Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tüm forumdakiler için umut olacak durumla karşılaşmıştım. Sizinle paylaşmak istiyorum. Eşimin bir arkadaşı Emre Bey'e ameliyat oldu hatta bu azospermi durumlarını biz onlardan öğrendik henüz bebek düşünmeye yeni yeni başladığımız dönemlerdi. Ameliyat sonucu hiçbir sperm bulunamadı. Aradan 1sene fln. geçmiştir. Tekrar Emre Bey'e gitmişler oda sizin doğal yolla olur demiş? 2. ameliyatı önermemiş ve 3-4 ay sonra eşi hamile kaldı. Eşim nasıl oldu diye sorunca doğal yoldan demiş. Demekki böyle durumlarda olabiliyor.
Bir mucize gerçekleşse ve tüm forumdakiler doğal yoldan bir anda hamile kalsak ne güzel olur di mi? Hayali bile nasıl güzel:)

CANIM EVINE HOS GELDIN ALLAHIM SENIDE BEBISLERINIDE KORUSUN INSALLAH BIR OMUR HUZURLU SAGLIKLI MUTLU GUNLER GORUN INSALLAH DARISI BIZIMDE BASIMIZA :emir_bebek: BIZIM YERIMIZE SOYLE OP ANNESI BEBKLERIN BOYNUNU OPMEYE BAYILIYORUM BENIM YERIME BOYNUNDAN GIDIGINDAN OP ANNNESII:54::54:

amin canım inşallah.senin yerinede bir güzel koklaadım öptüm teyzesi. sende kuzuna kavuşacaksın Allahımn izni ile.bak kaçıncı haftalara geldin tatlım.:nazar::nazar::emir_bebek:bol bol konuş onunla .bizlerinde onu çok sevdiğimizi söylemeyi unutma.

ben hep diyordum ki onlara.Allaha yalvarında teyzelerinizinde kuzuları çabucak gelsin.:emir_bebek::emir_bebek:

CEMREM,sen merak ediyorum dediğinden beri fırsat buldukça fotoğraf eklemeye çalıştım.içi boş bir albüm oldu resim ekleyemedim tatlım.hatta avatarı bile değiştiremedim.yine denemeye çalışıcam ama pamuk teyzesi

baharım,senin bebiş en konforlu yerde tatlım.bol bol tenbih et.iyice büyümeden sakın gelmesin.konforu dibine kadar yaşasın :16::16:

flzaşkcım,ses ver canımın içi nerelerde geziyosun.çok şey bilmek hiç iyi değilmiş çok araştırma ona göre haaa öpüyorum minnak kuzuyu:16::16::16: ve seni:16::16::16:

VCK,seni bulana kadar canım çıktı isim değişikliği olmuş bende niye gelmiyor diyordum.canım tedavin olumsuz olmuş bahar ve flzask telefonda söylemişlerdi.Allahım tedaviye gerek kalmadan göndersin mucizeni.

denizbulut,pıtırcık,esma16,esma ve şuan kızlarımın parmak emme şapırtısından yazamadığım diğer canlar,hep dua ediyorum hamişler sağlıkla kavuşsun ,tedavidekiler hamiş olsun,herkesin bol bol sağlıklı yumoşları ve spermleri olsun herkesin evi şenlensin diye :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım eşim microtese ameliyatı oldu 3 tüp sperm bulundu ama bulunan spermler hem harekt hemde morfoloji açısından iyi olmadığı söylendi.2 kere tüp bebek denedik olmadı kısmet nasibimizde yokmuş yaradanım böyle uygun görmüş.
eylülde tekrdan 3.denemeye başlıycam inşallah bu sefer herşey yolunda gider de bende bebeğime kavuşurum:43:

İnşallah canım. Bizim durumlar benziyor sizinle sanırım. Bizde de dokor mtese sonrası spermlerin durumunun çok iyi olmadığını ama bu şekilde hamile kalanların olduğunu söyledi. Tabi beni m.tese öncesi hazırlamadıkları için o spermlerle hiç denemedik. Siz onlarla mı denediniz?

