inşallah bu denemende bebişlerin seninle olur..emeklerinin karşılığını verir rabbim.Bende size katılıyorum negatifleri görmek korkunç bir yıkım oluyor. İnsan maddi manevi çok yıpranıyor. Benimde 1,5 sene boyunca eşim için yapmadığım kür kalmadı sonunda 8-10 tane doğal yoldan çıkış oldu yıkama ile daha da arttırılabildi ve 2 kez tüp bebek (1'i dondurulmuş) denedik malesef negatif şimdi 3. denemedeyim perşembe sonuç belli olacak ama deneyimlerim (adet belirtilerim var) bununda olumsuz olacağını gösteriyor. Allah herkese sperm çıkışını gösterdiği gibi sonuna kadar bebeklerimizi kucağımıza alacağımız sona kadar ulaştırsın inşallah.
bizim son denemede eşim 5 kez sperm testi verdi ,havuz oluşturuldu ,5 ayrı testten toplam 7 tane sperm bulunmuş.onlarla denemiştik.ama kısmet olmadı işte.umarım perşembe güzel haberlerle gelebilirsin.allah yardımcın olsun..
zordur taşınmak allah kolaylık versin canım.biz de geçen sene ramazan ayında tayin nedeniyle bingölden sakaryaya taşınmıştık.hem oruçlu tutup hemde eşya yerleştirmek zordu.yeni eviniz sizee uğurlar getirsin inşallah.Eskiden ramazan da ev taşıyanlara çok kızardım.Başka taşınacak gün bulamadınız mı diye.
Oysa çok kınamışım ki şu anda benim başıma geldi.
Yarın taşınıyoruz.Şu anda ev toplamaya çalışıyorum.
Eşim denizli nin babadağ ilçesinin bir köyünde imam hatip.
Bulunduğuz köy 25-30 nüfuslu bir köy.Haliyle lojman da yok.Ben 1 göz odada duruyorum.Yanımızda kayınvalimde var.
Hacı bir amca bize evini vermişti.Bundan yaklaşık 6 ay önce.allah razı olsun dedik.Şimdi gel gelelim adam bize evden çıkın ben oturcam dedi.size muhtar ev bulsun başınızın çaresine bakın dedi.o zamanlar evin kirası yok demişti şimdi kira istiyor....daha neler neler.
Neyse eşim muhtarla birlikte kaymakamlığa dilekçe verdiler.Köyde ev yok.İmamın geçici olarak ilçe merkezinde görevlendirilmesini istiyoruz demişler.Kaymakam müftü ile konuşmuşlar ve eşimi babadağ ilçesinde bir camiye geçici görevlendirme yapmışlar.Eşimde ev bulmuş ayarlamış temizletmiş ve yarın taşınıyoruz rabbimin izni ile.
170 metre kare 0 ve kaloriferli bir eve taşınacağız.8 yıllık evliliğimizde hiç kaloriferli evlerde oturmamıştım.o yüzden mutluyum.
Merkeze 45 km. şu ana kadar ben köye yani eşimin yanına hafta sonları geliyordum.Çünkü benim işim denizli de.köyde ulaşım olmadığı için tayinimi aldırmamıştım.Şimdi artık ilçeden gelip gideceğim 18 aydır eşimle ayrıydık ve eşimle beraberiz artık.Ben denizli de annemin yanında kalıyordum.Eğer ben tayinimi aldırsam sonra geri gelmek çok zor.
Ev sahibine hiç kızmıyorum.Bir lafı ile ilçede görev yapacak eşim.Daha rahat olacak.
Hayırlısı ile şu haftaları da bir atlatabilsem.
Eşim de grip olmuş yatıyor.Yanımda yeğenim var o yardım ediyor biraz.
Haaaa bide bu cumartesi eşimin kız kardeşi geliyor (evlatlık verilen kardeşi)o zamana kadar işlerimi ayarlamam lazım.
Anlayacağınız işim çoookkkkkkk...pazartesiye kadar izin aldım bende...
Dua edin bana işlerim rast gider inşallah
Yeter bu kadar çok yazdım yawwww....
amin canım..evlat edinme konusunda çevremdekiler ısrarcı,2 eltim'de evlat edindiler onlar bile yaşın ilerlemeden kuruma başvur diyorlar,biz çok geç kalmışız sen geç kalma deniliyor.onlar 45 yaşından sonra evlat edindiler malesef..inşallah canım sende bir sonraki tedavinde evladına kavuşursun.
aynen senin gibi düşünüyorum maddi ve manevi bu tedavi süerçlerinden hem harcanan para hem annelik duygularımzın yoğunlaşması
çok zoor bir durum.İnşallah arkadaşım daha iyi günler seni bekliyor anne olmak için illaki doğurmak lazım değilmiş bunu geç de olsa yeni anladım Rabbime şükürler olsun ki anlayabildim.
şu son şanslarımızı deneyelimde allah büyükk ..yaradanım her şeyin iyisini bilir.bizim için bildiği vardır elbet..