canım ya ne mutlu oldum allahm dün gece namazımda bebek isterken senin sevalin tulayın adını saymıştm meğersem sen zaten hamileymişsin allahm ne buyuksun bunca skntınzın içinde verdi size mucizenizi inanki ağlıyorm suan ben de anne olmanın o mutluluğu yaaşamayı o haberi eşime verrmeyi komsu gezmelerinden kaçmamayı sırf o soruyu duymaamak için adetliyim bugun vb seyler söyleyip kaçmayı ve içimdeki o acıyı dindirmeyi daha dogrusu dinmesini o kadar istiyorm ki... raabbim bize de hayrlısı ile wersn inş çünkü içim çok acıyorr...allah tamamına erdrsn baharcm öptum...
tabi yaa yılalrın özlemi insan onun uğruna neler yapmazzzz
evet cnm bayramdan sonra test verecek baaklım sonun da ne çıkacak :26: nşşlh bol spermler ve kaliteli çıkarlarrr ya cnm çıkınca daha zormuş kafan hepp orda önce zaten yok deyip ağlıyor v eunutuyosun yeri gelince ama şimdi nerdeeeeee inş sonumuz hayırlı olur :26::26:
canım merhaba,
allah razı olsun duaların için.ve amin diyorum inşallah.
bak görüyormusun Baharımızın da Kuzey28 de bebekleri olacak hayırlısıyla.hayat bir imtihan dünyası inşallah bizde bu sınavdan geçenlerden oluruz.
buarada eşim Celalettin Hoca ya gitti canım 640.000 cc Germ hücre görüldü bizde de.dünde eşim Burasa ya Ersel beyin yanına gitti.sabaha karşı saat 5 te eşim eve geldi.ilaçları çok fazla inceleme şansım olmadı sabah erkenden bende işe geldim.ne konuştular Ersel beyle çok fazla bilmiyorum.burdaki arkadaşlarıma verilen ilaçlardan aynısı galiba.allah utandırmasın hiç birimizi inş.
evet herşey onlr için zaten güzelim..aynen öyle canım bizler kolay bulmayınca böyle oluyoruz işte
canım allahın izniyle göreceksin bak nasılda artmış olacak spermler
belki biraz bekleseniz doğal yoldan bile olur ama ben kendimden biliyorum...
sperm çıkışı başladıktan sonra insan daha da beklemeye tahammülü olmuyor insanın...
inş rabbim gönlünüzüe göre nasip eder herşeyi
ben inanıyorum 1-2 aya kadar sende katılacaksın aramızaaaaaaa
Filizim ve güzel bebişi günaydın sizlere de.
demek göstermedi kendini.bak şu yaramaza okadar teyzeleri merak ediyor onu o oyun peşinde.göstermesin bakalım.kendisi annesiyle olsun,sağlıklı,sihatlı olsun da varsın ayşe yada ahmet olduğunu geç öğrenelim.ne farkeder.
evet herşey onlr için zaten güzelim..
ahh keşke doğal yolla olsa ne mucize olur bi mucizede bende olur
hakkaten çıkış olunca beklemek dAHA ZOR GELİYO zaten bayram sonuna kadar yaklaşık2,5 ay olucak ilaçları kullanalı
inş şifa olur ..:26:
tatlım kendinize ve bebişlerinize ii bakın hepiniz ben çıkıyorum yemek yapıp biraz ders çalışıyım a.e.o
fıstğım günaydın hamilelik takvimin ne ne kadar yakışmış maşallah ailenine herkese haber verdiniz mi ,eşin çok mutludur değil mi nasıl moral olmuştur kardeşimize ya ,bak işede girdi bebek gelmeden nasibi geldi önce maşallah maşallah canım 5 haftalıkmış ha miden falan bulanmıyorsa hep böyle gider inş.güzel güzel beslenirsinbenim şükerler olsun hiç midem bulanmadı .canım birde öncesinde ev işleri falanda yapmıştın herhalde ya Allahım bebeğini hep korusun inş.İnsan gönlünü temiz tutunca herşey oluyormuş bunu gördük şükürler olsun
Evt sen söylüyodum çok acıkıyorum diye..
ahh kabızlığın düzelir inşallah ben transfer sonrası yaşamıştımda çok kötüydü.çok zorlandım.
ohhhh yeeee cnm şifa olsun yarasınnnnnnnn yiğenimeeeeeee
bende yiyorum cnmmmmm .kuzum için ..ceviz de al oda çok iyi.
