Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayne öyle.yorgunlukları hiç düşünmeden denenmeli deniliyor.yaşın genç dedi doktor.31 yaşındayım ama yumurta kalitesizliğide varr.
benim de taransfer yapılırken ilk kez 5.güne ulaşan ve sen gibi 1.kalite denilmişti..ama bugun doktorum diyor ki,diğer tedavine göree embriyon biraz daha iyi ama tam açılma olmamış,kaliteli değilmiş dedi..anlamadım..:14::14:4.denemede 5.güne ulaşan 4.5 günlük bir embriyo idi..hadi onu anladımda.5.denemede 1.kalite denilirkenn,şimdidee iyi olmadığı söyleniyor..
sırf pişman olmamk için memorialda sonkezde olsa denem yapacağım kısmetse..allah yardımcımız olsun..

aynen enfalcim herşey iyi gidiyo bir bakıyosun ki duvara toslamışsın tepe taklak olmuşsun elde var sıfır yani.
bencede aklında hiçbir şey kalmasın nasıl nerede yapmak istiyosan orada yaptır tüp bebeğini

CANIM MASALLAH:nazar::nazar::nazar: RABBIM BIR OMUR BAGISLASIN BEBISLERINI SANA ALLAHIM ISTEYEN HERKESE EN KISA ZAMANDA NASIB ETSIN BOYLE HABERLERI HERGUN DUYMAK NASIB OLUR INSALLAH BENDE HALAYIMI CEKEYIM OHH OHH :64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66:

Kızlar Merhabalar, bugün çileli 12 gün bekleyişim pozitif ile sonuçlandı. Hamileyim. İnanamıyorum. Testler karıştı diye bile şüpheleniyorum. Allah inşallah bu haberi bekleyen herkese nasip etsin. Tabi öncelikle sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Allah tamamına erdirsin canım sağa salim kucağına almayı nasip etsin. Hamişlerin duası kabul olurmuş bizlere de çok dua et canım.

cnm siz kaan aydos'a mı gittiniz.memnun kaldınız mı ?biz sırf tüp bebek için Ankara'ya tayin istedik,geldik daha yeni,3.tedaviye başlamayı düşünüyoruz .ben kaan aydos'u duydum...celaleddin hoca dedğin nerde...var mı bildiğin başka iyi bir ürolog ? bir de kaan hoca ilaç tedavisi mi uyguluyo herkese.eşime hiç ilaç falan vermeden direk microtese yapılmıştı izmir'de.(posta kutun dolu cnm )...:)
evt cnm biz 13 nisan 2011 de ilk muayene olduk ve 2013 ocak ayına kadar onun kontrolünde pregni iğne vurundu eşim kendimiz duyduğumuz bitkiselleri kullandık kaan bey umutlu olduğunu söyledi hep ama bi sonuca varamadık
bizde 28 ocakta celalettin beyle tanışarak kaan beyle yollarımızı ayırdık..

canım bence tünelin ucu görünmüş sanki sabır inşallah mevlam sizede canlı canlı spermleri gösterir
üstelik celallettin hocayı çoğunluk da beğeniyor inşallah olur.canı gönülden diliyorum.
inşlh dediğin gibidir yeşilciim dualarına canı gönülden amin diyorum
inşlh bizde evladımıza kavuşan şanslı anne babalardan olabiliriz...

canım ne olur dua ederken sadece sperm çıksın diye dua etme kaliteli spermler çıksın vede bana onllaarı evlat olarak nasip eyle diye dua et.
sadece sperm çıkmasıyla iş bitmiyor malesef..kaliteli olmaları gerekiyor.
tedavi gördüğüm merkezde bir bayan ile tanıştımm ..yüzbinlerce spermleri var eşi tesede olmamış hiç,
ama 5kez tüpbebek denemişlerr,hiç ebmriyo olmuyormuş.spermlerin döllememe yeteneği yokmuş..morfoloji 0.düşün artık.
tese olmayada razılar yeterki kaliteli sperm bulunsuz diye çırpınıyordu..emre bey tese de olsanız değişen birşey olmaz demiş..
beterin beteri varr..allah sonumuzu hayırlı eylesin inşallah..

