar gıbıyım kızlar burda bır ay boyunca ındırım var avrupa genelınde ındırım ayı cok makul fıyatlara gelyor oyuzden alısverısımı sımdıden yapayım dıyorum zaten sımdıye kadar zor tutuyodum kendımı Neyse kızlar benden bukadar pasamı yalnız bırakmayın cabucak gelsın arkadasları
a.slm canim...demek pasan annesini tekmeliyor vayyy yaramaz vayyy :)))kulaklari cekicez...
Hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah seker yüklemenin sonucuda sorunsuz biter...
Bak canim sen oglusunun herseyine burdada indirimler basladi...
Simdi hepsini daaha uyguna alirsin ama agustos gelince yine ates pahasi olur...
Heycanlanman normal tabiki canim ben hamile olmadigim halde hep bebis magazalarina bakiyorummm...
Bence erken degil ben 5aylik olmadimi oglusun eee ne kaldi sunun surasinda....
Ben olsaydim simdiye cildirmis evvi doldurmustum bile...
Eee neler aldin canim sen bu yaziyi sabah yazmissin begendinmi biseyler canim??
cek teyzesı cek hatta poposuna da soyle bı yapıstırınsallah sorunsuz gecer bıtanem evet orlarada gelmek ıstıyorda esım , benım pek gozum kesmıyo uzun yola hemen belım agrıyo , kıs zaten turkıyeden 3 valızle geldık kendıme bır ıgne almadım bebısımın herseyını aldım ordan burda sadece besıgı arabası pusetını alıcam aramızda kalsın burdada dayanamadım yıne aldım bıraz bısıyler Esım turkıyeden aldım sanıyo , bugun bıraz dolastık bı kac magazaya baktık ama ben kararsız kaldım park besıkler var herkes onu tavsıye edıyo ama ben hıc begenmedım onu ben soyle cıbınlık lı beyaz mavı besıkler varya onları begendım arabasını pusetını brukselden alıcam yarın ıstedıgım model orda var yarın ordan alıcam ama besıkte hala kararsızım yarın guzel bısıy bulursam brukselden alıcam ınsallah bugun sadece gezdık acele etmek ıstemedım :44: Olsun kıs hergun hergun bahanem olur doyamıyorum gezmeye ınsallah senın basına soyle gezmekten ayakların sıser Az kaldı ınsallah senınde guzel haberlerını alıcaz
ayy kiyamam canim ben ona ya
Ama devam ederse kulagini cekerim bi :)
canim gelmek isterseniz buyrun gelin bizede beklerim...
Sen neresinde yasiyorsun belcikanin bilmiyorum ama benim kuzenim antwerpende yasiyor buraya 4 saat felan...
Yilbasinda gelmistik cok uzak degil...
ıyi yapmissin canim türkiye de cesit daha cok
Park besikler güzel aslinda cünkü oglusun büyünce daha sonra icerisini oyun parki gibide kullanabilirsin...
ıyi canim sen daha iyi bilirsin gezmek istiyorsan sorun yok...
Aman yorulmada kendine dikkat et...
Ayy hayirlisi bitanem ya rabbim ne yazdiysa onu görücez bizde pek umut yok....
Allah'ım sizi nazarlardan korusun inşallah
minicik bacaklarınımı kapatmış inan gözlerim doldu Ya Rabbim ne büyüksün
şükürler olsun canım inşallah hayırlı ve sağlıklı olsun cinsiyetinin ne önemi var
maşallah sübhanallah canım ya dünyaya bir gelsin gözlerinizi ayıramayacaksınız meleğimizden
Sağol cnmm benim..
şimdilik doktor amcası net göremedii..teyzesi.
bi tahminde bulundu ama kesin demedi zaten erkenmiş bu aylarda kesin olması için.
1-1.5 ay daha bekliycem.olsun sağlıklı olsunda bi sorun olmasında beklerim zaman geçiyo su gibi.
senide arayamadım cnm neler yapıyosun dün yazılanlarıda çok okuyamadım..
Allahımmmm isteyennnn herkese hepinize bu güzel mutlulukları yaşatsın inşallah..:26::26:
im cnm benim ne olsun devam ediyoruz hayataPamugum nasilsin canim benim???
Cevabin icin tsk ederim bitanem...
Kullaniyoruz bakalim kürleri sonumuz hayir olsun...
Pek umut baglamiyorum gerci sonu hüsran olursa üzülmemek icin...
Hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun insallahhh...
Rabbimden gelene boynumuz kildan ince.....
Hayirli geceler pamugum benimmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?