Masallah 2,5 ayiiz kaldi desene
Insaallah bizdede cikar ya cok heyecanliyim ben
Esim bir turlu ersel beyin ilaclarina baslamiyor ,ilaclari alali 2 hafta oldu,basla diyorum tamam deyip gecistiriyor
Ramazanda basliycam demisti ama tik yok hala
Aksam hatirlaticam yine ,doktora sormasi gereken seylerde var:37::37:

inşallahh sizdede çıkacak canım Rabbim yardımcımız olsun hepımızın... neden başlamıyor ki canım eşin ilaçlara_?

herkese iyi günlerrrr
:3:
ramazanın 3.cü gününe geldikkk
şurda bayrama ne kaldı
:1:
inş oruç tutan herkeslerin orucu kabul olsunnn
mercan cnm olsun resimlerini görmesem bile süt kokulu melek oldukları için misss gibidir onlar şimdi
:16::16:

İnşallah canım. Bizim durumlar benziyor sizinle sanırım. Bizde de dokor mtese sonrası spermlerin durumunun çok iyi olmadığını ama bu şekilde hamile kalanların olduğunu söyledi. Tabi beni m.tese öncesi hazırlamadıkları için o spermlerle hiç denemedik. Siz onlarla mı denediniz?

evet canım microtesede bulunan spermler ile denedik

amin canım inşallah.senin yerinede bir güzel koklaadım öptüm teyzesi. sende kuzuna kavuşacaksın Allahımn izni ile.bak kaçıncı haftalara geldin tatlım.:nazar::nazar::emir_bebek:bol bol konuş onunla .bizlerinde onu çok sevdiğimizi söylemeyi unutma.

ben hep diyordum ki onlara.Allaha yalvarında teyzelerinizinde kuzuları çabucak gelsin.:emir_bebek::emir_bebek:

CEMREM,sen merak ediyorum dediğinden beri fırsat buldukça fotoğraf eklemeye çalıştım.içi boş bir albüm oldu resim ekleyemedim tatlım.hatta avatarı bile değiştiremedim.yine denemeye çalışıcam ama pamuk teyzesi

baharım,senin bebiş en konforlu yerde tatlım.bol bol tenbih et.iyice büyümeden sakın gelmesin.konforu dibine kadar yaşasın :16::16:

flzaşkcım,ses ver canımın içi nerelerde geziyosun.çok şey bilmek hiç iyi değilmiş çok araştırma ona göre haaa öpüyorum minnak kuzuyu:16::16::16: ve seni:16::16::16:

VCK,seni bulana kadar canım çıktı isim değişikliği olmuş bende niye gelmiyor diyordum.canım tedavin olumsuz olmuş bahar ve flzask telefonda söylemişlerdi.Allahım tedaviye gerek kalmadan göndersin mucizeni.

denizbulut,pıtırcık,esma16,esma ve şuan kızlarımın parmak emme şapırtısından yazamadığım diğer canlar,hep dua ediyorum hamişler sağlıkla kavuşsun ,tedavidekiler hamiş olsun,herkesin bol bol sağlıklı yumoşları ve spermleri olsun herkesin evi şenlensin diye :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

MERCANIM CNM BENİM DUALARIN İÇİN ALLAH C.C. BİN KERE RAZI OLSUN SEVABI VE MÜKAFATIYLA SANA GERİ DÖNSÜN İNŞLH...
EVİNİZEDE GELMİŞSİNİZ KIZLARIN EVLERİNİ SEVDİMİ ALIŞTILARMI
DÜNYANIN BÜTÜN GÜZELLİKLERİ SENİNDE EVİNDE :nazar::nazar::nazar:
İNŞLH BEN VE BENİM GİBİ EVLAT İSTEYEN HERKESTE SİZİN GİBİ BU AŞAMALARA BU GÜNLERE GELEBİLİRİZ...
BİZDE TEDAVİDEYİZ CNM BEKLİYORUZ SABIRSIZLIKLA SPERMLERİN BİZİMDE KAPIMIZI ÇALACAĞI GÜNÜ:25::25::25::25::26::26:

Tüm forumdakiler için umut olacak durumla karşılaşmıştım. Sizinle paylaşmak istiyorum. Eşimin bir arkadaşı Emre Bey'e ameliyat oldu hatta bu azospermi durumlarını biz onlardan öğrendik henüz bebek düşünmeye yeni yeni başladığımız dönemlerdi. Ameliyat sonucu hiçbir sperm bulunamadı. Aradan 1sene fln. geçmiştir. Tekrar Emre Bey'e gitmişler oda sizin doğal yolla olur demiş? 2. ameliyatı önermemiş ve 3-4 ay sonra eşi hamile kaldı. Eşim nasıl oldu diye sorunca doğal yoldan demiş. Demekki böyle durumlarda olabiliyor.
Bir mucize gerçekleşse ve tüm forumdakiler doğal yoldan bir anda hamile kalsak ne güzel olur di mi? Hayali bile nasıl güzel:)

ayy ne guzel tesede yok ama dogal yolla hamile
bizim dogal yoldan sperm ciksa neler vermezdim ahhh ahhh :16::16::16::16::16:

herkese iyi günlerrrr
:3:
ramazanın 3.cü gününe geldikkk
şurda bayrama ne kaldı
:1:
inş oruç tutan herkeslerin orucu kabul olsunnn
mercan cnm olsun resimlerini görmesem bile süt kokulu melek oldukları için misss gibidir onlar şimdi
:16::16:

ablama benzettim cemrem seni.her ramazanın ilk iftarında amaaan şurda ne kaldı 29 gün işte der bizi güldürür.
amin canım hepimizin orucu,ibadetleri kabul olsun.
evin süt kokularıyla dolup taşacak inşallah canım benim.pamuk annenin pamuk prensleri ve pamuk prensesleri olacak.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

MERCANIM CNM BENİM DUALARIN İÇİN ALLAH C.C. BİN KERE RAZI OLSUN SEVABI VE MÜKAFATIYLA SANA GERİ DÖNSÜN İNŞLH...
EVİNİZEDE GELMİŞSİNİZ KIZLARIN EVLERİNİ SEVDİMİ ALIŞTILARMI
DÜNYANIN BÜTÜN GÜZELLİKLERİ SENİNDE EVİNDE :nazar::nazar::nazar:
İNŞLH BEN VE BENİM GİBİ EVLAT İSTEYEN HERKESTE SİZİN GİBİ BU AŞAMALARA BU GÜNLERE GELEBİLİRİZ...
BİZDE TEDAVİDEYİZ CNM BEKLİYORUZ SABIRSIZLIKLA SPERMLERİN BİZİMDE KAPIMIZI ÇALACAĞI GÜNÜ:25::25::25::25::26::26:

hepimizden Allah razı olsun canım benim.kızlar evlerini sevdiler alıştılar canım.iftar saati onlarında beslenme saati olmasına rağmen kuzular iki gündür o saatte uyudular bize iftar bile yaptırıyorlar.
canım spermlerde çıkacak,o yumoşlar döllenecekte hayırlı evlatlar olacak sana ve isteyen herkese dönecek in şallah.sabır tatlım az kaldı ben inanıyorum.rabbim mucizesini sanada gönderecek arkadaşım.lütfen üzülme.kimlerin ne mucizelerine tanık oldu bu sayfalar.senin mucizenide konuşacağımız günler gelecek.öpüyoruz kızlarla seni.:16::16::16:

Arkadaşlar,
Ben eşimi ilk fırsatta Celalettin Hoca'ya götürmeyi düşünüyorum. İki gün kadar önce Celalettin Hoca'ya mail atıp, gitmeden önce yaptırmamızı istediği testler olup olmadığını sormuştum. Henüz cevap alamadım. Beklemeli miyim yoksa başka bir şekilde ulaşma imkanı var mıdır sizce?
Bir de; Celalettin Hoca cuma günleri izinli oluyormuş galiba; acaba pazar günleri hasta bakıyor mu? Daha randevu almadım; ama eşimin işi yüzünden sadece pazar veya pazartesi günleri bize uygun. Bilgisi olanlar bana yardım edebilir misiniz?

ablama benzettim cemrem seni.her ramazanın ilk iftarında amaaan şurda ne kaldı 29 gün işte der bizi güldürür.
amin canım hepimizin orucu,ibadetleri kabul olsun.
evin süt kokularıyla dolup taşacak inşallah canım benim.pamuk annenin pamuk prensleri ve pamuk prensesleri olacak.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hepimizden Allah razı olsun canım benim.kızlar evlerini sevdiler alıştılar canım.iftar saati onlarında beslenme saati olmasına rağmen kuzular iki gündür o saatte uyudular bize iftar bile yaptırıyorlar.
canım spermlerde çıkacak,o yumoşlar döllenecekte hayırlı evlatlar olacak sana ve isteyen herkese dönecek in şallah.sabır tatlım az kaldı ben inanıyorum.rabbim mucizesini sanada gönderecek arkadaşım.lütfen üzülme.kimlerin ne mucizelerine tanık oldu bu sayfalar.senin mucizenide konuşacağımız günler gelecek.öpüyoruz kızlarla seni.:16::16::16:

canım ne kadar güzel anlatıyosun ve motive ediyosun Allah sana ve kızlarına sağlık sıhhat versin

Rabbim yardimcinz olsun cidden insani yipratici bir durum insanlar ne kadar rahat ne kadar ikiyuzlu :47::47:

Hemde nasıl iki yüzlü dönek insan.Bunlar bülent ersoydan da dönek.töbü töbü yaa....

çok zor bir durum gerçekten Allah yardımcın olsun arkadaşım hem ramazan hem tekrardan yerleştir çok zordur.
ama ev sahibinizin yaptığına da diyecek laf bulamıyorum:47:

Evi yerleştirdim sayılır.Ağlaya ağlaya puflaya puflaya.
Şu anda camiye gelen bir tane bile cemaat yok.
Ev sahibi caminin karşısında oturuyor.Gizliden gizliden eşime bakıyormuş.Geliyor mu gelmiyormu diye
Neyse bunda da vardır bir hayır dedik oturduk yerimize.

Minicik bir kızım olsun. Gül koksun teni. Elimi tutsun mini mini elleri. Gerçekten sevmeyi öğretsin bana. Canım olsun, aşkım olsun, hayatım olsun. Bir kızım olsun benim.

Yüzü gülsün hep. Kaderi gülsün. Dolu dolu olsun bakışları. Yüreği sevgiyle ışıldasın. Şu beş para etmeyen dünyada güneş olup parlasın. İyi ki geldim desin dünyaya. İyi ki annemsin...
Bir kızım olsun benim.

Ateş gibi yaksın gözleri, merhameti yürekleri okşasın. Hiddeti savursun rüzgarları, gülüşü bir hayat kurtarsın. Ben gibi olmasın ama bir kızım olsun benim.

Her seferinde ilk kez sarılıyormuşçasına sarılayım. Sanki ilk kez öpmüş gibi öpeyim onu. Seveyim dünyanın en büyük sevgisiyle. Saçlarını döksün sineme, annem desin. Derdine derman olayım. Derdime derman olsun kızım, meleğim... Bir kızım olsun benim.

Dokunursa canlansın solmuş çiçekler, mutluluğuyla gülsün melekler. Kıskandırsın güzelliği masmavi denizleri, utansın mehtap ona bakarken. Simsiyah saçlarına gece imrensin. Bir kızım olsun benim.