Canım tebrikler nasıl sewindim anlatamam hayırlı ugurlu olsun rabbim tamamına erdirsin insallah darısı tüm isteyenlese64:
saol bitanemmmmmm inş doğum anıma kadar durur hamilelik takvimim allah korusun kuzularımızı
canım ben idrar testini yaptıktan sonra eşime, flzaska bide izmirde teyzemiz var ona haber verdim...
teyzem başladı hemen dualara
kan testinden sonra haber verdim kayınvalideme nasıl ağladı...
teyzemi aradım başladı ağlamaya...
hemen çocuklarını aramış ablalarım aradı tebrik için...
biz normalde tüp bek tedavisi olduğumuzda 1-2 ay geçmeden kimseye söylemiycez demiştik...
eşim sonucu alınca söyleme hani söylemeyecektik dedi ama ben dayanamadım öyle bi zamanda geldiki bu haber...
herkes mutlu olsun istedim
benim kendi akrabalarımdan kimse bilmiyor daha...
bi teyzeme bi kayınvalideme söyledim...
ama maşallah kayınvaidem herkese haber vermiş
eşimde söylemiş dedim hani kimse bilmeyecekti öyle diyordun olsun herkes bilsin diyor şimdide
çok mutlu canım ama aklı kesede hayırlıyla onuda görürüz inş
canım hiç bulanmıyor midem çok şükür
görümcem 16-17 haftalık oldu sürekli çıkarıyor en baştan beri ama bende bişey böyle devam eder inş...
canım iş yapmaz mıyım bilseydim yapmazdım ama haberim olmayınca...
iyi ki daha da geç öğrenmedim...
evet herşey onlr için zaten güzelim..
ahh keşke doğal yolla olsa ne mucize olur bi mucizede bende olur
hakkaten çıkış olunca beklemek dAHA ZOR GELİYO zaten bayram sonuna kadar yaklaşık2,5 ay olucak ilaçları kullanalı
inş şifa olur ..:26:
tatlım kendinize ve bebişlerinize ii bakın hepiniz ben çıkıyorum yemek yapıp biraz ders çalışıyım a.e.o
Baharım beni bu siteye getiren,beni bulan sendin.okadar zor zamanımda buldun ki beni sen benim hep benim kahramanım oldun.ben zannediyordum ki dünyada azosperm eşi sadece bendim.kimseye söyleyemiyordum,anlatamıyordum,ozamanlar çalışmıyordum da,Eskişehire yeni gelmiştik,kimseyi de tanımıyordum.çok yanlız ve çaresiz hissediyordum kendimi.önce çalışmaya başladım sonra nette azosperm nedemek onu araştırırken sen buldun beni.buldurana şükürler olsun.sonra Kaan Hocaya zor bela eşimi ikna ettim.burdaki her güzel gelişmeleri eşime bire bin katarak anlattımikna edebilmek için.sonra Celalettin Hocayı öğrendik,ilaçlar,kürler derken şimdi sperm hücrelerimiz var.bunları nasip eden rabbim oldu seni de bize aracı kıldı.çok şükür.
benim bu anlattığım benim için yaptığın küçük bir örnek sadece.ha bide sayende bir sürü güzel yürekli arkadaşlarımız oldu.Eseslimle tanıştım.,eşlerimizi tanıştırdık.dualar,süreler okumamızda öncü oldun,kim okudu kim kaldı diye takipler ettin,her bir sorumuza itinayla cevap verdin,araştırdın öğrendin,öğrettin.eşine olan desteğin.vs.vs.sen okadar çok şey yaptın ki bizlere.ve rabbim bunun mükafatını en güzel şekilde verdi inşallah.
of yine benim müslüklar açıldı.
seni seviyoruz bitanem.rabbim doya doya hamileliğinin güzelliğini yaşatsın inşallah.
canım benim Allah korumuş maşallah eskiden herkes tarlalarda çalışıyormuş hamileyken Allahın koruduğuna kimse engel olamaz .hayırlıs böyle ögrenmekmiş demek ki bak ne kadar büyük bir süpriz yaşadın .bende dayanamayıp herkese haber vermiştim insan bütün dünyaya haykırmak istiyor ....Allahım bütün bebekleri korusun ve burdaki diğer kardeşlerime yakın zamanda böyle güzellikler yaşatsın .hep dualarımdalar her kelimemi düşünerek yazmaya çalışıyorum ,diğer arkadaşların burukluğu hep içimde hepsindende hayırlı haberler bekliyorum
kabızlık için dupalak isminde bir şurup var eczanelerde çok ucuz hamilelerin çoğu onu kullanıyor hiç bir yan etkisi yok ,ayrıca ishal falanda yapmıyor anında dengeliyor hemen aldır kullan hatta doktorada sorabilirsin hiç bir yan etkisi yok ben hep onu kullandım
Gunaydin canım çok sevindim gözün aydın olsun eşinde tez vakitte şifa bulur inşallah sonra musmutlu yaşayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?