Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cok uzuldum canim rabbim yardimciniz olsun.Herseyde vardir bir hayir..
insaallah hic beklemediginiz bir anda bebisiniz surpriz yapar size ...
Hasbunallahi nimel vekil...

cidden cok agir bir tedavi olmussunuz,cok kimse katlanamz 6 7 a oruc gibi oructanda cok zor gorun uyor,okurken tuylerim diken diken oldu
insalah ileride bebeginize kavusursunuz,ins rabbim bu cektiklerinizin karsiligini verir

cidden cok agir bir tedavi olmussunuz,cok kimse katlanamz 6 7 a oruc gibi oructanda cok zor gorun uyor,okurken tuylerim diken diken oldu
insalah ileride bebeginize kavusursunuz,ins rabbim bu cektiklerinizin karsiligini verir

evet çok ama çok zordu eşim tedavi sırasında günlük gibi tedavi aşamalarını kaydediyordu şimdi aylar geçmesine rağmen açıp bakamıyor her sayfasında açımmmm diye haykırıyor...

söylediklerin de haklısın ama azoyla daha nasıl baş edilirki.... ben elimden geleni yaptım... bu tarz tedaviyle kanseri dahi yenenleri görmüş duymuştuk... ve bu doktor bursa da oradan İstanbul da hatta erzurumda bile şubeleri diyeyim artık, yerleri olan biriydi... tıpta çaresiz kalınca... insanın gözüne hiç bir şey görünmüyor.... biz denedik olmadı... demekki zamanı varmiş diyip geçiyoruzzz

kızlarr nasılsınız?

yarın istanbul yolcusuyuz dualarınızı eksik etmeyin lütfen ,çok heyecanlıyım ne değişmiş bakalım üç ayda.

enfal33 canım çok üzüldüm gerçekten ,Allahtan umut kesilmez en yakın zamnda baharda görüdük bunun örneğini,rabbim en yakın zamnda yüzünü güldürecek sebepler versin sana inşallah..

yolunuz açık olsun arkadaşım.dönüşte sende mutlu olanlardan olursun inşallah.

arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.şimdi benim eşim menegona geçti.haftada 3 gün menegon 2 gün pregnly.sizler hangi günler nasıl kullanıyorsunuz.bizim günler denk gelmiyor.bize 3x1menegon 2x1 pregnly.

arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.şimdi benim eşim menegona geçti.haftada 3 gün menegon 2 gün pregnly.sizler hangi günler nasıl kullanıyorsunuz.bizim günler denk gelmiyor.bize 3x1menegon 2x1 pregnly.

Pazartesi menegon
Salı pregnil
Çarşamba menegon
Perşembe pregnil
Cuma menegon

Cumartesi-Pazar tatil

Pazartesi ve persembe pregnyl
Sali,cuma ve pazar menegon
Esım carsamba ve cumartesıyı cok sevıyorum tatıl gıbı dıyor ıgne yok dıye

Arkadaşlar haber veremedim

geç oldu ama güzel haberlerle geldim herşey yolunda gitti az sayıda sperm ve tek yumurta ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm çokkkk sevindimmmmm inşlh kucağına aldığın günleri de gör emiiiiiiii

allah razı olsun canım... evet canım hormanları düzgün olduğu için doktor böyle önerdi... bugün ilk iğnemi oldum inş sperm bulunurda tedavim ilerler... sizdeki problem nedir :?
inş sperm bulunurrrr duaalrımdasın güzelim
bizim sebebbimiz eşim çoçukkken ateşli kabakulak geçirmiş
azosperm hastası eşim 2 ameliyat oldu sonuç 000000
ve yaklaşık 7 aydır celallettin beyde tedavide eşim ve ocakta varikosel ameliyatı oldu ardından ilk defa hücre çıktı veeee sonra geçen aydaa sperm çıktıııı
ayy güzelim benm yaaa tatlım hoşgeldin evine de buralaradaaaaa inan ki seni özlemişim vallaaaaaaaa
oy oy oyyyy kara kızlarrım diye seviyordun ya güzelim kızlar nasıllar rabbim o acı günlerini evlatlarını sağlkıkla büyüterek unutttursunnn
ayy ben çok merak ediyorum senin meleklerini
cnm dualarımdasın inş güzel haberlerle döneceksin topiğimizeeeeeee

pazartesi,perşembe=pregnyl, çarşamba,cuma,pazar=menagon

herkese hayırlı akşamlar Allahın selamı üzerinize olsun,canlar Allah nasip ederse ramazana giriyoruz size nacizane kardeş tavsiyesinde bulunmak istiyorum.Ben geçen sene ramazan ayında çok dua ettim önümüzdeki ramazanda bebeğimiz bizimle olsun diye şükürler olsun rabbime .canlar öncelikle beş vakit namazlarınızı ihmal etmeyin geçirmeyin ,sahurdan yaklaşık on onbeş takika önce kalkın sahur hazırlığı yapmadan önce 2 veya 4 rekat gece namazı kılın ve çok dua edin bebeğinizi isteyin yaratandan .her geceyi kadir bilin her gece kadir süresini,tebareke suresini okuyun ve yine dua edin bebeğinizi isteyin ,her cuması meryem ,cuma suresi,yasini şerif,fetih,vakıa,ikra,haşr suresi,her ikindi amme suresi okumaya çalışın bol bol içinizden Allahı anın yani ramazan boyunca Allaha bebeğiniz ve imanınız için yalvarın .bunların hepsi halk arasında güllü yasin diye bilinen kitaplarda var arapçasını bilmeyen türkçe yazılışından okusun .bunları eşimde bende elimden geldikçe yaptık Rabbime şükürler olsun ...nacizane tecrübelerimi kader arkadaşlarımla paylaşmak istedim hatti aşdıysam AFOLA Allaha emanet olun .

ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM ALLAH RAZI OLSUN.
iNŞALLAH YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM.
BU SENE TEMBELLİK YOK.

Pazartesi menegon
Salı pregnil
Çarşamba menegon
Perşembe pregnil
Cuma menegon

Cumartesi-Pazar tatil

canım arkadaşım siz kendinizmi böyle ayarladınız.bizde böyle ayarlayalım dedik ama cumadan pazartesiye üstüste menegon geliyor.sakıncası yok ozaman değilmi.allah seninde yüzünü gülenlerden eğlesin canım.

sanada hayırlı akşamlar canım arkadaşım.bebişlerle işe başlamışsınız allah kolaylıklar versin inşallah.rabbim ramazanımızı bereketli geçirir inşallah.bizlerde ramazandan nasibini alanlardan oluruz inşallah.sizlerde dualarınızda bizim gibi zor durumda olanlar için dua edin ne olur.doktorlara göre doğal çıkış imkansız teseyle çıkarmış belki.ama dilerim rabbim doğal hamilelik sağlar imkansız olsa bile.

ALLAH razı olsun canım.... ya bişey soracağım bu celalettin hoca kimdir... geçmişede baktım sürekli adı geçiyor dahiliye doktoru galiba... gerçekten tedavisi işe yarıyormu sebebi belirlenemeyen, yada küçüklükteki ateşli hastalıktan azo olanlara.........

Bence dr a sorun bızımkını o ayarladı

Bizde kendimiz ayarlamıştık
Umarım bir sakıncası olmaz.

günaydın arkadaşlar güzel haberler alın hepiniz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…