Tertemiz kalsın ilk gün ki gibi. Keder çizgileri yerleşmesin yüzüne. Yalan olmasın ne özünde ne sözünde. Hayalleri sapasağlam kalsın. Umutla arkadaş olsun başta. Hayat onu yanlış arkadaşla tanıştırmasın. Yolları engellerle dolsa da güçlü olsun benim kızım. Ağlayacaksa gözyaşları içine akmasın. Kendine küsmesin. Susmasın sakın. Zor da olsa başarsın. Alnı açık, yüzü ak bir kızım olsun benim.

Onunla seveyim her şeyi. Yeniden tanıyayım dünyayı. Tekrar umut edeyim. Tutsun ellerimden, beraber büyüyelim. Bir kızım olsun benim...

hoşgeldin birtanem bebişlerde sende iyisinizdir inşallah.şükür yuvanıza geçmişsiniz Rabbim sana kolaylıklar versin meleklerinle bir ömür boyu ayırmasın sizleri inşallah.
evet canım kullanıcı adımı değiştirdim flzaşk canım arkadaşım senin beni hep sorduğunu söylüyor sağol canım arkadaşım duaların içinde Allah razı olsun:16::16::16::16::16:.canım bebişim tutunmadı olsun kısmet inşallah yeni tedavimde bebişlerime kavuşurum Rabbim sonucunu hayırlı etsin geç olsun güç olmasın Rabbim inşallah banada senin gibi ikiz kız evlat nasip eder hayatta en çok istediğim şey inşallah gerçek olur.benim yerime sıkı sıkı sar ve öp meleklerini annesi cennet kokularını içine çek dünyanın en güzel duygusunu Rabbim inşallah isteyen herkese yaşatsın amin:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

oh ne güzel sizde şöyle güzel keyifli bir iftar yapın eşinle
sonrada bebişlerin seninle iftar yaparlar tatlım:1::1::emir_bebek::emir_bebek:
inşlh mercancığım inşlh tatlım hiç bilmiyorum bişeyde diyemiyorum artık:50:
son günlerde yine içimde bi hüzün var acaba herşey boşunamı diyorum
eşimden tahlil yapmasını çok istiyordum şimdi zaman daraldıkça çok korkuyorum
ne olur 1-2 sperm görsek bizde ama nasip kısmet işi işte
çok içten ettiğin dualarına amin diyorum inşlh dediğin gibi olur cnm
bende o minik kızlarınla seni öpüyorum a.e.o cnm...:25::25: hayırlı ramazanlar ...:54:

Minicik bir kızım olsun. Gül koksun teni. Elimi tutsun mini mini elleri. Gerçekten sevmeyi öğretsin bana. Canım olsun, aşkım olsun, hayatım olsun. Bir kızım olsun benim.

Yüzü gülsün hep. Kaderi gülsün. Dolu dolu olsun bakışları. Yüreği sevgiyle ışıldasın. Şu beş para etmeyen dünyada güneş olup parlasın. İyi ki geldim desin dünyaya. İyi ki annemsin...
Bir kızım olsun benim.

Ateş gibi yaksın gözleri, merhameti yürekleri okşasın. Hiddeti savursun rüzgarları, gülüşü bir hayat kurtarsın. Ben gibi olmasın ama bir kızım olsun benim.

Her seferinde ilk kez sarılıyormuşçasına sarılayım. Sanki ilk kez öpmüş gibi öpeyim onu. Seveyim dünyanın en büyük sevgisiyle. Saçlarını döksün sineme, annem desin. Derdine derman olayım. Derdime derman olsun kızım, meleğim... Bir kızım olsun benim.

Dokunursa canlansın solmuş çiçekler, mutluluğuyla gülsün melekler. Kıskandırsın güzelliği masmavi denizleri, utansın mehtap ona bakarken. Simsiyah saçlarına gece imrensin. Bir kızım olsun benim.