çok doğru diyorsun enfalcim
ama dualarımda bize hayırlı sağlıklı sıhatli salih evlat olacak spermler çıksın diye de dua ediyorum
dediğin gibi sadece spermin çıkmasında iş bitmiyor
bizim bu zor olan işlerimizi rabbim kolaylaştırsıjn zorlaştırmasın inşlh.
sende yapacağın bu deneme sonucunda evladına kavuşursun inşlh allahtan ümit kesilmiyor işte cnm...

Kızlar Merhabalar, bugün çileli 12 gün bekleyişim pozitif ile sonuçlandı. Hamileyim. İnanamıyorum. Testler karıştı diye bile şüpheleniyorum. Allah inşallah bu haberi bekleyen herkese nasip etsin. Tabi öncelikle sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

tebrik ederim cnm gözün aydın sağlıkla kucağınada al inşlh darısı bizlere olsun inşlh...:25::25:

Son düzenleme:
CANIM MASALLAH:nazar::nazar::nazar: RABBIM BIR OMUR BAGISLASIN BEBISLERINI SANA ALLAHIM ISTEYEN HERKESE EN KISA ZAMANDA NASIB ETSIN BOYLE HABERLERI HERGUN DUYMAK NASIB OLUR INSALLAH BENDE HALAYIMI CEKEYIM OHH OHH :64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66:

Amin inşallah canım. Senin de bebişin hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Amin inşallah canım Allah size de nasip eder inşallah. Ben hala inanamıyorum.
Tabi bahsederim en ufak bir faydam olsa çok mutlu olurum.
Bizim 3. deneme Alman Hastanesi. Doktorum Alper Şişmanoğlu.
Bizimkisi azosperminin en fenasıydı. Sebebi bilinmeyen. Eşimin m.tesesini Tansel Kaplancan yaptı. İyi bir doktor tavsiye ediyorum. Öyle şefkatli falan bir doktor değil ama onu söyleyeyim. Neyse onu söyler moralini artırmak için olmayacak bir şey söylemez. Neyse m.tese sonrası alınan spermlerin çok iyi olmadığını ama üretimin var olduğunu söyledi. 6 aylık bir tedavi uyguladı.Eğer nomal yoldan çıkış olmazsa tekrar m.tese yapacağız dedi. 6 ay sonra bende hazırlandım ve 8-10 tane normal yoldan çıkış oldu. Yıkama ile arttı ve 8 tane embriyo 5. güne kadar geldi. İlkinde 1'ini transfer ettiler. Tutmadı. 3/4 şeklinde dondurdular. 2. denememde 2 adet dondurulmuş oda tutmadı. Bu seferki 3 adet konuldu. Nasip kısmet işte.
Doktorlar dışardan alınan takvilerin işe yaramadığını söylüyor ama ben inanıyorum ki yarıyor. Kadıköy'den bir aktardan karışım almıştım. 2-3 defa daha aldım Bahar'ın söylediği karışımlardan aldım, keçi boynuzu kürü yaptım. Bayağ bir emek verdim. Tabi en önemlisi de çok dua ettim. 5 vakit namaz kılmazdım. Namaza başladım. Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın.

canım yaa ne güzel Rabbim dualaını kabul etmiş bizleride dualarına katarsın artık
ne güzel namaza da başlamışsın Rabbim daim eylesin
ama ben halayı unutmuşum::64:64::nazar::nazar::nazar::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64:

Hayırlı olsun arkadaşımmmm..:52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim tamamına erdirsin..:49::49::26:

s.a hayırlı ramazanlar arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.Maşalllah çok güzel haberler geliyor.Hamile arkadaşlar allah tamamına erdirsin .Rabbim tez zamanda bizlere de nasip etsin inş.
2011 yılında öğrendik azosperm olduğumuzu 1 microtese olduk elongalar olduğu söylendi vs........ Şuanda celaleddin hoca da 4 aydır tedavideyiz. geçen hafta kontrole gittik hücre görüldü ama lökosit oranımız çok fazla. hayırlısı inş

canım tebrik ederim rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin,ne güzel mübarek günlerde güzel haberler alıyoruz allahım isteyen herkeze nasip etsin...:49::49::49::49::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

s.a hayırlı ramazanlar arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.Maşalllah çok güzel haberler geliyor.Hamile arkadaşlar allah tamamına erdirsin .Rabbim tez zamanda bizlere de nasip etsin inş.
2011 yılında öğrendik azosperm olduğumuzu 1 microtese olduk elongalar olduğu söylendi vs........ Şuanda celaleddin hoca da 4 aydır tedavideyiz. geçen hafta kontrole gittik hücre görüldü ama lökosit oranımız çok fazla. hayırlısı inş

hoşgeldin aramıza inşallah tedavilerin hayırla sonuçlanır
Allah sanada hamilelik sevinci yaşatsın

evt cnm biz 130nisan 2011 de ilk muayene olduk ve 2013 ocak ayına kadar onun kontrolünde pregni iğne vurundu eşim kendimiz duyduğumuz bitkiselleri kullandık kaan bey umutlu olduğunu söyledi hep ama bi sonuca varamadık
bizde 28 ocakta celalettin beyle tanışarak kaan beyle yollarımızı ayırdık..

inşlh dediğin gibidir yeşilciim dualarına canı gönülden amin diyorum
inşlh bizde evladımıza kavuşan şanslı anne babalardan olabiliriz...

çok doğru diyorsun enfalcim
ama dualarımda bize hayırlı sağlıklı sıhatli salih evlat olacak spermler çıksın diye de dua ediyorum
dediğin gibi sadece spermin çıkmasında iş bitmiyor
bizim bu zor olan işlerimizi rabbim kolaylaştırsıjn zorlaştırmasın inşlh.
sende yapacağın bu deneme sonucunda evladına kavuşursun inşlh allahtan ümit kesilmiyor işte cnm...

tebrik ederim cnm gözün aydın sağlıkla kucağınada al inşlh darısı bizlere olsun inşlh...:25::25:

Teşekkür ederim canım çok sağol. Seviniyoruz tabi ama kese kalp atışı var sırada bakalım o aşamalara gelebilecek miyiz. Darısı sizlere olsun inşallah.

Selam kızlarrrr..:3::3::3:
bugün doktorum aradı ikili test sonuçlarımız iyi çıkmışş.:21::21::21:
çok şükür bunuda atlattımmm.:52::52::52::52::52::32::32::32::32:

Amin inşallah canım Allah size de nasip eder inşallah. Ben hala inanamıyorum.
Tabi bahsederim en ufak bir faydam olsa çok mutlu olurum.
Bizim 3. deneme Alman Hastanesi. Doktorum Alper Şişmanoğlu.
Bizimkisi azosperminin en fenasıydı. Sebebi bilinmeyen. Eşimin m.tesesini Tansel Kaplancan yaptı. İyi bir doktor tavsiye ediyorum. Öyle şefkatli falan bir doktor değil ama onu söyleyeyim. Neyse onu söyler moralini artırmak için olmayacak bir şey söylemez. Neyse m.tese sonrası alınan spermlerin çok iyi olmadığını ama üretimin var olduğunu söyledi. 6 aylık bir tedavi uyguladı.Eğer nomal yoldan çıkış olmazsa tekrar m.tese yapacağız dedi. 6 ay sonra bende hazırlandım ve 8-10 tane normal yoldan çıkış oldu. Yıkama ile arttı ve 8 tane embriyo 5. güne kadar geldi. İlkinde 1'ini transfer ettiler. Tutmadı. 3/4 şeklinde dondurdular. 2. denememde 2 adet dondurulmuş oda tutmadı. Bu seferki 3 adet konuldu. Nasip kısmet işte.
Doktorlar dışardan alınan takvilerin işe yaramadığını söylüyor ama ben inanıyorum ki yarıyor. Kadıköy'den bir aktardan karışım almıştım. 2-3 defa daha aldım Bahar'ın söylediği karışımlardan aldım, keçi boynuzu kürü yaptım. Bayağ bir emek verdim. Tabi en önemlisi de çok dua ettim. 5 vakit namaz kılmazdım. Namaza başladım. Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın.
ne güzel canım rabbim emeğinizin karşılığını vermiş..sağıklı ve hayırlı evlat olur inşallah..
bende sen gibi namaz kılmıyordum,kuranı kerim okumasını bildiğim halde okumuyordum,ama çok şükür rabbimin bize verdiği bu dert sayesinde eşimle hem namaz kılıyor hemde kuran okuyoruz.hatta eşim eskeri personel kapalı eş sıkıntılı oluyordu,ama allah nasip ederse teseddüre girmeye karar verdim..komikk gelecek sana belki ama bazen bana bu derdi verdi diye şükrediyorumm..iyi bir kul olmak için çaba göstermeme vesile oldu..umarım katında kabul ve makbul olur..
rabbim seninde bizlerinde namazını daim eylesin ve soyumuzdan da namaz kılan salih evlatlar versin..amin..

slm canım hoşgeldin sefalar ve güzel haberler getirmişsin maşallah:nazar::nazar::nazar:
ne güzel artık için ferahlamıştır inşallah bundan sonra da böyle devam eder
bebişin de kız olacakmış galiba ne güzell yaaaa:16::16: tebrik ederim canım:54:

slm canım hoşgeldin sefalar ve güzel haberler getirmişsin maşallah:nazar::nazar::nazar:
ne güzel artık için ferahlamıştır inşallah bundan sonra da böyle devam eder
bebişin de kız olacakmış galiba ne güzell yaaaa:16::16: tebrik ederim canım:54:

Selam cnm hoşbuldumm..
Evt cnm biraz daha rahatladım ama hareketlerini hissetmeden rahatlamıycamm:1::1:
Doktor amcası öyle tahminde bulundu ama yanıltıcı olabiliyomuş.bu haftalarda..
olsun kız erkek fark etmez..evlat sonuçtaa..sağlıklı hayırlı olsun.:emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim bu denemende hayırlısıyla sanada nasip eder inşallah cnmm:26:

Selam cnm hoşbuldumm..
Evt cnm biraz daha rahatladım ama hareketlerini hissetmeden rahatlamıycamm:1::1:
Doktor amcası öyle tahminde bulundu ama yanıltıcı olabiliyomuş.bu haftalarda..
olsun kız erkek fark etmez..evlat sonuçtaa..sağlıklı hayırlı olsun.:emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim bu denemende hayırlısıyla sanada nasip eder inşallah cnmm:26:

inşallah canım hareketlerinide hissedersin yakında az kaldı zaten.
dediğin doğru öncelikle hayırlı evlat olsun.
duana da ayrıca aminnn diyorum dualarınıza çok ihtiyacım var :16::16:

cnm gözünaydınnnn hayırlısıyla kucağına da alırısn inşlh halayaaaaaaaa
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
ilkbaha r merhaba ben hep seni allta görüyordum hatta bi kerewsinde yazdım kız kimsin yazsana diye:1:
çok sevindim hücrelerin çıkmasına inş spermlerinizi de göreceksinnn kaç yıllık evlisin cnm :26:
cnm gözünaydınnnnn :52::52::52:
ohhhhhhhhhh beeeee nasıl rahatladın şimdiii..........:16::16:
artık bikaç hafta rahat gidersin :9:

Hayirli olsun masallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52::52::52::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
topigimiz costu bakalim bir sonraki hamile kim olacak :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:ins devami gelir herkes bir bir ayrilir buradan hamile olarak yuppii:52::52::52::52:

Back
X