Tertemiz kalsın ilk gün ki gibi. Keder çizgileri yerleşmesin yüzüne. Yalan olmasın ne özünde ne sözünde. Hayalleri sapasağlam kalsın. Umutla arkadaş olsun başta. Hayat onu yanlış arkadaşla tanıştırmasın. Yolları engellerle dolsa da güçlü olsun benim kızım. Ağlayacaksa gözyaşları içine akmasın. Kendine küsmesin. Susmasın sakın. Zor da olsa başarsın. Alnı açık, yüzü ak bir kızım olsun benim.

Onunla seveyim her şeyi. Yeniden tanıyayım dünyayı. Tekrar umut edeyim. Tutsun ellerimden, beraber büyüyelim. Bir kızım olsun benim...

ahhh tülyacım ahhh yüreğimi dağladın inşallah anlattığın gibi bir kızın olur.
inşallah benimde ve diğer arkadaşlarında olur.
bende hep hayalimde bir kızım olsun istemişimdir. bilmem kısmet olur mu kiiii:43::43::43:

oh ne güzel sizde şöyle güzel keyifli bir iftar yapın eşinle
sonrada bebişlerin seninle iftar yaparlar tatlım:1::1::emir_bebek::emir_bebek:
inşlh mercancığım inşlh tatlım hiç bilmiyorum bişeyde diyemiyorum artık:50:
son günlerde yine içimde bi hüzün var acaba herşey boşunamı diyorum
eşimden tahlil yapmasını çok istiyordum şimdi zaman daraldıkça çok korkuyorum
ne olur 1-2 sperm görsek bizde ama nasip kısmet işi işte
çok içten ettiğin dualarına amin diyorum inşlh dediğin gibi olur cnm
bende o minik kızlarınla seni öpüyorum a.e.o cnm...:25::25: hayırlı ramazanlar ...:54:

denizbulut belki söylemişsindir ama benim hatrımda kalmamış olabilir
siz daha önce ameliyat olmuşmuydunuz canım.inşallah tedavilerin istediğiniz gibi olur
inşallah spermleri falzasıyla görürsünüz

denizbulut belki söylemişsindir ama benim hatrımda kalmamış olabilir
siz daha önce ameliyat olmuşmuydunuz canım.inşallah tedavilerin istediğiniz gibi olur
inşallah spermleri falzasıyla görürsünüz

evt cnm eşim 2 sefer ameliyat oldu
biz 2004 te evlendik 1 yıl korunduk 2006 ocak ayında azospermi ile tanıştık
25 aralık 2006 yılında akdeniz üniversitesi tıp fakültesinde ben tüp bebeğe hazılanarak eşime tese yapıldı ameliyata kim girdi bilmiyoruz bile hiç bişey bulunamadı dediler benden yumurtalar toplanamadı:50::43::43:
daha sonra 13 nisan 2011 yılında kaan aydosla tanıştık ve 10 ekim 2011 e kadar gün aşırı göbekten menegon iğne vurundu ve 10 ekim 2011 de ankarada gen art merkezde mikro tese oldu
patoloji raporu sertoli ceel only
dr göre ise elongeler var denildi
o gündür bu gündür tedavideyiz
tahlillerde ölü sperm var denildi elongeler var spermtidler var değişik şekilde sperm görüldü denildi ama
hiç bir ilerleme kaydedemedik
biz hala aynı yerde sıfır spermdeyiz
inşlh bu yolda olumlu bir sonuca varabiliriz tek ümidim ve tesellim celalettin hocanın tedavisi....:25::25::25:

cnm siz kaan aydos'a mı gittiniz.memnun kaldınız mı ?biz sırf tüp bebek için Ankara'ya tayin istedik,geldik daha yeni,3.tedaviye başlamayı düşünüyoruz .ben kaan aydos'u duydum...celaleddin hoca dedğin nerde...var mı bildiğin başka iyi bir ürolog ? bir de kaan hoca ilaç tedavisi mi uyguluyo herkese.eşime hiç ilaç falan vermeden direk microtese yapılmıştı izmir'de.(posta kutun dolu cnm )...:)

Son düzenleme:
Back
X